وقتی مثل بچـّه های 4-5 ساله، می شینین کارتون می بینین، انتظار بیشتری نمیشه ازتون داشت! :blink:
وقتی می گم لا اقل، وقتی میبینین، بفهمین که دارین چی می بینین، دلیل میارین که مگه ما بچه هستیم که کارتون و فیلم رو جدّی بگیریم! :blink:
شماها اینقدر نظرات
پوچ همدیگرو تأیید کردین، فراموش کردین که نظرات مخالف هم می تونن درست باشن. و اینقدر کارتون دیدین، بیشتر از آنچه فکر می کنین،
توی رویا غرق شدین؛ اونقدر که می خواین با زیر سوال بردن
آدمای بزرگ، حداقل به خودتون بقبولونین که دارین رشد می کنین!!! :happy:
دوستان عزیز من! آخه معلومات کارتونی هم افتخار کردن داره؟! تازه وقتی قدرت ندارین که حتی یک ثانیه از اونا رو تحلیل واقع بینانه و منطقی کنین؟
مثل اینه که یه نفر، اسم همه فوتبالیست ها رو بدونه، ولی وقتی بهش میگی این تیم با چه سیستمی بازی می کنه، برّوبر نگات می کنه! :blink:
شماها حتی نمی تونین 4تا جمله به زبون مادریتون، بدون غلط املایی بنویسین! دارین از کدوم معلومات حرف می زنین؟
بجز ابراز تأسّف، کار دیگه ای نمی تونم براتون بکنم! امّا همین که بالاخره 4تا حرف ازتون کشیدم تا به قول معروف، عیب و هنرتون معلوم بشه، یک امتیاز به خودم می دم!!! :thumbsup:
می خوام ببینم بجز انیمه دیدن و مسخره کردن اینو اونی که سوتی هاشون به مراتب از شما کمتره، تخصّص دیگه هم دارین؟!
اقدامات ناجوان مردانه، مثل تحریم و اخراج من، به منزلۀ شکست شما، تلقی خواهد شد...
خیلی ببخشید ، من هر چی خواستم چیزی نگم نشد :blush:
اولا کارتون دیدن عیب نیست
ما هم بچه نیستیم و خوب میفهمیم جریان چیه
همچنین شما از کجا میدونید نظرات ما پوچه؟؟؟
و این تایید کورکورانه شما از این
آدم بزرگ برا چیه؟
خیلی ببخشید ولی من میتونم حداقل اینو بگم که هر کسی همه فن حریف نیست و اگه مثلا کسی ریاضی اش خوبه این بدین معنی نیست که ایشون حتما ادبیاتشم خوبه
این آدم بزرگی که میگین کاملا معلومه که فقط حرف زده که نگن ایشون چیزی نمیدونن
یعنی یه چیزی تو مایه های " منم هستم "
معلومات کارتونی بله که افتخار داره
و فقط این نیست که بگیم فلان کارتون اسمش اینه ، همه اینجا از نظر فنی مورد تایید هستند
و من به شخصه چون درسشو خوندم ( اگه بگید تاریخ ، رشته تحصیلی و ... رو میزارم
) به صراحت میتونم بگم که اینجا 80% بچه ها میدونن چی به چیه :happy: و همچنین شما چند تا تحلیل تو این تاپیک خوندین که به این راحتی مارو محکوم میکنین؟
اصلا تاپیکو کامل خوندین؟ :hmm:
شما مطمئن باش بیشتر بچه های اینجا خیلی خیلی بیشتر از اون آدم بزرگ در این مورد اطلاعات دارند
و همچنین اینجا به هیچکس ربطی نداره که کسی غلط املائی داشته باشه :hmm: مهم مطلبی هست که میگه
و همچنین زبان مادری همه ما که فارسی نیست
عیب و هنرمون چی بود که معلوم شد؟ این بود که ایراد یکی رو گرفتیم که هیچی از انیمه سرش نمیشه ؟ واقعا برا شما جای تاسف داره نه ما :hmm: و سوتی شما از بچه ها چند تا دیدین که به راحتی محکومشون میکنین؟:f34r:
خودشم لحن شما اصلا دوستانه نیست و بیشتر حالت تمسخر داره ، لطفا دقت کنید