• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Vahit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام:

دوستان برنامه اي هست كه بشه اس ام اس رو در زمان خاصي براي شخص مورد نظر بفرسته؟

SMS-Timer
البته برای سیمبین هست.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اساتید محترم : یه سوالی داشتم که خیلی برام مهمه گفتم اینجا مطرحش کنم که اکثرا pda2k دارن ..

من با داشتن یک pda2k و داشتن یک اشتراک اینترنت وایرلس از شرکت داتک و با قرار گرفتن در منطقه وایرلس داتک میتونم به اینترنت مادام وصل باشم ؟

و یه سوال دیگه : آیا wireless-lan با wi-fi فرقی داره

ممنونم

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز با عرض معذرت بايد بگم كه نمي تونيد چون شبكه هاي بيسيم معمول تو استاندارد هاي a و g توي باند 2.4 كار مي كنند (همين كه روي PDA2K هم هست) در صورتي كه داتك توي يه فركانس ديگه كار مي كنه و فركانسش هم فرق داره و مودم مخصوص خودش را هم داره

در ضمن Wi-Fi هم يك نو استاندارد هست كه شبكه هاي بي سيم دارند
The Wi-Fi Alliance is a global, non-profit industry association of more than 200 member companies devoted to promoting the growth of wireless Local Area Networks (WLANs). With the aim of enhancing the user experience for mobile wireless devices, the Wi-Fi Alliance's testing and certification programs ensure the interoperability of WLAN products based on the IEEE 802.11 specification. Since the introduction of the Wi-Fi Alliance's certification program in March 2000, over 2,000 products have been designated as Wi-Fi CERTIFIED™, encouraging the expanded use of Wi-Fi products and services across the consumer and enterprise markets.

براي اطلاعات بيشتر هم برو اينجا

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اخيرا سايت clubimate ورژن جديدي ارائه كرده است براي ROM لطفا اگه كسي اطلاع داره براي imatejam توضيح بده آيا ارزش آپگريد كردن داره يا نه ؟ چون من تازه آپگريد كرده ام
متشكرم

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . هر چند كه صرفا خواننده اين تاپيك هستم و هر از چند گاهي به اين تاپيك سر مي زنم تا ببينم دوستان چه نرم افزارهايي رو معرفي مي كنند ، اما فكر مي كنم اين بحث در بعضي از جاها به انحراف كشيده ميشه . سوالاتي كه هيچ ربطي به معرفي نرم افزار ندارن اما اينجا مطرح ميشند . فكر مي كنم اين تاپيك به اين درد بايد بخوره كه هم نرم افزار معرفي بشه و هم دوستاني كه نرم افزار مي خوان ، خواسته خودشون رو توي اينجا مطرح كنند . واقعا حيفه كه حالا كه توي چند تا فروم فعال موجود توي ايران ، توي زمينه PocketPC ، اين تاپيك فعاله ، به موضوعاتي پرداخته بشه كه ربطي به نرم افزار نداره .
اميدوارم كه اين تاپيك همچنان فعال بمونه ، و نرم افزارهاي خوب رو معرفي كنه ، به طوري كه به عنوان يك مرجع حساب بشه .
با تشكر

Http://pda.persianblog.com

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب Pda، خیلی خوش اومدین.
حالا جناب امید خان میان و توضیح مبسوط تری میدن ولی به نظر من این تاپیک یکی از بهترین تاپیک های این بخش از لحاظ حفظ کلیت موضوع و پرهیز از مسائل حاشیه ای بوده. از طرفی مسائل نامرتبط هم جزو لاینفک تاپیک های PT ـه که خوشبختانه در این تاپیک در کمترین سطح وجود داره. به علاوه تاپیکی به عنوان "عناوين مطرح شده در بخش موبایل ، PDA ، Smart Phone و وسایل ارتباطی همراه" در صفحه اول وجود داره که تمام نرم افزارهای معرفی شده رو index کرده و برای دوستانی جدیدی که به دنبال نرم افزار خاصی می گردن بسیار مفید خواهد بود.
به هر حال همه علاقه مندیم که در این تاپیک فقط به مسائل مرتبط با عنوان پرداخته بشه. ممنون از حسن ظن تون و امیدوارم که حضور فعال تری در این بخش داشته باشید.

