• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

چون سر داداش لرد سیاه خیلی شلوغه من بجاش کاراکتر محبوبش رو معرفی میکنم.:happy:

hatake_kakashi1.jpg

نام : هاتاکه کاکاشی (Hatake Kakashi)
کشور : کشور آتش – شهر پنهان برگ (Hidden Leaf Village)
تاریخ تولد : 15 سپتامبر
گروه خونی : O
اولین مشاهده : مانگا : چپتر 003 – انیمه قسمت : 003
روابط : هارونو ساکورا – اوچیها ساسکه – اوزوماکی ناروتو – یوندایمه – هاتاکه ساکومو – مایتو گای – پاکوون – رین – اوچیها اوبیتو

هاتاکه کاکاشی یا "کپی نینجا کاکاشی" استاد ساسکه ، ساکورا و ناروتو است. ظاهرا او میخواهد هویت خود را برای دیگران پنهان نگه دارد زیرا که همواره قسمت پایین صورت خود را با ماسکی پوشانده است. او همچنین مشهور به سخت گیری است که تمامی شاگردان قبل از ناروتو و هم تیمیش را رد کرده بود. او میگفت تمام ان شاگردان فقط بچه های بی فکری بودند که فقط به قوانین و دستورات عمل میکردند و معنی اصلی کار تیمی را نمیدانستند. کار تیمی ظاهرا برای کاکاشی خیلی مهم است ولی هرچند بعضی اوقات بی تفاوت نشان میدهد ولی در اصل او شاگردانش را دوست دارد و حاضر است برای دفاع از آنها جان خود را نیز بدهد که این را در رویارویی با زابوزا و اوزوچیمارو نشان داده است.

کاکاشی همیشه زود فکر میکند و همواره اینگونه نشان میدهد که یک قدم از حریفش جلوتر استو تقریبا همیشه میداند چگونه باید بجنگد هرچند او همیشه به سر قرارهایش چه مهم و چه معمولی دیر میرسد. او همیشه با خود کتابی دارد بنام " بیا بیا بهشت" که حتی آنرا در مقابل شاگردانش در رویارویی اول نیز میخواند که البته به مسخرگی ناروتو منجر شد و برایش مشکلاتی بوجود آورد.

مثل بیشتر شخصیت ها در انیمه ناروتو ، گذشته کاکاشی نیز از نوع تراژیک هست. که با مرگ دوستان و آشنایان زیاد همراه بوده است. اول از همه ، پدرش هاتاکه ساکومو (معروف به سپید دندان) بعلت رها کردن ماموریتش برای نجات جان دوستانش که بعدا مشکلات و تلفات زیادی به بار آورد و باعث بی آبرو او شد که دوستانش و اهل شهر او را مسئول این واقعه دانستند. پس از آن ، بعلت احساس گناهی که از ان واقعه احساس میکرد ، خودکشی کرد. بخاطر آن کاکاشی بسیار پایبند به قوانین شد (البته 13 سال قبل)

ظاهرا کاکاشی در سن 16 سالگی یعنی 13 سال پیش از زمان کنونی داستان جونین شده بود. در ان موقع او زیر نظر هوکاگه آینده کونوها یعنی برق زرد (Yellow Flash) تعلیم میدید. او در تیم 3 نفرا همراه با اوچیها اوبیتو کسی که هیچ وقت با هم خوب نیودند چراکه اوبیتو هیچوقت به قوانین عمل نمیکرد ، و رین بود. در ان زمان درگیری شدیدی بین کشورهای بزرگ در گرفته بود که کونوها هم عمیقا در گیر واقعه ای شده بود که بنام "سومین جنگ جهانی پنهان" معروف بود. تمام تیم 4 نفره در حال انجام ماموریت خرابکاری در کشور سنگ بودند . یوندایمه مجبور به ترک گروه شد و مسئولیت گروه را به کاکاشی سپرد.

