اینم یه برنامه توپ دیگه که البته مجانی هم هست:
من این برنامه رو روی یکی از سی دی هایی که خریدم پیدا کردم.اما مجانیه و هیچ چی نمی خواهد.
کار این برنامه اینه که به شما اجازه می ده پیانو و یا گیتارتونو کوک کنین!
من که خودم جدا از گیتارم،برای دو نفر دیگه هم گیتار کوک کردم،اما شما خواستید این کارو کنین اول طی کنین قیمتو ....(شوخی کردم)
من پیانو رو امتحان نکردم ،پس هر کی اوستا تره ،امتحان کنه و راهنماشو این جا بذاره.
اما گیتار:
یکی از سیم ها رو انتخاب کنین.برنامه رو اجرا کنید و پی پی سی تونو روی یکی سطح ثابت و در یک محیط ترجیحاً بی صدا کوک کنید.بعد دهانه شکم گیتار رو نزدیک دستگاه نگه دارید.بعد سیم را بنوازید.مثلاً سیم دی رو بزنید . ببینید عکس العمل برنامه چیه.برنامه اگر سیم کوک باشه و فقط یک نیم فرت بالا یا پایین باشه .روی صفحه اش نشون می ده که شما همان سیم را نواخیتد(مثلاً اگر با گرفتن سیم بزنید ، نشان می ده که یک نقطه در فرت مورد نظر شما روی سیم مورد نظر شماست.)من پیشنهادم اینه که در هر سیم اول یک بار بدون گرفتن سیم امتحان کنید.اگر سیم دیگری را برنامه نشان داد، این بار با گرفتن فرت سوم یا دوم بزنیدو اگر نشد وقبل از دستکاری زیاد پیچ تنظیم،محکم تر بنوازید!
بعد که برنامه نشان داد سیم درست را، شما باید سعی کنید یک نشانگر اکتیو که مرتب با صداهای محیط به سمت دی یز یا بمل می رود را به وسط اش نزدیک کنید،یعنی زیر و یا بمی بودن مختصر صدای سیم را مرتفع کنید.
اما بگم ، من که حداکثر یا 4درصد اختلاف نزدیک شدم و دستم اون قدر حساسیت نداشت که میزان کوک بودن رو 0 کنه.پس شما هم به 5درصد زیر یا بم بودن رضایت بدید،باخ و بتوون که نیستید!
راستی اینم
لینک برنامه ،خیلی به درد بخوره.اما من برنامه ای که ازش اسکرین شات بگیرم رو گم کردم،کسی اسم برنامه که روی پی پی سی نصب می شه رو یادشه؟