• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
-------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
برنامه ی کمی مشکلداره
من تونستم از حالت share در بیارمش...activation cd و به آدرسش mail کردم...ونا این فایل رو بهم دادن...که به فولدر اضافه کردم
برات فایل رو آپلود میکنم
--------------
فایل رو از حالت زیپ در بیار و به فولدر اضافه کن

من این file رو کپی کردم ولی رجیستر نشد فکر کنم که این فقط برا شما کار میده
این نوشته قبل از ایمیل زدن باید پول بریزید به حساب شما پول هم ریختی؟

ممنون

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این file رو کپی کردم ولی رجیستر نشد فکر کنم که این فقط برا شما کار میده
این نوشته قبل از ایمیل زدن باید پول بریزید به حساب شما پول هم ریختی؟

ممنون

-------------------------------------------------------
نه من پولی نریختم
ولی اونا این فایل رو واسم فرستادن...حالا نمیدونم چرا این لطف رو کردن...حتما پیش خودشون فکر کردن امرو عیده...یه عیدی به ما دادن
حالا شما یه mail هشون بزن شاید مفید واقع بشه...
فقط یه روز طول کشید تا جوابمو بدن:) :rolleyes:

hangi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من تونستم دانلود کنم ولی فایل exe or cab رو نداشت
مثلاً اینا بود: 000.* 001.* 002.* xml.*

هیشکی نیست کمک کنه؟

راستی یه مطلب مهم:

اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه 30 دي همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) اين اعتصاب در برخي نشريات درج شده است به همه بفرستيد

یه کمکی هم به ما بکنین کسی اسن مشکل ما رو میتونه بگه چیه؟
ممنون

balto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي،
من شنيده ام نرم افزاري وجود داره كه وقتي از كارت ويزيت كسي با دوربين 2 مگاپيكسلي عكس ميگيريم مشخصات طرف رو توي اوتلوك PDA ذخيره ميكنه. شما چيزي در اين مورد ميدونيد؟
يك چيز ديگه هم اينكه هدست بلوتوث من وقتي به لپ تاپم وصل ميشه به جاي هدفون ميشه ازش استفاده كرد، ولي وقتي به PDA وصل ميشه فقط هندزفري است و نميشه MP3 باهاش گوش كرد. يك موبايل نوكيا در عهد عتيق داشتم كه MP3 رو براي بلوتوث ميفرستاد. از اين برنامه ها براي ويندوز موبايل 5 نداريم؟

-- بعد از تحرير:
اوخ اوخ يكي از دوستان يك MP3 با بلوتوث معرفي كرده اند كه خيلي از عجله اي كه كردم عذر ميخوام. برنامه را ميگيرم و تست ميكنم و نتيجه را به اطلاع دوستان ميرسانم.
باز هم ببخشين

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همگي،
من شنيده ام نرم افزاري وجود داره كه وقتي از كارت ويزيت كسي با دوربين 2 مگاپيكسلي عكس ميگيريم مشخصات طرف رو توي اوتلوك PDA ذخيره ميكنه. شما چيزي در اين مورد ميدونيد؟
ن

قربان این برنامه برای استفاده عموم ریلیز نشده ، بلکه روی موبایل پی دی ای های ایسوس یعنی 525 و 535 هست

کارکرد ش هم قابل قبوله ، یعنی 90درصد حروف رودرست تشخیص می ده ، لازم به یاد آوری که لازمه کارت ویزیت شما انگلیسی باشه
برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد پی525 ، به ترد های تک مراجعه کنید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان این برنامه برای استفاده عموم ریلیز نشده ، بلکه روی موبایل پی دی ای های ایسوس یعنی 525 و 535 هست

کارکرد ش هم قابل قبوله ، یعنی 90درصد حروف رودرست تشخیص می ده ، لازم به یاد آوری که لازمه کارت ویزیت شما انگلیسی باشه
برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد پی525 ، به ترد های تک مراجعه کنید

دکتر جان، این برنامه واسه دستگاه های دیگه هم نوشته شده، ولی فقط اونایی که macro mode داره دوربینشون می تونن ازش استفاده کنن، من استفاده نکردم البته، ولی اینـــــــجا معرفی شده. البته دقت ocrش شاید به p535 نرسه:cool:

