• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب نی نی از شمال پست میزنه.
میبینم که استاد دنی عصبانی هستن.این شیان همیشه شر هستش شما چرا عصبانی میشین.
دهه!!
شیانم که ناراحته؟؟
برادر شیان اینقده اعتراض نکن دیگه:happy:
بازم خوبه 10 تا سهمیه رو داری:lol:
بر خلاف میلم مجبورم 1 ذره به نفع شیان حرف بزنم
اگه نگم 2 تا دی وی دی کمه تو دلم میمونه.
من از شاکی شدن خوشم نمیاد .اون وقتم که دوستان لیست سفید درست کردن و اسم 50 نفر توش بود (البته هیچ خبری از اسم من نبود ) هیچ حرفی نزدم . نیم خط هم ننوشتم . حتما درست همین بوده.
اما این سهمیه بندی!!!
این که از سهمیه بندی بنزین هم بدتره.
الان زیر مجموعه خیلی از دوستان 2-3 نفره هستش. اگه تمام زیر مجموعه اون ماه درخواست بدن میشه 7-8 تا دی وی دی که رایتش کار 4 ساعته.
اگه اینجوری باشه که منم باید درخواست بدم پخش خوزستان رو خودم انجام بدم.
سهمیه بندی خوبه ولی واسه وقتی که شلوغه . آخه 3-4 تا زیر مجموعه چیزی نیست که !! اینجوری دوستان حتی وقتی سرشون خلوته چیز بیشتری رو قبول نمیکنن
1 مورد دیگه هم بود
قبلا 1 بار لرد عزیز این رو حل کرد ولی دوستان جدید دوباره بهش توجه نکردن.
اونم اختلاف سنی هستش که اصلا بهش توجه نشده.
یعنی فعالیت من 16 ساله با یه عضو بالای 25 سال مقایسه میشهکه حداقل لیسانسه هستش
بعد میگن فعالییت تو کمه.
آخه چند بار بگم انگلیسی بلد نیستم.همین کارتونا رو هم بزور سر در میارم.
خوب مشخصا اگه نتونید 1 متن رو ترجمه کنید اطلاعاتتون رو نمیتونید به روز کنید.
به هر حال این کم لطفی به اعضای کم سن و ساله.
بازم درخواست رسیدگی مجدد رو دارم

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مورد 1
در زمان تقسیم بندی amir hrv رو کامل فراموش کردین
درست نیست لطفا اصلاح کنید
===================================
blacklife1 عزیز بیخود به فعال بودن یا نبودن حساسیت نشون ندین
اینجا تنها بخش انیمیشن ایرانه
سعی کنید لذت ببرین:p

مهسا جان
من اصلا حساس نیستم
فقط یه نموره سوال بید همین
حسابی دارم لذت می برم بخدا از بحث ها و حرفهایی میشه و فکر نمی کنم هیچ جای دیگه بشه یه همچین جای پرباری رو در مورد انیمه و انیمیشن پیدا کرد
hamster3.gif
خیلی خیلی دوست داشتنی با مدیران و کاربرانی بسیار دوست داشتنی تر

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
1655.gif

زیرنویس فارسیش رو جدا از کارتون فکر نکنم بشه پیدا کرد. ولی احتمالا این کارتون ها رو زیرنویس یا دوبله شده به راحتی بتونین تو جاهایی مثل پایتخت پیدا کنین.

sepehr650

Guest
لایک‌ها
0
راستش من خیلی کم میام تو PT و قبلا فقط یکی دو بار (اونم سطحی) به قسمت انیمیشن اومده بودم ولی خب الان دیگه هم وقت آزاد زیاد دارم و هم با سیستم شیرینگ شما تازه آشنا شدم و دوست دارم منم تو این کار مشارکت کنم. البته من الان نمی تونم شروع به داونلود چیزی کنم ولی اگه مشکلی پیش نیاد تا 1 هفته دیگه adsl دار میشم و اگه سرعتش خوب باشه میتونم داونلود هم کنم.

