• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه ....

درسته من مانگارو نميخونم ولي اتفاق هاي مهم اونو كم و بيش خبر دارم و البته يك جا خوندم كه

توبي همون ماداراست اونجايي كه ميگه my power of uchiha madara . در واقع اگه مانگا رو به زبان اصلي بخوني اين معني رو ميده ولي توي ترجمه انگليسي درست در نمياد حالا نميدونم چقدر درسته

نظر شما چيه؟

سر اين موضوع توي فروم هاي مختلف خيلي بحث شده:
توي ترجم هايي كه من خوندم نوشته شده : my power, Uchiha madara's power كه اين كاملاً دوپهلوه... يعني هم اين معني رو ميده كه من اوچيها مادارا هستم و هم اين معني كه قدرت افسانه اي اوچيها مادارا مال من خواهد شد...
در مورد متن اصلي هم مثل اينكه همين دوپهلويي رو توش داره...

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
دهکده های شینوبی
دهکده های شینوبی یا دهکده های مخفی هنگامی بکار میروند که کشورشان مجبور به استفاده از ارتش و نیروی نظامی است.یک دهکده مخفی با اموزش دادن به انسانها اقتصادو کنترل میکنه و با اموزش نینجاها نیروی نظامی کشور رو بوجود میاره.دهکده های مخفی پنج کشور اعظم توسط یک کاگه اداره میشوند.
امگاکور
Ame_no_Kuni_Symbol.gif

امگاکور(دهکده پنهان در باران)یک دهکده کوچک مخفی در سرزمین باران است.به نظر میرسه امگاکور نسبتا سست بنیاده!چیز زیادی از این درباره این دهکده مشخص نیست و این براش یه امتیازه.شهرت نینجاهای این دهکده در اجرای تکنیک واتر-باسد است.چترها سلاح های رایجی در بین اونهان و فقط توسط اونا مورد استفاده قرار میگیرن.نینجاهای این سرزمین در مبارزات از راه دور و جن جوتسوها مهارت زیادی دارند و بسیار قویند.
دست کم دو تیم از جنین های اونها در مرحله دوم امتحان چونین شرکت کردند.تیم اول توسط گارا کشته شدند.
تیم دوم رو هم ناروتو.ساسوکه.ساکورا و کبوتو شکست دادند.تیم دوم دوباره در قسمتهای فیلری که در کشور چای میگذشت به همراه یک جونین سابق کونوها ظاهر شدند.پین عضو گروه اگاتسوکی هم از همین دهکده ست.
جتسوگاکور
HiddenMoonVillage.gif

جتسوگاکور(دهکده مخفی در زیر ماه)دهکده ی مخفی سرزمین ماه است.این کشوربه طور مختصر بواسطه پیشانی بندهای جنین هاش در امتحان چونین پدیدار شد.(عجب ترجمه ای!)
هوشی گاکور!
Hoshigakure_no_Sato.gif

