• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي دوستان

من ميخوام بين PDA2K و PC از طريق Wireless LAN ارتباط برقرار كنم يعني همون Sync ..كسي ميتونه كمكي كنه ممنون ميشم.كليه Setting ها روي ppc و pc .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Mohsen.Mirkamal :
دوست عزيز با تشكر از اظهار لطف شما
بنده ساكن قزوين هستم و ارسال آن براي شما باعث دردسر ميباشد و بنده راضي نيستم.
تا اواخر اين ماه احتمالاً سري به IRTCI بزنم.

فقط يك سؤال داشتم: كل Audio قرآن در CD وجود دارد يعني مثلاً سوره بقره را قرائت هم ميكند يا نه؟
بار هم از شما متشكرم

بله عزیز ،
تمام قرآن رو داره یعنی این جوری که من چند تا از سوره ها رو گذاشتم دیدم همه رو داره .بعد هم 114فایل صوتی داره.بعدترم 330مگه یعنی باید یه چیزی باشه!

در مورد آی آر تی سی آی هم این توضیح رو بدم که یک شرکت نمایندگی اورکس هست ،نکنه بروید مخابرات دنبالش ها!

بازهم اگر سئوالی باشه خوشحال می شم جواب بدم

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.

كسي هست كه برنامه اي واسه كار روي فايل هاي excel به همراه ترسيم نمودار سراغ داشته باشه.
اينارو امتحان كردم:
1-Pocket Graphix
2-Plan Maker

كه متاسفانه اولي تقريبا عمل نميكنه ( رو imate jam) و دومي هم صفحه activation code كه باز ميشه ناقص باز ميشه و يه صفحه نصف و نيمه سفيد كه نميشه activate كرد و ازش رد شد. اگه دوستان كسي راه حلي داره يا نرم افزار ديگه اي سراغ داره كه ترسيم نمودار داشته باشه لطفا راهنمايي كنه.
:blush:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
بله عزیز ،
تمام قرآن رو داره یعنی این جوری که من چند تا از سوره ها رو گذاشتم دیدم همه رو داره .بعد هم 114فایل صوتی داره.بعدترم 330مگه یعنی باید یه چیزی باشه!

در مورد آی آر تی سی آی هم این توضیح رو بدم که یک شرکت نمایندگی اورکس هست ،نکنه بروید مخابرات دنبالش ها!

سلام. آقا خیلی از شما ممنون میشوم اگر این 330 مگا بایت فایل audio قرآن را برای من بفرستید. من ساکن اصفهان هستم و اگر به دست من رسید، من به دست همه دوستان اصفهانی میرسانم. هر هزینه ای هم که برای شما داشته باشه تا جایی که بتونم پرداخت میکنم.
[email protected]

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بله عزیز ،

دوست عزيز
pda بنده Everex ميباشد كه داراي گارانتي IRTCI ميباشد واقع در خيابان جمهوري يعني در واقع با شركت آشنام.

از توجه شما نيز كمال تشكر را دارم.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
سلام به همگي دوستان

من ميخوام بين PDA2K و PC از طريق Wireless LAN ارتباط برقرار كنم يعني همون Sync ..كسي ميتونه كمكي كنه ممنون ميشم.كليه Setting ها روي ppc و pc .

مراحل اين كار يكم پيچيدست ولي من اينجا به ترتيب مينويسم اميدوارم كه موفق بشيد :

قبل از امتحان اين موضوع مطمئن بشيد كه دستگاهتون بدون مشكل به كامپيوتر وصل ميشه و مشكلي از لحاظ IP و NetBIOS نداره .

1 - قبل از هركاري بايد بگم كه شما براي اينكه با استفاده از Wi-Fi به يه كامپيوتر رو ميزي وصل بشيد بايد حتما حداقل يك بار با استفاده از راههاي ديگه به اون كامپيوتر وصل شده باشيد
البته اين قسمت براي Sync كردن ضروريه نه براي وصل شدن به اينترنت و غيره.

2 - توي قسمت تنظيمات ActiveSync اين گزينه حتما بايد فعال باشه : Allow network [Ethernet] and Remote Access Service [RAS] server connection with this desktop computer.

3 - توي دستگاهتون برنامه ActiveSync رو اجرا كنيد و توي قسمت تنظيمات توي صفحه PC اول مطمئن بشيد كه اسم كامپيوتري كه ميخوايد بهش وصل بشيد توي ليست اومده و بعد گزينه Sync with this PC during manual sync رو فعال كنيد . روي كليد Options برد و گزينه Maintain connection رو هم فعال كنيد . توي صفحه Mobile Schedule همه گزينه ها رو به Manually تغيير بديد و Sync outgoing… رو هم بايد غير فعال كنيد .

4 - توي Start, Settings, Connections (tab), Connections,... تو قسمت Advanced (tab), Select Networks هر دوي گزينه ها بايد My Work Network باشن و توي قسمت .

