• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

khashayar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي ىوستان من يكي از اون افراد بد بختي هستم كه كوشي اوركس خريده يه كمكي به من بكنين كوشي من خيلي بد اكس مي كيره كسي برنامه ى داره من كمك كنه مرسي ازهمتون خشايارْ

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب این همون برنامه ای هستش که دانیال عزیز خیلی وقت پیش یه پست در موردش زدن:)
از قابلیت های جالبش ، اینه که می تونید از دستگاهتون بک آپ بگیرید، و حتی بعد از آپگرید کردن rom ، تمام برنامه های دلخواهتونو برگردونید!
من خودم بیشتر از محیط Spb Backup خوشم می یومد، ولی بعد از اون یه باری که مجبور شدم hard reset کنم، وتاسفانه فایل های بک آپ spb ، هیچ کار نمی کردن، یعنی داخل resco وقتی اجراشون می کردم هیچ اتفاقی نمی افتاد!!!:wacko:
این شد که رفتم دنبال یه برنامه ی backup دیگه که توی همشون این اسپرایت از بقیه معروف تره
قبلاً یه جایی یه مقایسه بین اسپرایت بک آپ و اس پی بی بک آپ دیده بودم، دقیق یادم نیست، ولی هرکدوم برتری ها و ضعف هایی نسبت ه اون یکی داشتن... فقط یادمه که از برتری های sprite backup ، سرعت خیلی خیلی بیشترش بود، که الان که دارم باهش بک آپ می گیرم، کاملاً مشهوده!:) فقط سایز فایل بک آپ دوبرابر فایل بک آپ spb هستش:wacko:
فایل کرک داخل آرشیو هستش، ازینجا دانلود کنید:
کد:
http://www.mr-s3oodi.com/XPLod/DDC/Sprite_Backup_Personal_Edition_v5.0.1_QVGA.rar

پسورد فایل : mobile4arab.com

(این پسورده رو توی mobile4arab نزاشته بودن، تیریپ آزمایش و خطا پیدا شد!!:blush: )

درضمن اگه یه نفر لطف کنه با این برنامه یه بک آپ بگیره و یه هارد ریست کوچولو انجام بده ببینه کار می کنه یا نه و نتایج رو گزارش بده جداً ازش ممنون می شم!!! :happy:

lover1

Guest
لایک‌ها
0
این برنامه ها همه کرک شده هستن؟
73.gif

بله
همه کرک شده اند

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
2akkavn.jpg

این Comm Manager اس200 خودمه، احتمالاً روی تمام htc ها کار می کنه
271.gif

ازین جا دانلودش کنید: http://primeupload.com/file/2833/HTC-Update-CommManager.cab.html

فقط بگم ها، ممکنه دفعه ی اول که می زنید روش ارور بده! حتماً قبل از نصبشcomm manager رو از توی settings-->memory ببندین

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این یکی رو کسانی که s200 یا جمین دارن دانلود کنن، یه تغییراتی در نحوه تعامل دستگاهتون با فایل های cab رو ایجاد می کنه، از جمله اینکه بعداز اینستال، پاکشون نمی کنه
http://primeupload.com/file/2847/HTC-CabFileSettings-v2.cab.html

آپدیت Sim Mangaer به ورژن 5.22
http://primeupload.com/file/2853/HTC-SIM-Mgr-update.cab.html

دستگاه های wm5 دار همه ساپورتش رو دارن، ولی اگه برحسب اتفاق مال شما نداره، این ساپورت a2dp رو اضافه می کنه به دستگاهتون:
http://primeupload.com/file/2855/HTC-BT-A2DP.cab.html

SmartDialling مخصوص دستگاه های HTC هستش، بقیه دوستان این رو نصب کنید، شاید روی دستگاه شما هم کار کنه (At Your Own Risk!!)
http://primeupload.com/file/2857/MP-SmartDialing-enable-0915-signed.cab.html

34.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این یکی رو کسانی که s200 یا جمین دارن دانلود کنن، یه تغییراتی در نحوه تعامل دستگاهتون با فایل های cab رو ایجاد می کنه، از جمله اینکه بعداز اینستال، پاکشون نمی کنه
http://primeupload.com/file/2847/HTC-CabFileSettings-v2.cab.html

آپدیت Sim Mangaer به ورژن 5.22
http://primeupload.com/file/2853/HTC-SIM-Mgr-update.cab.html

دستگاه های wm5 دار همه ساپورتش رو دارن، ولی اگه برحسب اتفاق مال شما نداره، این ساپورت a2dp رو اضافه می کنه به دستگاهتون:
http://primeupload.com/file/2855/HTC-BT-A2DP.cab.html