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه Magicall یه فیلتر کردن تماسهای ورودی و خروجی و sms
از خوبیهای برنامه اینه که میتونین تماسهای ورودی رو به شماره ای که خودتون بهش میگین بفرسته...بطوری که طرفی که از گوشیتون استفاده میکنه اینو نمیفهمه
مثلا شما به برنامه دستور میدید که اگه شماره X رو از گوشی گرفتن تو شماره X رو به شماره Y تغییر بده،به شکلی که طرف همون شماره X رو ببینه که داره زنگ میخوره
34jdwmv.jpg

فایل های ضمیمه

• MagiCall.zip
    213.3 KB · نمایش ها: 238

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان، این برنامه واسه دستگاه های دیگه هم نوشته شده، ولی فقط اونایی که macro mode داره دوربینشون می تونن ازش استفاده کنن، من استفاده نکردم البته، ولی اینـــــــجا معرفی شده. البته دقت ocrش شاید به p535 نرسه:cool:

ممنون از تذکرت استاد ، ولی همون طور که گفتی فکر نکنم به دقت برنامه ای که در رام ایسوس هست باشه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
برنامه Magicall یه فیلتر کردن تماسهای ورودی و خروجی و sms
از خوبیهای برنامه اینه که میتونین تماسهای ورودی رو به شماره ای که خودتون بهش میگین بفرسته...بطوری که طرفی که از گوشیتون استفاده میکنه اینو نمیفهمه
مثلا شما به برنامه دستور میدید که اگه شماره X رو از گوشی گرفتن تو شماره X رو به شماره Y تغییر بده،به شکلی که طرف همون شماره X رو ببینه که داره زنگ میخوره
34jdwmv.jpg

این همون call forwarding خودمون نیست؟!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از تذکرت استاد ، ولی همون طور که گفتی فکر نکنم به دقت برنامه ای که در رام ایسوس هست باشه
اختیار داری دکتر جون استاد بنده شمایی:rolleyes: می گم این 535 ــه به دلت نشسته ها، نه!؟:happy:

آقا نیما ، شما خودتون این برنامه رو تست کردین؟ عکس از محیط wm2003 هستش، توی wm5 کار می کنه؟
73.gif
یعنی واسه هرنفر رو می شه به یه شماره ی خاص forward کرد؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
توضیحاتش رو اینجا پیدا کردم...نوشته که حتماً باید روی مموری دستگاه نصب شه... امکانات خیلی جالبی داره...

نیما جان شما خودتون تستش کردین؟ کار می کنه همه ی امکاناتش؟ نرم افزار کرک شده ست؟

hangi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه آدم خير نيست به درد ما برسه؟
من يه سري فايل از اين جا دانلود كردم ولي نه exe داره نه cab
من K-JAM دارم
مي شه يه كمكي كنين
ممنون

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیحاتش رو اینجا پیدا کردم...نوشته که حتماً باید روی مموری دستگاه نصب شه... امکانات خیلی جالبی داره...

نیما جان شما خودتون تستش کردین؟ کار می کنه همه ی امکاناتش؟ نرم افزار کرک شده ست؟

----------------------------------------------------------------------
سلام فرهاد جان
این برنامه رو من روی 2003 نصب کردم الان دارم از همه امکاناتش استفاده میکنم
برنامه خیلی جالبیه.....
واسه هر شخصی میشه یه شماره اختصاص داد(البته برای تماسهای خروجی)
کرک هم به همراه برنامه موجوده

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

--------------------------------------------------------
واسه تماسهای خروجی که call forwarding بی معنیه..این برنامه تماسهایی رو که از گوشیت برقرار میشه رو به شمارهای که خودتون تعیین میکنین میفرسته...
همه اینکارها رو پشت پرده انجام میده و باعث میشه استفاده کننده از گوشیتون فکر کنه همون شماره ای که شماره گیری شده داره زنگ میخوره..خبر نداره که اون شماره ای که میبینه قلابیه:p

reza_ghorbani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من K-JAM دارم
مي شه يه كمكي كنين
ممنون