4bswvom.jpg

بدبختانه رین توسط نینجا های دشمن ربوده شد و اوبیتو بدون کاکشی که شدیدا پایبند مقررات بود و فکر میکرد که باید ماموریت را بدون رین انجام دهند ، برای نجات رین رفت. اوبیتو رین را پیدا کرد ولی در یک قدمی مرگ بود که کاکاشی که بالاخره معنی تیم را در یافته بود بکمکش امد و نینجای دشمن را ضخمی کرد. بعد از مدتی جنگ کاکاشی از ناحیه چشم چپش ضخمی شد و هر دو در شرف مرگ بودند که اوبیتو که شارینگانش را تازه فعال کرده بود بکمک کاکاشی آمد و نینجای مستتر دشمن را کشت. نینجای دوم دشمن برای از بین بردن تیم از تکنیک عنصر زمین استفاده و سنگهای دیواره را روی تیم کاکاشی ریخت که کاکاشی بعلت نقطه کور در قسمت چشم چپ مورد اسبت سنگی قرار گرفت و به زمین افتاد و اوبیتو برای نجاتش خود زیر سنگ ماند طوری که نصف بدنش زیر سنگ له شد. اوبیتو که کم کم به مرگ نزدیک میشد ، آخرین هدیه خود را به کاکاشی که همان شارینگان چشم چپش بود را به او داد که توسط رین در چشم کور شده کاکاشی قرار گرفت و کاکاشی را بخ شخصیتی که هم اکنون میشناسیم تبدیل کرد. همیشه سر قرار ها دیر میکند تا قبر اوبیتو را زیارت کند.

hatake_kakashi2.jpg

بعد از اینکه عضو تیم آنبو شد ، تنها ماموریت شناخته شده اش نجات شاهزاده کشور برفی بود ، از آنچه در ان قسمتها دیدیم میتوان گفت که کاکاشی در آن زمان فقط یه جونین ساده بوده.

تکنیکهای جنگی کاکاشی پیچیده و کامل است. اول از همه سریع فکر میکند و از حس بویایی بسیار خوبی برخوردار است که اورا از خطرهایی که در اطرافش است در امان نگه می دارد.او همچنین پیش آهنگ بسیار خوبی است بدلیل داشتن حس بویایی خوب و احضار سگها. کاکاشی بیشتر از ساسکه یاد گرفته است چگونه از شارینگان خودش استفاده کند. او از جنجوتسوها یی که به شارینگان مربوط میشود با خبر است و براحتی میتواند دشمنان قوی همچون زابوزا را سردرگم کند.بعد از آن اسفاده مورد علاقه کاکاشی از شارینگان ، کپی کردن تکنیکهاست. گفته میشود کاکاشی بیش از 1000 تکنیک را کپی کرده است و در آخر هو میتواند حرکتهای بعدی دشمنش را با چشم چپش پیش بینی کند.بغر از شارینگان ، او از تکنیک قوی بنام چیدوری / رایکیری استفاده میکند. با این تکنیک ، کاکاشی میتواند براحتی هرچیزی را از سنگ گرفته تا گوشت بدن انسان را سوراخ کند. بغیر از این نینجوتسوی قوی ، کاکاشی تایجوتسو کار ماهری نیز هست و در نبردهای نزدیک بسیار موثر است و بعنوان دشمن قوی حتی در مقابل مایتو گای شناخته میشود که با ترکیب این موارد او به یک دشمن بسیار خطرناک تبدیل میشود که هم در نبردهای نزدیک و هم در نبردهای فاصله ای موثر است.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
47xge2a.jpg

نام : اوچیها ساسکه (Uchiha Sasuke)
کشور : کشور آتش – شهر پنهان برگ (Hidden Leaf Village)
تاریخ تولد : 23 جولای
گروه خونی : AB
اولین مشاهده : مانگا : چپتر 003 – انیمه قسمت : 001
روابط : هارونو ساکورا – هاتاکه کاکاشی – اوزوماکی ناروتو – اوچیها ایتاچی - اوروچیمارو

