• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
با درود
بالاخره تونستیم یه پستی اینجا بگذاریم.
یکی از دوستان تقاضای یه برنامه برای ضبط مکالمه رو کرده بود.خوب این برنامه vito audionotes 1.0 برنامه ساده و خوبی و به دو صورت mp3 و wav ضبط می کنه با کیفیت های مختلف البته ver 1.1 این برنامه تازه اومده و کرکش نیست من خود برنامه با کرکشو می گذارم فرق جدید این که به صورت اتوماتیک هک می تونه مکالمه رو ضبط کنه.
b10bfbed4712e3e616625d2cbce200c4.gif

از این پایین هم دانلود کنید:
ضمن تشکر، خواستم بگم که این برنامه هم مثل بقیه (حداقل روی دستگاه 2003SE من)، بطور مستقیم و داخلی‌ ،این کار رو انجام نمیده. (میتونین با Headset امتحان کنین!)
ولی‌ باز هم از بقیه ی برنامه های همسان خودش ،خیلی‌ بهتره.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
یکی از دوستان این اوانت گو رو معرفی کرد، ولی من که نصب اش کردم، هرچی فکر می کنم می بینم اگر اینترنت تون زیر دی اس ال باشه ، عمراً نتونید سینک کنید.بعد در مورد کانال هاش ، می شه یه سری کانال مجانی تو ش معرفی کنید؟

داني جان Avantgo پر از كانالهاي مجانيه و راستش من تا حالا به كانال پولي برخورد نركردم و چيزي كه اونجا پوليه ميزان دانلود شما از سروره كه تا سقف 2 مگ رايگانه و از اونجا به بعد بايد سر كيسه رو شل كنيد . البته همون 2 مگ هم واسه خودش دنيائيه مثلا من الان 15 تا كانال خبري رو انتخاب كردم و هنوزم به سقف 2 مگ نرسيده .
و تازه يه سري از كانالها هم مثل BBC CNN Hollywood WashingtonPost Reuters جزو اون محدوديت 2 مگ به حساب نميان .

در مورد سينك كردن هم بستگي به نوع كانالي داره كه انتخاب ميكنيد اگه توي كانالا عكس زياد باشه خب حجمشون ميره بالا و باعث كند شدن عمل سينك ميشه اما اگه همشون فقط متن باشن مطمئن باشيد كه به 300KB هم نميرسه و خيلي سريع سينك ميشه .

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اساتید، من یه جوون مرد می خوام که ویروس کیلر به درد بخور داشته باشه ، مثلاً کسپر اسکای ، روی دستگاه خودم که کسپر رو نصب می کنم ، بی خودی ریست می کنه ،نمی دونم چرا

من کرک برنامه استایل تپ برای ویندوز موبایل 5 رو گرفتم ، ولی یه تروجان ناقابل داره توش ، می خوام که لطف کنید و بکشیدش ، فایل همش 80 کیلو بایت هست.
بازم می گم ، این فایل تروجان (نوعی ویروس داره) و فقط می خوام با کمک یکیپاکش کنم تا بتونیم استفاده اش کنیم.لازم به یاد آوری نیست که برنامه محترم زون آلام برنامه رو پاک و مطهر اعلام کرده.
wrgxdx.jpg

اینجاست فایل زیپ اش
قبلا ً از همکاری تون ممنونم

راستی 1001 مین پست ام مبارکه ، ببینید چقدر سمج ام!!!

از بنده هم تبريك :lol:

اين فايل هم چيزي جز تروجان توش نبود داني جان و يا به عبارتي سركاريه .

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
یکی از دوستان این اوانت گو رو معرفی کرد، ولی من که نصب اش کردم، هرچی فکر می کنم می بینم اگر اینترنت تون زیر دی اس ال باشه ، عمراً نتونید سینک کنید.بعد در مورد کانال هاش ، می شه یه سری کانال مجانی تو ش معرفی کنید؟
دانیال، من تقریبا اکثر آدرس های رایگان اش رو ثبت نام کرده بودم. ولی‌ حجمی‌ که برای download بود، اونقدر نبود که احتیاج به DSL و این حرفا باشه!! شاید چیزی حدود 10 دقیقه این کار انجام میشد... نمیدونم مشکل از چی‌ میتونه باشه...
راستش من که بعد از آشنا شدن با NewsBreak، بقیه برنامه ها مثل همین Avant Go رو با همه ی رنگ و لعابش گذاشتم کنار! مخصوصا به خاطر اون محدودیت اش در accountرایگانش.
فکر می‌کنم که همه ی اون کانال هایی‌ رو که داره ،آدرس های RSS اشون هم هست!
راستی‌ برای کانال مجانی‌ هم اگه بری تو خود سایت، به قسمت account خودت، قسمت کانال ها، میتونی‌ کانال های مجانی‌ رو پیدا کنی‌.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال، من تقریبا اکثر آدرس های رایگان اش رو ثبت نام کرده بودم. ولی‌ حجمی‌ که برای download بود، اونقدر نبود که احتیاج به DSL و این حرفا باشه!! شاید چیزی حدود 10 دقیقه این کار انجام میشد... نمیدونم مشکل از چی‌ میتونه باشه...
راستش من که بعد از آشنا شدن با NewsBreak، بقیه برنامه ها مثل همین Avant Go رو با همه ی رنگ و لعابش گذاشتم کنار! مخصوصا به خاطر اون محدودیت اش در accountرایگانش.
فکر می‌کنم که همه ی اون کانال هایی‌ رو که داره ،آدرس های RSS اشون هم هست!
راستی‌ برای کانال مجانی‌ هم اگه بری تو خود سایت، به قسمت account خودت، قسمت کانال ها، میتونی‌ کانال های مجانی‌ رو پیدا کنی‌.
بله من هم دیدم این نیوز بریک هیچی جاشو نمی گیره ، ولی هنوز آن اینستالش نکردم ، قربان ، شما که می گید مجانیه ، آخه من اولش بهم پیشنهاد تایم آسیا رو کرد که من هم ذوق مرگ شدم ، ولی بعدش حرف از 45 دلار در سال زد!!!
حالا نگاه می کنم ببینم کانالی داره به دردم بخوره
ممنون

