به نقل از l3ardia :مشه يك آموزس كوچيك بدين براي ساخت Proxy Server فقط مراحل كار رو بگين
به نقل از BodyBuilder :سلام
چند وقت پيش دوستان سئوال كردن كه با چه برنامه اي ميشه صداي زنگ Sms رو عوض كرد .
حالا من به عرضتون مي رسونم كه بدون برنامه هم ميشه فقط كافيه كه Music مورد نظرتون رو البته با پسوند Wav
داخل شاخه Windowsمموري گوشي كپي كنيد و ازگزينه Start\Setting\Sound & Notification\Notifications
رفته و در قسمت Event گزينه Messaging:New text message رو انتخاب كرده و از گزينه Play Sound اون موزيكي رو
كه كپي كرده بوديد رو انتخاب كنيد .
در ضمن اگر Nice Start رو نصب كرديد مي تونيد Windows Xp Startup.Wav و Windows Xp Logoff.Wav رو كپي
كنيدو كلي به گوشيتون كلاس بدين .![]()
به نقل از BodyBuilder :سلام
چند وقت پيش دوستان سئوال كردن كه با چه برنامه اي ميشه صداي زنگ Sms رو عوض كرد .
حالا من به عرضتون مي رسونم كه بدون برنامه هم ميشه فقط كافيه كه Music مورد نظرتون رو البته با پسوند Wav
داخل شاخه Windowsمموري گوشي كپي كنيد و ازگزينه Start\Setting\Sound & Notification\Notifications
رفته و در قسمت Event گزينه Messaging:New text message رو انتخاب كرده و از گزينه Play Sound اون موزيكي رو
كه كپي كرده بوديد رو انتخاب كنيد .
در ضمن اگر Nice Start رو نصب كرديد مي تونيد Windows Xp Startup.Wav و Windows Xp Logoff.Wav رو كپي
كنيدو كلي به گوشيتون كلاس بدين .![]()
چرا از رجيستري اديتور Resco استفاده نمي كني؟ Resco Registry Editorبه نقل از PDA_Jam :سلام
براي برنامه KilmistRegEdit سريال ندارين ؟
:blush:
به نقل از BodyBuilder :سلام دوستان .
بنا به درخواست شما دوست عزيز براتون برنامه Nice Start رو گذاشتم اميدوارم خوشتون بياد
![]()
سایت دانلود
دانلود اسکین های اضافی
ورژن 2.2 کامل کرک شده رو من توی هاردم دارم اگه بخواید براتون میزارم . :blush:
اگه بخواي احتمال حل مشكلت بيشتر بشه بايد بيشتر توضيح بديبه نقل از tintin :4 - بعضي اوقات وقتي چند ساعت ( يكي دو ساعت ) از گوشي كار نميكشموقتي روشنش ميكنم تا باهاش كار كنم براي فيلمبرداري و عكسبرداري يك ارور![]()
مي ده كه مجبورم گوشي رو ريستارت بكنم تا ارور بره و اون بتونه فيلم و عكس بگيره . قضيش چيه ؟![]()
به نقل از Saransoft :با سلام
مي خواستم بدانم اين رام جديد Win 5 رو از كجا ميشه داونلودش كرد براي PDA2 :happy:
بعدش اگر بخواهم برش گردونم به حالت فعلي يعني قبل از نصب رام چجوري ميشه اين كار رو انجام داد؟![]()