• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من!
اولّاً من 22 سالمه! دومّاً اونقدر شعور دارم که به کسی توهین نکنم!
می خواستم اینو خودتون لمس کنین که وقتی به خاطر یه مسئلۀ جزئی، همۀ هست و نیست طرف رو می برین زیر سوال، چه احساسی بهش دست می ده. ( و به طرفداراش)
خوب حس کردین، نه؟ من اصلاً قصد توهین نداشتم، اگه کسی ناراحت شده، همینجا معذرت می خوام.
امّا بریم سر وقت استاد! من کاری به مدرکش ندارم. این آدم واسه من ، کاریزماتیکه! نقد فیلم دشت گریان رو دیدین؟ بهار، تابستان... رو چی؟ ماتریکس رو که نقدش رو دیدین؟
خوب می دونین، اگه شماها از شرق، فقط انیمش رو می شناسین، این آدم، زیر و بمشون رو می دونه!
و یه چیز مهم دیگه اینکه، شاید شماها، نه دکتر رو بشناسین و نه حتی ازش چیزی دیده باشین و شنیده باشین، امّا به خاطر پارتی بازیتون با هم ، یا شاید چیزای دیگه، همین طوری الکی، طرف همدیگر رو گرفتین.
نمی دونم، شاید اونایی که میگن نسل ما، نسل سوخته هست، راست می گن! خودمون رو اسیر یه چیزایی کردیم که بعدها، خواهیم فهمید که نه بی ارزش، ولی کم ارزش بودن! و در مقابل، از چیزایی که می تونن کمک حال ما باشن، خودمون رو جدا کردیم.
در ضمن، از اونجایی که فریدا، من رو به اینجا هدایت یا شاید دعوت کرد، هرگز به خودم اجازه نمی دادم که ایشون رو مسخره کنم؛ ولی انصاف بدین که شما هم این حق رو نداشتین که به استاد گیر بدین. اونم سر چی؟؟!!
شما از اون هیچی ندیدین و زیر سوال بردینش و من همین کار رو متقابلاً با شما و فریدا انجام دادم. همون طور که مدرک استاد، برای شما مهم نبود، و به خاطر یه سوتی که می تونست ناشی از عدم تمرکز در اون لحظه بوده باشه، مسخرش کردین، من هم مقابل به مثل کردم. میبینین که چقدر ناراحت کننده است... نیست؟
انیمه دیدن هم که بد نیست؛ من خودم به این خاطر اومدم که انیمه هاتون رو ببینم، ولی هدف از دیدن اینا چیه؟
نمی خواین بدونین داره توی این انیمه هاف یا بهتر بگم، پشت سر این انیمه ها، چه اتفاقی میفته؟ نمی خواین ازشون چیزی یاد بگیرین؟ آدم این همه انیمه ببینه فقط واسه تفریح؟!
همین جوری می خواین ببینین و بعدش هم خاموش کنین، برین دنبال کار دیگه، تا دفعۀ بعد؟
فکر می کنین، این کار چقدر فایده براتون داره؟، در آینده از این نحوۀ اتلاف وقت، پشیمون نمیشین؟
بجز کسانی که در این زمینه تحصیل کردن یا در حال انجام ساخت کارتون هستن، فقط دیدن کارتون، دردی ازتون دوا نمی کنه. این نظر منه.
در ضمن، داد و بیداد هاتون رو هم نگه دارین واسه جاهای دیگه! من چون فکر می کنم امثال من و شما، نمی تونیم آنچه که واقعا فکر می کنیم حق هست رو بگیم، چون می ترسیم، میایم یه گوشه و شروع می کنیم با هر چیزی مثل فیلم و کتاب و کارتون، خودمون رو خمار می کنیم که گذر این مرحله از زندگیمون، خیلی بهمون سخت نباشه.
بازم ببخشید، قصد بدی نداشتم؛ اما بازم به نظر من، توی بحث و گفتگو، اون هم به طور مستدل ، آدم می تونه چیزی یاد بگیره؛ با تایید کردن هم، چیزی بهمون اضافه نمی شه.... خیالتون راحت!​

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان عزیز من!
..........

