• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
kakashiچه اطلاعاتی داری داغون شدم

سریع هم به پستها جواب می دی adsl دیگه

مثل منه بدبخت نیستی که تو تهران زندگی میکنم و مخابراتمون خدمات adsl نمیده منطقه قزقولابات کتول هم adsl داره من ندارم و نمیتونم به بچه های دیگه در دانلود کردن کمک کنم :(

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
kakashiچه اطلاعاتی داری داغون شدم

سریع هم به پستها جواب می دی adsl دیگه

مثل منه بدبخت نیستی که تو تهران زندگی میکنم و مخابراتمون خدمات adsl نمیده منطقه قزقولابات کتول هم adsl داره من ندارم و نمیتونم به بچه های دیگه در دانلود کردن کمک کنم :(

جالبه:happy: مال من Dial up هستش;) هنوز به مرحله ADSL مونده

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
در واقع باید بگم که هوکاگه سوم از اوروچیمارو ضعیفتر نبود
_sandaime2__by_toniworld.gif
بلکه در واقع قویتر بود چون پیر بود نتونست اوروچیمارو رو بکشه و اوروچیمارو خودش گفت که اگه هوکاگه سوم 10 سال جوانتر بود میتونست اونو بکشه
_tonbo__by_toniworld.gif
خوب منکه نمیتونم رو حرف استاد حرف بزنم!:pاما فقط یه نکته بگم:خوب همین که تونست شکستش بده دلیل بر قویتر بودنشه.
از این اگر ها اگه تبدیل به واقعیت میشد خیلی چیزها تغیر میکرد.;)

خوب شایدهم اروچیمارو میخواسته شکسته نفسی کنه!!!!:p:p:blink:( شوخی کردم برادر کاکاشی باز تو ذوقم نزنی!;))

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من دنبال دوتا از موسيقيهاي متن ناروتو هستم هردوش فلوت دارن يكيشون خيلي غمگينه اون يكي هم يه جورايي حماسي وقت نمي كنم همه آهنگاشو دانلود كنم اگه كسي احيانا با آدرسهاي خيلي دقيقي كه دادم:blush:;) فهميد چي مي خوام برام لينكشو بزاره:)

اينروزها با شروع امتحانات باارزشترين چيز شده وقت .حدود 200 .300 تايي فيلم تو برنامه دارم . اگه بدونين چقدر دارم زور مي زنم كه طرفشون نرم:( (خدايا چقدر سخته):blink::wacko: ولي چاره چيه؟!

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به آقا رضا و همه بچه های دیگه

اگه اینی که شما می گید قویترین نینجا بوده و هوکاگه چهارم و شاگرد کاگه سوم پس چرا پس از مرگش کاگه سوم میشه هوکاگه یعنی در اون سطح این بابا درجش بالابوده اما شاگرد کاگه سوم بوده در صورتی که کاگه سوم استاد بوده و پس از مرگ هوکاگه چهارم استادش ازدرجه کاگه به هوکاگه ارتقا می کنه من که نفهمیدم یه مقدار بیشتر توضیح بدید

در تكميل صحبتهاي اساتيد خودم
مقام كاگه و هوكاگه يكي هستن ;):f34r:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من دنبال دوتا از موسيقيهاي متن ناروتو هستم هردوش فلوت دارن يكيشون خيلي غمگينه اون يكي هم يه جورايي حماسي وقت نمي كنم همه آهنگاشو دانلود كنم اگه كسي احيانا با آدرسهاي خيلي دقيقي كه دادم:blush:;) فهميد چي مي خوام برام لينكشو بزاره:)

اينروزها با شروع امتحانات باارزشترين چيز شده وقت .حدود 200 .300 تايي فيلم تو برنامه دارم . اگه بدونين چقدر دارم زور مي زنم كه طرفشون نرم:( (خدايا چقدر سخته):blink::wacko: ولي چاره چيه؟!

میتونه از لینک زیر پیداش کنی :

http://www.narutofan.com/index.php/content-multimedia,music

اگه اشتباه نکنم باید اسم یکیش Sadness and Sorrow باشه;)

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0

راستش کار راحتی نيست، آخه تو اکثر آهنگ های Naruto از فلوت استفاده شده... ولی خب اينا چيزاييه که من پيدا کردم، خودت ببين کدومشو ميخوای
270.gif

غمناک، با فلوت
parting.gif
:

حماسی، با فلوت
duel.gif
:

اين يکی هم فلوت نداره ولی خيلی هيجان انگيزه
bore.gif
:

ولی از من ميشنوی يه سر برو اين سه تا صفحه و همه آهنگاشو download کن :
همشون قشنگن
wink.gif