هوشی گاکور(دهکده پنهان در میان ستارگان)در قسمت های فیلر که در مورد دهکده ستاره بود نشان داده شد.
این دهکده در سرزمین خرسها واقع شده.این دهکده بعد از برخورد یک سنگ اسمانی عجیب که خود اهالی به ان ستاره میگویند شکل گرفت.این دهکده پیشینه 200 ساله داره.هیچ درختی یا گیاهی در نزدیکی اون رشد نمیکنه.
مردم بر این عقیده ان که این دهکده نمیتونسته خیلی زودتر از کونوها شکل گرفته باشه.
اداره کننده این دهکده هوشی کاگه(سایه ستاره) ست.اگر چه بهش میگن کاگه اما اسما کاگه است(همونطور که قبلا گفته شد فقط به کسایی که پنج دهکده اعظم رو اداره میکنن کاگه گفته میشه.هیچ دهکده ای هوشی گاکور رو به رسمیت نمیشناسه اما هیچ نینجایی اینو درست نمیدونه!
سنگ اسمانی که هوشی گاکور رو بوجود اورد بزرگ نبود اما چاکرای خیلی زیادی از خودش ساطع کرد!
اولین هوشی کاگه تونست تکنیکی رو اختراع کنه که به نینجاهای این دهکده اجازه میداد تا با کنترل نیروی ستاره
به سطح فوق الاده ای از چاکرا دست پیدا کنن.وقتی این تکنیک به صورت کامل اجرا بشه به فرد قدرت کنترل چاکرای بی نظیری رو میده که فرد با استفاده از اون میتونه سپرهایی رو از چاکرا بوجود بیاره.این تکنیک بعدها توسط هوشی کاگه سوم ممنوع شد.چون این تکنیک برای اجرا کننده اش هم مرگبار بود.حتی اگر فرد استفاده کننده
زنده میموند تاثیراتی که این تکنیک بر روی بدنش میگذاشت سرانجام باعث مرگش میشد!فقط ناتسوهی و هوتوروبی والدین سوماری این تکنیک رو اموخته بودند که بعدها اونها هم مردند.سومین هوشی کاگه توسط اکاهوشی به قتل رسید.اکاهوشی جانشین هوشی کاگه شد و دوباره تکنیک رو ازاد اعلام کرد.او از تاثیرات مخرب این تکنیک چشم پوشی کرد.اکاهوشی قصد داشت با استفاده از این تکنیک دهکده های دیگه رو مجبور به به رسمیت شناختن هوشی گاکور بکنه.
تیم گای در یک ماموریت به عنوان گارد مخصوص به هوشی گاکور فرستاده شد(در قسمت های 178 تا 183)
ناروتو هم به دستور تسوناده به اونها پیوست.اونا اونجا سوماری رو ملاقات کردند کسی که دلش میخواست یک هوشی کاگه خوب بشه.ناروتو خیلی به سوماری احساس نزدیکی میکرد چون اهداف و موقعیتشون مشابه هم بود
تیم گای و ناروتو سرانجام راز ستاره رو کشف کردند و دو بچه که تحت تاثیر تاثیرات تکنیک ستاره قرار گرفته بودند واقعیت رو برای نینجاهای دهکده ستاره فاش کردند و معلوم شد که اکاهوشی توجهی به خوب و بد نداره و فقط دیوانه قدرته.بنابراین تکنیک ستاره دوباره ممنوع شد.ستاره توسط ناروتو نابود شد.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید میشه ، هیچوقت دقیقا نمیشه گفت که کی قویتره ، اوروچیمارو از ایتاچی شکست خورد ولی شما میگین از جیراییا قویتره ، در حالیکه حتی ایتاچی هم در مقابل جیراییا از میدون در رفت ( در واقع نخواست که بی دلیل صدمه ببینه) ;) حالا ما بیایم بگیم پس جیراییا از اوروچیمارو قویتره؟;) نظرتون چیه؟؟؟؟ :f34r:
دوباره که برگشتیم جای اول
شما جواب سوال من رو ندادین
فکر میکنید جیرایا میتونه در مقابل اوریچیمارو دوام بیاره
اگه:
دستاش سالم باشه
بتونه روه حوکاگه اول / دوم / چهارم رو احضار کنه؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دوباره که برگشتیم جای اول
شما جواب سوال من رو ندادین
فکر میکنید جیرایا میتونه در مقابل اوریچیمارو دوام بیاره
اگه:
دستاش سالم باشه
بتونه روه حوکاگه اول / دوم / چهارم رو احضار کنه؟

عرض کنم خدمتتون که نمیشه گفت که میتونه یا نمیتونه چون هر دو در حد هوکاگه هستند ;) جیراییا خیلی از جوتسو های خودشو نشون نداده :f34r: برا همون دقیقا نمیشه نظر داد ولی فکر کنم بتونه باهاش مقابله کنه ;) همونطور که قبلا کرده ;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
عرض کنم خدمتتون که نمیشه گفت که میتونه یا نمیتونه چون هر دو در حد هوکاگه هستند ;) جیراییا خیلی از جوتسو های خودشو نشون نداده :f34r: برا همون دقیقا نمیشه نظر داد ولی فکر کنم بتونه باهاش مقابله کنه ;) همونطور که قبلا کرده ;)

سلام:specool:
برای تایید صحبت های دوست عزیزم باید بگم که جیراییا غیرقابل پیش بینی هست اونم به چند دلیل:
1. تنها شخصی که حرکات گروه akatsuki رو زیر نظر داره و به تحقیق درباره اونها می پردازه(این نشون می ده که ترسی از این گروه نداره)البته اگر این گروه خطرناک نبود جیراییا به تحقیق درباره این گروه نمی پرداخت.
2. هوکاگه چهارم شاگرد جیراییا بوده .
3. اینقدر به قدرت خوش ایمان داره که حاضر نشد هوکاگه پنجم بشه(نمی خواست وقت خودش رو تلف کنه.)

;)درکل یکی از کارکترهای مورد علاقه من که همیشه منو به خنده می اندازه همین جیراییا عزیز هست:medieval:

شاید این مطلب تکراری باشه ( شما به بزرگی خودتان ببخشید)
حقیقت مطلب رو بخواهید من نمی دونست که چرا orochimaru از گروه akatsuki رفته!
تا اینکه در قسمت 25 naruto shippuden ، جواب این سوال رو sasori داد:
ساسوری گفت که احتمالا به دلیل اینکه itachi دشمن orochimaru شده بوده اونم به این دلیل که orochimarulمی خواسته از بدن itachi برای انتقال استفاد کنه ولی شکست خورده .
به نظر من حالا هم به خاطر شکست از شارینگام بوده که اوریچیما می خواد از بدن ساسکه استفاده کنه

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقت مطلب رو بخواهید من نمی دونست که چرا orochimaru از گروه akatsuki رفته!
تا اینکه در قسمت 25 naruto shippuden ، جواب این سوال رو sasori داد:
ساسوری گفت که احتمالا به دلیل اینکه itachi دشمن orochimaru شده بوده اونم به این دلیل که orochimarulمی خواسته از بدن itachi برای انتقال استفاد کنه ولی شکست خورده .
به نظر من حالا هم به خاطر شکست از شارینگام بوده که اوریچیما می خواد از بدن ساسکه استفاده کنه

بله دوست عزيز همينجوره كه شما ميگيد:

در واقع اوروچيماره در مبارزه اي كه با ايتاچي داشته از شارينگان ايتاچي شكست مي خوره و به همين دليل هم آكاتسوكي رو ترك ميكنه و تلاش ميكنه تا بدن ساسكه رو تصاحب كنه و صاحب شارينگان بشه...

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها، میبخشید من زیاد وقت ندارم در گفتگو ها شرکت کنم.

من خیلی وقته که "منگاهای" ناروتو را جمعاوری میکنم و خیلی هم مرتب با شماره گذاری تمیز و کیفیت باور نکردنی. همه پوشه بندی شده بر اساس جلد و فصل هستند. گفتم شاید همه آنها را یک جا با این کیفیت به دست نیاورید برای همین دارم "آپلودشون میکنم" تا الان 20 جلد تمام شده و آماده دانلوده. تا فردا همه 39 جلد فعلی (359) قسمت آماده خواهد شد. و جلد 40 هم تا سه هفته دیگه تکمیل میشه.

قسمت 26 ناروتو را هم دانلود کردم تا فردا ترجمه خواهد شد. پس اگر مایل بودید سری به ناروتو فارسی بزنید.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم بچه ها دقت کردين هر دفعه دارن opening ناروتو رو تغيير ميدن؟! :blink: اين دفعه يه صحنه های ديگه اي از فيلمشو داشت نشون ميداد!:rolleyes:

بگزريم، چقدر مهيج شده! :D:D:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ميگم بچه ها دقت کردين هر دفعه دارن opening ناروتو رو تغيير ميدن؟! :blink: اين دفعه يه صحنه های ديگه اي از فيلمشو داشت نشون ميداد!:rolleyes:

بله همینطوره ، قبلا که آخرین فیلمش در اومده بود همین کارو کرده بودند منتها تو Ending :happy:

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای عموم: قسمت 26 ناروتو با زیر نویس فارسی آماده است.

روز خوبی داشته باشید.

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0

فیلم چهار داستانش اگه تکراری نباشه اینه که کل نینجاهای کونوها مسئولیت محافظت از یه دختر رو دارن که آینده رو میبینه نمی دونم کسی به این موضوع اشاره کرده بود خلاصه اگه تکراری بود شرمند:lol:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
اینو کجا نوشته بود؟
به صفحه 14 پست 197 مراجعه کنید.http://forum.persiantools.com/t66014-page14.html

فیلم چهار داستانش اگه تکراری نباشه اینه که کل نینجاهای کونوها مسئولیت محافظت از یه دختر رو دارن که آینده رو میبینه نمی دونم کسی به این موضوع اشاره کرده بود خلاصه اگه تکراری بود شرمند
راستی یه سوال برام پیش آمد ، آیا این فیلم ها که شما میگین همون خلاصه ناروتو هستند؟(مثلا فیلم اول خلاصه 120 قسمته اول ناروتو هست؟!؟!) اگر سوالم خیلی ناشیانه هست به بزرگواری خودتان ببخشید

امروزطبق سعادتی ناخواسته حدود 20 صحفه اول این بخش رو دوباره مرور کردم خیلی حال داد به خصوص مطالبی که آقای آتشپاره و کاکاشی مطرح کرده بودند ، می خواستم خواهش کنم که اگر مطلب جدیدی درباره گذشته ناروتو،هاکوگه چهارم،گروه akatsuk ، **** این گروه و ... دارند بگذارند( اگر فن آرت هم باشه مهم نیست)
چند وقتیه که از این جور مطالب خبری نیست!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
:blink::blink:
اینو کجا نوشته بود؟

اینو تو انیمه 2 جا گفته میشه ، یکی جیراییا خودش میگه ( قسمت 85 بود فکر کنم که تازه برای پیدا کردن سوناده عازم سفر شده بودند) و بعدش دومین بار قسمت 90 باید باشه که سوناده ناروتو رو مسخره میکرد بدین صورت که شاگرد قبلی جیراییا بهتر و با استعداد تر از ناروتو بوده که جیراییا میگه هرکسی در مقایسه با چهارمین هوکاگه یه ذره مشکل پیدا میکنه ;)

راستی یه سوال برام پیش آمد ، آیا این فیلم ها که شما میگین همون خلاصه ناروتو هستند؟(مثلا فیلم اول خلاصه 120 قسمته اول ناروتو هست؟!؟!) اگر سوالم خیلی ناشیانه هست به بزرگواری خودتان ببخشید
----------------------
امروزطبق سعادتی ناخواسته حدود 20 صحفه اول این بخش رو دوباره مرور کردم خیلی حال داد به خصوص مطالبی که آقای آتشپاره و کاکاشی مطرح کرده بودند ، می خواستم خواهش کنم که اگر مطلب جدیدی درباره گذشته ناروتو،هاکوگه چهارم،گروه akatsuk ، **** این گروه و ... دارند بگذارند( اگر فن آرت هم باشه مهم نیست)
چند وقتیه که از این جور مطالب خبری نیست!

عرض کنم خدمتتون که این فیلم ناروتو The Movie هستش و هیچ ربطی به داستان سریالش نداره ، اونیکه شما میگید The Reflection هستند که خلاصه داستان رو مطرح میکنند :happy:

-------------

در مورد مطالب هم خوشحالم که خوشتون اومده و باید بگم مطلب چون بیشترشون حالت Unconformed دارند ، ارزش گفتن رو ندارند و بیشتر مواقع خیلی ضایع تشریف دارند :p ولی چشم ، اینم میزاریم ;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
یه سؤال ؟

توی بحث های صفحه های قبل , گفتین که اوروچیمارو در مقابل ایتاچی شکست خورده ... کجای انیمه همچین چیزی رو نشون داده ؟ ... منکه فقط یه قسمت رو یادمه ...
بعد از مبارزه ی اوروچیمارو با ساروتوبی , اوروچیمارو می گه که با این وضع ( نداشتن دست ) نمی تونه مقابل ایتاچی ایستادگی کنه ... ( تقریبا چنین چیزی می گه )

اینو تو انیمه 2 جا گفته میشه ، یکی جیراییا خودش میگه ( قسمت 85 بود فکر کنم که تازه برای پیدا کردن سوناده عازم سفر شده بودند) و بعدش دومین بار قسمت 90 باید باشه که سوناده ناروتو رو مسخره میکرد بدین صورت که شاگرد قبلی جیراییا بهتر و با استعداد تر از ناروتو بوده که جیراییا میگه هرکسی در مقایسه با چهارمین هوکاگه یه ذره مشکل پیدا میکنه ;)
...
این مطلب رو هم توی شیپودن به صورت کشیدن یه چارت رابطه ی استاد شاگردی نشون می دن...

کاکاشی هم شاگرد هوگاگه ی چهارم بوده ! .

راستی حرف کیسامه رو یادتون هست ... من باب یادآوری می گم ...