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد . خوشحال ميشم اگه بتونم كمكي به دوستان بكنم . بهتر بگم . قراره ياد بگيريم و ياد بدهيم . بايد بگم كه من از بازديد كننده هاي قديمي اين فروم هستم اما تا حالا به دنبال نوشتن در فروم نبودم . چون وبلاگ من هم صرفا در زمينه Pda هستش و جديدا دوباره شروع كردم به نوشتن ، سعي كردم نرم افزارها رو توي اونجا معرفي كنم . اما براي اينكه ، اينجا هم دوستان بتونن از نرم افزارها استفاده كنند ، سعي مي كنم بعد از آپديت وبلاگم ، دوستان رو هم مطلع كنم .

چون اكثر دوستان ، بر خلاف من ، Phone Edition دارند اولين نرم افزار رو براي اونها معرفي مي كنم . به خاطر اينكه اين نرم افزار رو در وبلاگ معرفي كرده بودم ، لينك وبلاگ رو مي دم . تا اونجا كه از قوانين فروم مطلعم ، اين كار بر خلاف مقررات نيست . فقط بخش توضيحات نرم افزار رو كه در وبلاگ مشخص هستش رو بخونيد .

نام نرم افزار : Photo Contacts PRO
توليد كننده : .Pocketx Software Inc
ورژن : 3.0
براي ادامه مطلب كليك كنيد .

چند نكته به ذهنم رسيد كه عرض مي كنم :
اول از همه اينكه فكر مي كنم ، اگر دوستان ، ناراحت اين هستند كه بقيه فروم ها چرا به وبسايتهاي شخصي اونها لينك مي دهند و از نرم افزارهايي كه اونها براي اين تاپيك معرفي كرده اند ، استفاده مي كنند ، كافيه روي فايل RAR يه پسورد بذارند . مثل Http://forum.persiantools.com و يا شبيه به اين كه معلوم بشه اين فايل براي كجا تهيه شده است .
دوم اينكه فكر مي كنم ، قبل از اينكه تعداد نرم افزارها زياد بشه ، اونها رو در عناوين مطرح شده در بخش موبایل ، PDA ، Smart Phone و وسایل ارتباطی همراه دسته بندي كنيد . بازي ها جدا ، نرم افزارها جدا . باز خود نرم افزارها مي تونن به چند دسته تقسيم بشند . نرم افزارهاي Multimedia ، نرم افزارهاي مهندسي ، نرم افزارهاي ....

در آخر هم ميگم كه باز هم خوشحال هستم كه به جمع دوستان پيوستم .

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آيا براي وصل شدن يك I_Mate Jam به كامپيوتر بصورت رموت دسك تاپ روشي يا نرم افزار خاصي وجود داره ؟
اگر جواب مثبت هست لطفا اگه ميشه بصورت كامل با روش آن توضيح بدين ...
بازم از كليه زحماتي كه كشيده ميشه تشكر ميكنم ... :) :blush:

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mmhmt :
سلام
اخيرا سايت clubimate ورژن جديدي ارائه كرده است براي ROM لطفا اگه كسي اطلاع داره براي imatejam توضيح بده آيا ارزش آپگريد كردن داره يا نه ؟ چون من تازه آپگريد كرده ام
متشكرم

از دوستان كسي نيست جواب بده
آقا اميد..................

mamadoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) سلام به همه دوستان عزيز
همين طور كه دوستان گفتن فرمت فايل AMR الان خيلي زياد شده
اين برنامه هم كه يكي از دوستان معرفي كرده من نصب كردم اصلا كار نكرد
بعد از نصب برنامه رو كه اجرا مي كنم تا باز مي شه فورا خودش بسته مي شه
يه برنامه معرفي كنين لطفا يا اگه برنامه قبلي كار ميكنه راهنما يي كنين
ممنون ميشم.