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
در واقع باید بگم که هوکاگه سوم از اوروچیمارو ضعیفتر نبود
_sandaime2__by_toniworld.gif
بلکه در واقع قویتر بود چون پیر بود نتونست اوروچیمارو رو بکشه و اوروچیمارو خودش گفت که اگه هوکاگه سوم 10 سال جوانتر بود میتونست اونو بکشه
_tonbo__by_toniworld.gif
منم باهات موافقم:D

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میتونه از لینک زیر پیداش کنی :

http://www.narutofan.com/index.php/content-multimedia,music

اگه اشتباه نکنم باید اسم یکیش Sadness and Sorrow باشه;)

راستش کار راحتی نيست، آخه تو اکثر آهنگ های Naruto از فلوت استفاده شده... ولی خب اينا چيزاييه که من پيدا کردم، خودت ببين کدومشو ميخوای
270.gif

همشون قشنگن
wink.gif

از هر دوتون ممنونم
اون غمگينه همون بود كه كاكاشي گفت:) ولي اون آهنگ ديگه اهنگيه كه تو قسمت اول ناروتو(كانال jetix ) موقعييكه ناروتو با ميزوگي مي جنگيد پخش مي شد اگه مي شه اسمشو بگيد متاسفانه نمي تونم همه ost رو دانلود كنم;):f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من هر وقت به اين تاپيک سر ميزنم کلی لذت ميبرم:D. ممنون از اطلاعات همگی
23_30_126.gif

270.gif
حميد اين پستت رو تو تاپيک ost ها هم بزار.;)
همينطور بابک عزيز، لينک دانلود ost ها رو اونور هم بزار.:happy:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

دستت درد نکنه :happy:

ولی به نظر من این متن یه جورایی نوشته یک Fan هستش چون تمامی اطلاعاتی که در متن داده میشه به غیر از نام سوجویو در داستان ناروتو هستش مثلا :

اینارو در متن بالا بولد کردم :

1- خصوصیات تبدیل ساسکه به Curse Seal - Level 2 هستش

2- خصوصیات مانگکیو شارینگانهای حال حاضر

3- اینم بر میگرده به گفته ای که شارینگان رو بیاکوگان نفرین شده میدانستند

4- هیچ موجودی نمیتونه چاکرای خودشو به کس دیگری قرض بده مگر اینکه درون اون مهر شده باشه( رابطه ای از نوع مهر داشته باشه ) چه انسان ، چه بیجو

5- اینم بر میگرده به اینکه در آخر 3 نفر با این توانایی باقی میمونند

ولی در کل تئوری جالبی بود:lol: من بغر از این 2 تا تئوری دیگه هم خوندم که به نطرم اونا از این بهتر هستند که اسمشون رو بترتیب میزارم که اگه تونستید ( من متاسفانه این روزا خیلی کم وقت دارم و نمیتونم برم دنبالش) ترجمه کنید و اینجا بزارید :

Tengu Uchiha
Suzaku Uchiha
که اولی به نطر من جالبتره ( البته اگر اولی همون فینیکس باشه;))

فعلا

دوست عزيز مرسي كه نظرت رو گفتي... در مورد منبع اينكه اين از فروم ناروتوفن گرفته شده و يك تئوري هست...
اما در مورد مواردي كه ذكر كردي:

1- خصوصياتي كه در مورد سوجوبو گفته شد از ساسكه گرفته نشده بلكه در ميتولوژي ژاپن موجوده... اينكه ساسكه در Level 2 به اين شكل در مياد خودش مي تونه دليلي براي قوي تر شدن اين فرضيه باشه كه خون سوجوبو در رگهاي اونه...
2- در اين مورد هم اين توانايي ها (البته كمي اغراق شده) در ميتولوژي ژاپن براي تنجو ها ذكر شده : توانايي تغيير شكل - توانايي ايجاد طوفان - توانايي تله پاتي و توانايي تله پورت كه با خصوصيات مانگكيو شارينگان ميخونه و ميتونه دليل ديگه اي بر محكم كردن اين تئوري هست...
3- اين رو كاكاشي وقتي داره براي اولين بار از بيوكاگون صحبت مي كنه مي گه كه خيلي ها معتقدند شارينگان از بيوكاگون مشتق شده...
4- در اين مورد مطمئن نيستم .. اگه دقت كني با تكنيك آكاتسوكي ليدر به انتخاب خودشون 30 درصد از چاكراي ايتاچي و كيسامه در اختيار يورا و ديگري قرار گرفت تا با گروه كاكاشي و گاي بجنگند، پس اينكار بدون مهر و اينا هم امكان داره... هرچند اين فقط يه فرضيه است در مورد اينكه چرا كيوبي مادارا رو ميشناسه...
5- اينو خداييش راست مي گي من هم چندان اين قسمتش به نظرم منطقي نيومد...

