Vahit
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
به نقل از shahr :سلام:
دوستان برنامه اي هست كه بشه اس ام اس رو در زمان خاصي براي شخص مورد نظر بفرسته؟
SMS-Timer
البته برای سیمبین هست.
به نقل از shahr :سلام:
دوستان برنامه اي هست كه بشه اس ام اس رو در زمان خاصي براي شخص مورد نظر بفرسته؟
به نقل از mmhmt :سلام
اخيرا سايت clubimate ورژن جديدي ارائه كرده است براي ROM لطفا اگه كسي اطلاع داره براي imatejam توضيح بده آيا ارزش آپگريد كردن داره يا نه ؟ چون من تازه آپگريد كرده ام
متشكرم
سلامبه نقل از mmhmt :سلام
اخيرا سايت clubimate ورژن جديدي ارائه كرده است براي ROM لطفا اگه كسي اطلاع داره براي imatejam توضيح بده آيا ارزش آپگريد كردن داره يا نه ؟ چون من تازه آپگريد كرده ام
متشكرم
سلامبه نقل از mamadoo :سلام به همه دوستان عزيز
همين طور كه دوستان گفتن فرمت فايل AMR الان خيلي زياد شده
اين برنامه هم كه يكي از دوستان معرفي كرده من نصب كردم اصلا كار نكرد
بعد از نصب برنامه رو كه اجرا مي كنم تا باز مي شه فورا خودش بسته مي شه
يه برنامه معرفي كنين لطفا يا اگه برنامه قبلي كار ميكنه راهنما يي كنين
ممنون ميشم.
اين شماره سريال رو هم وارد كني رجيستر مي شهبه نقل از persianking :آقا مجتبي در مورد ريموت خيليي ممنون
فقط بعضي وقتها ميگه كه اين برنامه رجيستر نشده با اينكه من سريال رو وارد كردم :wacko:
از راهنماييهاي خوبت هم ممنون
اين كرك رو overwrite كن روي فايلت ببين كار ميكنه يا نه؟ خبرش رو به من هم بدهبه نقل از shahr :سلام دوستان:
اولين نرم افزاري كه معرفي شده يه ديكشنري هست. من ديروز دانلودش كردم ولي كركش هر كاري ميكنم كار نميكنه. ميشه يه راهنمايي كنيد چون خيلي بهش نياز دارم.
به نقل از mojtabaa :سلام
من اين نسخه رو نصب كردم.تفاوت چنداني با قبلي نداره. فقط به بعضي از برنامه ها قابليتهاي كوچيكي اضافه شده كه ارزش نصب نداره.
اما نصب ROM جديد كار سختي نيست. از يك نرم افزار Backup مثل Sprite Backup كه توي فروم معرفي شده يا SunnySoft backup manager استفاده كن و از همه گزينه ها backup بگير بعد هم ROM را نصب كن.
موفق باشي
به نقل از omidgiahi :سلام دوست عزيز خوش آمدي
در ضمن اين هم لينك كرك Sprite Backup هست
کد:http://crackzplanet.com/get_35990_SpriteSoftware.Sprite.Backup.Premium.Edition.v3.1.3.ARM.PPC-CRSPDA_crack.html
به نقل از mojtabaa :اين كرك رو overwrite كن روي فايلت ببين كار ميكنه يا نه؟ خبرش رو به من هم بده
اون كرك كه معرفي شده مال نسخه 1.5 نرم افزاره كه با نسخه 2 كار نمي كنه و به روزرساني هم نشده.
اين كرك رو من با خود نرم افزار از طريق برنامه Emule دانلود كردم نمي دونم كار مي كنه يا نه. :hmm:
موفق باشي