از نظر شخصیت ساسکه خیلی شبیه شینو هست ، خیلی کم حرف میزند و ترجیح میدهد عمل کند تا حرف بزند. مثل شینو بندرت خونسردی خود را از دست میدهد و وقتی از کوره در میرود ، برای این کار دلیل خوبی دارد درست برعکس ساکورا که معمولا گریه میکند و میترسد. معمولا خیلی کم میخندد و لبخند میزند. ساسکه سومین نفر گروه سه نفره متشکل از هارونو ساکورا که دیوانه وار عاشق ساسکه هست و اوزوماکی ناروتو که میخواهد بزرگترین رقیبش باشد ولی ساسکه او را نامناسب میداند ولی بعدا بهترین دوستش میشود. ساسکه متخصص جنگی تیم است و او کسی است که بیشترین نقش را در اجرای نقشه ها دارد. بجای اینکه بر دور ماندن از دشمن فکر کند ، در فکر بدست آوردن استراتژی خوب برای حمله بدشمن می باشد. ترجیح میدهد تا به جنگ دشمنان قوی برود در حالی که میداند فقط دشمنان قوی او را در قویتر شدن از برادرش کمک میکنند تا بتواند انتقامش را بگیرد.

گذشته ساسکه غم انگیزتر دیگر کاراکترهای سری است با تنها نقطه قوت اینکه او عضو قوم اوچیها است که بهیمن خاطر دارای نیروهای مخصوص و توانایی های خارق العاده میباشد. او همانند دیگر بچه ها در کونوها زندگی می کرد. او جوانترین فرزند خانواده بود. پدرش فرمانده نیروهای پلیس کونوها بود و همیشه کمی از ساسکه دور میماند. احتمالا بخاطر اینکه تمرکزش را روی پسر بزرگترش ایتاچی که افتخار قوم بود معطوف کرده بود. مادرش خانه دار بود ، همانطور که گفتیم ایتاچی افتخار قوم اوچیها بود، او آکادمی رو فقط در یک سال در سن 7 سالگی تمام کرد. یک سال بعد در سن 8 سالگی توانست بلادلاین پیشرفته قوم اوچیها رو که شارینگان باشه ، فعال کنه ، چیزی که در آن سن واقعا یه استثناء بود و با فعال شدن شارینگانش پله های ترقی را بسرعت طی کرد تا جایی که در سن 10 سالگی چونین(Chuunin) شد و بعدا در سن 13 سالگی توانست جونین و رئیس گروه آنبو شود. برای بدست آوردن مانگکیو شارینگان بهترین دوستش را کشت. و سپس کل اعضای قومش را از بین برد بعیر از ساسکه چون میخواست ساسکه همانند او شود و یا شاید نمیخواست بخاطر از بین بردن قومش احساس گناه کند. بعد از آن شب ساسکه دیگر همان ساسکه قبلی که بازی میکرد و لبخند میزد نبود. او ساکت و منزوی شد. او فقط روی یک هدف متمرکز بود : انتقام خون پدر و مادرش و کشتن برادرش. تنها افرادی توانستند از راز دلش با خبر شوند هارونو ساکورا ، اوزوماکی ناروتو و استادش هاتاکه کاکاشی بودند چون تنها کسانی بودند که واقعا میتوانستند او را درک کنند.

42tx5p1.jpg

روش جنگ ساسکه بسیار قوی ، متنوع و نتعلق به خودش بود. که بعد از شارینگان روش جنگیش تبدیل به ترکیبی از تایجوتسوی بسیار قوی و سریع همراه با تکنیک "عنصر آتش : گلوله آتشی بزرگ" (Katon : Goukakyuu no Jutsu) و کمی استفاده خوب از شوریکن شد. بعد از یادگیری چگونگی استفاده شارینگان قوی تر و قویتر شد. روش جنگیش بعد تمرین با کاکاشی استفاده از حرکات بسیار سریع و ترکیب ان با تایجوتسو و نینجوتسو ، بیشتر نینجوتسو های ساسکه از عنصر آتشند ولی بعد یادگیری تکنیک چیدوری و ترکیب آن با قابلیتهای شارینگان او را به دشمنی سرسخت مبدل کرد زیرا که او میتوانست هر تکنیکی را که ببیند یاد بگیردو بغی از آن ساسکه میتوانست از مهر نفرین (Cursed Seal) برای افزایش چاکرا و قدرتش استفاده کند ولی استفاده از ان نیز خطرات بخود زا دارد زیرا که استفاده بیش از حد از ان باعث از بین رفتن بدن فرد میشود. اطلاعات در مورد روش جنگ او بعد از تمرین با اوروچیمارو کماکان نامعلوم است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ديدم بد نيست اين پست رو تو اين تاپيک هم بزارم، در واقع جاش اينجاست ... :happy:
Originally Posted by shinobi

naruto.jpg

Originally Posted by linghuchong

shikamaru.jpg
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
konoha-chibi-001.jpg

