• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
تم های دینامیک به دو تا برنامه نیاز اساسی دارند.یکی ماکرو مدیا فلش و دیگری یک برنامه ای که اون ها رو به روی صفحه اصلی بار بذاره.
اگه باسه تزیین می خوای و کمی تفریح . و بعدش می خوای که آن اینستال اش کنی عیب نداره.
ولی اگه واقعا می خوای مثل بعضی موبایل ها که اسکریم متحرک دارن ،باید بگم مصرف باطری رو افزایش می ده و خود نرم افزارش خیلی بد قلقه(این قدر بی خود بود که حتی اسمشو فراموش کردم.اما قبلاً این جا معرفی شده)
من که اصلا خوشم نیومد.به نظرم اول بگرد تو نت دنبال چند تا اسکرین شات اش اگه خوشت اومد اون وقت نصب اش کن

خیلی ممنونم از راهنمایی شما. مثل اینکه با این اوضاع باید بی خیالش بشوم. :wacko:

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
چند وقتيه كه ديگه مثل سابق نميتونم چيزي بفرستم . البته تا يكي دو هفته ديگه درست ميشه .

ولي تا اون موقع واسه اينكه شما هم بيكار نباشيد ميتونيد به اين آدرس بريد و برنامه هاي مورد نظرتون رو دانلود كنيد .

کد:
ftp://pda2k:[email protected]/

اگه يوزر و پسورد خواست هر دو pda2k هستن.

توجه كنيد كه اين آدرس هميشه در دسترس نيست چون FTP server روي كامپيوتر من داره كار ميكنه و منم ممكنه كه كامپيوتر رو خاموش كرده باشم :D

ولي معمولا از 11 تا 16 ميتونيد وصل بشيد و نرم افزار يا كرك هاي مورد نيازتون رو دانلود كنيد .

يادتون نره كه حتما از برنامه اي كه امكان Resume داره استفاده كنيد تا اگه وسط دانلو به مشكل بر خورديد سري بعد بتونيد ادامشو بگيريد .

راستي SMSCool رو هم ميتونيد از دايركتوري PC Software دانلود كنيد :happy:

موفق باشيد.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
چند وقتيه كه ديگه مثل سابق نميتونم چيزي بفرستم . البته تا يكي دو هفته ديگه درست ميشه .

ولي تا اون موقع واسه اينكه شما هم بيكار نباشيد ميتونيد به اين آدرس بريد و برنامه هاي مورد نظرتون رو دانلود كنيد .

کد:

توجه كنيد كه اين آدرس هميشه در دسترس نيست چون FTP server روي كامپيوتر من داره كار ميكنه و منم ممكنه كه كامپيوتر رو خاموش كرده باشم :D

ولي معمولا از 11 تا 16 ميتونيد وصل بشيد و نرم افزار يا كرك هاي مورد نيازتون رو دانلود كنيد .

يادتون نره كه حتما از برنامه اي كه امكان Resume داره استفاده كنيد تا اگه وسط دانلو به مشكل بر خورديد سري بعد بتونيد ادامشو بگيريد .

موفق باشيد.

بابا چه استقبالي :D من اگه ميدونستم كه زودتر اين سرور رو راه مينداختم .

يه سري تغييرات توي سرور دادم چون بعضي از دوستان تخت گاز دانلود ميكنن و نه پهناي باند واسه ما ميمونه و نه براي ديگران .

از اين به بعد هركسي كه وارد سرور ميشه بيشتر از دوتا ارتباط همزمان ( simultaneous Connection ) نميتونه داشته باشه .

فقط 3 نفر ميتونن با اين اكانت بطور همزمان وارد سرور بشن و متاسفانه بقيه بايد پشت در صبر كنن .

شما در هر بار اتصال به سرور اجازه دريافت بيشتر از 5 فايل رو نداريد.

هر نوع اقدام به Flood , Attack و... موجب Ban شدن شما ميشه .

من اين مقررات رو مجبور شدم بذارم تا همه بطور مساوي بتونن از سرور استفاده كنن .

موفق باشيد.

