saman_karimi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
به نقل از Saransoft :با سلام
آقا اين آموزش سينك كردن با بلو توث چي شد؟ :hmm:
اره تو رو خدا
من ام هر كاري ميكنم نميتونم با بلوتوث سينك شم
به نقل از Saransoft :با سلام
آقا اين آموزش سينك كردن با بلو توث چي شد؟ :hmm:
به نقل از m_jahangiri :گوشیتون -pda2-pda2k
Originally Posted by farzad1356
مرسي
اين سايت سايت معتبري هست يا نه
به نقل از MMS :اساتید اگه لطف کنند خیلی خوب میشه من pocket pc phone edition دارم.
راستي من قبلا هم سوال كردم ولي كسي جوابم رو نداد:
1- من وقتي سينك ميكنم (با كرادل) يه پيغام ميده كه مموري كارتت را نميتونم بخونم. رم كارت را عوض كردم بازهم همين مشكل را دارم.
2- ايا بطور نرمال ميشه موقع سينك كردن چند دايركتوري مشخص رو از روي كارت كپي كند يا بايد حتما بك آپ بگيريم.
3- برنامه spirit backup رو گوشي من نصب نميشه مشكل چيه؟
دوستان عزيز اگه بتونين كرك اين نرم افزارها رو برام گير بيارين خيلي ازتون ممنون ميشم :blush:به نقل از zarei175 :اگه كسي كرك برنامه هاي سايت http://pocketpc.harf.com/ يعني
1 و 2 و 3 و 4 رو داره يا ميتونه گير بياره ممنون ميشيم اگه بذاره اينجا تا همه بتونيم ازشون استفاده كنيم.
متشكرم
به نقل از mojtabaa :من از اين برنامه استفاده كردم اگه مودم رو نمي توني با internal modem بهش بشناسوني از پورت استفاده كن و ببين ميشه يا نه
يه بار سافت ريست كنبه نقل از shahr :من برنامه رو رجيستر كردم ولي فارسي كيبورد رو كه ميزنم همون كيبورد عربي مياد.چه كار ميتونم بكنم؟
آخه من هيچ كار اضافي انجام ندادم.گوشيم هم Imate Jam هستش .تو مي توني از گوشيت به عنوان مدم كامپيوتر استفاده كني يا نه؟به نقل از mmhmt :عزيز جان اگه شما با همون internal modem كار كردي و شده لطفا توضيح بيشتر بده TrueFax2 كه اصلا تنظيمات نداره
به نقل از mojtabaa :آخه من هيچ كار اضافي انجام ندادم.گوشيم هم Imate Jam هستش .تو مي توني از گوشيت به عنوان مدم كامپيوتر استفاده كني يا نه؟
به نقل از mojtabaa :آخه من هيچ كار اضافي انجام ندادم.گوشيم هم Imate Jam هستش .تو مي توني از گوشيت به عنوان مدم كامپيوتر استفاده كني يا نه؟
از ديروز تا حالا هم نميتونم به اينترنت نصب بشم .اگه مودم خراب باشه چطوري ميشه فهميد؟به نقل از mojtabaa :من از اين برنامه استفاده كردم اگه مودم رو نمي توني با internal modem بهش بشناسوني از پورت استفاده كن و ببين ميشه يا نه
به نقل از pedram_2000 :يه سايت جالب واسه e-book هاي ايراني ميخوام اگه ميشه راهنماييم كنين
برای فارسی نویسی خوب وکافی است.به نقل از kavir_iran :crack farsi saz shahab chetori bod azash estefadeh kardid
omid varam az forum bardarid man felan emkan farsi nevisi nadarm chon az linux estefadeh mikonam