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هم چند قسمت این کارتون دیدم ولی کل داستانشه میدونم چیه
برادر کاکشی من هم میتونم توی معرفی شخصیتها به شما کمک کنم تا یک هفته دیگه من گارا و نجی یوگا رو براتون میفرستم. امیدوارم کسی تا حالا این کارو نکره باشه.
در مورد این سریال هم اطلاعات خوبی دارم که اگه برو بچ خواستن ارائه میدم. راستی من خودم هم رزمی کار کردم و از لحاظ تئوری و عملی هم کمی واردم و فکر کنم جوابگوی سولاتون باشم. متاسفانه از لحاظ زمانی زیاد تو اینترنت نیستم (پایان نامه دارم کار می کنم) ملی هر از گاهی سر میزنم. موفق باشید

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. آقا یه خبر توپ. سریال ناراتو رو شبکه جت ایکس (که البته اسم کانالش 10722 یا 10723 است) داره میزاره به زبون انگلیسی. تازه فکر کنم قسمت 20 یا 25 باشه. هر روز ساعت 8:15 شب و تکرار 10:30 شب. از دستش ندینا.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من هم چند قسمت این کارتون دیدم ولی کل داستانشه میدونم چیه
برادر کاکشی من هم میتونم توی معرفی شخصیتها به شما کمک کنم تا یک هفته دیگه من گارا و نجی یوگا رو براتون میفرستم. امیدوارم کسی تا حالا این کارو نکره باشه.
در مورد این سریال هم اطلاعات خوبی دارم که اگه برو بچ خواستن ارائه میدم. راستی من خودم هم رزمی کار کردم و از لحاظ تئوری و عملی هم کمی واردم و فکر کنم جوابگوی سولاتون باشم. متاسفانه از لحاظ زمانی زیاد تو اینترنت نیستم (پایان نامه دارم کار می کنم) ملی هر از گاهی سر میزنم. موفق باشید

نه کسی هنوز این کارو نکرده ، خودشم شما هر چیزی در مورد ناروتو میدونید میتونید ارائه کنید ما هم خیلی خوشحال میشیم:lol:

در مورد نسخه انگلیسی ، من خودم شخصا ژاپنیشو بیشتر دوست دارم چون دوبله هاش بهتره و اون احساسی که در دوبله ژاپنی هستش تو انگلیسی نمیتونی پیدا کنی. ولی در کل خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون

منتظر پستهاتون هستیم:happy:

فعلا

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
من عاشق انیمیشن ناروتو هستم .:wub: یعنی یه جورایی به این کارتون معتاد شدم
این کارتونو از شبکه game one تماشا میکردم . ولی نمیدونم چرا این شبکه زد به سرش و یه هو پخش این کارتونو قطع کرد و از اون موقع داره از قسمت اول تکرار میکنه(تقریبا از زمستون ) کسی میدونه چرا این کارو کردن؟:worried:
منم از دیدن قسمتهای تکراری دارم جون به لب میشم.واقعا افسرده شدم.RTL 2 هم تازه شروع کرده و خیلی عقبه
کسی میدونه چرا game one داره تکراری پخش می کنه؟ وآیا دوباره پخش ناروتو رو ادامه میخواد بده یا سره کارییه؟
راستی اون لینکایی که گفته بودین من رفتم ولی از هیچکدوم نتو نستم ناروتو رو دانلود کنم:hmm:

