• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکرو کنترلر

00110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

1)
میکروی PIC16C745
usb host هست یا
usb device
???

2)
کد:
(1==usb device) ? میشه میکرویی معرفی کنید که usb host باشه و تو ایران باشه (PIC) : HICHI;
:p

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
1- نیست
2- اصولا توو سری ARM ها باید چیزی پیدا بشه ولی چیز معمول، فکر نکنم

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ...
بابا ما مخلصیم بهنام جان.خلاصه ما هر جا که میتونیم میایم اذیتت میکنیم دیه!!!
یه مسله هست که خواستم مطرح کنم!! از نحوه انکد کردن mp3 برای تولید صدا با pwm میخواستم ببینم که کسی مطلبی رو داره؟؟؟ من میخواستم یه کاری انجام بدم که باید توش mp3 رو از تو رم بخونم و ... حالا با اطلاعاتی که من دارم یه سری ایسی دیکدر mp3 باید به میکرو وصل کرد و... ولی من اصلاٌ دوست ندارم که وقتی یه m128 تو مدار دارم که 40 درصد حافظه اون خالیه بیام از انکدر استفاده کنم!!! میشه زیربرنامش رو نوشت؟؟؟؟
خیلی ممنون!!

راستی من یه جایی تو یه سایت خارجی دیدم که pic رو به سیم کارت مستقیماٌ وصل کردهبود و با یه مدار انتن هم یه تلفن همراه ساده ساخته بود که میتونست شماره بگیره!!! خداییش کفم برید!! اما دیه الان هرچی میگردم سایت رو پیداش نمیکنم! شما در رابطه بااین موضوع خبری دارید دوستان؟؟؟ یعنی میشه که بشه؟؟؟

tnx
سلام
نه من تا حالا چیزی ندیدم که بشه با میکرو MP3 رو دیکد کرد. اونم به دلایل متفاوته که تو زمینه دیکد کردن این فرمت وجود داره و الان جای بحث نیست.
شما میتونی اطلاعات رو از رو رم بخونی و به دیکودر بدی و در نهایت خروجی صدا از خود دیکدر خارج میشه. به هیچ وجه نمیشه فرمتهای فشرده شده رو با یه میکروی 8 بیتی با این فرکانس پایین دیکد کرد ولی با استفاده از ARM Core میتونی یه جورایی این کارو انجام بدی.:)
این PIC هم که میگی حتما خواب آلود بودی یا چیز دیگه ای رو دیدی که فکر میکنی تلفن همراه بوده. شاید هم مودم GSM اش زیر مدار بوده که تو عکس ندیدی:happy:

ZRobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و ...
ای ول!!! من میگم اون یه کوچولو مدار smd قبل از انتن گذاشته بود!! من گفتم حتماً مدار تقویت انتنشه!!! پس همون مدار مودم موبایله اره؟؟؟ میشه همچون چیزی گیر اووورد؟؟

خلاصه بهنام جان من یه جورایی میخوام با موبایل ارتباط برقرار کنم. میشه؟؟؟
اگه این مودم رو پیدا کنیم بهتره یا از یه گوشی موبایل درهپیت استفاده کنیم؟؟؟ :D

یه سوال دیه هم داشتم!!!:)
با سیستم ارتباطی موتور های داینامیکسل کار کردین؟؟؟ میشه چند تا موتور رو به صورت همزمان با یک کامند به صورت مجزا کنترل کرد؟؟؟ من تک تک کنترل میکنم اما تو یه جاهایی لازمه که همزمان باشه. مر30!!!