ایده ال گرایی آفتیست که گریبان تمام انسانهای با استعداد رو میگیره..:)

بعضی وقتا به استاد سیمور حسودیم میشه.. چرا؟ چون تمام اون چیزی که از دستش بر میاد بدون شکایت و بدون بلند پروازی انجام میده.. همیشه مثبت فکر میکنه..

منم خودم ایبنجا ادمی هستم که بقول شما انقدر شعور دارم که به کسی توهین نکنم.. ولی خدا میدونه چند میلیون بار اینکارو با ظرافت خاصی انجام دادم.:f34r:

شاید شیوه برخورد شما اشتباه بوده تا اصل نظرتون در مورد فلسفه نگاه کردن انیمیشن و همینطور قضاوت در مورد اشخاص.. البته در مورد دکتل بلخاری شما همچین دفاع کردین که امام حسینم از داداشش تو دوره خودش دفاع نکرد.:happy:

شاید یه برادر چیزی رو دید که از رهبرش دفاع میکنه؟ شباهتش با رفتار الان شما در چه حدیه؟ انقدر که اون ادم اگه 95% هم ادم درست و مثبتی بود بقیه همیشه در ذهن اینو داشته باشن که یه انسانی بطور افراطی ازش دفاع کرد تو مسئله ای که واضح بود طرف بدون اطلاع صحبت کرده..

دومین افت انسانهای با استعداد تعصبه..:)

میگم من امروز یکم ادبی نشدم؟
152fs163578.gif

152fs146613.gif

بگذریم.اصل حالتون چطوره..
150fs127095.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان عزیز من!
می خواستم اینو خودتون لمس کنین که وقتی به خاطر یه مسئلۀ جزئی، همۀ هست و نیست طرف رو می برین زیر سوال، چه احساسی بهش دست می ده. ( و به طرفداراش)
خوب حس کردین، نه؟ من اصلاً قصد توهین نداشتم، اگه کسی ناراحت شده، همینجا معذرت می خوام.
امّا بریم سر وقت استاد! من کاری به مدرکش ندارم. این آدم واسه من ، کاریزماتیکه! نقد فیلم دشت گریان رو دیدین؟ بهار، تابستان... رو چی؟ ماتریکس رو که نقدش رو دیدین؟
خوب می دونین، اگه شماها از شرق، فقط انیمش رو می شناسین، این آدم، زیر و بمشون رو می دونه!
و یه چیز مهم دیگه اینکه، شاید شماها، نه دکتر رو بشناسین و نه حتی ازش چیزی دیده باشین و شنیده باشین، امّا به خاطر پارتی بازیتون با هم ، یا شاید چیزای دیگه، همین طوری الکی، طرف همدیگر رو گرفتین.
نمی دونم، شاید اونایی که میگن نسل ما، نسل سوخته هست، راست می گن! خودمون رو اسیر یه چیزایی کردیم که بعدها، خواهیم فهمید که نه بی ارزش، ولی کم ارزش بودن! و در مقابل، از چیزایی که می تونن کمک حال ما باشن، خودمون رو جدا کردیم.
در ضمن، از اونجایی که فریدا، من رو به اینجا هدایت یا شاید دعوت کرد، هرگز به خودم اجازه نمی دادم که ایشون رو مسخره کنم؛ ولی انصاف بدین که شما هم این حق رو نداشتین که به استاد گیر بدین. اونم سر چی؟؟!!
شما از اون هیچی ندیدین و زیر سوال بردینش و من همین کار رو متقابلاً با شما و فریدا انجام دادم. همون طور که مدرک استاد، برای شما مهم نبود، و به خاطر یه سوتی که می تونست ناشی از عدم تمرکز در اون لحظه بوده باشه، مسخرش کردین، من هم مقابل به مثل کردم. میبینین که چقدر ناراحت کننده است... نیست؟
انیمه دیدن هم که بد نیست؛ من خودم به این خاطر اومدم که انیمه هاتون رو ببینم، ولی هدف از دیدن اینا چیه؟
نمی خواین بدونین داره توی این انیمه هاف یا بهتر بگم، پشت سر این انیمه ها، چه اتفاقی میفته؟ نمی خواین ازشون چیزی یاد بگیرین؟ آدم این همه انیمه ببینه فقط واسه تفریح؟!
همین جوری می خواین ببینین و بعدش هم خاموش کنین، برین دنبال کار دیگه، تا دفعۀ بعد؟
فکر می کنین، این کار چقدر فایده براتون داره؟، در آینده از این نحوۀ اتلاف وقت، پشیمون نمیشین؟
بجز کسانی که در این زمینه تحصیل کردن یا در حال انجام ساخت کارتون هستن، فقط دیدن کارتون، دردی ازتون دوا نمی کنه. این نظر منه.
در ضمن، داد و بیداد هاتون رو هم نگه دارین واسه جاهای دیگه! من چون فکر می کنم امثال من و شما، نمی تونیم آنچه که واقعا فکر می کنیم حق هست رو بگیم، چون می ترسیم، میایم یه گوشه و شروع می کنیم با هر چیزی مثل فیلم و کتاب و کارتون، خودمون رو خمار می کنیم که گذر این مرحله از زندگیمون، خیلی بهمون سخت نباشه.
بازم ببخشید، قصد بدی نداشتم؛ اما بازم به نظر من، توی بحث و گفتگو، اون هم به طور مستدل ، آدم می تونه چیزی یاد بگیره؛ با تایید کردن هم، چیزی بهمون اضافه نمی شه.... خیالتون راحت!​