من سال پیش از یه نفر چند تا انیمه خریده بودم که فکر کنم غیر از یکی دو تا بقیه شو خودتون داشته باشین. این لیست انیمه های منه:
Paranoia Agent
Monster - به جز اپیزود های 50, 51, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Great Teacher Onizuka
Cowboy Bebop
Berserk
Samurai Champloo
Elfen Lied
Hellsing (+OVA
Serial Experiments Lain
Kenshin - OVA : Trust And Betryal
Bleach
Princess Mononoke

البته من تاپیک فهرست اعضای گروه انيميشن پرشين تولز و نحوه استفاده از آرشیو آن رو خوندم و حداقل سهمیه هم فکر کنم 2 تا باشه. اما خب یه سوالایی دارم، مثلا با این یکی دو تا انیمه ای که من می تونم به آرشیو اضافه کنم سهمیه اضافه ای می تونم بگیرم؟ (یا اینکه حتما باید 40 تا باشه!) و این که در ماه آدم باید چند اپیزود داونلود کنه تا بتونه سهمیه کمک در داونلود رو بگیره (البته من چون تا حالا adsl نداشتم واقعا هیچ ذهنیتی در مورد اینکه چه قدر میتونم باهاش در ماه داونلود کنم ندارم.) کلا یه توضیح هرچند جزئی بدین بد نیست.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستش من خیلی کم میام تو PT و قبلا فقط یکی دو بار (اونم سطحی) به قسمت انیمیشن اومده بودم ولی خب الان دیگه هم وقت آزاد زیاد دارم و هم با سیستم شیرینگ شما تازه آشنا شدم و دوست دارم منم تو این کار مشارکت کنم. البته من الان نمی تونم شروع به داونلود چیزی کنم ولی اگه مشکلی پیش نیاد تا 1 هفته دیگه adsl دار میشم و اگه سرعتش خوب باشه میتونم داونلود هم کنم.

من سال پیش از یه نفر چند تا انیمه خریده بودم که فکر کنم غیر از یکی دو تا بقیه شو خودتون داشته باشین. این لیست انیمه های منه:
Paranoia Agent
Monster - به جز اپیزود های 50, 51, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Great Teacher Onizuka
Cowboy Bebop
Berserk
Samurai Champloo
Elfen Lied
Hellsing (+OVA
Serial Experiments Lain
Kenshin - OVA : Trust And Betryal
Bleach
Princess Mononoke

البته من تاپیک فهرست اعضای گروه انيميشن پرشين تولز و نحوه استفاده از آرشیو آن رو خوندم و حداقل سهمیه هم فکر کنم 2 تا باشه. اما خب یه سوالایی دارم، مثلا با این یکی دو تا انیمه ای که من می تونم به آرشیو اضافه کنم سهمیه اضافه ای می تونم بگیرم؟ (یا اینکه حتما باید 40 تا باشه!) و این که در ماه آدم باید چند اپیزود داونلود کنه تا بتونه سهمیه کمک در داونلود رو بگیره (البته من چون تا حالا adsl نداشتم واقعا هیچ ذهنیتی در مورد اینکه چه قدر میتونم باهاش در ماه داونلود کنم ندارم.) کلا یه توضیح هرچند جزئی بدین بد نیست.

يه سوال اين MOnster شما كدومه؟
درباره كمك به آرشيو ما همه جوره طلب كمك مي كنيم:)
شما هر چيزي كه علاقه داريد شير كنيد رو معرفي كنيد ببينيم كدوما رو نداريم ازتون مي گيريم و شما از سهميه هاي اضافي بهره مند بشيد.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آخر اين هفته من يه مسافر دارم. همين ديروز از شر کنفرانسم راحت شدم و امروز ميخواستم بقيه سفارشاتون از دفعه قبل رو رايت کنم. ولی هر کاری کردم دستم سمت رايت نرفت!!!

من يه نکته رو ميخوام به دوستای جديد بگم، اينجا بخش مشارکت نيست، منم هيچ وقت نگفتم کارتون هام رو برای مشارکت گزاشتم!

