• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
يكي از دوستان درخواست برنامه فرستادن مسيج (كه زمانش رو تنظيم كرده باشيم )داشت يه گزينه ديگم هم داره كه ميتونيد رو مسيجاتون پسورد بزارين:blink:
اينو براتون گير اوردم ولي هنوز كركشو نتونستم پيدا كنم:(
:blush: ميزارم شايد يه فرجي شد يكي كرشو پيدا كرد

title.gif

اين قابلت هاي ديگشه

With this program, you can send SMS:
ordinary plain text message
with delivery report request
directly to Receiver's screen (so called Class0 SMS)
secured text message, encrypted by your own Password
(all your ordinary plain messages are transparent (visible) for network operator's staff,
hackers, and many more people interest in your minds and life)

you can do send immediately (as usually), or...
in time scheduled plan (after minutes, hours, up to 90 days forward)

With this program, all SMS arrived to your mobile device:
are saved in default Inbox folder (nothing changed)
encrypted messages are stored encrypted all the time
all message text is previewed in the list of messages

and: you can decrypt secured message with your Password
manage messages, delete selected, delete encrypted, older than Today's
برنامه

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اين برنامه هم به درد اونايي كه رفيق پي دي ا ي دارن ميخوره

Image7_xda.jpg

لينك درياقت
1
2

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بروبچ پزشکی :مژده بدهید:
یادوتونه یه سری کتاب معرفی کردم برای رادیولوژی که چاپ کاغذی ش مال ال-سیویر بود؟اسم شون که یادتون هست؟مشکلی که باهاش داشتیم رو چطور؟

ببینید ، مشکل این بود که برنامه به این که ما می گفتیم کجا نصب کن اصلاً کاری نداشت.و وقتی که فایل های حیاتی برنامه که اتفاقاً برای هر کتاب 4 مگابایت بودن رو جابجامی کردیم پیغام خطا می داد.خوب اگه یادتون باشه اون موقع کسی اینجا راه حلی به ذهن اش نرسید.من هم تو یه فروم مشتی پزشکی - هکری مطرح اش کردم.آقا جاتون خالی به قدری خبره بودن که 6ساعته راه حلش تو میل ام بود!
من از فرستنده در خواست کردم که اینجا هم راه حل رو برای شما بگم،ولی جوابی هنوز نگرفتم،از اون جایی که نویسنده یونانی بودو الان رفتن تعطیلات و سکوت هم نشانه رضاست!:eek: :lol:
من براتون می نویسم:

برای اینکار باید یک رجستری ادیتور داشته باشید.ببینید کل قضیه اینه که این برنامه مسیر کتاب ها توی رجیستری می نویسه(احتمالاً همه برنامه های کامپوننت دار چنین می کنند) یعنی فقط کافیه همونو عوض کنید.من از رسکو استفاده کردم و اون رو به تازه کار ها پیشنهاد می کنم.

یه فولدر به اسم pocketradiologist توی کارت اکسترنال تون بسازید.
توی همین فولدر ، یه فولدر جدید به اسم ، Titlesبسازید.
فایل های مربوط به هر کتاب رو ، از فولدر پروگرم فایلز ، در مین مموری اینجا جابجاش کنید.
رجستری رو باز کنید.در اون برید به این مسیر:
HKLM-->Software-->Amirsys--->Pocketradiologist
برای هر کتاب تون، یه رجستری هست که شما لازمه به اون برید و استرینگ DataPath رو به مسیر جدید ی که جابجا کردید تغییر بدید.
نکنه: شروع مسیر در رجیستری اگر جلوش چیزی نوشته نشده باشه یعنی اینکه در مین مموری هست.شما که می خواهید ببرید اش روی مثلاً SDMMCلازمه در ابتدای مسیر دقیقاً همین کلمه رو بنویسید.(این قسمت اش رو خودم توضیح دادم!)
حالا شما می تونید کل مموری آزاد داشته باشید.اما اگر می خواهید حتی از شر 450کیلو بایت برنامه ء ادیتور هم خلاص شید.کافیه اونو منتقل کنید به همون فولدر که تایتل ها توش بودن.بعد رسکو فایل اکسپلورر رو باز کنید.در مسیر
windows\start menu\programs شما به شورت کات برنامه دست پیدا می کنید.حالا propertyاش انتخاب کنید ، زبونه دوم رو انتخاب کنید و اونجا مسیر جدید فایل رو وارد کنید.

فراموش نکنید که باید قبل از همه این کار ها یک بک آپ مفصل بگیرید.تا اگر جایی اشتباه کردید به مشکل برنخورید

اگر جایی نامفهوم بود بگید دوباره توضیح بدم.چون کتاب هاش رو شدیداً توصیه می کنم.کل کتاب ها باید حدود 60مگ جا بگیره.ولی هر کدوم اش 100تشخیص برتر اون بخش رو داره.

یه چیز دیگه .احتمالاً از این روش بشه برای حل بسیاری مشکلات شبیه به این استفاده کرد.

