• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسي کرک (tomeraider3 ( ppc V 3.1.14 & win V 3.1.19. رو داره؟
اگه دارين لطف کنين ما رو بي نصيب نذارين.
متشکر

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از zarei175 :
متشکر

دوست عزیز شما از چه پی پی سی استفاده مکنید
ظاهرا شما از ای میت جم استفاده مکنید (همون که عکس آواتارته))
میخوام بدونم چند گرفتید و آیا راضی هستید(منم میخوام بگیرم))
لطف میکنید اگر جوابه منو بدید جیگر:happy:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
اقايون من يك برنامه Black list ميخوام
براي هر چي باشه فرق نميكنه
فقط مخصوص PPc باشه.
اگر هم قبلا معرفي شده راهنمايي بفرماييد.
ممنون

wwwtolouiecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
اولین نرم افزاری را که می خوام معرفی کنم دیکشنری LexisGoo است كه یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی است .

screen2.gif

screen1.gif

این هم لینک دانلودش هست

اين هم كركش :
کد:
http://og-group.net/PocketPcProgram/cr/Lexisgoo.zip

و لطفا هر کس هم که نرم افزار برای pocket pc با لینک کرک یا سریالش داره اینجا بگذاره

با تشكر

من داون لود و نصب كردم ولي ورژن كرك 1.5 ولي ورژن برنامه 2.4 است ،لطفا مرا راهنمايي كنيد.

wwwtolouiecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
اولین نرم افزاری را که می خوام معرفی کنم دیکشنری LexisGoo است كه یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی است .

screen2.gif

screen1.gif

این هم لینک دانلودش هست

اين هم كركش :
کد:
http://og-group.net/PocketPcProgram/cr/Lexisgoo.zip

و لطفا هر کس هم که نرم افزار برای pocket pc با لینک کرک یا سریالش داره اینجا بگذاره

با تشكر

دان لود امروز ورژن 2.4 است ولي كرك ورژن 1.5 است ، لطفا ،مرا راهنمايي كنيد.

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
Pocket Spark - Flash player

برنامه اي واسه پخش فايل هاي flash رو pocketpc.
البته از اين نظر كه صداي فايل رو پخش نميكنه از Flash Assistant ضعيف تره.
ولي كليپ ها رو سريع تر و تو حالت fullscreen خيلي راحت پخش مي كنه.
pocketspark.gif

دانلود 394 Kb

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام
يه سر به سايت snapfiles ميزنيم
با اين برنامه ميتونين خاموش و ريستارت كردن گوشيتون رو مثل ويندوز xp كنين.
حجم كمي مي گيره و بخصوص واسه ريستارت كردن خوبه.

shutdownppc.gif

دانلود

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بدون نياز به توضيح اضافه.
برنامه winamp براي pocketpc.
به نظر من خوبيش اينه كه هميشه تا باز ميشه آخرين فايل هاي پخش شده تو ليستش هستن و آماده پخش و نياز به open دوباره ندارن.
winampaq.gif

دانلود 852 kb
فقط خدمت دوستان بگم كه از فشار دادن پشت سر هم دكمه next پرهيز كنين كه گاهي قاط ميزنه.
مي تونين تو option يه multifunction button تعريف كنين كه مثلا كليد خاصي رو چند بار بزنين و براي حالت هاي بيش از يكي هم بهش بگين چيكار كنه.

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
راستي يادم رفت بگم.
تو برنامه winamp اگه از دكمه Open (شكل اجكت) استفاده كنين گاهي فقط فايل هاي تو ريشه كارت رو پيدا مي كنه.
ولي مي تونين از دكمه add folder سمت چپ پايين استفاده كنين تا محتويات هر شاخه اي رو به ليستش اضافه كنه.

اينم يه برنامه ديگه شبيه winamp كه فكر كنم قبلا معرفي شده باشه اگه اشتبا ه نكنم.