هرکی DVD کامل( یعنی تاقسمت آخر ) ناروتو رو داره من ازش خریدارم. اگه دارین برای id من off بزارین یا ای میل بفرستید که قیمتش چقدره [email protected]
:specool:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان.
من عاشق انیمیشن ناروتو هستم .:wub: یعنی یه جورایی به این کارتون معتاد شدم
این کارتونو از شبکه game one تماشا میکردم . ولی نمیدونم چرا این شبکه زد به سرش و یه هو پخش این کارتونو قطع کرد و از اون موقع داره از قسمت اول تکرار میکنه(تقریبا از زمستون ) کسی میدونه چرا این کارو کردن؟:worried:
منم از دیدن قسمتهای تکراری دارم جون به لب میشم.واقعا افسرده شدم.RTL 2 هم تازه شروع کرده و خیلی عقبه
کسی میدونه چرا game one داره تکراری پخش می کنه؟ وآیا دوباره پخش ناروتو رو ادامه میخواد بده یا سره کارییه؟
راستی اون لینکایی که گفته بودین من رفتم ولی از هیچکدوم نتو نستم ناروتو رو دانلود کنم:hmm:

هرکی DVD کامل( یعنی تاقسمت آخر ) ناروتو رو داره من ازش خریدارم. اگه دارین برای id من off بزارین یا ای میل بفرستید که قیمتش چقدره [email protected]
:specool:

دوست عزیز ما اینجا خرید و فروش نمیکنیم;)

شما بهتره این پسترو بخونید تا بهتر متوجه شید :happy:

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok.پس لطفا جواب اونیکی سوالامو بدین:(

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه من قوانینو خوندم. خوب حالا من اگه dvd کامل نارتو رو بخوام باید چی کار کنم(تا قسمتی که تولید شده). اینجا هفت خان رستمه که
خوب منم منظور این بود که فقط پول cd و رایتو میدم. شما هم که با تازه واردها هیچ کارتونی مبادله نمیکنین.پس من چی کار کنم.من ناروووووتووووووووو میخواااااممممممم:worried: :eek:hno:
برادر کاکاشی میشه بیشتر راهنماییی کنی:questionm

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
باشه من قوانینو خوندم. خوب حالا من اگه dvd کامل نارتو رو بخوام باید چی کار کنم(تا قسمتی که تولید شده). اینجا هفت خان رستمه که
خوب منم منظور این بود که فقط پول cd و رایتو میدم. شما هم که با تازه واردها هیچ کارتونی مبادله نمیکنین.پس من چی کار کنم.من ناروووووتووووووووو میخواااااممممممم:worried: :eek:hno:

خوب برادر قوانین تاپیکه و کاریش نمیشه کرد:blush:

اگه شما کل انیمه رو بخواین تقریبا 9-10 تا DVD میشه :wacko:

به نظر من شما اون قسمتهای انیمه رو که ندیدین رو اول بگیرید ( برای مثال Naruto Shipuuden)

خودشم لینکها کار میکنند :happy: من خودم از اون لینکها داون میکنم فقط برای اینکه بتونید از Narutomania استفاده کنید باید اول عضو بشین;)

فعلا

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزيز ميتوني دانلود كني؟ لينك تمام قسمتهاش رو با كيفيت متوسط دارم لينك مستقيم وبا فرمت flv

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همه دوستان
واقعا باورتون ميشه كه من بعد از اين همه مدت عضو بودن تو پي تي تازه وارد اين بخش ميشم. از همه مهمتر اينكه نميدونستم شما هم مثله من خوره ناروتو هستيد. من رو هم تو جمعتون بپذيريد.

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره تونستم دانلود کنم. ولی اینجوری واسه من خیلی طول میکشه. یه روز کامل باید وقت صرف کنم تا یه قسمت دانلود کنم. dvd که خرجش از این کمتره

راستی کسی به سایت orochimaru .com رفته؟ مانگا ناروتو تا آخرین قسمتی که در دست ساخت هستش رو می تو نید از اینجا دانلود کنید(برای اونایی که مثل خودم وقت نمی کنن یه قسمت کامل naruto رو دانلود کنن و تو کف مو ندن ):hmm:

اینم لینک: www.orochimaru.com

فکر کنم تا قسمت 350 توش باشه. هر هفته یه قسمت جدید داره

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره تونستم دانلود کنم. ولی اینجوری واسه من خیلی طول میکشه. یه روز کامل باید وقت صرف کنم تا یه قسمت دانلود کنم. dvd که خرجش از این کمتره