در ضمن فایل رو هم برداشتم ، شما درست می گید ، مثل اینکه فقط تروجان باشه ، دادم برادرم هم چک کرد همین رو گفت.می گم شما که دبلیو ام 5 دارید نتونستید ردشو بگیرید؟

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اين برنامه isilo ورژن 4.31 را گرفتم ولي خودمو خفه کردم هرچي مي گردم سريال نامبر ش را گير نمي اورم ، توي astalavista سريال نامبرش هست ولي وقتي وارد مي کنم invalid مي زنه ، لطفا به دادم برسيد ، king جان يه حالي بده مي دونم از اين نرم افزار استفاده مي کني

mehdi1123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتیدی که در این بخش زحمت میکشن
من تازه واردم . اکثر برنامه ها رو نصب کردم خیلی ممنون
pda2k دارم یه مشکلی هست یه فایل به نام ignore_my_docs که هر بار پاک میکنم
دوباره میاد . نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنید مرسی
راستی کسی نقشه تهران رو داره برای ppc
خلاصه ممنون میشم جوابمو بدید و منو تو جمع دوستانتون بپذیرید .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi1123 :

قربان شما هم مثل بنده وسواسی هستید ، این فایل ، یک چک سام هست که توسط ویندزو تولید می شه ، درست مثل فولدرWDRAMبه هیچ کدوم کاری نداشته باشید ، می تونید پاکشون کنید ولی دوباره بر خواهند گشت.
درمورد نقشه ، وبلاگ هفت خوان ، برداشته و نقشه چند شهر رو از جمله تهران با جاوا ساخته ، ولی دستگاه شما جاوا نداره.
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از arasharya :
من اين برنامه isilo ورژن 4.31 را گرفتم ولي خودمو خفه کردم هرچي مي گردم سريال نامبر ش را گير نمي اورم ، توي astalavista سريال نامبرش هست ولي وقتي وارد مي کنم invalid مي زنه ، لطفا به دادم برسيد ، king جان يه حالي بده مي دونم از اين نرم افزار استفاده مي کني

قربان من نسخه 4.31رو اصلاً ندارم ، یعنی نمی دونستم منتشر شده ، اصولا فرقی با نسخه 4.2xداره؟ ببینید ، من برای 4.28 رو دارم ، از سایت ش می تونید همون رو دانلود کنید و با ین رجیستر کنید

کد:
XY63-S378-OG9H-PDFG
جسارت هم نباشه ، ولی من این برنامه رو با سریال معرفی کردم ، لینک اش هم در فهرست فروم هست.:blink:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پيش يكي از دوستانمون برنامه اي باسه آلارم مي خواستند:f34r:

اين برنامه چندتا ساعت و آلارم و اسكرين و...داره:D
برنامه خوبي من تو مموري نصب كردم و كار كرد ولي اگه زياد ازش كار ميكشين تو فون مموري نصب كنيد:p

clock.gif

اگه به كارتون اومد يه صلوات در حق هكر مرحومش در كنيد:lol: :lol: :lol:

clock%20(1).gif

دانلود از پرشين گيگ من

mehdi1123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابتون آقای king_dani

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از XONIX_JAM :

برنامه خوبي من تو مموري نصب كردم و كار كرد ولي اگه زياد ازش كار ميكشين تو فون مموري نصب كنيد:p

clock.gif

clock%20(1).gif

دانلود از پرشين گيگ من
ضمن تشکر؛
می‌خواستم بدونم که نسخه ی چند برنامه هست؟
چون من 1.2 رو دارم ،دنبال جدید تر ش بودم.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi1123 :
من خودم علی‌ الحساب نشستم نقشه با resolution بالا پیدا کردم و تیکه تیکه کردمش تا بتونم تو ppc بازش کنم. (عکس های حجیم رو نمی‌شه باز کرد )
ولی‌ خوب خیلی‌ درد سر داشت استفاده ازش.
اگه وقت کنم با html یه نقشه برای تهران مینویسم که بشه با ppc هم ازش استفاده کرد.