حالا شما بايد بتونين دستگاهتون رو از طريق Wi-Fi سينك كنين .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pda-jam :
سلام به همه دوستان.

كسي هست كه برنامه اي واسه كار روي فايل هاي excel به همراه ترسيم نمودار سراغ داشته باشه.
اينارو امتحان كردم:
1-Pocket Graphix
2-Plan Maker

كه متاسفانه اولي تقريبا عمل نميكنه ( رو imate jam) و دومي هم صفحه activation code كه باز ميشه ناقص باز ميشه و يه صفحه نصف و نيمه سفيد كه نميشه activate كرد و ازش رد شد. اگه دوستان كسي راه حلي داره يا نرم افزار ديگه اي سراغ داره كه ترسيم نمودار داشته باشه لطفا راهنمايي كنه.
:blush:

عزیز جان فضولیه ولی اگه درست فهمیده باشم شما دنبال برنامه ای هستی که برخلاف پاکت اکسل که روی ویندوز موبایل 2002 به بعد هست بتونه نمودار بکشه؟

در مورد برنامه هایی که اسم بردی و می گی که خراب لود می شن،اگر از روی سی دی هایی که از ایران خریدی نصب شده،به نظرم بگرد دنبال این ها روی نت و دوباره د/ل کن.شاید مشکل حل شد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behrooz_forjani :
سلام. آقا خیلی از شما ممنون میشوم اگر این 330 مگا بایت فایل audio قرآن را برای من بفرستید. من ساکن اصفهان هستم و اگر به دست من رسید، من به دست همه دوستان اصفهانی میرسانم. هر هزینه ای هم که برای شما داشته باشه تا جایی که بتونم پرداخت میکنم.
[email protected]

چشم .والاه شاید به درد شما خورد.
در مورد هزینه هم ،این حرفا رو نزنید تو این فروم ، قابل بچه های توپ اصفهان رو نداره.من از روش کپی می گیرم و می فرستم ولی مثلاً با پست باید بفرستم؟آدرس به من پی ام کنید ،بعد هم اگه با پست سفارشی بفرستم چن روزه می رسه؟ کسی می دونه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
چشم .والاه شاید به درد شما خورد.
در مورد هزینه هم ،این حرفا رو نزنید تو این فروم ، قابل بچه های توپ اصفهان رو نداره.من از روش کپی می گیرم و می فرستم ولی مثلاً با پست باید بفرستم؟آدرس به من پی ام کنید ،بعد هم اگه با پست سفارشی بفرستم چن روزه می رسه؟ کسی می دونه

آقا دستت درد نکنه. شرمنده میکنی منو. من آدرس را براتون private message میفرستم.

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- من قبلا از روی فروم دیکشنری وردبوک 3.5 و کرک آن رو داون لود کردم که عالی بود. الان بعد از hard reset دیگه کرکش کار نمیکنه. میشه آدرس خودش و کرکش رو (به شرط کارکرد) بگید. چیزی که الان روی فروم هست کرک نمیشه و کرکش جواب نمیده.

2- کسی برنامه Handy switcher & Handy menu رو سراغ نداره؟

ممنون
علی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید خودم

یک سئوالی را یک بار مطرح کردم اما کسی جوابی نداشت .حالا از حرفه ای ها می خواهم کمک کنند که ثواب دنیا و آخرت دارد.

ببینید یک ادیتوری که من معرفی اش کرده ام آی سایلو است که نسخه قدیمی اش را یک جا دیدم که تاریخ را درون فایل چک نمی کرد.
موضوع این جاست که بعضی ای بوک ها دورن خود یک تاریخ دارند که اگر از زمان معینی بیشتر با ساعت سیستم عامل شما فاصله داشته باشد ، پیغام می دهد( از طریق ادیتور) که تاریخ منقضی شده و می بایست نسخه جدید این ای بوک را تهیه کنید.حالا ، اگر شما ساعت سیستم عامل را عقب ببرید(منظورم تاریخه) ، دیگه چنین مشکلی رخ نمی ده.خیلی وارد نیستم ولی باید اون طور که فهمیدم ، خلی چفت و بند زیادی نداشته باشه و بشه راحت این قسمت رو کرک کرد. حالا یا از تو ای بوک و یا از درون آی سایلو.

