سلامسلام و ...
بابا ما مخلصیم بهنام جان.خلاصه ما هر جا که میتونیم میایم اذیتت میکنیم دیه!!!
یه مسله هست که خواستم مطرح کنم!! از نحوه انکد کردن mp3 برای تولید صدا با pwm میخواستم ببینم که کسی مطلبی رو داره؟؟؟ من میخواستم یه کاری انجام بدم که باید توش mp3 رو از تو رم بخونم و ... حالا با اطلاعاتی که من دارم یه سری ایسی دیکدر mp3 باید به میکرو وصل کرد و... ولی من اصلاٌ دوست ندارم که وقتی یه m128 تو مدار دارم که 40 درصد حافظه اون خالیه بیام از انکدر استفاده کنم!!! میشه زیربرنامش رو نوشت؟؟؟؟
خیلی ممنون!!
راستی من یه جایی تو یه سایت خارجی دیدم که pic رو به سیم کارت مستقیماٌ وصل کردهبود و با یه مدار انتن هم یه تلفن همراه ساده ساخته بود که میتونست شماره بگیره!!! خداییش کفم برید!! اما دیه الان هرچی میگردم سایت رو پیداش نمیکنم! شما در رابطه بااین موضوع خبری دارید دوستان؟؟؟ یعنی میشه که بشه؟؟؟
tnx
سلام به همه دوستان
من میخوام یه سیگنال آنالوگ با دامنه 340 میلی ولت رو دیجیتال کنم ...خروجی دیجیتالش چجوری میشه؟؟؟
سلام
دوستان همه ما با کامپیوتر کار میکنیم و همه ما دیدیم که کامپیوتر دمای سی پی یو و مادربرد رو نشون میده
خوب من هیچی راجع به الکترونیک نمیدونم اما میدونم با توجه به اینی که در بالا گفتم ما میتونیم با داشتن یه سنسور و برقرار کردن ارتباط بین این سنسور و کامپیوتر و داشتن یه نرم افزار یه دما سنج دیجیتالی نسبتا دقیق داشته باشیم
من سرچ کردم و اینو پیدا کردم
http://www.cesko.host.sk/GamePortTemp_eng.htm
اما این لینک خیلی قدیمی هست
و توی ویندوز 98 کار میکنه
خواهشا راهنمایی کنید.
فکر میکنم داشتن یه دماسنج دیجیتالی که روی مانیتور کامپیوتر شخصیمون دمای اتاق رو به ما نشون میده خیلی جالب باشه
:blush:
سلام
من میخوام از طریق پورتusrt میکرو به فلش مموری دیتا بفرستم(با هستفاده از مبدل usrt to usb(ft232))
برای این کار به پروتکول کولدیسک نیاز دارم
میشه راهنمایی کنید
[email protected]
آیا میدونین Watch Dog Timer یا همون تایمر سگ نگهبان چیه؟
اسمش کمی مسخره هست ولی کاراییش بسیار بالا هست.
اگه دوست دارین بدونین این فروم رو دنبال کنین. حتما به جوابتون میرسین.
شما چیزی در مورد سری کردن میکرو ها می دونید؟
اگر مطلبی دارید راهنمایی کنید
سپاسگزارم
منظور از سری کردن چیه؟ همون که دوستمون گفت یا نه؟شما چیزی در مورد سری کردن میکرو ها می دونید؟
در پروژه های صنعتی یا کلا Embedded Systems مایکروکنترلر ها همیشه باید روشن و درحال کار(یا به طور کلی Functional) باشند.آیا میدونین Watch Dog Timer یا همون تایمر سگ نگهبان چیه؟
برای اتصال میکرو به فلش مموری یا کول دیسک (USB Flash ) شما به یک USB Host نیاز دارید و FT232 برای اینکار نیست.سلام
من میخوام از طریق پورتusrt میکرو به فلش مموری دیتا بفرستم(با هستفاده از مبدل uart to usb(ft232))
برای این کار به پروتکول کولدیسک نیاز دارم[size=-10]پروژه هاي الکترونيک کنترل مانيتورينگ اتوماسيون صنعتي ارایه انواع پروژه هاي صنعتي آزمايشگاهي دانشگاهي تحقيقاتي automasys.wordpress.com انواع میکروکنترلرهاي میکروچيپ اتمل اينتل فيليپس AVR ARM LPC STM32 PIC dsPIC 8051 8086 z80 انواع اينترفيس و پروتکل هاARM AVR PIC MicroController Electronic Project GPRS GSM USB BlueTooth Ethernet Network CAN I2C SPI RS485 Automation PLC پروژه الکترونيک میکروکنترلر آرم 8051 اتمل فيليپس میکروچيپ Interface اينترفيس ويژوال استاديو Visual Studio 2010 C# VB.Net Protel DXP Altium Eagle PCB SPICE PSPICE HSPICE ADS OrCAD Silvaco[/size]
دانلود فیلم های آموزشی AVR |
ادامه جهت دانلود |