اماده است.
وای ، خیلی ممنون
ممنون جالبه ، shino چی میشه؟
Shino : اجتماعی
شخصیت مورد علاقه من که ...
عجب !! این که منم که
خیلی ممنون:blush:
اماده است.
ممنون جالبه ، shino چی میشه؟
شخصیت مورد علاقه من که ...
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
آقا من هم چند قسمت این کارتون دیدم ولی کل داستانشه میدونم چیه
برادر کاکشی من هم میتونم توی معرفی شخصیتها به شما کمک کنم تا یک هفته دیگه من گارا و نجی یوگا رو براتون میفرستم. امیدوارم کسی تا حالا این کارو نکره باشه.
در مورد این سریال هم اطلاعات خوبی دارم که اگه برو بچ خواستن ارائه میدم. راستی من خودم هم رزمی کار کردم و از لحاظ تئوری و عملی هم کمی واردم و فکر کنم جوابگوی سولاتون باشم. متاسفانه از لحاظ زمانی زیاد تو اینترنت نیستم (پایان نامه دارم کار می کنم) ملی هر از گاهی سر میزنم. موفق باشید
سلام به همه دوستان.
من عاشق انیمیشن ناروتو هستم .:wub: یعنی یه جورایی به این کارتون معتاد شدم
این کارتونو از شبکه game one تماشا میکردم . ولی نمیدونم چرا این شبکه زد به سرش و یه هو پخش این کارتونو قطع کرد و از اون موقع داره از قسمت اول تکرار میکنه(تقریبا از زمستون ) کسی میدونه چرا این کارو کردن؟:worried:
منم از دیدن قسمتهای تکراری دارم جون به لب میشم.واقعا افسرده شدم.RTL 2 هم تازه شروع کرده و خیلی عقبه
کسی میدونه چرا game one داره تکراری پخش می کنه؟ وآیا دوباره پخش ناروتو رو ادامه میخواد بده یا سره کارییه؟
راستی اون لینکایی که گفته بودین من رفتم ولی از هیچکدوم نتو نستم ناروتو رو دانلود کنم:hmm:
هرکی DVD کامل( یعنی تاقسمت آخر ) ناروتو رو داره من ازش خریدارم. اگه دارین برای id من off بزارین یا ای میل بفرستید که قیمتش چقدره [email protected]
:specool:
باشه من قوانینو خوندم. خوب حالا من اگه dvd کامل نارتو رو بخوام باید چی کار کنم(تا قسمتی که تولید شده). اینجا هفت خان رستمه که
خوب منم منظور این بود که فقط پول cd و رایتو میدم. شما هم که با تازه واردها هیچ کارتونی مبادله نمیکنین.پس من چی کار کنم.من ناروووووتووووووووو میخواااااممممممم:worried:hno:
برادر کاکاشی میشه بیشتر راهنماییی کنی:questionm
باشه من قوانینو خوندم. خوب حالا من اگه dvd کامل نارتو رو بخوام باید چی کار کنم(تا قسمتی که تولید شده). اینجا هفت خان رستمه که
خوب منم منظور این بود که فقط پول cd و رایتو میدم. شما هم که با تازه واردها هیچ کارتونی مبادله نمیکنین.پس من چی کار کنم.من ناروووووتووووووووو میخواااااممممممم:worried:hno:
برادر کاکاشی میشه بیشتر راهنماییی کنی:questionm
بالاخره تونستم دانلود کنم. ولی اینجوری واسه من خیلی طول میکشه. یه روز کامل باید وقت صرف کنم تا یه قسمت دانلود کنم. dvd که خرجش از این کمتره
راستی کسی به سایت orochimaru .com رفته؟ نقاشیهای ناروتو تا آخرین قسمتی که در دست ساخت هستش رو می تو نید از اینجا دانلود کنید(برای اونایی که مثل خودم وقت نمی کنن یه قسمت کامل naruto رو دانلود کنن و تو کف مو ندن ):hmm:
اینم لینک: www.orochimaru.com
فکر کنم تا قسمت 350 توش باشه. هر هفته یه قسمت جدید داره
با سلام به همه دوستان
واقعا باورتون ميشه كه من بعد از اين همه مدت عضو بودن تو پي تي تازه وارد اين بخش ميشم. از همه مهمتر اينكه نميدونستم شما هم مثله من خوره ناروتو هستيد. من رو هم تو جمعتون بپذيريد.
لینک واسه من کار میکنه و کلی مانگا دانلود کردم . از قسمتهایی که تو narutomania هست خیلی جلوتره(اشکال از isp شماست که سایتو باز نمیکنه . میتونید تو کافی نت امتحان کنی )
از تذکر شما هم ممنونم برادر kakashi
ببخشید دیگه ما تازه کاریم چیزی بلد نیستیم:happy:
من تا اونجایی دیدم که ساسوکه با دو نفر دیگه وارد یه قلعه میشن که توش افرادی هستن که همشون مهر نفرین دارن و وحشی هستن. ساسکه وگروهش بعد از کشتن اونا میرن تا یه نفرو از زندان آزاد کنن و ...
همشم چند دقیقه پیش از www.orochimaru.com دانلود کردم(از قسمتی که نوشته dir naruto باید دانلود کنی)
راستی ناروتو هم نمیمیره ! بعدا زنده میشه !!!!!!!!!!!!!
اقا اين وسط يكي قشنگ طرز استفاده از اين تورنتو واسه من توضيح ميده