خوب این همون برنامه ای هستش که دانیال عزیز خیلی وقت پیش یه پست در موردش زدن
از قابلیت های جالبش ، اینه که می تونید از دستگاهتون بک آپ بگیرید، و حتی بعد از آپگرید کردن rom ، تمام برنامه های دلخواهتونو برگردونید!
من خودم بیشتر از محیط Spb Backup خوشم می یومد، ولی بعد از اون یه باری که مجبور شدم hard reset کنم، وتاسفانه فایل های بک آپ spb ، هیچ کار نمی کردن، یعنی داخل resco وقتی اجراشون می کردم هیچ اتفاقی نمی افتاد!!!:wacko:
این شد که رفتم دنبال یه برنامه ی backup دیگه که توی همشون این اسپرایت از بقیه معروف تره
قبلاً یه جایی یه مقایسه بین اسپرایت بک آپ و اس پی بی بک آپ دیده بودم، دقیق یادم نیست، ولی هرکدوم برتری ها و ضعف هایی نسبت ه اون یکی داشتن... فقط یادمه که از برتری های sprite backup ، سرعت خیلی خیلی بیشترش بود، که الان که دارم باهش بک آپ می گیرم، کاملاً مشهوده!

فقط سایز فایل بک آپ دوبرابر فایل بک آپ spb هستش:wacko:
فایل کرک داخل آرشیو هستش، ازینجا دانلود کنید:
کد:
http://www.mr-s3oodi.com/XPLod/DDC/Sprite_Backup_Personal_Edition_v5.0.1_QVGA.rar
پسورد فایل : mobile4arab.com
(این پسورده رو توی mobile4arab نزاشته بودن، تیریپ آزمایش و خطا پیدا شد!!:blush: )
درضمن اگه یه نفر لطف کنه با این برنامه یه بک آپ بگیره و یه هارد ریست کوچولو انجام بده ببینه کار می کنه یا نه و نتایج رو گزارش بده جداً ازش ممنون می شم!!! :happy: