• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دکتر حسن بلخاری، اونقدر بزرگ و قابل احترامه، که امثال من و شما، حالا حالا ها، حتی حق اظهار نظر هم دربارش نداریم. ما اگر مطالعه می کنیم و فیلم می بینیم و ... واسه سرگرمیه! فکر کردین حالا خیلی معلومات داریم که رفتین گیر دادین به این بندۀ خدا؟!
من نميخوام با هيچ ديد متعصبانه اي به هيچ چيزی نگاه کنم.:happy:

در مورد dmc و عکس هايی که گزاشتين حق داشتين و نميشه منکرش شد!:)

در مورد جناب دکتر، يه گفته قديمی هست که ميگه: تا مرد سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد! :f34r::cool:

ممکنه ايشون خيلی معلومات شون در ضمينه های ديگه بالا باشه ولی با اين صحبتی که کردن نشون دادن در اين ضمينه معلومات زيادی ندارن!:rolleyes:

به هر جهت من يکی اگه تو هيچی معلومات نداشته باشم ، معلومات کارتونيم بد نيست!:cool: در واقع همه بچه هايی که اينجا هستن همين جورين!:) کسی حق اظهار نظر نداره که معلوماتش رو هم نداشته باشه! نه بچه های اين تاپيک!:)

و البته حق آزادی بيان هم تو اين تاپيک تا جايی که توهين به کسی نباشه رعايت ميشه! ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

من می خواستم با وروردم، یه بحث حاشیه ای راه بندازم که زدین تو پرم!!! فهمیدم که اهل حاشیه نیستین و سرتون به کار خودتونه! حالا خودتون رفتین تو حاشیه؟!
دکتر حسن بلخاری، اونقدر بزرگ و قابل احترامه، که امثال من و شما، حالا حالا ها، حتی حق اظهار نظر هم دربارش نداریم. ما اگر مطالعه می کنیم و فیلم می بینیم و ... واسه سرگرمیه! فکر کردین حالا خیلی معلومات داریم که رفتین گیر دادین به این بندۀ خدا؟!​

این ادم باسواد نیست فقط با اون عناوینی که داره گردنش خیلی کلفته!باسواد پدر انیمیشن ایران بود! که تو سن هشتاد سالگی بخاطر یه شوخی با دختر مدیر مسئول تهران تایمز از هستی ساقط شد!باور کنید من الان با پسر عموم که دکترای روانشناسی داره صحبت کردم بسیار راغب بود هر کسی رو که یک گربه رو به همکاری با حزب نازی متهم می کنه مورد معاینه قرار بده!مطمئن باشید این ادم هم یا مثل دکتر حسن عباسی تئوریسین تجاوز دیپلم تجربی از اب در میاد یا مدرکی داره ولی با کمک سهمیه بندی!از نظر من کسانی که بذر نفرت رو دل جوانها می کارن و افکار منحط فیلسوف ایرانی متمایل به حزب نازی فردید (نفرت بسیار شدید! از لیبراسیم پوپر یهودیان و
فر ماسونری) رو گسترش می دن انسانهای شریف و قابل احترامی نیستن!و البته اینجا و این بخش معتبر ترین منبع فارسی انیمیشن در ایرانه و خوب اینقدر اینجا ما ها سواد داریم که به یه گربه نگیم عامل هیتلر!;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من می خواستم با وروردم، یه بحث حاشیه ای راه بندازم که زدین تو پرم!!! فهمیدم که اهل حاشیه نیستین و سرتون به کار خودتونه! حالا خودتون رفتین تو حاشیه؟!
دکتر حسن بلخاری، اونقدر بزرگ و قابل احترامه، که امثال من و شما، حالا حالا ها، حتی حق اظهار نظر هم دربارش نداریم. ما اگر مطالعه می کنیم و فیلم می بینیم و ... واسه سرگرمیه! فکر کردین حالا خیلی معلومات داریم که رفتین گیر دادین به این بندۀ خدا؟!​
این آدم تو هر زمینه ای که وارد و قابل احترام باشه ، معلومه تو زمینه هنر و سینما ، چیز خاصی بارش نیست ... (نه ... ببخشید ... توهین شد ... " اصلا چیزی بارش نیست " !!) ... صحبت هاش رو چندین بار شنیدم ...
bored.gif

شعور سینمایی اش در حد کلاس دوم راهنمایی متوقف مونده ... یعنی هنوز فکر می کنه هالیوود یه جاییه که اینا دور هم نشستن ، کار و زندگی شون رو ول کردن و می خوان یه فیلمی بسازن که توش به صهیونیسم و اینا حال بدن
143fs503525.gif
... داداش کوچیکه من ، الان درک سینمایی بالاتری نسبت به این آقا داره ... به جون خودم ...

