• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

" م.مودب پور "

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام به همگي وقتتون به خير
داستانهاي مودب پور با اين كه اكثرشونو خوندم ولي رمانهاي تجاري محسوب ميشن مفهومي ندارن و فقط براي فروش نوشته مي شن

نگين
ببخشيد عزيزم شما يه فهرست بلند بالا در باره ي كتابهاي پرشين تولز نوشته بودين من خوندمشون راستش من دنبال كتابهاي نيلوفر لاري پور مي گردم تو فهرستتون نبود؟ مي خواستم بدونم تو پرشين تولز هست؟ من اسم كتاباشونو يادم رفته ميشه كمكم كنيد؟ ممنون ميشم.
:rolleyes:
اطلاع ندارم تو پرشين تولزهم هست يا نه ,فكرنكنم باشه
فكركنم منو با بانو پرشيانا اشتباه گرفتيد:blush: متاسفانته تو نت گشتم جايي لينك دانلود كتاباش نبوددرهرصورت اين اسم چندتا ازكتاباشه اميدوارم كمكتون كنه
پر پرواز ، شب برهنه ، هزار و یک شب .مسافر ، روح سبز.مشق سکوت وخاکستری تر از همیشه

gasseda-k

Registered User
لایک‌ها
2
نگين

خيلي ممنون از اينكه كمكم كردين يه آن فكر كردم اين تاپيك تعطيل شده وقتي ديدم جواب دادين خيلي خوشحال شدم :happy: من تو اينترنت فقط يه رمان واسه دانلود پيدا كردم كه اسمش هست «كسي پشت سرم آب نريخت » اگه دوست داشتين بخونين

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
نگين

خيلي ممنون از اينكه كمكم كردين يه آن فكر كردم اين تاپيك تعطيل شده وقتي ديدم جواب دادين خيلي خوشحال شدم :happy: من تو اينترنت فقط يه رمان واسه دانلود پيدا كردم كه اسمش هست «كسي پشت سرم آب نريخت » اگه دوست داشتين بخونين

دوست عزيز منظورشما خانم نيلوفرلاري پور يا نيلوفرلاري اين دوتا دوتا نويسنده ي جداگانه اند خانم لاري پورشاعر هستندونويسنده ي مجله ي چلچراغ وبعضي ازترانه هاي آهنگ هاي خواننده هارو مثل شادمهرايشون گفتند اين كتابايي هم كه من نام بردم اثرايشونه وهمش شعره:D.اما خانم لاري نويسنده ي رمان هستند ومن كتاباي كسي پشت سرم آب نريخت0همون كه خودتون نام برديد )وعشق دات كام روازايشون ديدم
اگرايشون نويسنده ي مدنظرتون هستنداينم لينك دانلودكتاب عشق دات كام
http://www.googletag.com/1389/05/02/عشق-دات-کام-نیلوفر-لاری

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
من خیلی کم کتاب می خونم رمان رو که خیلی کمتر ولی چند وقت پیش به اصرار یکی از دوستام رمان پریچهر رو شروع به خوندن کردم هر صفحه ای که می خوندم احساس می کردم دارم وقت خودم رو الکی تلف می کنم هیچی برای یاد دادن نداشت هیچی نمی شد ازش یاد گرفت شخصیت هاش کاملا بی عیب وبودن و بیشتر شبیه یه داستان خیالی بود هرچی می خوندم با خودم فکر می کردم نویسنده این کتاب پیش خودش چی فکر کرده ما رو چی فرض کرده که اینا رو داره به خوردمون می ده اصلا منظورش از نوشتن این کتاب چی بوده
من که 200 صفحه از این کتاب رو خوندم و بقیه ش رو تو 20 دقیقه فقط برگ زدم
دقیقا مثه فیلمای ایرانی می موند هر شخصیتش یه داستان داشت که معلوم نبود ربطش به اصل داستان چیه؟ اصلا اصل داستان چی بود؟ پریچهر؟ فرهاد؟ یا هومن؟

خلاصه اینکه این اولین رمان ایرانی بود که من خوندم و این شد که دیگه هرگز هم رمان نمی خونم چون واقعا ادم وقتش بیشتر از اینا ارزش داره

ولی با تمام اینها من برای طرفدارانش احترام قائلم و معتقدم که هر کس از یه سبک خوشش میاد این رمان هم طرفداران زیادی داشت شاید خیلی ها دوست دارن این مدل قهرمان ها رو توی داستان داشته باشن و انقدر باهاشون ارتباط برقرار می کنن که با شخصیت های داستان می خندن و گریه می کنن
ولی از طرفداراش می خوام که از نویسنده مورد علاقه شون انتقاد هم بکنن تا رمان همی بهتری رو تحویلشون بده

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
من خیلی کم کتاب می خونم رمان رو که خیلی کمتر ولی چند وقت پیش به اصرار یکی از دوستام رمان پریچهر رو شروع به خوندن کردم هر صفحه ای که می خوندم احساس می کردم دارم وقت خودم رو الکی تلف می کنم هیچی برای یاد دادن نداشت هیچی نمی شد ازش یاد گرفت شخصیت هاش کاملا بی عیب وبودن و بیشتر شبیه یه داستان خیالی بود هرچی می خوندم با خودم فکر می کردم نویسنده این کتاب پیش خودش چی فکر کرده ما رو چی فرض کرده که اینا رو داره به خوردمون می ده اصلا منظورش از نوشتن این کتاب چی بوده
من که 200 صفحه از این کتاب رو خوندم و بقیه ش رو تو 20 دقیقه فقط برگ زدم
دقیقا مثه فیلمای ایرانی می موند هر شخصیتش یه داستان داشت که معلوم نبود ربطش به اصل داستان چیه؟ اصلا اصل داستان چی بود؟ پریچهر؟ فرهاد؟ یا هومن؟

خلاصه اینکه این اولین رمان ایرانی بود که من خوندم و این شد که دیگه هرگز هم رمان نمی خونم چون واقعا ادم وقتش بیشتر از اینا ارزش داره

ولی با تمام اینها من برای طرفدارانش احترام قائلم و معتقدم که هر کس از یه سبک خوشش میاد این رمان هم طرفداران زیادی داشت شاید خیلی ها دوست دارن این مدل قهرمان ها رو توی داستان داشته باشن و انقدر باهاشون ارتباط برقرار می کنن که با شخصیت های داستان می خندن و گریه می کنن
ولی از طرفداراش می خوام که از نویسنده مورد علاقه شون انتقاد هم بکنن تا رمان همی بهتری رو تحویلشون بده

دقيقا حرف دل مارا زديد اكثررمان هاي ايراني فعلي همين حالتو دارند خيلي وقته رمان خوب فوق العاده كم بيرون مياد

faryad bi seda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من عضو جدید هستم!
امابا اینکه علاقه ای به مطالعه ندارم همه ی کتاب های مودب پور رو خوندم
شاید بگید چطور شد که شروع کردم به خوندن رمان؟
3 سال پیش دختر عموم تو تولدم یه کتاب بهم هدیه داد " کتاب ( یاسمین )رو میگم!
تا چند هفته بهش توجه نکردم تا اینکه ازم پرسید کتابو خوندم یا نه؟ خلاصه پیچوندمش!
ولی بعد کتابو شروع کردم و از همون اول شیفته کتاب شدم و توی 4 روز تمومش کردم!
و از اون سال همه ی کتاب های آقای مودب پور رو خوندم الان هن دارم رکسانا رو میخونم#
من آقای مودب پور رو تحسین میکنم چون در قالب رمان خیلی از مشکلات خامعه ما رو در این قالب مطرح میکنه!
مشکلاتی که خیلی از ماها ازش خبر نداریم ؟
شاید هم دلیلم جالب نباشه ولی من به این دلیلم ایمان دارم!
مثلا توی کتاب گندم : از حلبی آباد میگه که اکثرا خبر نداریم چه اتفاقاتی اونجا میفته!
یا ساکنین مناطقی مثل حلبی آباد که ضعیفترین مردم در اون زندگی میکنن! چطو زنده مانی میکنن!
چون اینجور خاها نمیتونن زنگی کنند فقط زنده مانی میکنن!
و یا یلدا! دختری که در خارج بزرگ شده ولی دردی داره که هیچ درمونی نداره؟ ایدز!
و ....
البته خانمشون ( ماندانا معینی) هم واقعا کتابهای زیبایی رو نوشتن!
من همه ی کتابهای این زوج رو خوندم پیشنهاد میکنم هم خودتون بخونید هم
به دوستانتون یا این کتاب هارو هدیه بدید یا پیشنهاد کنید×
غیر شرح نامرادی , معنی دیگر نداشت
ذرس هر فصلی که خواندیم از کتاب زندگانی!

معذرت میخوام که رنگ متن قبلی جیغ بود هواسم نبود!

proti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
خب منم مثل دوست بالایی تازه واردم
اما نه در زمینه کتاب

در مورد مودب پور
فقط میتونم بگم ایشون اسما نویسنده هستند
شما مقایسه کنید در همه کتابهای ایشون یه روند داستانی داریم
دوتا شخصیت که معمولا یکی خیلی فقیره و اون یکی پولدار
معمولا هم یکی بچه ساکت اون یکی خوش خنده و مثلا مزه پرون
تلاش کرده وسط طنز مسائلی رو مطرح کنه اما این کار رو خیلی صعیف انجام داده
کتابهاش بیشتر شبیه فکاهی های بی سر و تهی هست که پایان داستان از ابتدای اون مشخصه

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
اما نه در زمینه کتاب

در مورد مودب پور
کتابهاش بیشتر شبیه فکاهی های بی سر و تهی هست که پایان داستان از ابتدای اون مشخصه

كاملا همين طوره شايد حتي قصد ايشون بيان كردن مشكلات جامعه باشه ولي اين راهش نيست چون داستانا بيشتر به فيلم هاي هنديه تا زندگي آدماي واقعي