SmartDialling مخصوص دستگاه های HTC هستش، بقیه دوستان این رو نصب کنید، شاید روی دستگاه شما هم کار کنه (At Your Own Risk!!)
http://primeupload.com/file/2857/MP-SmartDialing-enable-0915-signed.cab.html

34.gif

فرهاد جان عالی بود دستت درد نکنه،لطفاً اگه بازم از اين update ها داشتی بزار :)
راستی اين a2dp چی هست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان عالی بود دستت درد نکنه،لطفاً اگه بازم از اين update ها داشتی بزار :)
راستی اين a2dp چی هست؟

خواهش می کنم محسن جان:happy: از وقتی این لوگو سبزه رو گذاشتم دوس دارم هی سافت ریست کنم!!!
a2dp یه پروتوکول انتقال صداست، با بودنش می شه از هدست های استریوی بلوتوث استفاده کرد... s200 داره لازم نیست نصب کنید;)

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
خواهش می کنم محسن جان:happy: از وقتی این لوگو سبزه رو گذاشتم دوس دارم هی سافت ریست کنم!!!
a2dp یه پروتوکول انتقال صداست، با بودنش می شه از هدست های استریوی بلوتوث استفاده کرد... s200 داره لازم نیست نصب کنید;)

فرهاد جان اين لوگو رو چه جوري ميشه تغيير داد؟

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
ایول:)
حالا کی بشینه 400 مگابایتو دانلود کنــــه:wacko:

راستی لاور جان، شما فایل کرک شده ی لینگوو سافت فلش کاردز رو دارین؟

من دارم دانلود مي كنم اگر تمام شد رايت مي كنم هركي خواست براش پيك كنم ( پول پيك را خودش بده!!!!):) :p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من دارم دانلود مي كنم اگر تمام شد رايت مي كنم هركي خواست براش پيك كنم ( پول پيك را خودش بده!!!!):) :p

:blush: :blush: :blush: منو بزار تو نوبت:happy:

433y102.jpg

24.gif

دوستان کسی Firewall برای پاکت پی سی سراغ نداره؟؟؟؟
39.gif
39.gif
39.gif

هرکی براش این مشکل پیش اومد،آن اینستال کنه و دوباره اینستال کنه، بعد بره توی رجیستری، اینجا:

کد:
hkey_local_machine\software\pocketMind\pocketMusic\

و مقدار ex رو صفـــــــــر قرار بده، حلـّـه
34.gif

89.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
Spb Insight

mail

RSS چیست ؟
RSS مخفف کلمات Really Simple Syndication به معنی تشکیل ارتباط های بسیار ساده است. RSS یک قالب طراحی شده با XML برای به اشتراک گذاشتن محتویات وب مثل عنوانهای اخبار ، مقالات و ... است. سرویس RSS شامل فهرستی از اقلامی است که هر کدام شامل یک سر مقاله یا تیتر، یک شرح کوتاه برای آن مطلب و یک لینک به آن صفحه در سایت مورد نظر است.

چگونه می توان از این RSS ها استفاده کرد؟
برای استفاده از این RSSها به نرم افزاری برای خواندن آن نیاز دارید، این نرم افزار که RSS Reader نامیده می شود به شما اجازه می دهد که این سرویس را در جاهای دیگر به نمایش بگذارید و به صورت اتوماتیک به محض عوض شدن آنها در سایت اصلی در سایت یا browser شما بروز نشان داده شود.
mail

نرم افزارهای RSS Reader مختلفی بصورت رایگان و یا برای فروش بر روی اینترنت در دسترس است. بیشتر این نرم افزار ها با دانلود و نصب بسیار راحت اجرایی می شوند و تعدادی از آنها نیز بصورت سرویسهایی تحت وب قابل استفاده هستند که شما باید برای این کار باید در آنها ثبت نام کنید و بعد لینک های RSS مورد نظر خود را در آنها اضافه نمایید.
mail

به کمک برنامه Spb Insight شما میتوانید به اخبار و اطلاعاتی که در اینترنت بصورت RSS وجود دارد دسترسی پیدا کنید.

لینک دانلود :

کد:
Serial : 3H3DEFO87B46

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0

اون update ها عالی بود مرسی
یه سوال داشتم : آیا رابط یا یک چیز تبدیل کننده برای اینکه بشه به jamin or s200 مستقیما هدفون معمولی وصل کرد وجود داره ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام، خوش اومدین آصف خان، ممنون از لطفتون
26.gif

من جواب پستتون رو توی تاپیک "سوال و جواب در مورد پاکت پی سی" می زارم
38.gif

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
مورد اول اینه که به شدت دنبال یک Blacklist هست که روی wm5 کار کنه و هم اینکه برای طرف که می خواد تماس بگیره با گوشیه من اصلا بوق آزاد نزنه و از همون اول بوق اشغال بزنه نه اینکه یه بوق یا نصفه بوق آزاد بزنه بعد اشغال بزنه:f34r: ( خیلی تابلوئه ... :wacko: ) . در نهایت اینکه خیلی راحت کار کنه . من تا به حال با دوتاشون کار کردم که یکیش call and sms blocker که اصلا کار نمی کنه و الان نصبه رو دستگام یعنی Block نمی کنه ( الیته چون فایلی برای کرک یا رجیستر نداشتم نشد که رجیسترش کنم و احتمالا به خاطر همینه . قبلشم با cal filtering phtocontact Pro کار کردم که همون مشکل بوق آزاد رو داشت...