کیسامه به ایتاچی: اسم خانواده ی اوچی ها در مقابل بزرگی اسم سنین ها کم میاره ( قریب به همین مضمون ...سری اول ناروتو )

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قسمت 367 مانگا بيرون اومد و به يكي از سوالاتي كه مدتها فكر همه رو مشغول كرده بود جواب داد :

هشدار ميدم اگه دوست نداريد اسپويلر رو نخونيد :

Major Spoiler

هوكاگه ي چهارم پدر ناروتو هست و اسم كاملش هم ناميكازه ميناتو هست... اسم مادر ناروتو هم اوزوماكي كوشينا هست و از كشور گرداب (whirlpool) بوده... ناروتو بيشتر به مادرش شبيه شده و نحوه ي مبارزه اش هم بيشتر شبيه مادرشه...

و اما حدس و گمانهايي كه ميشه با توجه به اين اطلاعات در مورد آينده زد :

- احتمالاً پين (**** آكاتسوكي) يه رابطه اي با ناروتو داره... به احتمال زياد دايي ناروتو هست... (با توجه به شباهت ظاهري و همچنين اينكه مادر ناروتو از كشور گرداب بوده)
- در قسمتهاي آينده شاهد مرگ جيرايا خواهيم بود... با توجه به خداحافظي سوزناك با سوناده و اينكه داره تنهايي ميره به جنگ دشمن...
- حقايق در مورد قوم اوچيها كشف خواهد شد... با توجه به مبارزه ي عنقريب ساسكه و ايتاچي در مخفيگاه خانوادگي اوچيها...

موفق باشيد...

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
عرض کنم خدمتتون که این فیلم ناروتو The Movie هستش و هیچ ربطی به داستان سریالش نداره ، اونیکه شما میگید The Reflection هستند که خلاصه داستان رو مطرح میکنند :happy:
تشکر کاکاشی عزیز
اگر میشه یه توضیح کامل درباره این naruto movie ها بدید ، چندتا هستند ، اسم هر کدام چیه ، خلاصه خلاصه داستانش چیه ، ارزش دانلود کردن داره یا نه ، آیا کسی اونا رو توی بخش انیمیشن داره و ....
به عنوان مثال من تورنت این رو Naruto Movie_ Ninja Clash in the Land of Snow ( 4.35 GB) پیدا کردم حالا ارزش دانلود داره یا نه ؟(حالا خدایش خلاصه همون 220 قسمت نباشه;))

در مورد مطالب هم خوشحالم که خوشتون اومده و باید بگم مطلب چون بیشترشون حالت Unconformed دارند ، ارزش گفتن رو ندارند و بیشتر مواقع خیلی ضایع تشریف دارند :p ولی چشم ، اینم میزاریم
دوست عزیز شما زحمت ترجمه رو بکشید من که شخصا با این جور مطالب خیلی حال می کنم.

توی این سایت من یه مشکل اساسی دارم اونم نبودن گزینه" تشکر" است خیلی از پست ها هستند که ارزش تشکر دارند ولی برای اینکه بخش شلوغ نشه من پست اضافی نمی زنم( ای کاش اینجا هم گزینه تشکر داشت:()

بابهترین آرزوها موفق باشید;)
:pراستی فراموش نکنید که تنها هدف ما تحقق عدالت است:p

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان قسمت 367 مانگا بيرون اومد و به يكي از سوالاتي كه مدتها فكر همه رو مشغول كرده بود جواب داد :

هشدار ميدم اگه دوست نداريد اسپويلر رو نخونيد :

Major Spoiler

هوكاگه ي چهارم پدر ناروتو هست و اسم كاملش هم ناميكازه ميناتو هست... اسم مادر ناروتو هم اوزوماكي كوشينا هست و از كشور گرداب (whirlpool) بوده... ناروتو بيشتر به مادرش شبيه شده و نحوه ي مبارزه اش هم بيشتر شبيه مادرشه...

و اما حدس و گمانهايي كه ميشه با توجه به اين اطلاعات در مورد آينده زد :

- احتمالاً پين (**** آكاتسوكي) يه رابطه اي با ناروتو داره... به احتمال زياد دايي ناروتو هست... (با توجه به شباهت ظاهري و همچنين اينكه مادر ناروتو از كشور گرداب بوده)
- در قسمتهاي آينده شاهد مرگ جيرايا خواهيم بود... با توجه به خداحافظي سوزناك با سوناده و اينكه داره تنهايي ميره به جنگ دشمن...
- حقايق در مورد قوم اوچيها كشف خواهد شد... با توجه به مبارزه ي عنقريب ساسكه و ايتاچي در مخفيگاه خانوادگي اوچيها...

موفق باشيد...

خيلي اخبار جالبي بود من الان منم دارم كم دارم ميرسم به قسمت 360 مانگا

بالا