• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتورک جديد با مجوزه قوه قضائيه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه يک نتورک جديد مي خواستم به شما معرفي کنم که تازه شروع بکار رکرده و الان فقط ليدر ثبت نام داره از ليدرهاي که تعادل بالا دارن در خواست مي شود با ايميل من تماس بگيريد فقط ليدر ها در ضمن اين نتورک با قوه قضائيه قرار داد همکاري امضاء کرده
[email protected]

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آقا یه چیزی بگو ملت باور کنن!
یعنی چی با قوه غذائیه قرارداد همکاری داره؟!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از همون قراردادهایی که هر هفته گلدکوییست میبنده و دو روز بعد میگن الکی بوده؟:D
بازم شرکت آسو نت بازه مهندس مدنی؟ بازم حمید فراهانی کلاهبردار که کلی از محصولات بچه ها رو تو گلدکوییست را بالا کشید؟
بازم.....
بازم..........
بازم...............
:lol:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من شنیدم جدیدا با وزارت اطلاعات هم بعضی ها شون قرارداد میبندن یه درصدی باید واریز کنی به حساب وزارت اطلاعات!!!:D

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از amir-aida :
سلام بچه يک نتورک جديد مي خواستم به شما معرفي کنم که تازه شروع بکار رکرده و الان فقط ليدر ثبت نام داره از ليدرهاي که تعادل بالا دارن در خواست مي شود با ايميل من تماس بگيريد فقط ليدر ها در ضمن اين نتورک با قوه قضائيه قرار داد همکاري امضاء کرده
[email protected]
من نمیدونم چقدر ادم احمق داریم که میرن سراغ این جور چیزا.
به جای فعالیت کار .به امید های واهی دل میبندن.
جای مازلوق خالی که اون عکسشو بزنه اینجا.

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
آقا یه چیزی بگو ملت باور کنن!
یعنی چی با قوه غذائیه قرارداد همکاری داره؟!
سلام دوست عزيز من اين نتورک با قوه قضائيه يکي از نهادهاي قوه قضائيه قرار داد بسته و تا هفته آينده خبر آزادي اين نتورک از جرايد پخش ميشه دوست خوب من در اين بحران نتورکها قوه قضائيه با هر سيستمي قرار داد امضاء نميکنه در ضمن دوست من اين نتورک آسونت نيست من خودم اصلا از آسونت خوشم نمياد ضمنا فقط ليدر ها به من ايميل بزنند چون الان در مرحله ليدر چيني است

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از amir-aida :
سلام دوست عزيز من اين نتورک با قوه قضائيه يکي از نهادهاي قوه قضائيه قرار داد بسته و تا هفته آينده خبر آزادي اين نتورک از جرايد پخش ميشه دوست خوب من در اين بحران نتورکها قوه قضائيه با هر سيستمي قرار داد امضاء نميکنه در ضمن دوست من اين نتورک آسونت نيست من خودم اصلا از آسونت خوشم نمياد ضمنا فقط ليدر ها به من ايميل بزنند چون الان در مرحله ليدر چيني است
این امکان نداره!
قوه قضائیه رسما اعلام کرده فعالیت هر سیستم هرمی یا سیستم عضوگیری ممنوع و جرمه و از 2 ماه تا 6 سال حبس داره.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
تکذیب میشه.
اولا لطفا چیزایی مثل گلد کوئست رو جزو نتورک به حساب نیارید.
دوما هر چیزی که به کشور آسیب وارد نکنه (و شاید هم برای کشور و ورود ارز مفید باشه) آزاد خواهد شد. مطمئن باشید!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از athar :
تکذیب میشه.
اولا لطفا چیزایی مثل گلد کوئست رو جزو نتورک به حساب نیارید.
دوما هر چیزی که به کشور آسیب وارد نکنه (و شاید هم برای کشور و ورود ارز مفید باشه) آزاد خواهد شد. مطمئن باشید!
حدود یک ماه پیش تو اخبار ساعت 30/22 از شبکه دو با حضور نماینده قوه قضائیه و یه نماینده مجلس در مورد این برنامه ها صحبت شد که نماینده قوه قضائیه صراحتا گفت فعالیت و تبلیغ هر سیستم هرمی و زیرمجموعه گیری به هر صورتی که باشه جرمه و زندان و جریمه نقدی داره و مجلس در حال تصویب قانونی بر ضد این فعالیتهاست و گفت با این حرف و اعلام از طریق روزنامه ها جایی هیچ بحث و اعتراضی برای افرادی که اینطوری دارن فعالیت میکنن باقی نمیمونه. گفت هیچ استثنایی هم تو داخلی و خارجی بودنش وجود نداره. این سیستمها رو هم هممون میشناسیم و اون اسم حدود 20 تاشونم گفت که خیلی هاشون داخلی بودن و من حتی اسمشونم نشنیده بودم.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
حدود یک ماه پیش تو اخبار ساعت 30/22 از شبکه دو با حضور نماینده قوه قضائیه و یه نماینده مجلس در مورد این برنامه ها صحبت شد که نماینده قوه قضائیه صراحتا گفت فعالیت و تبلیغ هر سیستم هرمی و زیرمجموعه گیری به هر صورتی که باشه جرمه و زندان و جریمه نقدی داره و مجلس در حال تصویب قانونی بر ضد این فعالیتهاست و گفت با این حرف و اعلام از طریق روزنامه ها جایی هیچ بحث و اعتراضی برای افرادی که اینطوری دارن فعالیت میکنن باقی نمیمونه. گفت هیچ استثنایی هم تو داخلی و خارجی بودنش وجود نداره. این سیستمها رو هم هممون میشناسیم و اون اسم حدود 20 تاشونم گفت که خیلی هاشون داخلی بودن و من حتی اسمشونم نشنیده بودم.
امیدوارم اینطور که میگی نباشه که احتمالا نیست. خیلی شرکت ها واقعا میتونن نتورک ماکتینگ باشن. یعنی کسی که جنس رو خریداری میکنه در صورتی که نتونه زیر مجموعه بگیره ضرر نکرده باشه. به این سیستم ها باید مجوز بدن. ولی بعضی از سیستم های مسغره دیگه مثل کارگشا که پیرامید هست و همه جا نهی میشه توی این دولت و جمهوری داره بدون مشکلی کار میکنه. دلیلش هم فقط گردن کلفتی رئیس روسا هست.
یه نکته دیگه هم باقی مونده و اون اینکه اگه ایران بخواد "NetworkMarketing" رو به طور کامل و بدون قید و شرط ممنوع کنه سازمان تجارت جهانی بی سازمان تجارت جهانی!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اونجا که خیلی رو عدم وجود عضو گیری و پرداخت پورسانت به شرط عضویت در سیستم و فعالیت تاکید میکرد. البته مخالف بازاریابی سنتی نبودن.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجایی که من تو این مدت فهمیدم هرکی حق و حساب رو لطف بفرماید هر چقدر می خواهد کار کند اما بدون حق حساب (یا همون خشکه) هیجا نمیشه کار کرد.
یکی از روزنامه ها چند روز پیش یا هفته قبل از شروع به کار رسمی و با مجوز یکی از شرکتهای نتورک ایرانی معروف هم بود ولی اسمش یادم رفته خبر داده بود
(خلاصه ...... خشکه حساب می کنیم )