يه روزی سال پيش اين موقع ها بود که من به سرم زد برای بچه های اين تاپيک که اون موقع ويلی بود، سيمور، دنی، سپهر، سيفروث، ين ين، ساهل، پانتی، لرد سياه، شينوبی و شايد يکی دو نفر ديگه کارتون هام رو بفرستم که اونا هم مثل من از ديدن اين کارتون ها لذت ببرن! چون با هم دوست شده بوديم و من دوست شون داشتم! ولی همون موقع هم گفتم که اين کارتون ها جون و عمر من هستن و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)

بعد از اون ماجرا هر روز دوستای تازه به جمع ما وارد شدن و خوب طبيعتا همه هم خواستار کارتون ها بودن! (البته در نظر داريم که در همون حين و بين هم يه عده پيدا شدن که کارتون ها و سريال هايی که از من گرفته بودن يا از طريق واسطه به دست شون رسيده بود رو گزاشتن برای فروش!!!)

من هم که نه ميخواستم دل تازه وارد ها رو بشکونم و نه ميخواستم کارتون های عزيزتر جونم دست فروشنده جماعت بيوفته گفتم من بعد از اينکه تازه وارد ها رو شناختم بهشون کارتون ميدم.

من هيچ تعهد يا وظيفه اي برای دادن کارتون به کسی ندارم! مخصوصاً که اين کارتون ها تو بازار هم پيدا ميشه و ميتونين برين بخرين! همينجا تو PT هم ميفروشن!

حالا اينکه من هر روز دارم يه گله و شکايت چه از جديدی ها چه از قديمی ها ميشنوم، واقعاً برام جای تعجب داره! اين شده ماجراي شمردن دندون اسب پيشکش!

يا اينکه حتی متهم به سود کردن هم اين وسط بشم! چه سودی نميفهم!

چند وقت پيش يکی از بچه های تازه وارد که هنوز وقت نکردم جواب PM ش رو بدم ازم پرسيد که مدير ها و کاربر های فعال PT حقوق ميگيرن!؟؟؟

نه، تنها چيزی که من ميگيرم شکايت و بدهکاری به بقيه هست! و از دست دادن وقتم!

واقعاً کسی فکر ميکنه يه دانشجوی دکترا اينقدر بيکاره که بشينه هر دفعه برای شما ها کلی سريال و کارتون و ... رايت کنه بفرسته؟! اگه از همه چيزم ميزنم و اينکارو ميکنم برای اينه که دوست تون دارم ولی وقتی يه همچين برخورد هايی که تو اين چند وقته شد رو ميبينم کاملا دلسرد ميشم و با خودم ميگم من چرا اين کارو ميکنم؟!!!!! چه چيزی اين وسط به من ميرسه؟!!!!

هر کاری کردم چيزی نگم ديدم نميشه! همين!