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان

من میخوام یه سیگنال آنالوگ با دامنه 340 میلی ولت رو دیجیتال کنم ...خروجی دیجیتالش چجوری میشه؟؟؟

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان

من میخوام یه سیگنال آنالوگ با دامنه 340 میلی ولت رو دیجیتال کنم ...خروجی دیجیتالش چجوری میشه؟؟؟

خب اول 10 برابر تقویتش کن بعد بده به ADC تا برات دیجیتال کنه.

alisadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان همه ما با کامپیوتر کار میکنیم و همه ما دیدیم که کامپیوتر دمای سی پی یو و مادربرد رو نشون میده
خوب من هیچی راجع به الکترونیک نمیدونم اما میدونم با توجه به اینی که در بالا گفتم ما میتونیم با داشتن یه سنسور و برقرار کردن ارتباط بین این سنسور و کامپیوتر و داشتن یه نرم افزار یه دما سنج دیجیتالی نسبتا دقیق داشته باشیم
من سرچ کردم و اینو پیدا کردم
http://www.cesko.host.sk/GamePortTemp_eng.htm
اما این لینک خیلی قدیمی هست
و توی ویندوز 98 کار میکنه
خواهشا راهنمایی کنید.
فکر میکنم داشتن یه دماسنج دیجیتالی که روی مانیتور کامپیوتر شخصیمون دمای اتاق رو به ما نشون میده خیلی جالب باشه
:rolleyes::blush:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

- تو این تاپیک میشه مشکلاتمونو مطرح کنیم ؟

یه مشکلی گیر کردم

چند وقته با هر میکرو ای که تست میکنم و هر LCD ای که استفاده میکنم نمیتونم چیزی نمایش بدم (فقط یه خط مشکیه ، انگار تغذیه خالی وصله به LCD )
ای سی رو هم عوض کردم چند بار
تست هم کردم با برنامه چشمک زن ، کار میده
اما نمیتونم چیزیو نشون بدم رو ای سی دی ، رو هیچ کدوم از پورت ها

منبع تغذیه ام رو هم عوض کردم از پاور PC استفاده میکنم
چند بار کل مدا ر رو از اول بستم و همه ی اتصالات رو چک کردم
برد بورد عوض کردم ، نشد
فقط هم من نیستم که این مشکلو دارم ، واسه گذروندن این واحد تقریبا 30 40 نفری این مشکلو دارن !
دفعه اولمم نیست که با AVR کار میکنم

با Bascom مینویسم و با AVR Studio پروگرام میکنم ، حتی نسخه Bascom رو هم عوض کردم

دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم ):

kaedi.saman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام از طریق پورتusrt میکرو به فلش مموری دیتا بفرستم(با هستفاده از مبدل usrt to usb(ft232))

برای این کار به پروتکول کولدیسک نیاز دارم
میشه راهنمایی کنید

[email protected]

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان همه ما با کامپیوتر کار میکنیم و همه ما دیدیم که کامپیوتر دمای سی پی یو و مادربرد رو نشون میده
خوب من هیچی راجع به الکترونیک نمیدونم اما میدونم با توجه به اینی که در بالا گفتم ما میتونیم با داشتن یه سنسور و برقرار کردن ارتباط بین این سنسور و کامپیوتر و داشتن یه نرم افزار یه دما سنج دیجیتالی نسبتا دقیق داشته باشیم
من سرچ کردم و اینو پیدا کردم
http://www.cesko.host.sk/GamePortTemp_eng.htm
اما این لینک خیلی قدیمی هست
و توی ویندوز 98 کار میکنه
خواهشا راهنمایی کنید.
فکر میکنم داشتن یه دماسنج دیجیتالی که روی مانیتور کامپیوتر شخصیمون دمای اتاق رو به ما نشون میده خیلی جالب باشه
:rolleyes::blush:

دوست عزیز میشه دمای CPU رو نشون داد ولی دمای اتاق رو نه! اون چیپ جوری کار گذاشته شده که بشه باهاش دمای CPU رو اندازه گرفت! می چسبوننش به GND PLANE! شما اگر می خواهید دمای اتاق رو اندازه بگیرید باید از یک مدار دیگه استفاده کنید که چیپی برای دما به صورت مجزا داشته باشه!