یک سوال هم از اهل فن دارم که من 3 تا برنامه Lingvosoft Talking dic , Lingvosoft Flsh card , Lingvosoft pb English phrasebook رو نصب کردم که آقای Lover زحمتشو کشیدن ... منتهای برای کرک کردنشون به مشکل برخوردم به طوریکه :

از همون Universal Patch استفاده کردم و اول دیکشنری رو کرک کردم که موفقیت آمیز بود ( همون دو فایل رو بیرون کشیدم و Patch کردم و دوباره جایگزین کردم )...:f34r:
در مرحله بعد دو برنامه بعدی رو نصب کردم ولی اون دو برنامه دیگه اون دو تا فایل رو نداشتن که همونکارو باهاشون انجام بدم و در حال حاضر Flash card پیغام Unregistered میده و Phrasebook هم اصلا اجرا نمیشه ...

دوستان وارد راهنمایی کنند :happy:

خیلی ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مورد اول اینه که به شدت دنبال یک Blacklist هست که روی wm5 کار کنه
SmartFilter جواب می ده Fred جان! من آخرین ورژنش رو ریختم، خیلی باحال، هنوز 1/3 بوق نخورده بود مشغول می زد، انگار اشکال از شبکه اس
45.gif
البته ورژن آخرش کرک نداشت، آن اینستال کردم، ورژن قبلی کرک شدش رو ریختم، دیگه کار نکرد
39.gif
ورژن جدیده رو هم که دوباره ریختم دیگه کار نکرد
158.gif
گفتم که شما از اول از یه ورژن کرک شدش استفاده کنید حتماً
38.gif

از همون Universal Patch استفاده کردم و اول دیکشنری رو کرک کردم که موفقیت آمیز بود ( همون دو فایل رو بیرون کشیدم و Patch کردم و دوباره جایگزین کردم )...
ایول، من همون یه فایل روهم نتونستم کرک کنم
35.gif
از یکی از بچه ها کرک شده ش رو گرفتم!! فایل کرک شده ی فلش کاردز رو هم منم می خوام، یه خیر خواهی بیاد بزارتش دیگه...
80.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
توضیح خاصی نمی خواد دیگه:) یکی از چیزهای که واقعاً انتظارش رو نداشتم با پرافت جور در بیاد!
دوستانی که جمین دارن، این فایل cab رو دانلود کنن و نصب کنن (5.83MB) :
کد:
ftp://xda:[email protected]/Uploads/SkypeForPocketPC_Prophet.CAB

یه نکته ای که قابل ذکره، اینه که من توی فروم های ppc که می گشتم، همه جا صحبت از ورژن low cpu اسکایپ شده بود، ولی الان توی سایتش برای ppc فقط یه ورژن گذاشته و نوشته که می نیموم cpu 400mhz می خواد. موضوع اینجاست که اسکایپ low cpu و high cpu با هم تفاوتی ندارن، فقط از کدک ها و کامپرشن های مختلفی استفاده می کنن، در حالت طبیعی کیفیت صدا خیلی بالاس و خوب cpu بالایی هم طلب می کنه، ولی داخل این ورژن یه تغییر کوچیک توی رجیستری اعمال می شه که باعث می شه از یه کامپرشن دیگه استفاده کنه ، کیفیت صدا می یاد پایین تر، ولی حداقل کـــار می کنه:happy:

نکته: به کامپیوتر هایی که لینوکس دارن نمی تونید زنگ بزنید، خود اسکایپ هم روی سرور لینوکسه واسه همین نمی شه باهش تماس آزمایشی گرفت

حالا یه سوال::: کسی می دونه چجوری می شه به جای gprs یا wifi ، از کانکشن اینترنت معمولی، یعنی همون از طریق active sync از این اسکایپ استفاده کرد؟
42.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه جایگزین خیــــــــــــــــلی عالی برای Notes ! امکانات فوق العاده ای داره! یکی از خصوصیاتش اینه که می تونه فایل هارو به فرمت های مختلف (ازجمه jpg و png ) ذخیره کنه. خصوصیت مهم ترش رو فقط بعد ازینکه امتحانش کنید متوجه می شید:happy:

ًًWM5
WM3

بالا