راستی کسی به سایت orochimaru .com رفته؟ نقاشیهای ناروتو تا آخرین قسمتی که در دست ساخت هستش رو می تو نید از اینجا دانلود کنید(برای اونایی که مثل خودم وقت نمی کنن یه قسمت کامل naruto رو دانلود کنن و تو کف مو ندن ):hmm:

اینم لینک: www.orochimaru.com

فکر کنم تا قسمت 350 توش باشه. هر هفته یه قسمت جدید داره

اول برادر اونا نقاشی نیستند و به اونا میگن مانگا :cool:
خودشم ، لینکتون کار نمیکنه:(

با سلام به همه دوستان
واقعا باورتون ميشه كه من بعد از اين همه مدت عضو بودن تو پي تي تازه وارد اين بخش ميشم. از همه مهمتر اينكه نميدونستم شما هم مثله من خوره ناروتو هستيد. من رو هم تو جمعتون بپذيريد.

خواهش میکنم برادر ، خوش اومدید:happy:

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک واسه من کار میکنه و کلی مانگا دانلود کردم . از قسمتهایی که تو narutomania هست خیلی جلوتره(اشکال از isp شماست که سایتو باز نمیکنه . میتونید تو کافی نت امتحان کنی )
از تذکر شما هم ممنونم برادر kakashi
ببخشید دیگه ما تازه کاریم چیزی بلد نیستیم:happy:

من تا اونجایی دیدم که ساسوکه با دو نفر دیگه وارد یه قلعه میشن که توش افرادی هستن که همشون مهر نفرین دارن و وحشی هستن. ساسکه وگروهش بعد از کشتن اونا میرن تا یه نفرو از زندان آزاد کنن و ...
همشم چند دقیقه پیش از www.orochimaru.com دانلود کردم(از قسمتی که نوشته dir naruto باید دانلود کنی)
راستی ناروتو هم نمیمیره ! بعدا زنده میشه !!!!!!!!!!!!!

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
لینک واسه من کار میکنه و کلی مانگا دانلود کردم . از قسمتهایی که تو narutomania هست خیلی جلوتره(اشکال از isp شماست که سایتو باز نمیکنه . میتونید تو کافی نت امتحان کنی )
از تذکر شما هم ممنونم برادر kakashi
ببخشید دیگه ما تازه کاریم چیزی بلد نیستیم:happy:

من تا اونجایی دیدم که ساسوکه با دو نفر دیگه وارد یه قلعه میشن که توش افرادی هستن که همشون مهر نفرین دارن و وحشی هستن. ساسکه وگروهش بعد از کشتن اونا میرن تا یه نفرو از زندان آزاد کنن و ...
همشم چند دقیقه پیش از www.orochimaru.com دانلود کردم(از قسمتی که نوشته dir naruto باید دانلود کنی)
راستی ناروتو هم نمیمیره ! بعدا زنده میشه !!!!!!!!!!!!!

در واقع 351 قسمت در اومده كه ميتونين تورنت آخريشو از لينك زير دانلود كنيد ديگه داستانشو برتون تعريف نميكنم

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
اقا اين وسط يكي قشنگ طرز استفاده از اين تورنتو واسه من توضيح ميده

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اقا اين وسط يكي قشنگ طرز استفاده از اين تورنتو واسه من توضيح ميده

خوب برادر ، اصل تورنت سیستم P2P هستش ، یعنی اینکه شما از هیچ سایتی چیزی نمیگیری بلکه از سیستمهای افرادی که فایل مورد نظر رو دارند ، دانلود میکنی;)

برای اینکه بتونی از یک فایل تورنت استفاده کنی ، اول باید یه Torrent Client داشته باشی ، یعنی برنامه ای که از اون برا دانلود استفاده کنی ( من خودم از Utorrent استفاده میکنم )

بعد از اینکه برنامه رو داون و نصب کردی ، بعد فایل تورنت رو با برنامه باز میکنی و فایلهای داخل تورنت نشون دادشه میشن ، که میتونی انتخاب کنی که همه رو یک جا داون کنه یا یکی یکی داون کنه )

2q1ymts.jpg

به همین سادگی :lol:

مشکلی داشتی بگو

فعلا

بالا