mamadoo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 0
به نقل از omidgiahi :همه اين ديكشنري ها رو خودم امتحان كردم و اينجا گذاشتم
يك بار ديگه هم چك مي كنم خبر اون را اينجا مي گذارم
MER30
KHEYLI MAMNOON
MAN MONTAZERAM,
به نقل از omidgiahi :همه اين ديكشنري ها رو خودم امتحان كردم و اينجا گذاشتم
يك بار ديگه هم چك مي كنم خبر اون را اينجا مي گذارم
در عصرع وقتبه نقل از mamadoo :ZEMNAN MAN PISHNEHAD MIKONAM BARNAMEYE WORLDMATE RO HAM BARAYE BACHEHA MOARREFI KON YEKI AZ BEHTARIN BARNAMEHAYE POCKET PC HASTESH CRACK HAM DARE ,KHEYLI KAMELE
من فارسی نوشتن برام سخت.ولی حتما سعی میکنم این کار و بکنمبه نقل از omidgiahi :در عصرع وقت
در ضمن لطفا فارسي بنويسيد
به نقل از l3ardia :اگه بازي سراغ دارين با گرافيك خوب و رجيستر شده بگين چون خودايي پوشت ترافيك بازي خيلي حال ميده:lol:
غير از PHP باچيز ديگه اي نميشه اين كار را كردبه نقل از amirghasemi :سلام بر همه دوستان PPC کار !
من يک مدت امتحان داشتم و گرفتار بودم نشد بيام تو سايت، خوب مي بينم که هر روز داره يک نرم افزار جديد به سايت اضافه مي شه.
اول مي خواستم ببينم کسي Age of Empires براي من پيدا نکرد؟
دوم در مورد سوال دوست عزيزم آقا اميد بايد بگم من يک مدت پيش نرم افزار OpenSource ي رو ديدم که فکر کنم اسمش يک چيزي تو مايه هاي PHP File Manager بود، به اعضاي ثبت شده امکان Upload کردن فايل از طريق Browser رو مي داد.
سوم در مورد سوال دوست ديگم در مورد Harrison بايد بگم که من به راحتي روي i-mate نسبش کردم و هيچ مشکلي هم به هم نزد. فقط موقع اجرا مي نويسه : Can not create menu که اونم زياد مهم نيست چون به هر حال نرم افزار run ميشه !
چهارم اينکه من حاضرم يک سايت CMS که حاوي Forum, Gallery, Pages, Categries و ... باشه رو در اختيار تيمي قرار بدم. اين سايت قبلاً طراحي و پياده سازي شده و اسمش هم IranMa.com بوده که البته به علت مشغوليت بيش از اندازه من و نرسيدگي بهش متاسفانه Domain ش از دست رفت :wacko:
ولي خوب پيشنهادم اينه که دامين ir. رو به اين کار اختصاص بديم. از نظر هاست و سايت هم من پشتيباني مي کنم، ولي خوب يک مدير خوب و چندين عضو فعال لازم داره
راستي يک سول عجيب ؟! کسي ميدونه ميشه Apache رو موبايل run کرد ؟ آخه مي خوام وقتي بيکار ميشم بتونم برنامه نويسي کنم که اين هم نيازمند PHP/Apache هست![]()
به نقل از omidgiahi :غير از PHP باچيز ديگه اي نميشه اين كار را كرد
دوست عزيز اينجا هم بد نيست كه ما شروع كرديم(پرشين فورم) فكر هم نكنم رفتن اونجا فرقي هم داشته باشهبه نقل از l3ardia :با سلام به همه دوستان من با دوستانم تو سايت www.satsat.net يكي از بزرگ ترين سايت هاي نرم افزار ححودود 55 هزار userدارد بمن گفتن در صورت درست كردن topic و استقبال به شما و دوستاننتون حق مديريت داده ميشود بد اون سايت قابليت upload هم دارد و و بخاطر كثير بودن بازديد كننده ها فك ميكنم خب جواب بده چون الان قسمت موبايل داره ولي از PDA و WIN 2003 CE خبري نيست اينم لينك سايت قسمت موبايل هستش http://www.satsat.net/forumdisplay.php?f=81 اگه همه موافق هستن شرو كنيم :blink: ولي بنظر من اگه بخايم كاري بكنيم اساسي خودمون بكنيم يا بيايم ژول بزاريم فضا بخريم بهتره حالا همه بگن بهتره
به نقل از omidgiahi :كرك برنامه هاي WordBook و Lexisgoo اصلاح شد
من خودم باش كار كردم كار هم ميكنه!!!!به نقل از mamadoo :مرسي كه دنبال كرك بودي ولي اينيا رو خودم گرفته بودم كار نمي كنه)