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا کسی از بچه ها سریال یا کیژن Pocket Chemistry V 1.44 رو داره ؟ :(

mehdi1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه لطف کنید و من را راهنمایی کنید که به چه صورتی میشه فایلهای cab را روی مموری کارتم ذخیره کنم
1 برنامه با اسم cab instal 1 شظ دوستان گذاشته اما link خرابه و دانلود نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اينم يه برنامه براي اونايي كه از اون صفحه آبي كه موقع بوت i-mate مياد خسته شدن.
Us547271711.jpg

دانلود

اينم يكي ديگه كه لوگوي VISTA هستش

دانلود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من دیدم کسی مثل خودم خوره فیلم رو دی وی دی نیست.خودم این برنامه رو معرفی کنم بهتره:

foto1.jpg

این برنامه که کاملاً برای نصب رو پی سی هست، به شمااین امکان رو می ده که فایل هاتونو و ادیت کنید، قسمتی از فایل های تصویری رو ببرید و حتی اون ها رو ری سایز کنید و تغییر کیفیت بدید.اما راحت ترین کار باهاش تبدیل کردن دی وی دی هاتونه تا موقع بی کاری بتونیدراحت تماشاش کنید.پیشنهاد من برای دیدن فایل های خروجی این برنامه روی پی پی سی ، ویندوز مدیا پلیر یا برنامه بتا پلیر که الان به اسم تی سی ام پی سی اینجا معرفی شده است.

اینجا فایل نصب شو بگیرید.

این هم کرک اش ، فایل رو ببرید به فولدری که نصب شده، و اجرا کنیدو روی پچ کلیک کنید

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/pcktdvdcrk.rar

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از PDA_Jam :
سلام
آیا کسی از بچه ها سریال یا کیژن Pocket Chemistry V 1.44 رو داره ؟ :(

من سریال رو نتونستم پیدا کنم ولی این برنامه کرک شده اش هست.یعنی احتیاج به هیچ کاری نداره.

همش 500 کیلو بایت هست. می تونید دانلودش کنید.اما دو تا نکته:
برنامه ای که قبل تر معرفی کردم ، به مراتب کامل تر از اینه ،شاید فقط یک سری تفصیل هایی که این داده رو اون نداشته باشه.
شما بهتر بود قبل از طرح این درخواست در ای میول یک نگاهی می انداختید.من یک دقیقه هم وقت صرف نکردم برای پیدا کردن ش
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/pocketchemistry.rar
نکته من که نصب اش کردم، در پروگرم ام آیکونی نصب نکرد.شما می تونیدفایل اجرایی شو از توی این مسیر بیابید:
مموری که در نصب گفتید که درآنجا ذخیره کنه درفولدر:Ra Pocket Chemistry
اونجا شما می تونید در فولدر پروگرم تون شورت کات بسازید از فایل اجرایی ش.اما مطمئن باشید که برنامه فول ورژنه
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi1980 :
سلام
میشه لطف کنید و من را راهنمایی کنید که به چه صورتی میشه فایلهای cab را روی مموری کارتم ذخیره کنم
1 برنامه با اسم cab instal 1 شظ دوستان گذاشته اما link خرابه و دانلود نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه، ولی اگه کب فایل های ویندوز سی ای رو می گید(که قاعدتاً باید همون منظورتون باشه) فقط کافیه اون رو در یکی از مموری های پی پی سی کپی کنید و از اونجا اجراش کنید(روش کلیک کنید.) البته یه توصیه: باید بدونید که فایل های کب ، مسیر نصب رو خودشون انتخاب می کنند.اگر می خواهیددر کارت مموری نصب شوند ، به فروم حقه های رجستری بروید و اونجا مهدی کامل توضیح داده چه بکنید تا قبل از نصب کب فایل ها (و همه فایل های دیگه ) شما این امکان رو داشته باشید که مسیر نصب رو تعیین کنید.

موفق باشی

night_fire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بحث دیگه:
اقا این micosoft reader که pdf نمی خونه...
adobe reader همه که چپه نشون میده وقتی هم که full screen می کنی که درست نشون بده خوندنش خیلی سخت میشه هی باید صفحه رو جا به جا کرد.
تازگی ها هم که اصلا فایل های pdf رو ppc من کپی نمیشه ( گیر میده )
می تونید کمک کنید؟
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اجازه بدیدبگم که اکروبات ریدری که برای پی پی سی طراحی شده، خیلی از پلاگ این های زبان های دیگه رو ساپورت نمی کنه مثلاً ورژن دواش تازه فونت ویندوز عربیک رو نشون می ده، اونم وقتی باهاش فارسی می نویسید، برعکس نشون می ده.خیلی خوب، حالا برای شما چه پیشنهادی دارم:
از clearvueاستفاده کرده اید؟شاید بهتر جواب بده.

night_fire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ممنون
من تو گوگل دنبالش گشتم پیداش نکردم
یعنی بود ها ولی مبهم بود و نسخه آزمایشی

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من سریال رو نتونستم پیدا کنم ولی این برنامه کرک شده اش هست.یعنی احتیاج به هیچ کاری نداره.

