thesamesam
کاربر تازه وارد
سلام ..
دنبال کارتونی بنام کوتلاس می گردم .. اگه کسی از دوستان کمک کنه ممنون میشم ..
...
...
سلام ..
...
مثل اينکه هادی دانلود کرده، تو بخش اشتراک هست! اگه نبود من دفعه ديگه ميفرستمش!:happy:Cuttlas رو بچه ها دنبالش بودن ولي تا جايي كه مي دونم تا حالا پيدا نكردن
البته تك و توك ميشه اپيزود هاشو از YouTube پيدا كرد:
مثل اينکه هادی دانلود کرده، تو بخش اشتراک هست! اگه نبود من دفعه ديگه ميفرستمش!:happy:
بازديد كننده هاي اين بخش بيشتر انيميشن بين هستن، نه انيميشن ساز ... اگه كسي جواب نداده معنيش بي توجهي نيست، معنيش اينه كه كسي بلد نبوده ...
به نظرم اگه توي بخش Flash & Animation مطرح مي كردين بهتر جواب مي گرفتين.
سلام به بچه هاي انيميشني گل
بچه ها مي شه قسمت فروش انيميشن رو دوباره فعال كنيد خواهش مي كنم
سلام به بچه هاي انيميشني گل
بچه ها مي شه قسمت فروش انيميشن رو دوباره فعال كنيد خواهش مي كنم
سلام دوستان :f34r:
من يك فلش براي سايتم ميخوام كي ميتونه به من كمك كنه
www.dreamimagin.com
با عرض سلام خدمت انیمه خورهای عزیز :happy:
منم یک از دوستدارهای انیمه هستم ولی مثل خیلی کسای دیگه به دلیل نداشتن اینترنت پر سرعت از دیدن خیلی ها شون معذورم می خواستم ببینم کسی هست بعضی از انیمه ها مثل کنشین کلیمور و ... رو به من بده ازش خیلی ممنون می شم
لطفاً هر نظر يا پيشنهاد يا مشکلی داشتين رو در اين تاپيک بگين
نمی دونم جای درستی دارم سوالم رو مطرح می کنم یا نه ... در هر صورت من در مورد یک کارتون قدیمی سوال داشتم. یه کارتون عروسکی بود که اصلا دیالوگ نداشت..هیچ کدوم از پرسوناژ ها حرف نمی زدن.. شخصیت اصلی کارتون یه خرس بود که نارنجی رنگ بود و دو تا پاپیون آبی به گوش هاش زده بود.چشمهاش هم گرد و آبی بود...یه سفینه هم داشتند که یه عالمه دکمه های رنگی داشت... بیشتر وقت ها هم می رفتن کنار دریا....خرسه موهای چتری داشت که با کاموای نارنجی درست شده بود.... اسم این کارتون چی بود؟
Who???? Me???