اگر کسی تو دیباگ کردن دستی داره بگه تا من یک نمونه برنامه رو بفرستم تا ببینیم می شه کاری کرد یا نه.
اگر شدنی بود ، به شکرانه اش یک ای بوک پزشکی می ذارم اینجا کف کنید.29 رشته پزشکی رو پوشش می ده!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام. من ميخواهم كه با Pda و از طريق سيم كارت همراه Fax ارسال و دريافت كنم.
برنامه true faxورژنهاي 2.0 و 3.0را هم اجرا كردم. اما نفهميدم كه چطوري ميشه از طريق سيم كارتfax ارسال و دريافت كرد.
كسي هست كه در اين زمينه استاد باشه و لطفي كنه منو راهنمايي كنه؟

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من ميخواهم كه با Pda و از طريق سيم كارت همراه Fax ارسال و دريافت كنم.
برنامه true faxورژنهاي 2.0 و 3.0را هم اجرا كردم. اما نفهميدم كه چطوري ميشه از طريق سيم كارتfax ارسال و دريافت كرد.
كسي هست كه در اين زمينه استاد باشه و لطفي كنه منو راهنمايي كنه؟
باید سرویس FAX را از مخابرات بگیری و فکر کنم ماهی 5000 تومان باشه

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
عزیز جان فضولیه ولی اگه درست فهمیده باشم شما دنبال برنامه ای هستی که برخلاف پاکت اکسل که روی ویندوز موبایل 2002 به بعد هست بتونه نمودار بکشه؟

در مورد برنامه هایی که اسم بردی و می گی که خراب لود می شن،اگر از روی سی دی هایی که از ایران خریدی نصب شده،به نظرم بگرد دنبال این ها روی نت و دوباره د/ل کن.شاید مشکل حل شد

سلام دوست عزيز.
اين حرفا چيه، فضولي كدومه، به هر حال شما هم با اين نظرتون كمك مي كنين.
حدث شما كاملا صحيحه، ولي من اين برنامه ها رو كه گفتم (plan Maker, Pocket graphix) هر دو رو دنلود كرده بودم.
ولي باز سعي مي كنم از راهنمايي شما استفاده كنم.
دوستان هم يه چك كنن ، چيز جديدي بود به ما خبر بدن.:happy:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام. من چند تا تم دینامیک از سایت www.pocketthemes.com دانلود کردم. بعد از آن در \windows کپی کردم.
اما وقتی از today آنها را اجرا میکنم فقط یک صفحه یک رنگ میاد و خبری از دینامیک بودن صفحه نیست. دلیلش چی هست ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام. من چند تا تم دینامیک از سایت www.pocketthemes.com دانلود کردم. بعد از آن در \windows کپی کردم.
اما وقتی از today آنها را اجرا میکنم فقط یک صفحه یک رنگ میاد و خبری از دینامیک بودن صفحه نیست. دلیلش چی هست ؟

تم های دینامیک به دو تا برنامه نیاز اساسی دارند.یکی ماکرو مدیا فلش و دیگری یک برنامه ای که اون ها رو به روی صفحه اصلی بار بذاره.
اگه باسه تزیین می خوای و کمی تفریح . و بعدش می خوای که آن اینستال اش کنی عیب نداره.
ولی اگه واقعا می خوای مثل بعضی موبایل ها که اسکریم متحرک دارن ،باید بگم مصرف باطری رو افزایش می ده و خود نرم افزارش خیلی بد قلقه(این قدر بی خود بود که حتی اسمشو فراموش کردم.اما قبلاً این جا معرفی شده)
من که اصلا خوشم نیومد.به نظرم اول بگرد تو نت دنبال چند تا اسکرین شات اش اگه خوشت اومد اون وقت نصب اش کن

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه كسي قبلا معرفي نكرده.
اين برنامه كار ضبط مكالمات تلفني حين صحبت را انجام ميده
براي دانلود اينجا كليك كنيد.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
با سلام خدمت تمامي دوستان
مي خوام اين دفعه يك نرم افزار واسه مديريت SMS ها از روي پي سي و ارسال و بايگاني اونها معرفي كنم.
اسم اين نرم افزار SMS Cool هستش

smscool_phoneedition.jpg
smscoolscreen.jpg

اين هم لينك دانلود

اين هم صفحه معرفي نرم افزار
موفق باشيد

لينك دانلود مرخصه:(
آدرس ديگه اي براي دانلود داريد؟

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behzadms :
دوستان اگه كسي قبلا معرفي نكرده.
اين برنامه كار ضبط مكالمات تلفني حين صحبت را انجام ميده
براي دانلود اينجا كليك كنيد.
با سلام
شماره سريال اين برنامه هم بديد ممنون ميشم
با تشكر

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
باید سرویس FAX را از مخابرات بگیری و فکر کنم ماهی 5000 تومان باشه

من سرويس فاكس وديتا از مخابرات گرفتم از طريق دستگاهم ( Jam) به اينترنت وصل ميشدم البته با سرعت بسيار پايين ولي هرچي كردم فاكس نتونستم بفرستم و نه بگيرم تا اينكه رفتم دبي و نمايشگاه Gitex غرفه Imate اونجا برام امتحان كرد ولي باسيم كارت خودش خيلي راحت فاكس رو فرستاد بنظرم تو ايران ما بايد به اسم اين چيزها دلمون خوش باشه نه در عمل

بالا