من نمیخوام جواب هیچ کدوم از حرفاتون را بدم ولی از طرز حرف زدنتون این جور بر میاد که خودتون رو خیلی دست بالا میگیرید و عادت دارید از بالا به افراد نگاه کنید و تحمل حرفی خلاف حرفایی که زدید رو ندارید و دارید از استراتژی عصبانی کردن شخص مقابل استفاده میکنید چون دقیقا میدونید همه کسانی که اینجا هستند از دیدن انیمه لذت میبرن و دقیقا تو هر جمله ای که میگید این رو میکوبید تو سرشون به هر حال کاره درستی نیست با این طرز حرف زدن نمیتونید کاری از پیش ببرید و حالا هم که 22 سال دارید باید بفهمید که من چی گفتم و از یه راه دیگه برای اثبات حرفتون ( هر چی که میگید و انتظار خلاف شنیدنشون ندارید) استفاده کنید.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز من هنوز متوجه نشدم چرا به شما احساس توهین شدگی دست داد.چون من یه اشتباه جناب استادتون رو مطرح کردم؟؟؟!!
آیا من ایشون رو مسخره کردم ؟
...................
دقيقا ، منم با نظر ساحل موافقم، براي من اصلا اهميتي نداره كه مي خواد فلان انيمه روي من تاثير منفي داشته باشه يا نه، چون اگه كسي واقعا به شناخت از خودش برسه ديگه با ديدن يه انيمه چيزي از دست نمي ده، سعي نكنيد خودتون رو از اين حقيقت دور كنيد كه شما خودتون هنوز به دركي از خودتون نرسيديد، هنوز نمي دونيد چرا!! پس سعي كنيد اول خودتون رو بشناسيد بعد مي بينيد كه بسياري از اين حرفها كه فكر مي كنيد به نظر شما ممكنه خيلي اساسي باشه براتون پوچ به نظر ميرسه، من هميشه هر وقت ديدم كه آقاي دكتر داره حرف ميزنه از تمام كارام ميزنم و ميشينم ميبينم،
شما تصور داريد كه بر بالاي جايي ايستاده ايد و براي بقيه موعظه مي كنيد، در حالي كه اينجا جاي موعضه نيست، ما هممون دركي از دنيا اطرافمون داريم، و سطح اطلاعاتمون در زمينه هاي خودمون از خيلي ها ممكنه بيشتر باشه ولي آيا لازم هست كه بيايم بگيم؟
من خيلي وقتا دوست دارم غرق در دنياي خيالي بشم، دركي كه شايد شما هنوز نكرديد، در دنياي كه همه چيزش زيبا نيست بعد نيست خودمون بعضي زيبايي ها رو تجسم كنيم، و دنياي انيمه خيلي از اين زيبايي ها رو برامون جلو چشامون قرار ميده و واقعا بعضي وقتا فكر مي كنيد كه اگه جاي اون شخصيت بوديد همون كارو مي كرديد، اين شخصيت ها پرداخته ذهن فضايي ها نيستند، ما خودمون اونا رو توليد كرديم، رفتار اونا رفتار خودمون هست، سعي كنيم به جاي ديدن تنها درب كعبه درب هايي ديگه تو دنيا هست رو هم بتونيد ببينيد.
