koosharz
Registered User
پهنم گرون شدکل وجود کیوی به پهنش تقریبا قیمت هایی که بالا گفتم همیناس چون این این اقا تو کار کیوی بوده البته نه تخصصی تو حیاط خونش میکاشته
پهنم گرون شدکل وجود کیوی به پهنش تقریبا قیمت هایی که بالا گفتم همیناس چون این این اقا تو کار کیوی بوده البته نه تخصصی تو حیاط خونش میکاشته
خب حداقل خوب شد که شما حرف منو تایید کردید در مورد درآمدش شش سال زمان نمیبره و سال چهارم و پنجم تقریبا بیشتر هزینه ها شایدم کل هزینه برمیگرده..سود خوبی توش هست ولی زمان خوبی هم میخواد که نشون میده باید تخصصی و حرفه ای وارد شد نه با یه 2000 متر کسی که میخواد 6 سال صبر کنه حداقل باید با چند هکتار شروع کنه و به فکر صادراتش باشه کلا به نظرم باید شرامتی با چند نفر وارد بشه و روش واقعا سرمایه گذاری کنه تا بتونه بازار دستش بگیره حالا یسری از دوستان نگران قیمت پهنشن بماند
دوست عزیز ما چیکار کنیم که به شما ثابت کنیم کیوی بیشترین درآمد رو داره؟؟؟؟ منکه چیزی به ذهنم نمیرسه خودتون بگید شاید تونستیم ثابت کنیم؟؟والله من درخت نارنگی و پرتقال دیدم اینقدر بار داشته که شاخه هاش به زمین رسیده.
این عکس ها هم چیزی رو ثابت نمی کنه.
شما کدوم شهرستان هستین؟دوست ع
دوست عزیز ما چیکار کنیم که به شما ثابت کنیم کیوی بیشترین درآمد رو داره؟؟؟؟ منکه چیزی به ذهنم نمیرسه خودتون بگید شاید تونستیم ثابت کنیم؟؟
اصلا سال بعد تو فصل برداشت بیا منطقه ما اونجوری شاید به شما ثلبت بشه
تالش - سی کیلومتری آستاراشما کدوم شهرستان هستین؟
يذره از اين كيوياتون پست کن برام بخورم ببینم هکتاری 180 میلیون میارزه؟
این یه مورد رو راست میگید اگه سنگ هم بخورید یه ساعت بعد هضم میشه ... فقط توصیه میکنم وقتی کیوی میخورید هر جا میرید حواستون باشه که حتما wc داشته باشه چون واقعا نمیشه کنترلش کردمناسب ترین چیز واسه هضم غذا فقط و فقط کیوی. کافیه یکبار امتحان کنید
موقع برداشت کیوی کی هستش؟تالش - سی کیلومتری آستارا
موقع برداشتش از ماه دوم پاییز شروع میشه تا اوایل دیموقع برداشت کیوی کی هستش؟
اتفاقا خودم تالش به دنیا اومدم و اونجا فامیل داریم.
اگه اسالم رو هم بشناسین ، اونجا زمین داریم. اونجا هم خوبه دیگه واسه کاشت کیوی؟
اقا بس كه اين ميوه اسيديه يه بار يه كيوي خوردم زبونم خون اومد داشت زبونمم هضم ميكرداین یه مورد رو راست میگید اگه سنگ هم بخورید یه ساعت بعد هضم میشه ... فقط توصیه میکنم وقتی کیوی میخورید هر جا میرید حواستون باشه که حتما wc داشته باشه چون واقعا نمیشه کنترلش کرد
جواب میده اما از جزئیاتش اطلاع ندارمموقع برداشتش از ماه دوم پاییز شروع میشه تا اوایل دی
داییم تو اسالم زندگی میکنه ازشون میپرسم و بهتون اطلاع میدم