خوب از خيلي جهات با فريدا موافقم، ايشون به گردن ماها(حالا جمع نبندم گردن من كه زياد) حق دارند، خيلي از تازه واردها وقتي كه مياند فكر مي كنند كه اينجا صندوق بذل و بخشش هست و ما داريم اين وسط سود مي كنيم و طلب كار هم هستند كه چرا بهشون 2 تا دي وي دي ميديم، خيلي جالب بود برام يكي به من مي گفت كه چرا دورغ مي گم كه سود نمي كنيم :blink: من بهش گفتم ببين ما داريم يه دي وي دي 400 ميديم و پول پستش هم كه 1500 كرديم، 300 پول پاكت و پول دي وي دي خامم برو تو بازار ببين بعد كلي وقت كه از ماها ميگيره(به خدا من خيلي سرم شلوغه و اصلا الان دارم به خودم مي گم كه چرا اين كارو قبول كردم كه همش دردسر و وقت گرفتن داره، منم مثل بقيه مي رفتم 10 تا يا 5 تا دي وي ديمو مي گرفتم كاري هم به كاري نداشتم، از وقتي كه اين كار رو قبول كردم هنوز وقت نكردم يه انيمه و دروستو حسابي كامل ببينم، همين ديروز داشتم به افشين مي گفتم 4 روزه كه هنوز دارم Samurai Champloo ميبينم هنوزم قسمت 11 شم) ، اين كه تازه منم ايشون چي بايد بگند خدايي، اين همه دي وي دي زدن اين همه زحمت و وقت و انرژي، به خدا باورتون نمي شه ايشون از دانشگاش مي زنه مياد اينجا به ماها جواب ميده، تو دانشگاه يه لحظه بيكار كه ميشه مياد به اينجا سر ميزنه.(نمي خواستم اينا رو بگم ولي نتونستم چيزايي كه خيلي ها نمي دونند و نگم)
اين موردي كه كاربراي فعال يا مديرا پول ميگيرند هم خيلي ها به من گفتند ، من متعجب مونده بودم گفتم از كجا مي خواند پول بدند، راحتم استدلال مي كنند كه از پول تبليغات:wacko:
واقعا شما بايد خيلي قدر شناس فريدا باشيد كه داره بدون منت و با روي باز كارتون هاشونو كه كلي زحمت كشيده براشون و كلي دوستشون داره رو بدون هر گونه تشكر خشك خالي ميگيريد و تازه آخرم اين حرف ها زده ميشه.
خيلي حرفهاست كه بهتره گفته نشه ولي خدايي كاري نكنيد كه كساني مثل فريدا خسته بشند و ديگه بساط اينجا جمع بشه.
واقعا شما نمي دونيد يك دانشجوي دكتري اونم در خارج چقدر بايد اينجا و ماها رو دوست داشته باشه كه حاضر باشه وقت و سرمايه خودش و بزاره بياد كارتون بزنه، يا انيمه هاي جديد اومده رو معرفي كنه و كلي هر روز پست بزنه ، پست هايي كه باعث تحرك تاپيك ميشه.

در هر صورت من به نوبه خودم ار فريدا خيلي تشكر مي كنم و اگه باعث هر گونه رنجشي شدم عذرخواهي مي كنم.
Laie_7.gif

راستي فريدا اين آواتورتون مال كدوم انيمه هست؟(فقط نريد تو اون يكي تاپيك سوال كنيدا:D)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب از خيلي جهات با فريدا موافقم، ايشون به گردن ماها(حالا جمع نبندم گردن من كه زياد) حق دارند، خيلي از تازه واردها وقتي كه مياند فكر مي كنند كه اينجا صندوق بذل و بخشش هست و ما داريم اين وسط سود مي كنيم و طلب كار هم هستند كه چرا بهشون 2 تا دي وي دي ميديم، خيلي جالب بود برام يكي به من مي گفت كه چرا دورغ مي گم كه سود نمي كنيم :blink: من بهش گفتم ببين ما داريم يه دي وي دي 400 ميديم و پول پستش هم كه 1500 كرديم، 300 پول پاكت و پول دي وي دي خامم برو تو بازار ببين بعد كلي وقت كه از ماها ميگيره(به خدا من خيلي سرم شلوغه و اصلا الان دارم به خودم مي گم كه چرا اين كارو قبول كردم كه همش دردسر و وقت گرفتن داره، منم مثل بقيه مي رفتم 10 تا يا 5 تا دي وي ديمو مي گرفتم كاري هم به كاري نداشتم، از وقتي كه اين كار رو قبول كردم هنوز وقت نكردم يه انيمه و دروستو حسابي كامل ببينم، همين ديروز داشتم به افشين مي گفتم 4 روزه كه هنوز دارم Samurai Champloo ميبينم هنوزم قسمت 11 شم) ، اين كه تازه منم ايشون چي بايد بگند خدايي، اين همه دي وي دي زدن اين همه زحمت و وقت و انرژي، به خدا باورتون نمي شه ايشون از دانشگاش مي زنه مياد اينجا به ماها جواب ميده، تو دانشگاه يه لحظه بيكار كه ميشه مياد به اينجا سر ميزنه.(نمي خواستم اينا رو بگم ولي نتونستم چيزايي كه خيلي ها نمي دونند و نگم)
اين موردي كه كاربراي فعال يا مديرا پول ميگيرند هم خيلي ها به من گفتند ، من متعجب مونده بودم گفتم از كجا مي خواند پول بدند، راحتم استدلال مي كنند كه از پول تبليغات:wacko:
واقعا شما بايد خيلي قدر شناس فريدا باشيد كه داره بدون منت و با روي باز كارتون هاشونو كه كلي زحمت كشيده براشون و كلي دوستشون داره رو بدون هر گونه تشكر خشك خالي ميگيريد و تازه آخرم اين حرف ها زده ميشه.
خيلي حرفهاست كه بهتره گفته نشه ولي خدايي كاري نكنيد كه كساني مثل فريدا خسته بشند و ديگه بساط اينجا جمع بشه.
واقعا شما نمي دونيد يك دانشجوي دكتري اونم در خارج چقدر بايد اينجا و ماها رو دوست داشته باشه كه حاضر باشه وقت و سرمايه خودش و بزاره بياد كارتون بزنه، يا انيمه هاي جديد اومده رو معرفي كنه و كلي هر روز پست بزنه ، پست هايي كه باعث تحرك تاپيك ميشه.

