شماازكجا كارتون گير مياريد؟منم ميخام خيلي دوست دارم.خيلي حسوديم ميشه شما مياييد درموردشون حرف ميزنيد ولي من نميتونم گير بيارم.
همينجا خوب جاييه!:happy:من به دنبال نام انگلیسی یک انیمیشن میگردم در چه تاپیکی سئوالام را مطرح کنم؟
سلام علیکم...
یه سوال:
یه کارتونی بود خیلی وقت پیش میذاشت تقریبا در حدود 15 سال پیش و البته بیشتر...این کارتون درباره یه گربه بود که پلیس بودش و یه موتور داشت یه موتور پلیسی و کارش این بود که موش های خلافکار رو دستگیر و به زندان ببره موش ها هم خیلی بودن...گربه ه همیشه لباس پلیسی برش بود و یه عینک هم همیشه داشت...
مدتهاست دنبال اسم کارتون هستم...اسمش چی بود...کسی میدونه؟
مرسی....
وای مرسی مرسی مرسیمنظورتون این کارتونه درسته ؟ فکر کنم همین باشه
من از این کارتون خوشم میومد. یه کم خشانت هم توش زیاد بود ! اون تیکه ای که این پلیس به موشه شلیک کرد و گلوله موشه رو دنبال میکرد و بعدش یه گوش موشه رو کند قشنگ یادمه !
اسمش که احتما لا همون چینیه که تو عکس نوشته هست! ولی اسم انگلیسیش مثل اینکه اینه Black cat the police detective
اینم یه تیکه از فیلمشه. خودم ندیدم نمیدونم از همون سری که تلویزیون ما نشون داده هست یا نه.
وای مرسی مرسی مرسی....خود خودشه....
اون تیکه رو هم که گفتی من دقیق یادمه....موشه هم فکر کنم بنظرم همیشه یه بانداژی روی سرش بسته بود...دقیق یادم نیست..
کلی خاطره دارم با این کارتون...دمت گرم.....خیلی حال دادی....
منم یه سوال :دی
یک کارتون بود فکر کنم به اسم گربه های فضایی به ما نشون دادن! یک خرگوش بود به اسم راجر و یک گربه مونث! هم بود و یک پسر بچه هم بود که دقیقا یادم نیست چه جوری میومد تو سفینه اینا!! حافظه همین قدر یاری می کنه :دی شبکه 5 پخش می کردش اسم اصلیش رو میگین بی زحمت :دی
میگم این کارتون Black cat detective لینک دانلود نداره؟؟!!
احتمالاً تو فروم ديسکاس ميتونين پيدا کنين، البته بد نيست تاپيک فندوق رو هم يه نگاه کنين، ببينين تو ليستش داره يا نه!؟:happy:
فروش انیمیشن های HD , SD
احتمالاً تو فروم ديسکاس ميتونين پيدا کنين، البته بد نيست تاپيک فندوق رو هم يه نگاه کنين، ببينين تو ليستش داره يا نه!؟:happy:
فروش انیمیشن های HD , SD
ممنون از Quick Response شما دوست گرامي.
بالاخره موفق شدم.