اميدوارم بحث همين جا خاتمه پيدا كنه و ادامه اي به ماحرا نداشته باشيم، خيلي دوست دارم از اين تك بعدي بودنم در بيام و كتاباي آقاي دكتر رو بخونم چون خيلي خوشم مياد، ولي براي من لحظاتم زندگيم داره سريع ميگذره و دوست دارم تا جايي كه مي تونم در زمينه مورد علاقه ام بيشتر بدونم تا در زمينه هاي ديگه يك چيز سطحي بودنم، فقط يه توصيه مي كنم ، سعي نكنيد اقيانوسي به عمق 1cm بشيد، درياچه اي به عمق بينهايت بشيد.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید آفای mtwerwolf من به آقای دکتر خیلی علاقه دارم و همیشه بحثای ایشون رو دنبال می کنم میشه شما من رو راهنمایی کنید و 10 تا فیلم غربی سالم از همه نظر معرفی کنین به من که به صهیونیسم و الحاد و نماد های شیطانی و آخرالزمانی(که ایشون همیشه در مورد اونا هشدار میدن) ربط نداشته باشه و کاملا سالم و بهداشتی باشن تا من برم بگیرم ببینمشون البته من با توجه به گفته های ایشون درباره کارتون تام و جری دیگه حتی صدا و سیمای خودمون رو هم نمی بینم چون دائم اون کارتون فاشیستی رو نشون میده
در ضمن من یه مشکلی دارم اونم اینه که برای فهمیدن و استخراج اون نمادهای شیطانی در فیلم ها و کارتون ها نمی تونم در همون لحظه که فیلمو می بینم همه اونا رو استخراج کنم و باید مثل آقای دکتر بشینم مدام دکمه pause,play پخش کننده رو بزنم تا همه چی رو مو به مو تجزیه و تحلیل کنم در ضمن تلویزیون(صدا و سیما) رو چیکار کنم که دکمه pause play نداره و برادر کوچکیم چی اون که نمیتونه همه کارتونا و فیلما رو تجزیه تحلیل کنه به نظرم حتی صهیونیستی ترین فیلم رو هم بدیم به بچه ها ببینن تاثیر منفی ای نمیتونه داشته باشه
در مورد مشکل خودم هم گفتم که من با یه بار دیدن هیچی از اون نمادها نمیفهمم(بالاخره یا باید فیلم رو ببینیم یا حواسمون به نمادها باشه) بقیه هم همینطورن خود دکتر هم همینطور پس میشه اجازه بدین لااقل اون یه بارو بشینیم همه فیلما و کارتونا رو تماشا کنیم؟!
بعد البته در تماشای بعدی فیلمها سعی می کنیم نمادها را پیدا کنیم ولی می خواستم بدونم بعد از اینکه تمام این نمادها را پیدا کردیم چکار کنیم به چه دردی میخورن؟!
منتظر راهنمایی شما هستم(من یک جوان 22 ساله هستم و با توجه به این تهاجم فرهنگی غرب احتیاج به راهنمایی بزرگترهایی چون شما دارم و همینطور اکثر جوان های ایرانی)