در هر صورت من به نوبه خودم ار فريدا خيلي تشكر مي كنم و اگه باعث هر گونه رنجشي شدم عذرخواهي مي كنم.
Laie_7.gif

راستي فريدا اين آواتورتون مال كدوم انيمه هست؟(فقط نريد تو اون يكي تاپيك سوال كنيدا:D)

منم در تایید سخنان علی ، باید بگم اگر کسی حرفی در مورد نمیدونم پول میگیرید و وظیفتونه و ... باید بدونه که این نه وظیفه ماست که به کسی انیمه برسونیم و نه از این راه پولی نسیب ما میشه ، تنها دلیلش که این کار رو میکنیم فقط و فقط بخاطر جو بخش هستش که نمیخوایم این جو دوستانه خراب بشه و این بچه های گلی که اینجا جمع شدن به خواستشون برسن :happy: در کل اگه توزیع کننده ها و مخصوصا فریدا-ساما ( که به گردن همه ما حق دارن) بگه من نمیخوام این کارو بکنم دودش فقط به چشم خودمون میره ، پس بهتره زیاد مسئولین رو با سوالای بیخود نرنجونیم و این جو دوستانه رو نگه داریم ;)

اینم باید در نظر بگیریم که مسئولین چقدر به اینجا و بچه ها علاقه دارند که از کارشون و وقت با ارزششون میگزرند ، من که الان توزیع کننده شدم میفهمم الانم که به Deadline تحویل یکی از پروژه هام نزدیک میشم کاملا اون چیزی رو که فریدا-ساما میگفت رو درک میکنم ;)من در ماه 200-300 تومن حقوقمه و نیازی به پول بیشتر از این ندارم (برای یه نفر با سن 20 سال) ، بیشتر بچه های اینجا هم همینطورند ;) یعنی منظورم اینکه کاری نکنید که این جو گرم ما سرد بشه و این جمع ما از هم بپاشه ;)

در کل من از فریدا-ساما به نوبه خودم تشکر و قدردانی میکنم و میگم " زیاد به حرفهای بعضی از عزیزان گوش نده ، بخصوص اگه از روی عصبانیت زده بشه " :happy:

به تمام جدید ها سلام می کنم ! کاکاشی هم با این که درست بعد رفتن من اومد جدید محصوب می شه

سلام خدمت جناب سپهر خان گل :D خوب بنده خدا راست میگه من 4 ماه نیست که عوض PT شدم :rolleyes::D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً کسی فکر ميکنه يه دانشجوی دکترا اينقدر بيکاره که بشينه هر دفعه برای شما ها کلی سريال و کارتون و ... رايت کنه بفرسته؟! اگه از همه چيزم ميزنم و اينکارو ميکنم برای اينه که دوست تون دارم ولی وقتی يه همچين برخورد هايی که تو اين چند وقته شد رو ميبينم کاملا دلسرد ميشم و با خودم ميگم من چرا اين کارو ميکنم؟!!!!! چه چيزی اين وسط به من ميرسه؟!!!!

چی شد خواهر فریدا رو ناراحت کردن :mad:
فریدا فقط اسم بدخواها رو بگو من علی رو بندازم جلو ترتیبشونو بده (شوخی کردم)
violent-smiley-016.gif

گذشته از شوخی من هم مثل دیگر دوستان می خوام که یه کم بیشتر مراعات کنند و از فریدا هم می خوام زیاد خودشو ناراحت نکنه :lol:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

چی شد خواهر فریدا رو ناراحت کردن :mad:
فریدا فقط اسم بدخواها رو بگو من علی رو بندازم جلو ترتیبشونو بده (شوخی کردم)
violent-smiley-016.gif

گذشته از شوخی من هم مثل دیگر دوستان می خوام که یه کم بیشتر مراعات کنند و از فریدا هم می خوام زیاد خودشو ناراحت نکنه :lol:​

ما
2lxe53l.gif

امير جان حالا منو ميخواي بندازي جلو ديگه؟
smoke-3-2.gif

روزبه رو بنداز جلو من پشتش هستم
sheikhHessam.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Laie_7.gif

علی جان . هر کار کردم که ساکت بمونم نشد . خلاصه .ببخشید . باید می گفتم :blush:.
راستش این چیزایی که آقا علی گفته همش مربوط به منه :blush: . من بهش گفتم شما پول می گیرید و همچنین گفتم . از پول تبلیغات بهتون پول میدن .
ولی این دلیل نمی شه که شما بیاین اینجا حرف های منو به همه بگین . چون اون موقع من این حرفها رو از روی تازه کار بودن زدم. و هنوز هم تازه کارم . من این حرف ها رو توی این فروم خوندم . خودت اگه بگردی توی تاپیک هایی که مربوط به خود فروم هست از این حرف ها زدنه . و من فقط اومدم از شما سوال پرسیدم تا متوجه بشم که اینا دارن درست می گن یا نه . پس به نظر من دلیلی نداشت که بی تجربگی منو اینجا بنویسی .
من اولاش فکر میکردم . جتما یه سودی باید باشه که بچه ها دارن اینقدر فعالیت می کنند . ولی بعد از به مدت فهمیدن کاملا اشتباه می کردم . همه برای عشق به انیمه دارن اینجا کار می کنن . همون تور که خودم هر روز دارم از وقت خودم میزنم و توی تاپیک مانگا فعالیت می کنم . می دونم که خیلی بابت این کار دارین زحمت می کشید و چقدر از وقت و پولتون هزینه این کار می کنید . ;)
خلاصه بگم که هر عضو جدیدی ممکنه از این فکرها بکنه . پس لطفا ناراحت نشین . چون این قضیه فقط به خاطر اینه که جمع اینجا برای یه عضو جدید مبهمه . و باید یه مدت بگذره تا با اینجا و صمیمیت اینجا آشنا بشه .
علی جان امیدوارم به دل نگرفته باشی . فقط خواستم یه سری موضوعات روشن تر بشه . شما سرو مایی . و من همیشه به شما مدیون هستم /

من يه نکته رو ميخوام به دوستای جديد بگم، اينجا بخش مشارکت نيست، منم هيچ وقت نگفتم کارتون هام رو برای مشارکت گزاشتم!
......
و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)
فریدا جان . مطمئن باش که همه می دونن که شما داری چقدر زحمت می کشی:happy: . پس هیچ وقت ناامید نشو . اگر هم بچه ها چیزی گفتنه روی حساب بی تجربگی بوده:( . شما به دل نگیر . خلاصه نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم . فقط می تونم بگم :happy: . خسته نباشی

----------------------

خدا کنه که این پست من باعث ناراحت شدن کسی نشه :blush:. آخه من یه مشکل بزرگ دارم . اونم اینه که حرف هامو یه جوری میزنم که اکثرا براشون سوء تفاهم میشه و یه جور دیگه برداشت می کنن که با منظور من 180 درجه فرق می کنه .:(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آخر اين هفته من يه مسافر دارم. همين ديروز از شر کنفرانسم راحت شدم و امروز ميخواستم بقيه سفارشاتون از دفعه قبل رو رايت کنم. ولی هر کاری کردم دستم سمت رايت نرفت!!!