و اما در مورد 2 تئوري كه ذكر كردي...
همونطوري كه يكي از دوستامون هم گفتند تئوري اول كه همونه كه من نقل كردم (البته نصفه)
دوميش كه در مورد سوزاكو ، يكي از ديمون هاي قدرتمند هست، اينجوري بيان مي كنه كه سوزاكو بر اساس پيمان كه مدتها پيش با قوم اوچيها بسته تا بهشون قدرت بده، الان درون ساسكه دوباره زنده شده ولي به نظر من چندان منطقي نيومد... به نظرم تئوري تنجو موارد پشتيبان بيشتري داره تا سوزاكو...

و اما در مورد يه سري موارد پشتيبان اين تئوري:
- در يكي از صحنه هايي كه توي مانگا اتاق ساسكه رو نشون ميده يه نوشته به ديوار زده شده كه روش نوشته شده تنجو اوچيها (هرچند 100% واضح نيست و آخرين كاراكترش خونده نمي شه)
- در صحنه اي كه ساسكه به محل مخفي ملاقاتهاي قوم اوچيها ميره ، روي ديوارهاي معبد عكسي به چشم مي خوره كه بسيار به تنجو شبيهه ( هرچند اين عكس به عكس سوزاكو هم مي خوره) و در دو طرف عكس تنجو دو علامت شعله كشيده شده كه دقيقاً مانند نشان قوم هيوگا هست...
- ايتاچي در گنجوتسو هاش از كلاغ استفاده مي كنه و تنجو ها در ميتولوژي ژاپن به روح كلاغ هم معروفند و حتي همونجوري كه اشاره شد كاراسو تنجو ها دقيقاً شبيه كلاغ بودند...
- تنجو ها در ميتولوژي به نخوت و تكبر معروف بودند كه دقيقاً خصوصيات اخلاقي قوم اوچيهاست...
- در ميتولوژي در مورد يه جنگجوي بسيار معروف صحبت شده كه در بچگي توسط سوجوبو تعليم مي بينه و به جنگجوي بزرگي به اسم ميناموتو نو يوشيتسونه تبديل مي شه... در بچگي اسم اين بچه اوچيواكا مارو بوده... به نظرتون اين اسم به اوچيها شبيه نيست... حتي به اوچيها مادارا؟؟؟

اگه خواستيد بگيد لينكهاي مربوط به اطلاعات تنجو ها رو بگذارم...
در مورد ريشه ي ميتولوژيكي 3 تكنيك مانگكيو شارينگان هم مطالبي دارم كه مي گذارم براتون...

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشيد نمي دونم سوالم رو اينجا بايد بپرسم يا جاي ديگه
اين برنامه چه روز هايي و در چه ساعتي از كدوم كانال پخش مي شه ؟
من تازه ماهواره گرفتم هيچ كانالي رو هم نمي شناسم اگه بازم كارتوني پخش مي شه اونم مي تونيد بگيد
ممنون

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد نمي دونم سوالم رو اينجا بايد بپرسم يا جاي ديگه
اين برنامه چه روز هايي و در چه ساعتي از كدوم كانال پخش مي شه ؟
من تازه ماهواره گرفتم هيچ كانالي رو هم نمي شناسم اگه بازم كارتوني پخش مي شه اونم مي تونيد بگيد
ممنون
دقیقا همین جاست به پست اول توجه کن عزیز دل:D

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون فقط مونده آب ديت دستگاهم آخه اين كانل رو هنوز نمي گيره
اتفاقا شب ها تا دير وقت بيدار هستم چون صبح ها بي كارم

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فقط مونده آب ديت دستگاهم آخه اين كانل رو هنوز نمي گيره
اتفاقا شب ها تا دير وقت بيدار هستم چون صبح ها بي كارم

dead_man جان لازم نيست آپ ديت كني اين كانال بدون آپ ديت تو هر رسيوري باز ميشه و قفل نيست . تو فقط بايد فركانسشو داشته باشي.

من ناروتو رو ساعت 7:20 نگاه ميكنم تازهگيا اين شبكه دو قسمتو با هم پخش ميكنه . ميخاستم از اونايي كه تكرارشو هم نگاه ميكنن بپرسم كه تكرارش هم دو قسمت با هم پخش ميشه يا نه؟

اینم فرکانس GameOne :
11075
27500
Vertical

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
پس من یه مشکلی دارم باید دوباره یکی رو بیارم برام تنضیم کنه این کانال برای من چیزی نشون نمی ده فقط یه صفحه ی سیاه هست
من اصلا تو ماهواره صفر کیلو مترم نکنه که روش دران پارازیت می ندازن؟؟؟

بالا