پی نوشت: ببخشید من الان قسمتهای دیگری از نوشته های شما رو خوندم و متوجه شدم گویا صحبتهای آقای دکتر در مورد کارتون تام و جری اشتباه بوده من واقعا تعجب کردم آیا ایشون هم اشتباه می کنن؟ خب پس تکلیف من و شما و سایر طرفداران ایشون چی میشه؟ شما که گفتید صحبتای ایشون رو دربست قبول دارید منم همینطور ایشون رو دربست قبول دارم پس ایشون هم اشتباه می کنن! اونوقت ممکنه چقدر از صحبتای قبلی ایشون غلط بوده باشه؟! یعنی شما همه صحبتای ایشون رو بدون تحقیق و فکر کردن قبول می کنین؟ میشه بگین تاکنون در مورد کدوم یک از صحبتای ایشون تحقیق کردین؟ لطفن به مراجع و کتاب ها یا سایت های اینترنتی که مراجعه کردین اشاره کنین تا من هم از این به بعد به اونها مراجعه کنم مثلا حرفهای ایشون در مورد سه گانه ماتریکس رو که یادتونه شما برای اینکه به صحت صحبتای ایشون در مورد این فیلم مطمئن بشین به چه منابعی مراجعه کردین؟!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز من!
همون طور که مدرک استاد، برای شما مهم نبود، و به خاطر یه سوتی که می تونست ناشی از عدم تمرکز در اون لحظه بوده باشه، مسخرش کردین، من هم مقابل به مثل کردم. میبینین که چقدر ناراحت کننده است... نیست؟
شما از اون هیچی ندیدین و زیر سوال بردینش و من همین کار رو متقابلاً با شما و فریدا انجام دادم.
فقط من باب مقایسه فردا با این یارو فیلسوف نمائه!باید بگم اگه فریدا زمانی حتی فکر کنه تام همکار هیتلره و با حزب نازی در هولوکاست همکاری داشته خودش جهت اقدامات درمانی اقدام می کنه!;)(جان من یه دختر خانم متشخصو که در کمال صحت عقله چه جوری با این یارو مقایسه می کنید!)ما عقاید متفاوتی داریم به عقاید هم احترام هم میزاریم ولی ابراز عقیده ای که نشون دهنده دغل کاری یا نارحتی روانی باشه از هیچکس در جمع ما پذیرفته نیست!ما با صفا و صمیمیت دور هم جمعیم نفرت نژادی رو راجع به کارتون بچه ها هیچکدوممون تحمل نمی کنیم!وو در مورد فایده هم خوب دیدن تلویزیون فایده ای داره!ولی انیمشن بجز اینکه یک دانشه و یک تفریح مهم باعث افزایش درک فلسفی و اموزش زبان وصد جور چیز دیگه هم می شه!(عین کتاب و خیلی چیزهای دیگه!)ولی به درد ایجاد نفرت از انسانها نمی خوره !تام یه گربه ملوسه که بچه ها رو خوشحال می کنه فقط خفاش صفتها ممکنه ازش برای ایجاد نفرت استفاده کنن!من زمانی نزدیک ترین دوستم ایجا اسمش روژه بود ده صفحه باهم بدون درگیری تو تاپیک ماتریکس راجع به اینکه ایا افکاار قوم یهود در ماتریکس هست یا وجود ناجی از اسلامه باهم بحث کردیم بدون تنش و با رعایت احترام!ولی احترام به کسانی که از کارتون بچه ها برای ایجاد نفرت استفاده می کنن و حتی بجای مطالعه برای رسیدن به ایجاد نفرت مورد نظرشون دروغ می گن!و به اظهارات خلاف واقع رو میارن در مرام ما جایی نداره!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایده ال گرایی آفتیست که گریبان تمام انسانهای با استعداد رو میگیره..:)