يه روزی سال پيش اين موقع ها بود که من به سرم زد برای بچه های اين تاپيک که اون موقع ويلی بود، سيمور، دنی، سپهر، سيفروث، ين ين، ساهل، پانتی، لرد سياه، شينوبی و شايد يکی دو نفر ديگه کارتون هام رو بفرستم که اونا هم مثل من از ديدن اين کارتون ها لذت ببرن! چون با هم دوست شده بوديم و من دوست شون داشتم! ولی همون موقع هم گفتم که اين کارتون ها جون و عمر من هستن و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)

بعد از اون ماجرا هر روز دوستای تازه به جمع ما وارد شدن و خوب طبيعتا همه هم خواستار کارتون ها بودن! (البته در نظر داريم که در همون حين و بين هم يه عده پيدا شدن که کارتون ها و سريال هايی که از من گرفته بودن يا از طريق واسطه به دست شون رسيده بود رو گزاشتن برای فروش!!!)

من هم که نه ميخواستم دل تازه وارد ها رو بشکونم و نه ميخواستم کارتون های عزيزتر جونم دست فروشنده جماعت بيوفته گفتم من بعد از اينکه تازه وارد ها رو شناختم بهشون کارتون ميدم.

من هيچ تعهد يا وظيفه اي برای دادن کارتون به کسی ندارم! مخصوصاً که اين کارتون ها تو بازار هم پيدا ميشه و ميتونين برين بخرين! همينجا تو PT هم ميفروشن!

حالا اينکه من هر روز دارم يه گله و شکايت چه از جديدی ها چه از قديمی ها ميشنوم، واقعاً برام جای تعجب داره! اين شده ماجراي شمردن دندون اسب پيشکش!

يا اينکه حتی متهم به سود کردن هم اين وسط بشم! چه سودی نميفهم!

چند وقت پيش يکی از بچه های تازه وارد که هنوز وقت نکردم جواب PM ش رو بدم ازم پرسيد که مدير ها و کاربر های فعال PT حقوق ميگيرن!؟؟؟

نه، تنها چيزی که من ميگيرم شکايت و بدهکاری به بقيه هست! و از دست دادن وقتم!

اول از همه از فریدا بخاطر زحماتش تو این چند ساله تشکر میکنم
اگر بخاطر فریدا نبود مطمئنا تاپیک انیمیشنی که در حال حاضر داریم هیچوقت به بخش تبدیل نمیشد
و اینقدر پر بار نبود و این ارشیو به این قدرتمندی رو نداشتیم
همین طور که فریدا گفت تنها چیزی که نصیب ایشون و توزیع کننده ها میشه مشکلات و دردسر هست
سود که هیچی ضرر هم در پی داره :lol:
از طرف خودم و تمام بچه ها از ایشون بخاطر کدورتی که پیش امده عذرخواهی میکنم و امیدوارم جو تاپیک مثل قبلا
به حالت دوستانه خودش برگرده
wink.gif

---------------------------------------------------
پست قبلی فریدا رو من لقب دادم پست مخوف
این یکی رو یه لقب اسب پیشکشی لطفا ایندکس کنید:D
امضا اسکوف اعظم

sepehr650

Guest
لایک‌ها
0
يه سوال اين MOnster شما كدومه؟
درباره كمك به آرشيو ما همه جوره طلب كمك مي كنيم:)
شما هر چيزي كه علاقه داريد شير كنيد رو معرفي كنيد ببينيم كدوما رو نداريم ازتون مي گيريم و شما از سهميه هاي اضافي بهره مند بشيد.