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در عین حال حرف این بنده خدا رو که گفته از قوه (نیرو اونهم از جنس الکاین)غذائیه (احتمالا ماکارونی تک) مجوز گرفته با قاطعیت رد می کنم چنین چیز به هیچ وجه وجود ندارد مگر با اعلام رسمی از طریق جراید.

دور از چشم اقا مصطفی
(رفیق اگه میخواهی یک نتورک خوب با پورسانت عالی کار کنی بهم پی ام بده -- تبلیغات ممنوع)

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
در هر حال چه ازاد بشه چه نشه . به نظر من یه حماقت محض هستش که ادم ببره پولشو بزاره تو این کار.
پول باید در زمینه تولید بکار بره و بس.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
در هر حال چه ازاد بشه چه نشه . به نظر من یه حماقت محض هستش که ادم ببره پولشو بزاره تو این کار.
پول باید در زمینه تولید بکار بره و بس
آره بابا بايد پول رو تو كار توليد انداخت
همه ملت بشينن توليد كنن.

چه فرقي ميكنه قانوني باشه يا نباشه.اصل سيستمِ
سيستم توپ باشه شيش سال پشت ميله هاي زندان بودن مشكلي نيست.
حقوق ثابت ببندن بهت شيش سال بعد بياي بيرون 60 70 ميليون تو حسابت باشه.
چه حالي ميده.
تازه زندان هم جاي خوبيه براي اينوايت و پرزنت كردن ملت همه بيكار صبح تا شب مخ ملت رو ميخوري هيچ راه فراري هم ندارن.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Amir_business :
آره بابا بايد پول رو تو كار توليد انداخت
همه ملت بشينن توليد كنن.

چه فرقي ميكنه قانوني باشه يا نباشه.اصل سيستمِ
سيستم توپ باشه شيش سال پشت ميله هاي زندان بودن مشكلي نيست.
حقوق ثابت ببندن بهت شيش سال بعد بياي بيرون 60 70 ميليون تو حسابت باشه.
چه حالي ميده.
تازه زندان هم جاي خوبيه براي اينوايت و پرزنت كردن ملت همه بيكار صبح تا شب مخ ملت رو ميخوري هيچ راه فراري هم ندارن.
خداییش اینو راست میگه!
من یکی حاظرم واسه 70-60 میلیون 10 سال زندان رو هم تحمل کنم ولی کو این همه پول؟!

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه قوه قضائيه مجاز هست که مجوز به فعاليت هاي اقتصادي بده؟ کار قوه قضائيه جلوگيري و قضاوت درباره جرايم هست . اگه قراره مجوزي داده بشه معمولا وزارت اقتصاد و بانک مرکزي و اين جور ادارات بايد مجوز بدن. من شنيدم شراکت قوه قصائيه در فعاليتهاي اقتصادي بشدت ممنوع هست!

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
این امکان نداره!
قوه قضائیه رسما اعلام کرده فعالیت هر سیستم هرمی یا سیستم عضوگیری ممنوع و جرمه و از 2 ماه تا 6 سال حبس داره.
کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sanbad :
مگه قوه قضائيه مجاز هست که مجوز به فعاليت هاي اقتصادي بده؟ کار قوه قضائيه جلوگيري و قضاوت درباره جرايم هست . اگه قراره مجوزي داده بشه معمولا وزارت اقتصاد و بانک مرکزي و اين جور ادارات بايد مجوز بدن. من شنيدم شراکت قوه قصائيه در فعاليتهاي اقتصادي بشدت ممنوع هست!

قوه قضائيه يکي از پشتيبانان اين شرکت هست و قرار داد رسمي امضاء کرده با اين شرکت قوه قضائيه با هر شرکتي مطمنا قرار داد امضاء نميکنه پس از اين شرکت اطمينان داره

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
119.gif
71.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا