به نقل از omidgiahi :من خودم باش كار كردم كار هم ميكنه!!!!
اشكالش چي هست؟؟؟
دوست عزيز اول اينكه خوش آمدي دوم هم اينكه اگه يه كم سرچ كني مي توني مطالب زيادي در مورد سوال خود پيدا كنيبه نقل از shahr :سلام دوستان:
نميدونم اين سوال تكراريه يا نه! ولي ميشه بگيئ تو ايمتها جم بهتره يا pda2k
به نقل از omidgiahi :امكان داره شما حروف كوچيك يا بزرگ را اشتباه مي زنيد
توي wordbook= 246962728195به نقل از mamadoo :من اسم ميدم خودت سريالاشون و بگو
Owner name:
Bassam
مرسي
به نقل از omidgiahi :توي wordbook= 246962728195
و Lexisgoo = 241
به نقل از mamadoo :من خودم همين شماره ها رو ميزدم نميشد.
انا كه كار نميكنه ببين dic ديگه اي پيدا مي كن برام
مرسي
به نقل از omidgiahi ::blink:خوب اسمت را عوض كن و توبرنامه رمزش را بگذار ببين حل ميشه امكان داره با اين اسم مشكل داشته باشه :wacko:
به نقل از omidgiahi :برنامه براي انسرينگ اين نوع گوش ها فكر نكنم باشه چون بيشتر همه از VMS استفاده مي كنن
به نقل از reza1354 :سلام دوستان
برنامه imginet finger clix رو كسي براش كراك داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتي rom را update كردم ديگه ندارمش آخه رو نسخه عربي فقط موجوده
راستي آيا راهي هست كه بشه sms ها رو روي memory card ريخت ؟؟؟؟؟؟ مثل گوشيهاي symbian
اگه بخواي سيم كارتتو روي يگ گوشيه ديگه بذاري چون مجبوري باتري رو در بياري عملا hard reset ميشه كه به نظر
من ايراد بزرگيه و قبلش بايد همه چي رو back up گرفته باشي !!!!! آيا راهي هست ؟؟ اصلا درست گفتم ؟؟![]()
به نقل از l3ardia :برادرا كسي خبري از win 5 داره واسه i-mate هاي دوست داشتني اخه تو يه سايتي خوندم كه شركت HTC اعلام كرده فقط به گشي هاي نو اين win رو ميده
يعد اينكه تو معرفي نرم افزار به مشكل بر خورديم هنوز فكري نكردين
به نقل از omidgiahi :اين هم يه ديكشنري هست كه جناب l3ardia براي من فرستاده اند و من هم اينجا گذاشتم
![]()
اين هم لينك براي دانلود
به نقل از FARGO :در مورد Win 5 براي i-mate وكلا سري HTC همونطور كه گفتي فقط قرار است يك گوشي 3G عرضه شود كه روي آن تبليغات زيادي هم شده است و هنوز بصورت رسمي آپگريدي براي گوشيهاي موجود ارائه نشده است. (غير رسمي آن را مدتها پيش در سايت xda-developers.com كه كار برنامه نويسان روسي هم بود ديده بودم)
آپگريد موجود فعلا براي پاكت پي سي هاي Dell و HP است.
توي ريد ميش نوشته دوست عزيزبه نقل از mamadoo :سلام آقا اميد
براي اين ديكشنري crack يا سريال نداري؟
خيلي خوبه فقط سريال مي خواد.
منم از اين به بعد رو سايتم برنامه ميزارم لينكش رو ميزارم شايد يه وجب هم از بهشت به ما دادن
منتظر سريال ديكشنري هستم
مرسي