من چیزایی که دارم رو نوشتم حالا هر کدومشو که خودتون مایل بودین می تونم بهتون بدم:)

در مورد Monster, همون انیمه 74 قسمتی راجع به یه دکتر ژاپنی (دکتر Tenma) تو آلمان هست که به دنبال اون پسره یوهان در به در شده!:D البته بازم میگم اون 8 اپیزودی که تو پست قبلم اشاره کردم رو از Monster ندارم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من چیزایی که دارم رو نوشتم حالا هر کدومشو که خودتون مایل بودین می تونم بهتون بدم:)

در مورد Monster, همون انیمه 74 قسمتی راجع به یه دکتر ژاپنی (دکتر Tenma) تو آلمان هست که به دنبال اون پسره یوهان در به در شده!:D البته بازم میگم اون 8 اپیزودی که تو پست قبلم اشاره کردم رو از Monster ندارم.

ايول ما داشتيم اينو دانلود ميكرديم، اگه بتونيد اينو به دست آقاي nemesissoso برسونيد كه عالي ميشه،

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من زاهدان
شما ميگي پايتخت!!!
بي خيال
يا حق :)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من زاهدان
شما ميگي پايتخت!!!
بي خيال
يا حق :)

blushdown.gif

خب من از کجا بدونم شما زاهدانی
sos.gif

به هر حال این کارتون ها همه جا پیدا میشن . فکر نکنم زاهدان هم مستثنا باشه
hanghead.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:blush::blush::blush::blush:
آقا من یه کاری کردم که بعد از چند ساعت فکر کردن شدیدا شرمنده شدم :blush:. ولی خوب دیگه نمی شه کاری کرد . چون همه اون پست رو خوندنه .:(
خلاصه من از آقا علی واقعا عذر می خوام .
حقیقتش من این حرف ها رو توی چت به آقا علی زده بودم . و ایشان بدون هیچ قصدی هنگام حرف زدن به یاد حرف های من افتاده بود . چون خودش گفت ، چند نفر دیگه هم ازش این سوال ها رو پرسیده بودند .;)
خلاصه یه سوءتفاهم بود که به خیر گذشت انشاالله .
البته منظور اصلی من از اون پست این بود که یکم بیشتر بچه های تازه وارد رو درک کنید . و اگر حرف ناحسابی می زنند . روی حساب بی تجربگی بزارید . :p:happy:
در آخر باز هم می گم .

آقا علی شرمنده اخلاق انیمه دوستانتون :p:rolleyes:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
:blush::blush::blush::blush:
آقا من یه کاری کردم که بعد از چند ساعت فکر کردن شدیدا شرمنده شدم :blush:. ولی خوب دیگه نمی شه کاری کرد . چون همه اون پست رو خوندنه .:(
خلاصه من از آقا علی واقعا عذر می خوام .
حقیقتش من این حرف ها رو توی چت به آقا علی زده بودم . و ایشان بدون هیچ قصدی هنگام حرف زدن به یاد حرف های من افتاده بود . چون خودش گفت ، چند نفر دیگه هم ازش این سوال ها رو پرسیده بودند .;)
خلاصه یه سوءتفاهم بود که به خیر گذشت انشاالله .
البته منظور اصلی من از اون پست این بود که یکم بیشتر بچه های تازه وارد رو درک کنید . و اگر حرف ناحسابی می زنند . روی حساب بی تجربگی بزارید . :p:happy:
در آخر باز هم می گم .

آقا علی شرمنده اخلاق انیمه دوستانتون :p:rolleyes:

270.gif

من چي كار كردم كه شما بايد شرمنده من باشيد؟
263cylj.gif

مسيح وقت كردي بيا تو ياهو باهات يه كاراي دارم
frantic.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آقا شيان ، من براي اينكه جو دوستانه اينجا از اين بيشتر مخدوش نشه پست هاي خودمو پاك كردم، من از طرف آقا كامبيز از شما عذرخواهي مي كنم و به ايشون مي گم كه پستشونو پاك كنند، اگه شمام اين عمل رو انجام بديد ممنون شما ميشم.

ممنون كه به اينكارو كرديد ، در هر صورت ما همه بچه هاي تاپيك رو دوست داريم واگه حرفي هم زده شد، فقط عصبانيت بوده ، چون واقعا بعضي حرفهاي گفته شده درست نبود كه گفته بشه.
هيج وقتم دوست نداشتم دل كسي رو برنجونم.

درب اينجا براي همه بازه

بالا