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmhmt :
سلام
متشكرم
سلام
من اين نسخه رو نصب كردم.تفاوت چنداني با قبلي نداره. فقط به بعضي از برنامه ها قابليتهاي كوچيكي اضافه شده كه ارزش نصب نداره.
اما نصب ROM جديد كار سختي نيست. از يك نرم افزار Backup مثل Sprite Backup كه توي فروم معرفي شده يا SunnySoft backup manager استفاده كن و از همه گزينه ها backup بگير بعد هم ROM را نصب كن.
موفق باشي

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mamadoo :
:) سلام به همه دوستان عزيز
همين طور كه دوستان گفتن فرمت فايل AMR الان خيلي زياد شده
اين برنامه هم كه يكي از دوستان معرفي كرده من نصب كردم اصلا كار نكرد
بعد از نصب برنامه رو كه اجرا مي كنم تا باز مي شه فورا خودش بسته مي شه
يه برنامه معرفي كنين لطفا يا اگه برنامه قبلي كار ميكنه راهنما يي كنين
ممنون ميشم.
سلام
اين برنامه هم فايلهاي Amr و هم فايلهاي DIVX رو كه فيلم برداري كنيد رو نشون ميده

Philips Amr Player

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تورو خدا نرم افزارهاي گوشي منو هم بذارين اينجا(غير از اونايي كه توي clube imate هست).
گوشي من Imate Sp3I هست.

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:

اولين نرم افزاري كه معرفي شده يه ديكشنري هست. من ديروز دانلودش كردم ولي كركش هر كاري ميكنم كار نميكنه. ميشه يه راهنمايي كنيد چون خيلي بهش نياز دارم.

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از persianking :
آقا مجتبي در مورد ريموت خيليي ممنون
فقط بعضي وقتها ميگه كه اين برنامه رجيستر نشده با اينكه من سريال رو وارد كردم :wacko:
از راهنماييهاي خوبت هم ممنون
اين شماره سريال رو هم وارد كني رجيستر مي شه
s/n: KEY07413695
ديگه upgrade هم نمي خواد

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام دوستان:

اولين نرم افزاري كه معرفي شده يه ديكشنري هست. من ديروز دانلودش كردم ولي كركش هر كاري ميكنم كار نميكنه. ميشه يه راهنمايي كنيد چون خيلي بهش نياز دارم.
اين كرك رو overwrite كن روي فايلت ببين كار ميكنه يا نه؟ خبرش رو به من هم بده
اون كرك كه معرفي شده مال نسخه 1.5 نرم افزاره كه با نسخه 2 كار نمي كنه و به روزرساني هم نشده.
اين كرك رو من با خود نرم افزار از طريق برنامه Emule دانلود كردم نمي دونم كار مي كنه يا نه. :hmm:

Lexisgoo
موفق باشي

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
سلام
من اين نسخه رو نصب كردم.تفاوت چنداني با قبلي نداره. فقط به بعضي از برنامه ها قابليتهاي كوچيكي اضافه شده كه ارزش نصب نداره.
اما نصب ROM جديد كار سختي نيست. از يك نرم افزار Backup مثل Sprite Backup كه توي فروم معرفي شده يا SunnySoft backup manager استفاده كن و از همه گزينه ها backup بگير بعد هم ROM را نصب كن.
موفق باشي

متشكرم از جوابت
من بار اول كه آپكريد كردم 2ماه پيش بود يعني بعد از اينكه دستكاه رو خريدم آپگريد كردم. البته قبلش بك آپ گرفته بودم ولي وقتي ورژن دستگاه عوض ميشه ديگه Restore رو قبول نميكنه چون بك آپ قبلي ورژن جديد رو نميشناسه
حالا اگر شما مطمئني كه با Sprite Backup میشه مشکل رو حل کرد لطفا بگو

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
سلام دوست عزيز خوش آمدي

در ضمن اين هم لينك كرك Sprite Backup هست

کد:
http://crackzplanet.com/get_35990_SpriteSoftware.Sprite.Backup.Premium.Edition.v3.1.3.ARM.PPC-CRSPDA_crack.html

عزيز اين فايل كرك كار نميكنه ورژن ها با هم فرق دارند

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
اين كرك رو overwrite كن روي فايلت ببين كار ميكنه يا نه؟ خبرش رو به من هم بده
اون كرك كه معرفي شده مال نسخه 1.5 نرم افزاره كه با نسخه 2 كار نمي كنه و به روزرساني هم نشده.
اين كرك رو من با خود نرم افزار از طريق برنامه Emule دانلود كردم نمي دونم كار مي كنه يا نه. :hmm:
موفق باشي

سلام:

كدوم كرك رو؟

بالا