چقذه من بی ادب و عصبانی می باشم !!

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

آقا کسی این انیمه رو دی وی دیش رو داره

laputatop1.jpg

من یادمه بچه که بودم این انیمه رو شاید 10 بار دیدم اون هم تو 2 یا 3 روز
جزو معدود چیز هایی بوده که بعد از 15 الی 20 سال هنوز تو ذهنم باقی مونده
کسی دی وی دی اینو داره که دوبله انگلیسی باشه یا حداقل زیر نویس انگلیسی داشته باشه ؟

ممنون

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید عزیزم من ندارم ولی میشه بگی سازندش کی بوده؟شاید بتونم پیدا کنم

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
این انیمه با نام کامل Castel In the Sky : Laputa در آرشیو موجود هستش ;) میتونه بگیری :happy:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ادم باسواد نیست فقط با اون عناوینی که داره گردنش خیلی کلفته!باسواد پدر انیمیشن ایران بود! که تو سن هشتاد سالگی بخاطر یه شوخی با دختر مدیر مسئول تهران تایمز از هستی ساقط شد!باور کنید من الان با پسر عموم که دکترای روانشناسی داره صحبت کردم بسیار راغب بود هر کسی رو که یک گربه رو به همکاری با حزب نازی متهم می کنه مورد معاینه قرار بده!مطمئن باشید این ادم هم یا مثل دکتر حسن عباسی تئوریسین تجاوز دیپلم تجربی از اب در میاد یا مدرکی داره ولی با کمک سهمیه بندی!از نظر من کسانی که بذر نفرت رو دل جوانها می کارن و افکار منحط فیلسوف ایرانی متمایل به حزب نازی فردید (نفرت بسیار شدید! از لیبراسیم پوپر یهودیان و
فر ماسونری) رو گسترش می دن انسانهای شریف و قابل احترامی نیستن!و البته اینجا و این بخش معتبر ترین منبع فارسی انیمیشن در ایرانه و خوب اینقدر اینجا ما ها سواد داریم که به یه گربه نگیم عامل هیتلر!;)

وقتی مثل بچـّه های 4-5 ساله، می شینین کارتون می بینین، انتظار بیشتری نمیشه ازتون داشت! :blink:
وقتی می گم لا اقل، وقتی میبینین، بفهمین که دارین چی می بینین، دلیل میارین که مگه ما بچه هستیم که کارتون و فیلم رو جدّی بگیریم! :blink:
شماها اینقدر نظرات پوچ همدیگرو تأیید کردین، فراموش کردین که نظرات مخالف هم می تونن درست باشن. و اینقدر کارتون دیدین، بیشتر از آنچه فکر می کنین،
توی رویا غرق شدین؛ اونقدر که می خواین با زیر سوال بردن آدمای بزرگ، حداقل به خودتون بقبولونین که دارین رشد می کنین!!! :happy:
دوستان عزیز من! آخه معلومات کارتونی هم افتخار کردن داره؟! تازه وقتی قدرت ندارین که حتی یک ثانیه از اونا رو تحلیل واقع بینانه و منطقی کنین؟
مثل اینه که یه نفر، اسم همه فوتبالیست ها رو بدونه، ولی وقتی بهش میگی این تیم با چه سیستمی بازی می کنه، برّوبر نگات می کنه! :blink:
شماها حتی نمی تونین 4تا جمله به زبون مادریتون، بدون غلط املایی بنویسین! دارین از کدوم معلومات حرف می زنین؟ :(
بجز ابراز تأسّف، کار دیگه ای نمی تونم براتون بکنم! امّا همین که بالاخره 4تا حرف ازتون کشیدم تا به قول معروف، عیب و هنرتون معلوم بشه، یک امتیاز به خودم می دم!!! :thumbsup:
می خوام ببینم بجز انیمه دیدن و مسخره کردن اینو اونی که سوتی هاشون به مراتب از شما کمتره، تخصّص دیگه هم دارین؟! :whistle:
اقدامات ناجوان مردانه، مثل تحریم و اخراج من، به منزلۀ شکست شما، تلقی خواهد شد... :p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