همش 500 کیلو بایت هست. می تونید دانلودش کنید.اما دو تا نکته:
برنامه ای که قبل تر معرفی کردم ، به مراتب کامل تر از اینه ،شاید فقط یک سری تفصیل هایی که این داده رو اون نداشته باشه.
شما بهتر بود قبل از طرح این درخواست در ای میول یک نگاهی می انداختید.من یک دقیقه هم وقت صرف نکردم برای پیدا کردن ش
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/pocketchemistry.rar
نکته من که نصب اش کردم، در پروگرم ام آیکونی نصب نکرد.شما می تونیدفایل اجرایی شو از توی این مسیر بیابید:
مموری که در نصب گفتید که درآنجا ذخیره کنه درفولدر:Ra Pocket Chemistry
اونجا شما می تونید در فولدر پروگرم تون شورت کات بسازید از فایل اجرایی ش.اما مطمئن باشید که برنامه فول ورژنه
موفق باشی

مرسی .:rolleyes: :D

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Saransoft :
يك شبيه ساز جديد ميكرو سافت داده كه فوق العاده هستش مجزا از VS.Net نصب ميشه با اون متصل هم ميشه
دقيقا انگار يك pocket pc روي كامپيوترتون داريد با active sync هم سينك ميشه و به راحتي ميشه روش برنامه ريخت :D :cool: :lol:

من تستش كردم حرف نداره البته ورژن بتا هستش ولي عاليه :cool: :happy:

به راحتي مي تونيد قبل از نصب برنامه اون رو توي ويندوز امتحان كنيد :lol:
لینک داونلود

راهنمای استفاده

:lol: :cool:

دوستان عزيز لينك دانلود بالا كار نميكنه.
اگه دوستان كسي لينكي چيزي ازش دارن محبت كنن دوباره معرفي كنن.
با تشكر.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:rolleyes: یک برنامه خیلی خوب البطه اگه اساتید بتونن طرز کارش رو توضیح بدن:D
Smart Nokia 0.97 Beta
http://www.pocketpcfreewares.com/files/Smart%20Nokia.zip دانلود
برای فرستادن عکس سیاه و سفید به گوشی های نوکیا
فقط کافیه Smart Nokia 0.95 Beta (ARM).exe رو توی گوشیمون کپی و اجرا کنیم
توی برنامه view > picture message رو انتخواب میکنیم و ... بقیش با اساتید هست که بگن چرا موقع فرستادن eror میده
foto1.jpg

foto2.jpg

foto3.jpg

:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pda-jam :
دوستان عزيز لينك دانلود بالا كار نميكنه.
اگه دوستان كسي لينكي چيزي ازش دارن محبت كنن دوباره معرفي كنن.
با تشكر.

من سعی می کنم با این سایت مکاتبه کنم بلکه اینو گرفتیم.ولی باید براتون یه ضد حال اساسی رو بگم.مایکروسافت ، خودش یک چیزی شبیه اینو در اختیار دیولوپر ها می گذاره، که البته باید از سایت خودش برداشته شه، ولی مثل اینکه قبل از ارسال فایل ، سایت ، اصل بودن ویندوز دستگاه پی سی تونو چک میکنه، به من که گفت دزد!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از imate_pda2k :
;) یک برنامه خیلی خوب البطه اگه اساتید بتونن طرز کارش رو توضیح بدن
Smart Nokia 0.97 Beta
http://www.pocketpcfreewares.com/fil...rt Nokia.zip دانلود
برای فرستادن عکس سیاه و سفید به گوشی های نوکیا
فقط کافیه Smart Nokia 0.95 Beta (ARM).exe رو توی گوشیمون کپی و اجرا کنیم
توی برنامه view > picture message رو انتخواب میکنیم و ... بقیش با اساتید هست که بگن چرا موقع فرستادن eror میده

دوست عزیز،مثل اینکه تو این مدت کسی جز من به این نکته توجه نکرده است.
قانون فروم های persiantools این است که با فونت فارسی تایپ کنیم. و همچنین صحیح.
البته را با ت دو نقطه مینویسند، نه با ط دسته دار. به این صورت : البته
به امید اینکه دیگر در پست های شما (البطه) نبینیم.​

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اين برنامه من دارم( چون نسخه ازمايشي با ويندوز مشكل داره) درحقيقت خيلي سرعتش كنده
ولي اگه خواستيد بگيد براتون اپ كنم(البته حجمش نسبتا زياده ) سي مگي ميشه
بايد يه چند روزي صبر كنيد( شايد رو سايت پيداش كردم)اگه پيدا نكردم
به روي چشم
--------------------------------
الان كه داشتم ميگشتم ديدم مثل اينكه ورژن جديدش( درحقيقت وژن شبيه ساز وين پنجش هم توسط ماكروسافت ارايه شده)پس سعي ميكنم اين ورژن رو پيدا كنم

بالا