Pocket Music.
pocketmusic.jpg

دانلود

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
اينم يه برنامه خوب واسه تبديل واحد ها به همديگه.
دما و طول و ........
يه چيز عين مبدل گوشي هاي جديد سيمبين ولي مجهز تر.

converterce.gif

توضيحات برنامه:
ConverterCE is a small and handy unit converter that can help you convert temperature, speed, weight, length, volume, computer, power, torque, area, energy, force, and pressure units. It supports conversion between metrics and/or imperial as well as currency with user-defined rates. The program provides a simple input form, that lets you select the input and output units and converts it with the click of a button.

دانلود 288 kb

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alfabeta :
با سلام
این نمایندگی everex را اگه میشه سایت یا تلفن ازش بهم بدین خیلی ممنون میشم

با عرض سلام مجدد
تلفن : 66744142​
موفق باشيد

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MILAD-KHATAR :

بله دوست عزیز ، گوشی من imate jam قدیم هست که حدودا شش ماهه که خریدمش از اهواز به قیمت 625 هزار تومان.
ازش راضیم ولی این رو باید بگم که اگه الان میخواستم imate بگیرم imate jam جدید میگرفتم چون از نظر اندازه و شکل و قیافه با jam قدیم هیچ تفاوتی نداره( جز اینکه رنگش خاکستریه) ولی دو مزیت بزرگ که نسبت به jam قدیم داره ایناست که:
اولا RAM اون 128MB هست و در نتیجه به این زودیها پر نمیشه که سرعت رو پایین بیاره یا هنگ کنه که ناچار باشید اونو soft reset کنید. چون من در حال حاضر با 64MB of RAM نمیتونم خیلی برنامه روش نصب کنم چون با وجود اینکه همه برنامه ها رو روی storage card نصب میکنم اما در عین حال وقتی برنامه ای (یا حداقل بعضی از برنامه ها) روی storage card نصب میشه عملا قسمتی از RAM رو هم اشغال میکنه که با زیاد شدن برنامه ها بتدریج RAM هم به طرف پر شدن پیش میره و نتیجش اینه که وقتی چند برنامه رو با هم میارید تو حافظه، حافظه پر میشه و حداقلش اینه که سرعت گوشی میاد پایین.یا اینکه بعضی از برنامه ها مخصوصا بازیها هستن که برای اجرا شدن به حافظه نسبتا زیادی نیاز دارن مثلا بازی age of empires برای اجرا شدن به 10مگا بایت حافظه خالی نیاز داره(البته بازیهای دیگه ای هستن که به حافظه ای خیلی بیشتر از این نیاز دارن و این رو به عنوان مثال عرض کردم) به این خاطر اگر 128MB حافظه داشته باشین خیلی بهتره.
ثانیا اینکه windows mobile 5 بزودی برای نصب بر رویnew jam آماده خواهد شد در صورتی که برای jam قدیم نمیتونیم این رو به طور قطع بگیم.
لذا با این توضیحات به نظر من اگه new jam بگیرید خیلی بهتره.
اینم جواب شما بید جیگر. موفق باشید

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
متشکر

کسی نیست جواب ما رو بده!؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
اينم يه سرور ديگه:rolleyes:
کد:
193.68.64.54
:specool: دست همگي درد نكنه مخصوصا مهدي عزيز كه ديگه واقعا حرفي براي گفتن باقي نذاشته

با اين همه سرور FTP فكر كنم ديگه لازم نباشه كسي دنبال كرك و برنامه تو اينترنت بگرده :D

و اما تا حالا اينطور كه معلومه فقط نزديك به 70 مگ سرور من آپلود داشته البته به خاطر مسافرت يكي دو روزي سرور دان بود .

از اين به بعد من برنامه هايي كه به سرور اضافه ميشن رو براتون معرفي ميكنم تا در صورت تمايل دانلود كنيد . :happy:

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
يه برنامه عالي كه طراحي شده تا بتونه منابع و بانكهاي اطلاعاتي با حجم و بيچيدگي بالا رو توي دستگاه شما نمايش بده و در عين حال يه E-Book Reader عالي هم محسوب ميشه .
اين برنامه رو ميتونيد از دايركتوري Documents دانلود كنيد.