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
من خودم علی‌ الحساب نشستم نقشه با resolution بالا پیدا کردم و تیکه تیکه کردمش تا بتونم تو ppc بازش کنم. (عکس های حجیم رو نمی‌شه باز کرد )
اگه وقت کنم با html یه نقشه برای تهران مینویسم که بشه با ppc هم ازش استفاده کرد.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19777اینجا با یکی از دوستان معرفی کردم اگر سوالی بود در خدمتم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از XONIX_JAM :

clock.gif

clock%20(1).gif

دانلود از پرشين گيگ من
این برنامه خیلی عالیه ولی 2 تا مشکل اساسی داره
1 اینکه mp3 رو به عنوان آلارم قبول نمی کنه
دوم اینکه دستگاهت بره رو stndby آلارم برنامه هم میره برای خودش
من برنامه های زیادی از alarm clock رو نصب کردم و تست کردم
همشون مشکل stand by رو دارن
حتی اگه تو مین مموری هم نصب بشن این مشکل رو دارن
یه برنامه هست به نام wolfclock ver 3.00
نسخه مجانیش تو اینترنت هست
تنها امیدم به اون بود که شاید خوب باشه اخه یه بخش داشت به نام force to power up
یعنی حتی اگه دستگاه stand by هم میشد باز هم دستگاه رو روشن می کرد
ولی من که نصب کردم دستگاه که stand by میشد بعد می خواست دستگاه رو power up کنه دستگاه soft reset میشد
البته شاید اشکال از دستگاه من باشه
ولی از لحاظ الارم خیلی قویه
اگه خواستین امتحان کنین این هم لینک DL شه:
http://www.freewareppc.com/clock/wolfclock.shtml
موفق باشین
نتیجه تستش رو اگه دوست داشتین الام کنین
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، این آوانت گو داره حال می ده ، می گم راهی هست که مثل آر اس اس ریدر ها مجبورش کنم مثلاً روزی فقط یک بار وصل شه به نت و نه هر بار که دستگاه روی کریدل قرار می گیره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
می شه آپ کنید نقشه ها رو ، چون من که از نصب جاوا روی پی پی سی نا امید شدم ، نقشه هاش خوب بود ها
حیف:hmm:
قربان ، با مثلاً رسکو ، راحت می شه عکس های 4مگی دوربین 7مگاپیکسل من رو دید ، می گم اگر امکان ش هست ، نقشه ها رو آپ کنید ممنون می شم

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان 3 تا ماشین حساب در اینجا معرفی میکنم که فکر کنم با هم دیگه هر نوع سلیقه یا نیازی رو ارضا میکنن:cool:

اولی Raven Digital Calculator یا RDCALC که من ورژن 2.7 رو دارم و به نظر من بهترین هست چون هم کار کردن باهاش سادس و هم هر کاری من میخواستم کرده.

دومی Space Time ورژن 1.55 هست که نصبش ساده است ولی کار کردن باهاش سخته اما بسیار خفنه یعنی تکمیل ترین ماشین حساب.

سومی Formula 1 هست که نصبش درد سر داره یعنی اول باید فایل CAB رو نصب کنید بعد هم دوتا فایل دیگه توی فولد رو کپی کنید. ضمنا فکر کنم به یه چیزی مثل JAVA Virtual Machine هم نیاز داره که من ندارم. بیشتر به درد بچه های برق کنترل میخوره. خلاصه اگر واقعا نیازی ندارین من توصیه میکنم بیخیالش بشین! من که شدم:happy:

از 3 آدرس زیر میتونین دانلود کنین و برای باز کردن فایل RAR هم پسورد servotech استفاده کنین.

RD CALC 2.7

Space Time 1.55

Formula 1

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من دیروز یه چیزی رو به طور اتفاقی کشف کردم که واقعا جالب بود البته فکر کنم همگی بدونید:Dاگه موقعی که دارین با یکه تلفنی صحبت می کنید پنجره شماره گیرو با ضربدربالاش ببندیدو بعد از منوی newدر گوشه پایین گزینه note رو انتخاب کنید)new >note) یه صفحه notepad باز میشه که به صورت خودکار اسم شخصی که باهاش صحبت می کنبد و شمارش به صورت لینک آبی و تاریخ و .....نوشته شده و در پایان هم یه عنوان subject مینویسه که زیره اون می تونید چیزی رو که میخواید بنویسید
موقع save کردن هم یه فولدر به اسم calls درست میکنه که نت شما به اسم کسی که باهاش صحبت میکنید اون تو save میشه!!!

بالا