linghuchong
مدیر بازنشسته
لطفاً هر نظر يا پيشنهاد يا مشکلی داشتين رو در اين تاپيک بگين
سلام
من هنوز نتونستم لیست اصلی را لینکها پیدا کنم.:wacko:
قوانین تون هم یه خورده سخته.چون کسی را نمی شناسم و ....:wacko: :f34r:
لطفا منو راهنمایی کنید.
لیست رو به تاپیک اضافه کردم- یکی اینکه خوبه پستی که حاوی ایندکس تاپیک انیمیشن های جدید و ... رو در قسمت راهنما بزاریم ... هر چند که تو پست اول همون تاپیک گذاشته شده ولی گذاشتنش هم در قسمت راهنما خالی از لطف نیست
این فکر خوبیه ، سوال اینه که استارترش کی باشه؟دوم اینکه تاپیکی به اسم و کاربرد , خبرها و تازه های انیمیشن , به نظرم خیلی نیازه ... اخبار پیرامون انیمیشن در دست ساخت .. تازه به بازار اومده .. شرکت های دخیل تو این صنعت ... کارگردان ها و ...
من خودم خواستم که چینین تاپیکی بزنم دیدم که اینگار خیلی وقت می بره .. از دست یه نفر خارجه ... از این نظر که اصلا منبع داخلی تو این زمینه نداریم ... و باید از سایت های خارجی استخراج بشه ...
رييس اتفاقن همين امروز ميخواست بگه که اين پيشنهاد ماله ويلی جونه ولی آخه تو رو خدا ديگه چی تو اون تاپيک ميمونه؟ ولی هر چی شما ها بگين فقط قول بدين اون تاپيک هم بياين نه اينکه مثل الان پرنده توش پر نزنه!اینو من یه بار پیشنهادشو دادم ولی رییس قبول نکرد!
لیست رو به تاپیک اضافه کردم
این فکر خوبیه ، سوال اینه که استارترش کی باشه؟
ملکۀ انیمیشن ها؟!؟!
رييس اتفاقن همين امروز ميخواست بگه که اين پيشنهاد ماله ويلی جونه ولی آخه تو رو خدا ديگه چی تو اون تاپيک ميمونه؟ ولی هر چی شما ها بگين فقط قول بدين اون تاپيک هم بياين نه اينکه مثل الان پرنده توش پر نزنه!
استارتر تاپيک اخبار هم برادر ويلی باشه که خودش پيشنهادش رو داده همه کارتون ها؟ غربی و شرقی؟
برای شرقی ها که من در خدمتتونم ولی غرب ی ها رو يکی دريابه
از همگی بابت نظراتشون ممنونم :happy:
فکر نمی کنید یکم تعداد تاپیک ها بیخودی زیاد میشه تا جایی که من دارم می بینم در تاپیک معرفی انیمیشن ها معرفی ها و اخبار صورت می گیره:wacko:
اگه یک بخش هم جهت فروش یا ... انیم ها هم قرار بدید خیلی خوب میشه البته اگه تا حالا این کارو نکردید!!! آخه همه که اینترنت پر سرعت ندارن که دانلود کنن!!!
ممنون...
در مورد ژاپنی ها ANN ليست همه کارتون هايی که قراره در بياد رو تا 1 سال ديگه داده!:blink::happy: تاريخشون رو هم داده، حالا ما چی اضافه تر بگيم؟ :blink:ولی اگر دو سه نفر باشن که دو سه سایت رو در طول هفته زیر نظر داشته باشن و خبرهای جالبی رو که روی سایت میاد توی تاپیک ارائه بدن خوبه ...
رييس اتفاقن همين امروز ميخواست بگه که اين پيشنهاد ماله ويلی جونه ولی آخه تو رو خدا ديگه چی تو اون تاپيک ميمونه؟ ولی هر چی شما ها بگين فقط قول بدين اون تاپيک هم بياين نه اينکه مثل الان پرنده توش پر نزنه!
استارتر تاپيک اخبار هم برادر ويلی باشه که خودش پيشنهادش رو داده همه کارتون ها؟ غربی و شرقی؟
برای شرقی ها که من در خدمتتونم ولی غرب ی ها رو يکی دريابه
از همگی بابت نظراتشون ممنونم :happy:
خب ... فرصتی پیش اومد...
چیزی که من تو ذهنم بود اینه ...
اول در مورد خوده تاپیک ...
همونطور که گفتم اصلا قرار نیست که انیمیشن ها معرفی بشن و یا کسی اسپویل کنه ... کلی هست
فقط خبر داده می شه ... از کمپانی ها .. کارگردانها ... انیمشن های در دست ساخت ... نرم افزارهای انیمیشن سازی .. ولی موضوعاتی در این حوالی ...
خبر ها هم در حد چند خط ارائه می شن ...
به نظر من اگه پست زدن توی این تاپیکو به دو یا سه نفر محدود نکنیم بهتره.به نظر من اینطور باشه که هر کدوم از بچه ها که به سایتها و وبلاگهای مختلف سر میزنن اگه به خبر تازه و جدیدی درباره ی همون موضوعاتی که شما بالا بهشون اشاره کردین برخوردن بیان توی این تاپیک و بچه های دیگه رو ازش مطلع کنن.اما مشکلی که هست اینه که برای یک نفر ممکنه کمی مشکل باشه , که هست ...
ولی اگر دو سه نفر باشن که دو سه سایت رو در طول هفته زیر نظر داشته باشن و خبرهای جالبی رو که روی سایت میاد توی تاپیک ارائه بدن خوبه ...
به نظرم باید یه دو سه تا سایت معتبر در زمینه ی انیمیشن رو انتخاب کنیم و هر کس هم مسئول یه سایت بشه ... اینطوری هم زیاد وقت گرفته نمی شه
در مورد ژاپنی ها ANN ليست همه کارتون هايی که قراره در بياد رو تا 1 سال ديگه داده!:blink::happy: تاريخشون رو هم داده، حالا ما چی اضافه تر بگيم؟ :blink:
سلام به تمامی اساتید ....
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده !!! من چند روز پیش یه تاپیک زدم و درباره کارتون یونیکورن اسب شاخدار پرسیدم ، مدیریت محترم منو اهنمایی کردند و من به سه نفر از مدیران این بخش پی ام فرستادم و درخواست این کارتون رو کردم ولی تا به حال جوابی دریافت نکردم!!!!؟؟؟. به غیر از یکی ار آقایان مدیر که اظهار کردن این کارتون رو ندارن ، بقیه روسا همچنان در مقابل درخواست من سکوت اختیار کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
حالا من میخوام بدونم چیکار باید بکنم ؟آیا با تمامی درخواستهای اعضای جدید اینطور برخورد میشه یا من استثنام