اينم يه لينك پر از كتابها و چيزاي مجاني ديگه كه با اين برنامه ميتونيد از اونا لذت ببريد.

http://www.memoware.com/?title=&contributor=&date_added=0&rating=0&category=Any&format=TomeRaider&platform=Any&language=Any&screen=search_results&AdvancedSearch=Search

tr3ppcgrab1.gif

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از zarei175 :
بله دوست عزیز ، گوشی من imate jam قدیم هست که حدودا شش ماهه که خریدمش از اهواز به قیمت 625 هزار تومان.
ازش راضیم ولی این رو باید بگم که اگه الان میخواستم imate بگیرم imate jam جدید میگرفتم چون از نظر اندازه و شکل و قیافه با jam قدیم هیچ تفاوتی نداره( جز اینکه رنگش خاکستریه) ولی دو مزیت بزرگ که نسبت به jam قدیم داره ایناست که:
اولا RAM اون 128MB هست و در نتیجه به این زودیها پر نمیشه که سرعت رو پایین بیاره یا هنگ کنه که ناچار باشید اونو soft reset کنید. چون من در حال حاضر با 64MB of RAM نمیتونم خیلی برنامه روش نصب کنم چون با وجود اینکه همه برنامه ها رو روی storage card نصب میکنم اما در عین حال وقتی برنامه ای (یا حداقل بعضی از برنامه ها) روی storage card نصب میشه عملا قسمتی از RAM رو هم اشغال میکنه که با زیاد شدن برنامه ها بتدریج RAM هم به طرف پر شدن پیش میره و نتیجش اینه که وقتی چند برنامه رو با هم میارید تو حافظه، حافظه پر میشه و حداقلش اینه که سرعت گوشی میاد پایین.یا اینکه بعضی از برنامه ها مخصوصا بازیها هستن که برای اجرا شدن به حافظه نسبتا زیادی نیاز دارن مثلا بازی age of empires برای اجرا شدن به 10مگا بایت حافظه خالی نیاز داره(البته بازیهای دیگه ای هستن که به حافظه ای خیلی بیشتر از این نیاز دارن و این رو به عنوان مثال عرض کردم) به این خاطر اگر 128MB حافظه داشته باشین خیلی بهتره.
ثانیا اینکه windows mobile 5 بزودی برای نصب بر رویnew jam آماده خواهد شد در صورتی که برای jam قدیم نمیتونیم این رو به طور قطع بگیم.
لذا با این توضیحات به نظر من اگه new jam بگیرید خیلی بهتره.
اینم جواب شما بید جیگر. موفق باشید

دیدم خوب قیمت این جدیدا که رنگش خاکستری چند هست جیگر

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Stras :
سلام
اقايون من يك برنامه Black list ميخوام
براي هر چي باشه فرق نميكنه
فقط مخصوص PPc باشه.
اگر هم قبلا معرفي شده راهنمايي بفرماييد.
ممنون

كسي نبود جواب مارو بده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از MILAD-KHATAR :

راضی بودن رو نمی دونم چون من اورکس دارم
ولی اگه منظورتون آی میت جم معمولی نقره ای یه من دیروز جمهوری بودم 470 ارزون ترین قیمتی بود که دیدم تازه می گفت گارانتی اینتر نشنال داره(چاخان کرده بود)

اما آی میت جدید مثل اینکه حدود 600 تومنی هست.شایدم زیر این قیمت پیدا کنی.چون من اونو فقط تو یه مغازه در جمهوری دیدم که گرون کلا قیمت می داد.
به هر حال پایتخت گذاشته 640

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
متشکر

اجازه بدید بگردیم ببینیم می شه پیدا کرد تقدیم کنیم

بالا