شما برای چی این سوال رو می پرسی؟ اول بگو چه ربطی به تحصیلات و شغل من داره این موضوع تا بگمببخشید شما اینطور حرف میزنی تحصیلات و شغلتون غیر از مواقعی ک درنت هستی چیه؟
همینطوری خواستم ببینم واقعا سر رشته داری ک اینطور حرف میزنی یا نه فقط سرچ کردنت خوبهشما برای چی این سوال رو می پرسی؟ اول بگو چه ربطی به تحصیلات و شغل من داره این موضوع تا بگم
افتک هیچوقت سخن لغو و بیهوده بر زبان نمی راند. اگر یه زمانی شما حال داشتی و من هم حس داشتم، چند مورد مستند با مدارک رو توی پ.خ برات میگمهمینطوری خواستم ببینم واقعا سر رشته داری ک اینطور حرف میزنی یا نه فقط سرچ کردنت خوبه
زحمت نکش همین 6 صبح پا میشی جواب ملتو میدی برا اثبات کافیه واقعا من چ آدم تمبلیم 8 صبح پامیشم:general711:افتک هیچوقت سخن لغو و بیهوده بر زبان نمی راند. اگر یه زمانی شما حال داشتی و من هم حس داشتم، چند مورد مستند با مدارک رو توی پ.خ برات میگم
من 7 سر عائله دارم، باید از صبح علی الطلوع تا ظلمات شب کار کنم که شکم اینا رو سیر کنمزحمت نکش همین 6 صبح پا میشی جواب ملتو میدی برا اثبات کافیه واقعا من چ آدم تمبلیم 8 صبح پامیشم:general711:
خدا بهت صبر بده همینطور ادامه بدهمن 7 سر عائله دارم، باید از صبح علی الطلوع تا ظلمات شب کار کنم که شکم اینا رو سیر کنم
شماره شما 85 هستخير ...
خودتون شماره بزنيد :|
متاسفانه من سعادت نداشتم این بخش رو که ورد زبون همه هست تجربه کنم . همیشه جنس مورد نظرم من توی دیجی کالا با قیمت بازار اختلاف قابل توجهی داشتهبا قیمتهای ارزونش میزنه زمین من دلم خنک میشه :general601:
یه قسمت خرید قیمت مناسبه،یه قسمت مهمیش جنس سالم و اصل و این چیزاست که دیجیکالا تو این قسمت واقعا تونسته اعتماد جلب کنه...دیجی کالا دیگه ارزون فروش نیست . یه زمانی مناسب ترین قیمت رو داشت (با لحاظ کردن اعتبار فروشگاه - خدمات و ...)
الان پیشنهاد شگفت انگیز میزاره تازه میرسه به قیمت متوسط اینترنت
از سایت هایی مثل emalls.ir متونین چک کنین . اکثرا آخر صف هستن
جالبه تضمین قیمت رو از وقتی قیمت ها رو بالا برده گذاشته .
ملت بیشتر به خاطر اعتبار - تبلیغات و اینکه مطمئن هستن جنس هاش اصله خرید میکنن ( ... بازی بازاری ها بی تاثیر نبوده)
یه زمانی میگفتن فروش یک میلیارد و خرده ای .... الان با گسترش فروشگاه و افزایش بازدید بیشتر هم شده