برادر کاکاشی هم ميخواد تقريباً همين کار رو بکنه. ولی به نظر من سخته اماره همه اين کارتون ها رو نگه داشتن!:wacko:![]()
خواهر تو چیکار به این کارا داری ، تو OK بده ، بقیه اش با من
برادر کاکاشی هم ميخواد تقريباً همين کار رو بکنه. ولی به نظر من سخته اماره همه اين کارتون ها رو نگه داشتن!:wacko:![]()
بزنشولی بايد قول بدی سر پا نگرش داری!
![]()
میگم دنی یا خواشان بزنن بهتر نیست؟
اسمش به نظرت چی باشه بهتره؟
حالا پیشنهادت رو بده تا از دنی و خواشان هم بپرسم
ادیت: من چون درگیر امتحانا هستم فعلا نمیتونم اگه قراره من بزنم میشه 1 ماه دیگه ولی اگه بچه ها بزنن بهتره منم اگه وقت کردم میام تو بحثا شرکت میکنم.
میگم باز کردن تاپیک که مشکلی نیستمیگی من تاپیکو بزنم ولی تو مسئولش باش:happy:
اسمشو همون Bleach بزاری بهتره به نظر من
این امتحانات هم که ...![]()
مثل اینکه به همه الهام شده ....![]()
اینجا رو ببینید ... خیلی وقته که به فکرم رسیده ... اسمش رو هم انتخاب کردم ... به نظرم خیلی فان هستش ... بگم اسمش رو ؟ یا اینکه بعد از زدن تاپیک متوجه بشید ؟...![]()
okخواهر تو چیکار به این کارا داری ، تو OK بده ، بقیه اش با من![]()
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من مدت زیادی نیست که عضو این سایت شدم.
و فکرمیکنم که بحثهای غالب تو این فروم به انیمه ها ختم میشه و جای خاصی برای بحث درباره انیمیشن های سه بعدی وجود نداره.
می خواستم ببینم جای اینکه یه کم بیشتر به انیمیشن های سه بعدی لطف بشه وجود نداره؟
همون طور که سهيل عزيز گفتن يه تاپيک در اين مورد داريم ولی کسی که مطلب توش بزاره نداريم.و فکرمیکنم که بحثهای غالب تو این فروم به انیمه ها ختم میشه و جای خاصی برای بحث درباره انیمیشن های سه بعدی وجود نداره.
می خواستم ببینم جای اینکه یه کم بیشتر به انیمیشن های سه بعدی لطف بشه وجود نداره؟
.....
یکی از دوستان فکر کنم استاد مسیح بود گفته بود تاپیک معرفی انیمیشنها داره می ترکه:lol: منم موافقم مثلا من نمی تونم 400 تا صفحه رو با دایل آپ بازکنم اگه بخوام این کار رو کنم باید 1 مخابرات بخرم :lol:
اگه کسی از دوستان اینترنت پر سرعت خفن داره که سرعتش میترکونه بتونه این پیج هارو بازکنه مطالب خوب شامل معرفی ها spoil سایتها و...... رو نه تنها از این تاپیک بلکه از تاپیک های دیگرجدا کنه و اونها رو pdf کنه و در پایان سال دریه cd و همراه عکسها یی که در بالا اشاره شد به اعضا بده بچه ها یه آرشیو از مطالب مفید انیمیشن خواهند داشت :lol:
اینا فقط پیشنهاد بود زیاد جدی نگیرید :lol:برای بهتر شدن فروم گفتم
![]()
اين لينک آپديت شدش هست
همون جور که در تاپيک راهنمای بخش انيميشن گفتيم تا 2 تا dvd رو به همه ميديم.سلام به همه.ببخشید من کارتون بابا لنگ درازو میخوام.لیست انیمه ها رو هم دانلود کردم اما آخرش نفهمیدم باید چه جوری تهیه ش کنم.و نفهمیدم زیر نویس داره یا نه؟ضامن هم ندارم!!!راهنمایی کنید لطفا.ممنون
من تهرانم.ممنون که زود جواب دادین.خدا خیرت بده مادرهمون جور که در تاپيک راهنمای بخش انيميشن گفتيم تا 2 تا dvd رو به همه ميديم.از 2 تا بيشتر شرط داره!
خوب کدوم شهر هستين تا من بهتون بگم از کی بگيرين.و بله همه کارتون های ما زيرنويس دارن.
![]()
در مورد زدن تاپيک من تو تاپيک راهنمای بخش انيميشن اين نکته رو گفتم که حتماً بعد مشورت با من بچه ها تاپيک بزنن و البته تا اينجا تقريباً همه تاپيک ها يه نفر مسئول دارن که پست های مفيد اون تاپيک رو تو پست اول ايندکس ميکنن.:happy:1- برای درست کردن تاپیک 1 قانون گذاشته شود و اون اینکه کسی که تاپیک می زنه باید خودش مسئول اون تاپیک باشه درواقع بهتر بگم کتاب جمع کردن هنر نیست بلکه خوندن اونها هنر ه پس کسی که تاپیک می زنه باید تاپیکش رو زنده نگه داره یا میتونید برای این کار با هم مشورت کنیم و چند نفر قبول کنند تو اون تاپیک فعالیت کنند مثلا زدن تاپیک بلیچ خیلی خوب با مشورت انجام شد :lol: ...
از برادر nemesissoso بگيرين.:happy:من تهرانم.ممنون که زود جواب دادین.خدا خیرت بده مادر
دقیقا همینطوره ... هیچ وجه تشابی ندارن ......
تاپيک های عکس هر کدوم در مورد يه مقوله مختلف هستن که اگه يکی بشن هم حجم تاپيک ها زياد ميشه ، هم پيدا کردن مطالب سخت تر ميشه. ا....![]()