با سلام خدمت دوستان
دستت درد نکنه :happy:
ولی به نظر من این متن یه جورایی نوشته یک Fan هستش چون تمامی اطلاعاتی که در متن داده میشه به غیر از نام سوجویو در داستان ناروتو هستش مثلا :
اینارو در متن بالا بولد کردم :
1- خصوصیات تبدیل ساسکه به Curse Seal - Level 2 هستش
2- خصوصیات مانگکیو شارینگانهای حال حاضر
3- اینم بر میگرده به گفته ای که شارینگان رو بیاکوگان نفرین شده میدانستند
4- هیچ موجودی نمیتونه چاکرای خودشو به کس دیگری قرض بده مگر اینکه درون اون مهر شده باشه( رابطه ای از نوع مهر داشته باشه ) چه انسان ، چه بیجو
5- اینم بر میگرده به اینکه در آخر 3 نفر با این توانایی باقی میمونند
ولی در کل تئوری جالبی بود:lol: من بغر از این 2 تا تئوری دیگه هم خوندم که به نطرم اونا از این بهتر هستند که اسمشون رو بترتیب میزارم که اگه تونستید ( من متاسفانه این روزا خیلی کم وقت دارم و نمیتونم برم دنبالش) ترجمه کنید و اینجا بزارید :
Tengu Uchiha
Suzaku Uchiha
که اولی به نطر من جالبتره ( البته اگر اولی همون فینیکس باشه

)
فعلا
دوست عزيز مرسي كه نظرت رو گفتي... در مورد منبع اينكه اين از فروم ناروتوفن گرفته شده و يك تئوري هست...
اما در مورد مواردي كه ذكر كردي:
1- خصوصياتي كه در مورد سوجوبو گفته شد از ساسكه گرفته نشده بلكه در ميتولوژي ژاپن موجوده... اينكه ساسكه در Level 2 به اين شكل در مياد خودش مي تونه دليلي براي قوي تر شدن اين فرضيه باشه كه خون سوجوبو در رگهاي اونه...
2- در اين مورد هم اين توانايي ها (البته كمي اغراق شده) در ميتولوژي ژاپن براي تنجو ها ذكر شده : توانايي تغيير شكل - توانايي ايجاد طوفان - توانايي تله پاتي و توانايي تله پورت كه با خصوصيات مانگكيو شارينگان ميخونه و ميتونه دليل ديگه اي بر محكم كردن اين تئوري هست...
3- اين رو كاكاشي وقتي داره براي اولين بار از بيوكاگون صحبت مي كنه مي گه كه خيلي ها معتقدند شارينگان از بيوكاگون مشتق شده...
4- در اين مورد مطمئن نيستم .. اگه دقت كني با تكنيك آكاتسوكي ليدر به انتخاب خودشون 30 درصد از چاكراي ايتاچي و كيسامه در اختيار يورا و ديگري قرار گرفت تا با گروه كاكاشي و گاي بجنگند، پس اينكار بدون مهر و اينا هم امكان داره... هرچند اين فقط يه فرضيه است در مورد اينكه چرا كيوبي مادارا رو ميشناسه...
5- اينو خداييش راست مي گي من هم چندان اين قسمتش به نظرم منطقي نيومد...
و اما در مورد 2 تئوري كه ذكر كردي...
همونطوري كه يكي از دوستامون هم گفتند تئوري اول كه همونه كه من نقل كردم (البته نصفه)
دوميش كه در مورد سوزاكو ، يكي از ديمون هاي قدرتمند هست، اينجوري بيان مي كنه كه سوزاكو بر اساس پيمان كه مدتها پيش با قوم اوچيها بسته تا بهشون قدرت بده، الان درون ساسكه دوباره زنده شده ولي به نظر من چندان منطقي نيومد... به نظرم تئوري تنجو موارد پشتيبان بيشتري داره تا سوزاكو...
و اما در مورد يه سري موارد پشتيبان اين تئوري:
- در يكي از صحنه هايي كه توي مانگا اتاق ساسكه رو نشون ميده يه نوشته به ديوار زده شده كه روش نوشته شده تنجو اوچيها (هرچند 100% واضح نيست و آخرين كاراكترش خونده نمي شه)
- در صحنه اي كه ساسكه به محل مخفي ملاقاتهاي قوم اوچيها ميره ، روي ديوارهاي معبد عكسي به چشم مي خوره كه بسيار به تنجو شبيهه ( هرچند اين عكس به عكس سوزاكو هم مي خوره) و در دو طرف عكس تنجو دو علامت شعله كشيده شده كه دقيقاً مانند نشان قوم هيوگا هست...
- ايتاچي در گنجوتسو هاش از كلاغ استفاده مي كنه و تنجو ها در ميتولوژي ژاپن به روح كلاغ هم معروفند و حتي همونجوري كه اشاره شد كاراسو تنجو ها دقيقاً شبيه كلاغ بودند...
- تنجو ها در ميتولوژي به نخوت و تكبر معروف بودند كه دقيقاً خصوصيات اخلاقي قوم اوچيهاست...
- در ميتولوژي در مورد يه جنگجوي بسيار معروف صحبت شده كه در بچگي توسط سوجوبو تعليم مي بينه و به جنگجوي بزرگي به اسم ميناموتو نو يوشيتسونه تبديل مي شه... در بچگي اسم اين بچه اوچيواكا مارو بوده... به نظرتون اين اسم به اوچيها شبيه نيست... حتي به اوچيها مادارا؟؟؟
اگه خواستيد بگيد لينكهاي مربوط به اطلاعات تنجو ها رو بگذارم...
در مورد ريشه ي ميتولوژيكي 3 تكنيك مانگكيو شارينگان هم مطالبي دارم كه مي گذارم براتون...