آقایان و خانم ها مرا می بخشایید که از رشته تخصصی ام اینجا می خوام لینک بذارم ولی واقعاً حیاتیه
اول این که یک شیرپاک خورده ای است به نام اوکی دوکی ، که تمام متون رفرنس فوق ما رو برداشته فایل پی دی بی کرده و مفت گذاشته رو نت.من خودم هاریسون 16متن اش را دانلود کردم.نمی دانید قربان اش بروم چگونه کار می کنه.(برای غیر پزشکی ها بگم قیمت اصل سی دی اش تازه روی پی سی امسال در نمایشگاه 180هزار تومان بود.
راستی مهدین عزیزم اگر می خواند ،من در تهران زندگی می کنم.
خلاصه بر حسب اتفاق و کنج کاوی رد این دُکی را گرفتم ،متوجه شدم در یازده سی دی نفیس ، خواهر و مادر تمام رفرنس های ما را از کار ِنت جراحی تا قلب بران والد وصلت داده.البته احتمالاً کل متون را اسکن کرده و بعد با نرم افزاری تبدیل به تکست کرده.این البته حدس منه و ممکنه اشتباه باشه(یعنی به نظرم عملی اومد)
حالا اینا به کنار
اینجا را نگاه کنید تا ملطفت شوید چه می گویم.
حالا خواهش ام از کسانی که برودبند دارند و دانلود این سی دی ها برای شان قد خواندن یک زیارت تو این ماه مبارک وقت نمی گیره، لطفاً این ها را دانلود کنید ، بعد با اتفاق جمع پزشکی ها می گوییم کدام ها را بگذاریم این جا.
راستی برای هاریسون از ای میول استفاده کنید تا کیمیا را به چشمان خود ببینید.
در پست بعدی برایتان اگر اف تی پی پیدا کردم کرک
پاکت ساندرز را می گذارم ، امتحان اش کرده ام ، عالی ست.به برنامه کلی ماشین حساب برای محاسبه(BMI ,Body Surface Area ....( اضافه کرده.
تا بعد...