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
كاملا همين طوره شايد حتي قصد ايشون بيان كردن مشكلات جامعه باشه ولي اين راهش نيست چون داستانا بيشتر به فيلم هاي هنديه تا زندگي آدماي واقعي
بابا صد رحمت به فیلم هندی !
imoksmiley.gif

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام
اما نه در زمینه کتاب

در مورد مودب پور

بابا صد رحمت به فیلم هندی !
imoksmiley.gif

:Dراست ميگي
ببخشيد اسپم شد

با همتون موافقم

ببخشید واسه اسپم:p

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
من مدتی توی کتابفروشی در شهرک غرب کار می کردم البته بیشتر از روی علاقه و می دیدم مشتری کتابهای اینچنینی یا دختران دبیرستانی یا پیرزنان پا به سن گذاشته هستند.هنوز هم ترکیب جمعیتی علاقمندان اینگونه رمانهای راحت الحلقوم همین گروهن.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
ببینید دوستان مودب پور شاید کتابهاش تکراری باشه ، اما این رو در نظر بگیرید که خیلی ها با کتابهای مودب پور شروع کردن و کتابخونهای حرفه ای شدند .
فکر کنم کتاب یاسمین ایشون بیش از 40 بار چاپ شده ، البته یه مدت هم چاپشون ممنوع شده بود .
پسرها اکثرا کم کتاب می خونند و یا اصلا نمی خونند ، شما این کتاب یاسمین رو بهش بدید ، مطمئنا به دلش می شینه و شروع می کنه کتابهای دیگه رو می خونه .
خود من چند تا از دوستانم رو همینطوری کتاب خون کردم .
اینا واقعا تا حالا کتاب به چشم ندیده بودند ، یعنی فقط کتابهایی که خونده بودند همون کتابهای دوران تحصیلشون بوده که اونا رو هم درست و حسابی نخونده بودن .
حتی روزنامه یا مجله هم فکر نکنم به اون صورت خونده باشند .
اما الان واقعا کتابخون شدند و به نظر من این کتابهای مودب پو بوده که اینا رو کتابخون کرده .

wildlife

Registered User
لایک‌ها
14
بیچاره اونی که با کتابای این کتابخون بشه
قشنگ معلومه بعدها هم چه کتابایی میخونه

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بیچاره اونی که با کتابای این کتابخون بشه
قشنگ معلومه بعدها هم چه کتابایی میخونه
مثل این می مونه که بگی بدبخت به کسی که بخوا با "بابا آب داد" "آب نان داد" زبان فارسی رو یاد بگیره .
برای حرفه ای شدن توی هرکاری باید از یه جایی شروع کرد .
ممکنه یه شاهکار رو به یه تازه کتابخون بدید و اون کتاب واقعا براش چرت باشه ، اما ممکنه همین یاسمین رو بدید بهش و بگه عالی بوده .
همون چیزی که دوستمون چند پست بالاتر گفتن .
من خودم تمام کتابهای مودب پور رو خوندم ، این رو هم قبول دارم که همش تکراریه .
اما برای کتاب خون کردن دیگران گزینه ی خیلی خوبیه .
طبق نظرسنجی یی که من انجام دادم ، 12583 نفر به م.مودب پور رای دادند .

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دوستان عزیز نظرتون و بیان کنید اما قرار نیست توهین کنید، نظر و سلیقه هرکس محترمه.

naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من چند روزه که عضو شدم ومطلب هایی که شما ها نوشتید خیلی برام جالب بود
امید وارم که نظر بدید
wubsmiley.gif
wubsmiley.gif

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
رمانهای هر دوشون مورد پسند دختران نوجوان هستند بیشتر. سانتی مانتال و تو مایه های فیلم فارسی. با خووندن رماناشون فقط وقت آدم پر میشه، چیزی به خواننده اضافه نمیشه و در عوض شاید سطح سلیقه خواننده رو پایین بیاره.

naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
همه ی کتاباش قشنگه برای شروع از یلدا شروع کن

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سلام دوستان
من چند روزه که عضو شدم ومطلب هایی که شما ها نوشتید خیلی برام جالب بود
امید وارم که نظر بدید
wubsmiley.gif
wubsmiley.gif

سلام
من نمیفهمم چه جذابیتی میتونه داشته باشه خوندن کتاب های نویسنده ای که تمام داستان هاش و شخصیت هاش بیش از حد اغراق شده هستن و بدون درک درستی از واقعیت های جامعه شخصیت پردازی شدن و دست بچه 10 ساله هم بدی کتابو می فهمه که این کتاب فقط حاصل خالی کردن عقده های درونی نویسنده بوده و دیگه هیچی !
رمان هایی که حتی در طول یک کتاب هم هیچ تنوعی احساس نمیشه و دقیقا میدونی که الان چه اتفاقی میفته تا چه برسه توی رمان های مختلفش که انگار فقط اسم شخصیت ها عوض شده .
البته من نظر شخصیمو گفتم و نظر شما محترمه .

بالا