- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
سلام.
منم چند وقته دنبال یک انیمیشن شرقی میگردم.
توی بخص انیمیشن هم قبلا مطرح کردم اما ...
داستان بر میگرده به یک جادوگر که سوار بر ابر میاد میره پیش یه جادوگر دیگه.
درست یادم نمیاد.جادوگر جدیده نمیدونم با چی موافق نیست دیگری تهدید به جدا کردن سر میکنه اون خودش سرشو جدا یکنه و میگه من نمیمیرم و یه یارو آدمه که کله عقاب داره بال هم داره میپره کله یارو رو میگیره و میپره و اون جادوگره میگه که کله رو بده کمک میکنم
یه صحنه دیگه هم یه بابایی دوتا مامور دولتی رو میکشه و از جادوگر اولی کمک میخواد جادوگره هم میگه یه دایره دوره انها بکش و منتظر باش .
یارو این کار میکنه بعد از تو دهنه یکیشون یه پیغام ترور دولتی در میاد.
آخرش هم یه بابایی میاد که خیلی شاخه با دوتا غول سبز میجنگه که یکیشون یادمه یه گیتار داشت یه روباه 9 دم هم توش هست که اونم میکشه .
یارو یه سگ هم داره.
پیدا کنید پرتقال فروش را!
منم چند وقته دنبال یک انیمیشن شرقی میگردم.
توی بخص انیمیشن هم قبلا مطرح کردم اما ...
داستان بر میگرده به یک جادوگر که سوار بر ابر میاد میره پیش یه جادوگر دیگه.
درست یادم نمیاد.جادوگر جدیده نمیدونم با چی موافق نیست دیگری تهدید به جدا کردن سر میکنه اون خودش سرشو جدا یکنه و میگه من نمیمیرم و یه یارو آدمه که کله عقاب داره بال هم داره میپره کله یارو رو میگیره و میپره و اون جادوگره میگه که کله رو بده کمک میکنم
یه صحنه دیگه هم یه بابایی دوتا مامور دولتی رو میکشه و از جادوگر اولی کمک میخواد جادوگره هم میگه یه دایره دوره انها بکش و منتظر باش .
یارو این کار میکنه بعد از تو دهنه یکیشون یه پیغام ترور دولتی در میاد.
آخرش هم یه بابایی میاد که خیلی شاخه با دوتا غول سبز میجنگه که یکیشون یادمه یه گیتار داشت یه روباه 9 دم هم توش هست که اونم میکشه .
یارو یه سگ هم داره.
پیدا کنید پرتقال فروش را!