ی همچین چیزایی تقریبا ولی من نموداری توی بخش مدیریتش ندیدم:general711:شما به قسمت مدیریت و نمودار های دیجیکالا دسترسی داری که درآمد ماهانشون رو تخمین میزنی؟
عمویی جنس رو از قبر عمه شون که نمیارن شما انقدر راحت میلیاردی میزاری کنار :general707:طبق محاسبات من ماهانه بین 10-8 میلیارد تومن درآمد کل دیجی هست
که حدود 1000 کارمند دارن و ماهانه 2 میلیارد حقوقشون هست و ماهیانه هم 4-3 میلیارد هزینه تبلیغات محیطی و نتی کنن باز ماهانه بین 5-4 میلیاردی میمونه براشون
جیگر ی حساب ساده هست با توجه به ی سری پارامترعمویی جنس رو از قبر عمه شون که نمیارن شما انقدر راحت میلیاردی میزاری کنار :general707:
پس از اندکی پرس و جو متوجه شدیم که آمار مربوط به کشور ایران از طریق آقای محسن ملایری، بنیانگذار مرکز شتابدهنده استارت آپ های ایران، در اختیار مجموعه Startup World قرار گرفته و سپس به دست اکونومیست رسیده است.
بیشتر بخوانید : http://digiato.com/article/2014/07/09/تکمله-ای-بر-گزارش-economist؛-آیا-دیجی-کالا-واق/#ixzz3s1fWlDjY
چند ماهه پیش یکی از کاربرای فروم می گفت با مدیراش دوستم و درآمد روزانه بیش از 2 میلیارد دارنتا حالا هیچ وقت خواستید بدونید مثلا درآمد مدیران دیجی کالا که دوبرادر هستند چقدر است؟ یا مثلا سود شرکت سامسونگ از فروش گوشی های همراهش در ایران چقدره؟؟یا مدیرت برند LG در ایران کیه و حقوق ماهیانش چقدره؟؟یا محل زندگی آقای قلم چی کجاست؟؟؟ و خیلی سوال های دیگه که همشون بی جوابه
آیا در کشور های دیگر هم شما جواب این سوال های مشابه را نخواهید یافت و فقط باید به پاره ای از شایعات تکیه کنید , شاید این سوال ها دردی را از زندگی ما دوا نکند/عولی فراموش نکنید که ما در عصر اطلاعات زندگی می کنیم و دسترسی آزاد به اطلاعات حق طبیعی هر انسانیست:
ادامه مطلب در وبلاگ کادوکارت
بله من هم به همین عدد رسیدم و با سود 15 درصد درآمد 9 میلیاردی ماهیانه میشهچند ماهه پیش یکی از کاربرای فروم می گفت با مدیراش دوستم و درآمد روزانه بیش از 2 میلیارد دارن
البته این نکته هم ذکر کرد ماهیانه پول کلونی به دارایی مالیات میدن
دوست عزیز چرتکه انداختن بعضی وقتا خوبه مثل الان چرا که باعث انگیزه گرفتن بقیه دوستان و سایر استارت آپها میشه و همچنین افزایش اعتبار دیجی کالا و شفاف شدن بازار.چرتکه انداختن برای سود دیگران کار غیر اخلاقی هست!