کد:

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سریال Arabizer کجججججججججایی ؟
قبلا ها یکی پیدا میشد بدون قید و شرط جواب بده اما حالا هیهات...
همشهری بدادم برس ...

wwwtolouiecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
سلام
من هميشه با نصب فايلهاي cab مشكل داشتم و از نصب فايلهاي cab صرف نظر مي كردم چون اولها كه نمي دونستم چه جوري مي شه نصبش كرد بعد هم كه ياد گرفتم ،ديدم برنامه رو ، روي حافظه اصلي ميريزه كه 64 مگه و نمي خواستم اين حافظه رو زياد اشغال كنم چون باعث كندي و عدم انجام بعضي كارها مثل انتقال اطلاعات توسط bluetooth مي شه بعد از يك مدت ديدم مي شه cab رو هم يك جا ديگه نصب كرد ولي به سختي
حالا مي خوام يك برنامه بهتون بدم كه اين كار رو خيلي راحت انجام بده واستون
اسمش cat install هستش :happy:
من برنامه نويسي سايتم رو تموم كنم يك سري برنامه كه واسه pocket pc نوشتم رو مي ذارم اونجا كه خودم باهاشون خيلي حال مي كنم.
يكيش يك برنامه SMS به اسم Pocket SMS ه كه واسه فرستادن يك سري SMS به صورت انبوه به شماره موبايل ها به كار ميره و واسه يك ستاد انتخاباتي نوشتمش :eek:
خوب داستانم زياد طولاني شد :p
اين هم لينك برنامه
Cat Install
موفق باشيد

سلام
نمي توانم فايل cat install را دان لود كنم
لطفا مرا راهنمائي كنيد.متشكرم

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PDA_Jam :
سریال Arabizer کجججججججججایی ؟
قبلا ها یکی پیدا میشد بدون قید و شرط جواب بده اما حالا هیهات...
همشهری بدادم برس ...

راستش من تاحالا سريال براي اين برنامه نديدم و اگه چيزي هم بوده كرك بوده نه سريال .

اما برنامه كامل رو ميتوني از FTP من دانلود كني و احتياجي هم به كرك نداره البته فكر كنم فقط روي گوشيهاي مدل Imate جواب ميده .

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اينجور كه از توضيحات برنامه بر مياد اسمش بايد Cab Install باشه به هر حال اينم همون كارو انجام ميده و ميتونيد از آدرس زير اونو دانلو كنيد

http://s-k-tools.com/freeware/cabinstl.zip

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اينطور كه معلومه از وقتي كه سرور راه افتاده تا الان حدود 45 مگ دانلود داشتين :happy:

ولي ...

توجه !

تمام فايلهايي كه روي سرور هستن لزوما كرك شده نيستن مخصوصا فايلهاي EXE اينا رو خودتونم ميتونيد از اينترنت دانلود كنيد . پس اگه دنبال برنامه كرك شده ميگرديد بايد دنبال فايل ZIP / RAR يا اينجور چيزا باشيد و يا كركش رو از دايركتوري Cracks دانلود كنيد .

پس فايلهاي EXE كرك شده نيستن

اگر هم از كارائي فايلي خبر نداريد ميتونيد توي اينترنت سرچ كنيد و يا اينجا سوال كنيد و بعد دانلود كنيد .

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :

کد:

موفق باشيد.

سلام:)
من از طرف خودم وهمه دو ستان محترم اين فرم از شما ممنونيم كه ادرس سرور خودتون رو در اختيار دوستان قرار داديد;) :happy:
دوستاني كه در استفاده از اين سرور و سروري كه من معرفي مي كنم مشكل دارند مي تونند برنامه زير رو دانلود كنند:blink: اين برنامه كارتون رو خيلي راحت ميكنه:lol:

دانلود

پسورد فايل زيپ هست:
thanks mr Overload​

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
قبل از اينكه استاد Overloadادرس سرورشون رو در اختيار دوستان قرار بدند در اين فرم فقط برنامه ها به صورت تكي معرفي مي شد اما حالا ميتونيد برنامه هاي زيادي رو دانلود كنيد.فقط همون طوري كه استاد فرمود برنامه هايي كه به صورت فايل exe هستند رو ميتو نيد مستقيم از اينترنت دانلود كنيد:cool:

اينم ادرس يه سرور ديگه كه ميتونه تكميل كننده سرور اقاي Overload باشه;)
کد:
83.99.157.52

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
سلام :)
قبل از اينكه بازي رو معرفي كنم بايد بگم كه متاسفانه اين تايپك تبديل به تاپيك پرسش و پاسخ در مورد نرم افزار هاي پاكت پسي شده تامعرفي خود نرم افزار:(
هر 3تا 4 صفحه فقط يك برنامه:hmm:

:)
حب بريم سراغ بازي:rolleyes:
animatl.gif
09.jpg

06.jpg
03.jpg

سييستم مورد نياز :
120MB storage space - Must be copied to Storage card manually. 20MB of free memory required. Recommended Processor - 400MHZ with good graphics performance but now playable on any PPC 2003 with the new video options - Windows Mobile 2003/2003 SE only.

