تشکر قربان :blush:به نقل از sservati :فقط خواستم از دانیال عزیز بابت این همه توجهش به درخواستهای دوستان تشکر کنم!:happy:
تشکر قربان :blush:به نقل از sservati :فقط خواستم از دانیال عزیز بابت این همه توجهش به درخواستهای دوستان تشکر کنم!:happy:
ضمن تشکر، خواستم بگم که این برنامه هم مثل بقیه (حداقل روی دستگاه 2003SE من)، بطور مستقیم و داخلی ،این کار رو انجام نمیده. (میتونین با Headset امتحان کنین!)به نقل از tamoochin :با درود
بالاخره تونستیم یه پستی اینجا بگذاریم.
یکی از دوستان تقاضای یه برنامه برای ضبط مکالمه رو کرده بود.خوب این برنامه vito audionotes 1.0 برنامه ساده و خوبی و به دو صورت mp3 و wav ضبط می کنه با کیفیت های مختلف البته ver 1.1 این برنامه تازه اومده و کرکش نیست من خود برنامه با کرکشو می گذارم فرق جدید این که به صورت اتوماتیک هک می تونه مکالمه رو ضبط کنه.
![]()
از این پایین هم دانلود کنید:
به نقل از king_dani :یکی از دوستان این اوانت گو رو معرفی کرد، ولی من که نصب اش کردم، هرچی فکر می کنم می بینم اگر اینترنت تون زیر دی اس ال باشه ، عمراً نتونید سینک کنید.بعد در مورد کانال هاش ، می شه یه سری کانال مجانی تو ش معرفی کنید؟
به نقل از king_dani :اساتید، من یه جوون مرد می خوام که ویروس کیلر به درد بخور داشته باشه ، مثلاً کسپر اسکای ، روی دستگاه خودم که کسپر رو نصب می کنم ، بی خودی ریست می کنه ،نمی دونم چرا
من کرک برنامه استایل تپ برای ویندوز موبایل 5 رو گرفتم ، ولی یه تروجان ناقابل داره توش ، می خوام که لطف کنید و بکشیدش ، فایل همش 80 کیلو بایت هست.
بازم می گم ، این فایل تروجان (نوعی ویروس داره) و فقط می خوام با کمک یکیپاکش کنم تا بتونیم استفاده اش کنیم.لازم به یاد آوری نیست که برنامه محترم زون آلام برنامه رو پاک و مطهر اعلام کرده.
![]()
اینجاست فایل زیپ اش
قبلا ً از همکاری تون ممنونم
راستی 1001 مین پست ام مبارکه ، ببینید چقدر سمج ام!!!
دانیال، من تقریبا اکثر آدرس های رایگان اش رو ثبت نام کرده بودم. ولی حجمی که برای download بود، اونقدر نبود که احتیاج به DSL و این حرفا باشه!! شاید چیزی حدود 10 دقیقه این کار انجام میشد... نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه...به نقل از king_dani :یکی از دوستان این اوانت گو رو معرفی کرد، ولی من که نصب اش کردم، هرچی فکر می کنم می بینم اگر اینترنت تون زیر دی اس ال باشه ، عمراً نتونید سینک کنید.بعد در مورد کانال هاش ، می شه یه سری کانال مجانی تو ش معرفی کنید؟
بله من هم دیدم این نیوز بریک هیچی جاشو نمی گیره ، ولی هنوز آن اینستالش نکردم ، قربان ، شما که می گید مجانیه ، آخه من اولش بهم پیشنهاد تایم آسیا رو کرد که من هم ذوق مرگ شدم ، ولی بعدش حرف از 45 دلار در سال زد!!!به نقل از raizaM :دانیال، من تقریبا اکثر آدرس های رایگان اش رو ثبت نام کرده بودم. ولی حجمی که برای download بود، اونقدر نبود که احتیاج به DSL و این حرفا باشه!! شاید چیزی حدود 10 دقیقه این کار انجام میشد... نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه...
راستش من که بعد از آشنا شدن با NewsBreak، بقیه برنامه ها مثل همین Avant Go رو با همه ی رنگ و لعابش گذاشتم کنار! مخصوصا به خاطر اون محدودیت اش در accountرایگانش.