وقتی مثل بچـّه های 4-5 ساله، می شینین کارتون می بینین، انتظار بیشتری نمیشه ازتون داشت! :blink:
وقتی می گم لا اقل، وقتی میبینین، بفهمین که دارین چی می بینین، دلیل میارین که مگه ما بچه هستیم که کارتون و فیلم رو جدّی بگیریم! :blink:
شماها اینقدر نظرات پوچ همدیگرو تأیید کردین، فراموش کردین که نظرات مخالف هم می تونن درست باشن. و اینقدر کارتون دیدین، بیشتر از آنچه فکر می کنین،
توی رویا غرق شدین؛ اونقدر که می خواین با زیر سوال بردن آدمای بزرگ، حداقل به خودتون بقبولونین که دارین رشد می کنین!!! :happy:
دوستان عزیز من! آخه معلومات کارتونی هم افتخار کردن داره؟! تازه وقتی قدرت ندارین که حتی یک ثانیه از اونا رو تحلیل واقع بینانه و منطقی کنین؟
مثل اینه که یه نفر، اسم همه فوتبالیست ها رو بدونه، ولی وقتی بهش میگی این تیم با چه سیستمی بازی می کنه، برّوبر نگات می کنه! :blink:
شماها حتی نمی تونین 4تا جمله به زبون مادریتون، بدون غلط املایی بنویسین! دارین از کدوم معلومات حرف می زنین؟ :(
بجز ابراز تأسّف، کار دیگه ای نمی تونم براتون بکنم! امّا همین که بالاخره 4تا حرف ازتون کشیدم تا به قول معروف، عیب و هنرتون معلوم بشه، یک امتیاز به خودم می دم!!! :thumbsup:
می خوام ببینم بجز انیمه دیدن و مسخره کردن اینو اونی که سوتی هاشون به مراتب از شما کمتره، تخصّص دیگه هم دارین؟! :whistle:
اقدامات ناجوان مردانه، مثل تحریم و اخراج من، به منزلۀ شکست شما، تلقی خواهد شد... :p
يه سوالي، اين حرفها رو كه نسبت به همه نگفتيد؟ يعني شما همه بچه هاي اينجا رو كه متهم نكرديد؟
شايد من بد متوجه شدم، اميدوارم جوابتون نه باشه:hmm:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوالي، اين حرفها رو كه نسبت به همه نگفتيد؟ يعني شما همه بچه هاي اينجا رو كه متهم نكرديد؟
شايد من بد متوجه شدم، اميدوارم جوابتون نه باشه:hmm:

معلومه که به همه نگفتم! روی سخنم با کسایی بود که توی این دنیای پر از رمز و راز و دانش و معلومات، به یه گوشه چسبیدن و فکر می کنن علامه دهر هستن و به خودشون اجازه می دن که به هر کسی که می خوان، توهین کنن؛ چرا؟! چون انیمه می بینن!​

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

معلومه که به همه نگفتم! روی سخنم با کسایی بود که توی این دنیای پر از رمز و راز و دانش و معلومات، به یه گوشه چسبیدن و فکر می کنن علامه دهر هستن و به خودشون اجازه می دن که به هر کسی که می خوان، توهین کنن؛ چرا؟! چون انیمه می بینن!​
چرا ؟ چون تجربشون بیشتره تو انیمیشن و بیشتر میفهمن ,
چرا ؟ چون اونقدری دیدن که بفهمن چی به چی هست و بتونن بفهمن کی درست میگه کی نه ,

این یارو فقط خواسته یه خودی نشون بده , همینطوری یه چیزه پرونده , دلیل منطقی هم نداره .
اینجا کسی علامه دهر نیست , ولی شما که احتمالا سنت به 20 هم نمیرسه , فکر میکنی هستی !
شمایی که چون کسی یه مدرک دکترا داره , چشم بسته حرفش رو قبول میکنی و میگی بیشتر میدونه پس حرفش درست تره .
من همه جا میگم , مدرک داشتن نشان باسواد بودن نیست . مدرک داری برا خودت داری , صد نفر دیگه هم دارن !
شما علکی اومدی اینجا حاشیه باز کنی , که اشتباه اومدی , از این تاپیک خوشت نمیاد , نظراتشون رو دوست نداری,
میبینی اکثریت با نظرت مخالفن , وقت خودت رو تلف نکن , تو این تاپیک پست نده , یا تماشاگر باش یا اصلا نیا این تاپیک ;) .