شايد فكر كنيد اين بازي بااين گرافيك مال پي سيه:blink: :D ولي نه اشتباه نشده :p
حجمش 106مگا بايته:happy:

boite_atlaIII.jpg

متاسفانه ورژن جديدش رو فقط ميتونيد با emule دانلود كنيد
اما ورژن قبلي رو از لينك زير متونيد بگريد;)

دانلود
موفق باشيد:rolleyes:

به نقل از king_dani :
اول از همه از آقا مهدی گل تشکر کنم که اگر او نبود ،الان این راهنما رو در اختیار نداشتیم.
اینم راهنمای فارسی بازی آتلانتیس ری داکس
http://www.bianconero.persiangig.com/AtlantisRedux-PersianHelp.rar

عزیزان ،هر چی غلط تایپی و لپی بود رو به حساب هول بودن من بگذارید.
در مورد استفاده هم ،مهدی رفته بازی رو کامل ،بهتون می گه که غیر از مناطق قرمز در ورژنی از بازی که معرفی کرده تطابق کامله!​

خب اين بازي كه معرف حضورتون هست:) دست اقاي دكتر king_dani واقعا درد نكنه كه با داشتن فرصت كم زحمت كشيدن و راهنماي اين بازي رو به فارسي براي دوستان نوشته اند
فايلي روكه اقاي دكتر براتون اپلود كرده فايل پي دي اف هست.
اگر فايل doc رو خواستيد ميتونيد اينجا بگريد
پسور فايل زيپ:
thanks mr king_dani
راهنمايي واقعا كامله ولي اگر باز هم به مشكلي برخورديد من در خدمتون هستم;)
بازم از اقاي دكتر به خاطر لطفشون ممنونم:)

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmhmt :
من سرويس فاكس وديتا از مخابرات گرفتم از طريق دستگاهم ( Jam) به اينترنت وصل ميشدم البته با سرعت بسيار پايين ولي هرچي كردم فاكس نتونستم بفرستم و نه بگيرم تا اينكه رفتم دبي و نمايشگاه Gitex غرفه Imate اونجا برام امتحان كرد ولي باسيم كارت خودش خيلي راحت فاكس رو فرستاد بنظرم تو ايران ما بايد به اسم اين چيزها دلمون خوش باشه نه در عمل
سرویس فکس و دیتا 2 سرویس مجزاست و برای هر کدوم باید ماهی 5000 تومان بدی

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
سرویس فکس و دیتا 2 سرویس مجزاست و برای هر کدوم باید ماهی 5000 تومان بدی

بله درسته منم ماهی 10000 تومان پرداخت می کردم حتی یه شماره دیگه غیر از شماره سیم کارتم داشتم ولی فاکس نتونستم نه بفرستم نه بگیرم

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
كد رجيستر اين برنامه ها رو ميخواستم:
pocket controller-professional ver 4.12 biuld 569
kilmist registry editor ver 2.5

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چند جا دیدن یک ویندوز برای پاکت پیسی ها هست که 2005 هست اینم لینکش هست کسی گرفته ببینه برای پاکت پیسی ها هست و به چه مدلی میخوره و ایا برای مدل I-mate pocket PC ویندوز 2005 وجود دارد

http://www.whereisit.org/Forums/viewtopic/t=20207.html

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اين سرورم فقط بخاطر بچه هاي گل اين فرم;) :lol:
PHP:
ftp://pdadown:[email protected]/soft/
حالشو ببريد(هر بازي كه فكرشو بكنيد داره
موفق باشيد

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
سلام
اين سرورم فقط بخاطر بچه هاي گل اين فرم;) :lol:
PHP:
ftp://pdadown:[email protected]/soft/
حالشو ببريد(هر بازي كه فكرشو بكنيد داره
موفق باشيد

اين نكته رو هم اضافه كنم كه من خودم هم تا حالا اينه همه برنامه يكجا نديده بودم(تقريبا نيمي از برنامه هاي پاكت پيسي رو داره:blink: :blink: :blink: ;)

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
اين نكته رو هم اضافه كنم كه من خودم هم تا حالا اينه همه برنامه يكجا نديده بودم(تقريبا نيمي از برنامه هاي پاكت پيسي رو داره:blink: :blink: :blink: ;)
عزیز چطور وارد این سایت که گفتی میشه شد؟

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mohsen.Mirkamal :
دوست عزيز
pda بنده Everex ميباشد كه داراي گارانتي IRTCI ميباشد واقع در خيابان جمهوري يعني در واقع با شركت آشنام.

از توجه شما نيز كمال تشكر را دارم.

با سلام
این نمایندگی everex را اگه میشه سایت یا تلفن ازش بهم بدین خیلی ممنون میشم

بالا