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من میخوام از طریق پورتusrt میکرو به فلش مموری دیتا بفرستم(با هستفاده از مبدل usrt to usb(ft232))

برای این کار به پروتکول کولدیسک نیاز دارم
میشه راهنمایی کنید

[email protected]

والا پروتکل کول دیسک تا حالا نشنیده بودیم که شنیدیم!:D
بیخیال! ببین برادر کول دیسک نیازمند یک PHY برای USB هستش که شما داری از FT232 استفاده می کنی! پس تا اینجا حله! می مونه خوندن و نوشتن روی کول دیسک که اینجا قضیه مثل هارد می مونه! نمی دونم چقدر با این قضیه Indexing و اینجور چیزا آشنایی داری! ولی خوب باید اونی رو که کول دیسکت باهاش Format شده رو به کار ببندی! معمولا FAT32 هستش! یه ریزه کدنویسیش طولانیه که برای c توی گوگل بسرچی پیدا می کنی! فکر کنم یه کتابی هم در این مورد بود USB Mass Storage یا یه همچین اسمی داشت! بازم سوال داشتی در خدمتم!

yekimesletoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی برقیا ی عزیز
شما رو به انجمن تخصصی برق الکترونیک و روباتیک دعوت میکنم
جایی که تمامی آنچه برای پیشرفت میخواهید رو به شما میده
www.Bitronic.Ir

ICE_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا میدونین Watch Dog Timer یا همون تایمر سگ نگهبان چیه؟

اسمش کمی مسخره هست ولی کاراییش بسیار بالا هست.

اگه دوست دارین بدونین این فروم رو دنبال کنین. حتما به جوابتون میرسین.

شما چیزی در مورد سری کردن میکرو ها می دونید؟

اگر مطلبی دارید راهنمایی کنید

سپاسگزارم

web gard

Registered User
لایک‌ها
9

اگر مطلبی دارید راهنمایی کنید

سپاسگزارم

سری کردن میکرو ها برای تبادل ارتباط بینشون بکار میره. واژه سری کردن هم فکر نکنم درست باشه... انتقال داده یا ارتباط درسته

تایمر Watchdog هم برای موقعی که میکرو هنگ کنه بکار میره و میکرو رو ریست میکنه

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
منظور از سری کردن چیه؟ همون که دوستمون گفت یا نه؟
آیا میدونین Watch Dog Timer یا همون تایمر سگ نگهبان چیه؟
در پروژه های صنعتی یا کلا Embedded Systems مایکروکنترلر ها همیشه باید روشن و درحال کار(یا به طور کلی Functional) باشند.
Watch Dog Timer تایمری مستقل از CPU است که درصورت فعال شدن شروع به شمارش یا Count Up می‌کند و درصورت رسیدن به ماکزیمم مقدار خود، CPU را ریست می‌کند.
پس برنامه نویس باید در برنامه خود به فرم پریودیک این تایمر را ریست کند تا مانع از ریست شدن ماکروکنترلر شود.
ولی اگر به دلیل مشکلی سخت افزاری یا باگی در برنامه CPU هنگ کند، کار سیستم مختل شده و نیاز به ریست می‌باشد. این تایمر همین کار را انجام داده و از بروز صدمات بیشتر جلوگیری می‌کند.
برای اتصال میکرو به فلش مموری یا کول دیسک (USB Flash ) شما به یک USB Host نیاز دارید و FT232 برای این‌کار نیست.
FT232 یک چیپ برای دستگاه USB to Serial RS232 TTL Bridge هست که از یک طرف به USB Host و از طرف دیگر به دستگاه های شامل پورت سریال وصل می‌شود.

اگر شما با میکروهای ساده مثل AVR کار می‌کنید می‌تونید از چیپ های USB Host مانند VNC1L بهره بگیرید که به پورت سریال میکرو وصل شده و با پروتکل 232 کنترل می‌شوند.
ولی درصورتی‌که با میکروهای پیشرفته تری مانند LPC1768 از NXP کار می‌کنید، این امکان رو دارید که مستقیما فلش خودتون رو به پورت USB این میکرو وصل و از لایبراری های آماده برای ارتباط با این مموری بهره‌مند بشید.تولید PCB پروژه الکترونیک برد مدار چاپی AVR ARM میکروکنرلر

Last edited:

hamid_65217

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از توضیحات کامل شما
لینک فایل الحاق شده مشکل داره . اگر لینک را تصحیح کنید ممنون میشم...

بالا