حداقل تا وقتی قدرت درک خوب و بد رو خودت تشخیص بدی و رو حرف بقیه حساب باز نکنی و هرچی گفتن قبول کنی (حالا هرکی میخواد باشه ) .
وقتی مثل بچـّه های 4-5 ساله، می شینین کارتون می بینین، انتظار بیشتری نمیشه ازتون داشت!
شمایی که بزرگ تشریف دارین خب نبینید !
توی رویا غرق شدین؛ اونقدر که می خواین با زیر سوال بردن آدمای بزرگ، حداقل به خودتون بقبولونین که دارین رشد می کنین!!!
شایدم شما چون قدرت تفکر برا نظر دادن رو ندارید , فقط میخواید حرف های یکی دیگه رو تایید کنید .

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

خیلی ببخشید ، من هر چی خواستم چیزی نگم نشد :blush:

اولا کارتون دیدن عیب نیست ;) ما هم بچه نیستیم و خوب میفهمیم جریان چیه ;)

همچنین شما از کجا میدونید نظرات ما پوچه؟؟؟ :eek: و این تایید کورکورانه شما از این آدم بزرگ برا چیه؟ ;) خیلی ببخشید ولی من میتونم حداقل اینو بگم که هر کسی همه فن حریف نیست و اگه مثلا کسی ریاضی اش خوبه این بدین معنی نیست که ایشون حتما ادبیاتشم خوبه ;) این آدم بزرگی که میگین کاملا معلومه که فقط حرف زده که نگن ایشون چیزی نمیدونن ;) یعنی یه چیزی تو مایه های " منم هستم " ;)

معلومات کارتونی بله که افتخار داره ;) و فقط این نیست که بگیم فلان کارتون اسمش اینه ، همه اینجا از نظر فنی مورد تایید هستند ;) و من به شخصه چون درسشو خوندم ( اگه بگید تاریخ ، رشته تحصیلی و ... رو میزارم ;)) به صراحت میتونم بگم که اینجا 80% بچه ها میدونن چی به چیه :happy: و همچنین شما چند تا تحلیل تو این تاپیک خوندین که به این راحتی مارو محکوم میکنین؟ ;) اصلا تاپیکو کامل خوندین؟ :hmm:

شما مطمئن باش بیشتر بچه های اینجا خیلی خیلی بیشتر از اون آدم بزرگ در این مورد اطلاعات دارند :cool:

و همچنین اینجا به هیچکس ربطی نداره که کسی غلط املائی داشته باشه :hmm: مهم مطلبی هست که میگه ;) و همچنین زبان مادری همه ما که فارسی نیست ;)

عیب و هنرمون چی بود که معلوم شد؟ این بود که ایراد یکی رو گرفتیم که هیچی از انیمه سرش نمیشه ؟ واقعا برا شما جای تاسف داره نه ما :hmm: و سوتی شما از بچه ها چند تا دیدین که به راحتی محکومشون میکنین؟:f34r:

خودشم لحن شما اصلا دوستانه نیست و بیشتر حالت تمسخر داره ، لطفا دقت کنید ;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

نمی دونم چرا تازگی ها اینطور برخورد های تنش زا انقدر زیاد شده متاسفانه.

دوست من؛ شما یه بحثی رو مطرح کردین و بقیه هم اومدن محترمانه نظرشونو در مورد حرف شما گفتن. اینکه نظر دیگران با نظر شما متفاوت بوده دلیل نمیشه که بخواین توهین کنین به جمع یا اون افراد که نظر شما رو قبول نداشتن.

شما چقدر بچه های اینجا رو می شناسید که در موردشون انقدر راحت و بی پروا قضاوت می کنین؟

همین فریدا که دارین ازش غلط املایی می گیرین و انقدر احساس شادمانی بهتون دست داده از این مچ گیری!!! داره دکتراشو در کشور کانادا می گیره و واقعا آدم با سوادیه (غلط های املایی هم به خاطر استفاده از فارسی سازه)

بقیه بچه های این تاپیک هم تقریبا همه تحصیل کرده هستن و غیر از انیمیشن، مطالعات و مشغولیات دیگه ای هم دارن (هر چند به نظر من مدرک شخصیت نمیاره؛ ولی ظاهرا نظر شما چیز دیگه ایه)

چی باعث میشه فکر کنین دیدن انیمه نشونه بچگی و فهم و درک پایینه؟

یه نکته ای که بچه هایی که به تازگی وارد جمع ما شدن نمی دونن اینه که اساس توی این جمع بر دوستیه. نه کوبیدن همدیگه ;)

امیدوارم بعد از این شاهد پست های منصفانه تر و دوستانه تری از شما باشیم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