فکر میکنم که همه ی اون کانال هایی رو که داره ،آدرس های RSS اشون هم هست!
راستی برای کانال مجانی هم اگه بری تو خود سایت، به قسمت account خودت، قسمت کانال ها، میتونی کانال های مجانی رو پیدا کنی.
به نقل از mehdi1123 :سلام به همه اساتیدی که در این بخش زحمت میکشن
من تازه واردم . اکثر برنامه ها رو نصب کردم خیلی ممنون
pda2k دارم یه مشکلی هست یه فایل به نام ignore_my_docs که هر بار پاک میکنم
دوباره میاد . نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنید مرسی
راستی کسی نقشه تهران رو داره برای ppc
خلاصه ممنون میشم جوابمو بدید و منو تو جمع دوستانتون بپذیرید .
به نقل از arasharya :من اين برنامه isilo ورژن 4.31 را گرفتم ولي خودمو خفه کردم هرچي مي گردم سريال نامبر ش را گير نمي اورم ، توي astalavista سريال نامبرش هست ولي وقتي وارد مي کنم invalid مي زنه ، لطفا به دادم برسيد ، king جان يه حالي بده مي دونم از اين نرم افزار استفاده مي کني
XY63-S378-OG9H-PDFG
ضمن تشکر؛به نقل از XONIX_JAM :چند روز پيش يكي از دوستانمون برنامه اي باسه آلارم مي خواستند:f34r:
اين برنامه چندتا ساعت و آلارم و اسكرين و...داره![]()
برنامه خوبي من تو مموري نصب كردم و كار كرد ولي اگه زياد ازش كار ميكشين تو فون مموري نصب كنيد![]()
![]()
اگه به كارتون اومد يه صلوات در حق هكر مرحومش در كنيد:lol: :lol: :lol:
![]()
دانلود از پرشين گيگ من
من خودم علی الحساب نشستم نقشه با resolution بالا پیدا کردم و تیکه تیکه کردمش تا بتونم تو ppc بازش کنم. (عکس های حجیم رو نمیشه باز کرد )به نقل از mehdi1123 :سلام به همه اساتیدی که در این بخش زحمت میکشن
من تازه واردم . اکثر برنامه ها رو نصب کردم خیلی ممنون
pda2k دارم یه مشکلی هست یه فایل به نام ignore_my_docs که هر بار پاک میکنم
دوباره میاد . نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنید مرسی
راستی کسی نقشه تهران رو داره برای ppc
خلاصه ممنون میشم جوابمو بدید و منو تو جمع دوستانتون بپذیرید .
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19777اینجا با یکی از دوستان معرفی کردم اگر سوالی بود در خدمتمبه نقل از raizaM :من خودم علی الحساب نشستم نقشه با resolution بالا پیدا کردم و تیکه تیکه کردمش تا بتونم تو ppc بازش کنم. (عکس های حجیم رو نمیشه باز کرد )
ولی خوب خیلی درد سر داشت استفاده ازش.
اگه وقت کنم با html یه نقشه برای تهران مینویسم که بشه با ppc هم ازش استفاده کرد.
این برنامه خیلی عالیه ولی 2 تا مشکل اساسی دارهبه نقل از XONIX_JAM :چند روز پيش يكي از دوستانمون برنامه اي باسه آلارم مي خواستند:f34r:
اين برنامه چندتا ساعت و آلارم و اسكرين و...داره![]()
برنامه خوبي من تو مموري نصب كردم و كار كرد ولي اگه زياد ازش كار ميكشين تو فون مموري نصب كنيد![]()
![]()
اگه به كارتون اومد يه صلوات در حق هكر مرحومش در كنيد:lol: :lol: :lol:
![]()
دانلود از پرشين گيگ من
می شه آپ کنید نقشه ها رو ، چون من که از نصب جاوا روی پی پی سی نا امید شدم ، نقشه هاش خوب بود هابه نقل از raizaM :من خودم علی الحساب نشستم نقشه با resolution بالا پیدا کردم و تیکه تیکه کردمش تا بتونم تو ppc بازش کنم. (عکس های حجیم رو نمیشه باز کرد )
ولی خوب خیلی درد سر داشت استفاده ازش.
اگه وقت کنم با html یه نقشه برای تهران مینویسم که بشه با ppc هم ازش استفاده کرد.