دوست عزیز شما در مورد برنامه ارسالی من در سایت IT Originator هم همین سئوال را نموده بودید. در مورد روش نصب برنامه ITO.Calendars v1.0 باید بگم من فایل CAB برای نصب را در سایت گذاشته ام که آدرس :

http://www.itoriginator.com/FetchFile.aspx?f=ITO.Calendars.v1.0.cab

در صورتیکه روی PPC شما DotNet Compact Framework 2.0 نصب نشده باشد لازم است فایل CAB زیر نیز دانلود کنید :

http://www.itoriginator.com/FetchFile.aspx?f=NETCFv2.wm.armv4i.cab

بعد به راحتی به وسیله ActiveSync می توانید این CAB ها را به روی PPC خود منتقل کنید و بوسیله File Explorer خود با کلیک آنها را نصب کنید ( ابتدا NETCFv2.wm.armv4i.cab را نصب کنید ) در صورتیکه فارسی ساز ندارید نیاز دارید تا یک Soft Reset کنید تا فونت Unicode بطور خودکار نصب گردد. سپس می توانید برنامه را اجرا کنید.

در صورت بروز مشکل به من ایمیل بزنید.

با تشکر
رضا قربانی

خبرهای جدید :

1. نسخه شماره 1 را برای Pocket PC 2003 هم طراحی کردم که متاسفانه بدلیل مشکلات زیادی که با Host خودم داشتم هنوز نتونستم Upload کنم !!! در اولین فرصت آنرا نیز قرار می دهم.
2. نسخه شماره 2 را برای هم WM5 و هم Pocket PC 2003 به زودی ارائه می دهم که نه تنها سه تاریخ هجری و میلادی و قمری را دارد بلکه حدود سه تاریخ دیگر ( حداقل ) بدان اضافه شده است و همچنین ظاهر برنامه کاملا به شکل یک تقویم ماهانه در آمده که شما می توانید به راحتی بین تقویمهای مختلف حرکت کنید.

reza_ghorbani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب قربانی بابت برنامه عالی تون به شما تبریک می گم
مثل اینکه قدم شما هم خیلی سبکه ، چونکه تا قبل از این من با این دات نت 2 خیلی مشکل داشتم ولی حالا ندارم

قربان به حسب وظیفه ، چند مشکل کوچک رو برای تصحیح خدمت شما ارایه می کنم:

وقتی که سعی کردم که تاریخ تولدم رو تبدیل کنم ، مرتب این پیغام خطا رو می داد ، با تاریخ های دیگه هم همین طور بود

در منو ها ، این یکی مثل اینکه مشکل داره ، چون بقیه رو راحت فارسی نشون می ده

امیدوارم که روز به روز بهتر بشه برنامه هاتون

در ضمن ، شما می تونید یک ترد جداگانه برای برنامه تون باز کنید

موفق باشید

واقعا از لطفتان ممنون... خوشحالم که مشکلتان با دات نت 2 حل شده ! در مورد صفحه ای که فارسی مشکل دارد باید بگویم ایراد از من بود چرا که دقیقا آخرین کمپایل من روی Vista بود در حالیکه برنامه را روی XP طراحی کرده بودم و آن صفحه دچار مشکل Unicode شد !! در حال حاضر مشکل را حل کردم و امیدوارو این هاست من دوباره برای من مشکل ایجاد نکند تا بتونم زود Upload کنم ( همراه با نسخه Pocket PC 2003 ).
اگر لطف کنید تاریخی را که برنامه روی آن به مشکل خورده بود را بفرمایید ممنون می شم تا چک کنم و در صورت وجود مشکل در اولین فرصت مسئله را حل کنم!
در مورد ترد جدید خیلی خوشحال می شم این کار را بکنم و در اولین فرصت این کار را خواهم کرد!

بازم از لطفتان ممنون و امیدوارم از برنامه لذت ببرید!
رضا قربانی

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
من K-JAM دارم
مي شه يه كمكي كنين
ممنون

شايد فايلي كه دانلود كرده ايد ، Zip يا RAR باشد.

كدام را دانلود كرده ايد كه EXE و CAB نداره ؟

Masoudx51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من تازه واردم كسي برنامه اي را سراغ داره كه axim x51v رو تبدل به موبايل كنه البته من سخت افزارش رو دارم خيلي ممنون ميشم اگه جواب من رو بديد

بالا