خوب میشه خط خط به حرفایی زدی هم خودت فکر کنی که چرا اینارو گفتی و هم من یا بقیه وقت بذاریم و باهات بحث کنیم ولی این تاپیک جاش نیست خیلی علاقعه داری یه تاپیک جدا باز کن اونجا بحث کنیم و ببینیم اصلا حرف حسابت چیه؟
این طریقه حرف زدن رو بار ها من دیدم هر وقت کسی نمیتونه حرفاشو ثابت کنه و یا نمیتونه تو طرف مقابل با حرفاش تاثیر بذاره از این جور حرف زدم استفاده میکنه که اصلاراه قشنگی نیست بجای اینکه این تاپیک رو بهم بریزی یه تاپیک جدا باز کن اونجا میتونی راحت و بدور از توهین با بچه ها حرف بزنی و برای نظر همیدیگه احترام قائل بشیم.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چی شد . چی شد ؟؟؟:blink::blink:
دارین درباره انیمیشن محبوب من حرف می زنید . چرا هیچکی منو خبر نکرد ؟؟!!!! :(:(

دوست عزیز من از عاشقان این انیمه هست:happy:م . یه سر به تاپیک معرفی انیمیشن بزن متوجه می شی .
اتفاقا من این انیمیشن رو توی 4 قسمت کاملا معرفی کردمه .
که البته قسمت 4 خیلی کامل تره .
اینم لینکهاش:happy:

قسمت 1
قسمت 2
قسمت 3
قسمت 4

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان دقت كنن ، اون بالا نوشته معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا
دوستان جديدتر لطفا صفحه اول رو دوباره مطالعه كنن
اينجا روال بر صميميت و دوستي هستش. بنابراين حد اقل ما تو اين قسمت سايت درگيري و اين حرفها نداريم،چيزي هم باشه منتقل ميكنيم به بخش انتقادات و ...
واسه همين براي بار دوم خواهش ميكنم اين داستان تام و جري و امپرياليست جهاني و حزب نازي.....
رو كنار بذاريم و بپرداريم به چيزي كه بهش علاقه داريم.
دوستاني هم كه فكر ميكنن كارتون نگاه كردن كار بچه هاي 5-4 ساله هستش ميتونن تو بخش هوا فضا پست بزنن
========================
شرمنده:blush:ببخشيد
نشد ننويسم
========================
شيان لينكهاي لين پينت شانار شدن

NdR

Registered User
لایک‌ها
0
مسئله اینه که شما در چه جایگاهی قرار دارید که سوتی میدید.
عضو شورای نقد فرهنگستان هنر - عضو شورای مشاوران مقام معظم ***** - عضو شورای عالی پژوهشگاه اندیشه و هنر - عضو شورای سياسی – اجتماعی وزارت آموزش و پرورش - محقق در دفتر مطالعات سياسی و بين المللی در پروژه سياست خارجی در اسلام

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پخش کنندم رو گم کردم.:(
دوستان کسی از smily خبری نداره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
توی رویا غرق شدین؛ اونقدر که می خواین با زیر سوال بردن آدمای بزرگ، حداقل به خودتون بقبولونین که دارین رشد می کنین!!! :happy:​
خیلی تند رفتی دوست من ... شما شناخت کافی از بچه ها اینجا نداری آخه... ضمن اینکه همونطور که شما نظرت رو گفتی ، بقیه هم نظرشون رو گفتن ( گیرم با شدت و حرارت بیشتر) ... چرا یدفعه بحث رو به تحلیل شخصیتی کشوندی ؟
puzzledsmile.gif
...

استراتژی شما از اون اول اشتباه بود ... یعنی بجای اینکه سیگنال مثبت بفرستی و فضا رو تلطیف کنی ، رفتی سراغ بحث هایی که اینطوری باعث سوء تفاهم بشه ...
otkyki.gif

پی نوشت : راستی هر کی پست ها رو منتقل کرد اینجا ، کار درستی کرد ... توی بقیه زمینه ها و موضوعات هم اگه انتقال پست صورت می گرفت خیلی عالی میشد (البته فقط نظر منه)...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پی نوشت : راستی هر کی پست ها رو منتقل کرد اینجا ، کار درستی کرد ... توی بقیه زمینه ها و موضوعات هم اگه انتقال پست صورت می گرفت خیلی عالی میشد (البته فقط نظر منه)...
سيمور کبير، در خدمتم! :happy:

بالا