.....
شاید شیوه برخورد شما اشتباه بوده تا اصل نظرتون در مورد فلسفه نگاه کردن انیمیشن و همینطور قضاوت در مورد اشخاص.. البته در مورد دکتل بلخاری شما همچین دفاع کردین که امام حسینم از داداشش تو دوره خودش دفاع نکرد.:happy:

شاید یه برادر چیزی رو دید که از رهبرش دفاع میکنه؟ شباهتش با رفتار الان شما در چه حدیه؟ انقدر که اون ادم اگه 95% هم ادم درست و مثبتی بود.......

دومین افت انسانهای با استعداد تعصبه..:)
همینطوره که گفتی ... آدم می خوره تو ذوقش از اینجور اتفاقات (البته باید دیگه عادت کرده باشیم شاید !
164.gif
)... هاچ زنبور عسل و گالیور هم انگ صهیونیسم خوردن (اینجا)!!!!! ... بی خیال ...
garfield.gif

سيمور ، در خدمتم! :happy:
نه ... منظورم یه مورد خاص نبود .. همون قضیه تمرکززادیی از تاپیک " معرفی انیمیشن ها ... " بود ...

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن عرض سلام، بنابه درخواست علی آقا برای خاتمۀ این بحث، این چند تا جمله رو می نویسم و دیگه هم ادامش نمیدم.
عرضم به خدمتتتون که :
saheljunior عزیز! شما نباید جمله های من رو تک تک تفسیر کنین! خودم هم لازم نمی بینم که همه رو دوباره بگم. فقط همین رو می گم که از وقتی که من
وارد اینجا شدم، شماها، چیزی رو نکردین که من بفهمم شماها، بیشتر از اون چیزی هستین که به نظر میاد. ولی به مراتب، استاد رو بیشتر از شما میشناسم،
پس می تونم این حق رو واسه خودم قائل باشم که از اون در برابر بقیه، دفاع کنم؛ اگر چه اشتباه کردم! چون اون نیاز به دفاع من نداره. آنچه شما مطرح کردین،
اون رو از جایگاهی که واقعاً داره، پایین نمیاره.
در ضمن، موش کثیف، کاملاً برازندۀ صهیونیست هاست؛ اگر چه منظور استاد، این نبوده! می خواسته بگه اون موقع راجب یهودیا، چه فکر هایی می شده...
منظورم از یه سری عبارات مثل راه راست و غیره هم، همانطور که واضحه، شوخی بوده و واسۀ تلطیف عباراتی که نوشتم، از این جور جمله ها استفاده می کنم.
rax عزیز! این برای من ارزش محسوب می شه که تا نفس آخر، از چیزی که می دونم درسته، دفاع کنم... برام مهم نیست اسمش تعصب باشه،
یا چیز دیگه، این، عقیدۀ منه که با استدلالی که برای خودم کردم، در ذهن من جا گرفته و تمام وجود منو پر کرده.
SoheilStar عزیز! اتفاقا من دارم از پایین به بالا نگاه می کنم و به همین دلیل هم می خوام که هممون با هم، بریم اون بالا، که فضای خیلی بهتری داره. این پایین
چیز دندون گیری پیدا نمی کنیم... موافق نیستین؟
AliMH عزیز! در کل با مطالبی که می گین، موافقم؛ امّا من دوست دارم که توی این دریاچه، هیچ موجودی نباشه که بخواد به آنچه که اساس این دنیا رو درست کرده،
ضربه بزنه. نابود آن فلسفه ای که...
و به نظر من، استاد، یکی از نمایندگان سالم فلسفۀ اخلاقی و دینی به حساب میاد و وظیفۀ خودم دونستم که این کار رو انجام بدم. و الا همون طور که ساحل گفت،
ما می تونیم هر کسی رو زیر سوال ببریم، چه به حق و چه به ناحق! اما راه درست و غلط رو هممون می دونیم، اگر عناد نداشته باشیم و چشمامون رو نبندیم.
Asura ! منبع من در وهلۀ اوّل عقل بود و در وهلۀ دوم، کتاب و سنّت. اگه این سه تا رو داری، برو بهشون مراجعه کن. و من الله التوفیق...
BRADER SHIAN عزیز! من هم همینو می خواستم ... که ما ها بشینینم سر یه چیزایی، بحث که نه، ولی تبادل نظر کنیم. کدومتون این کارو کردین؟!
در کل، فکر می کنم توی چیزایی که من گفتم، می شد چیزای بهتری واسه بحث کردن پیدا کرد؛ که هیچ کدومتون، حتّی بهش نزدیک هم نشدین... مبادا که اون چینی نازک، ترک برداره.
در کل می خواستم با بیان مطالبی در مورد ارباب حلقه ها و شیطان هم می گرید، این محفل رو گرم تر کنم که اون مطلب کذایی که ساحل گذاشت،
کارا رو به جای باریک کشوند... اگه از من ناراحت نشدین... می خوام توی این جمع، باقی بمونم؛ شاید حالا که گرد و خاک ها داره فرو می شینه،
و با شناختی که داریم از هم پیدا می کنیم، بشه خودمون رو از اینی که هستیم، یه خورده ببریم بالاتر.​

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ضمن عرض سلام، بنابه درخواست علی آقا برای خاتمۀ این بحث، این چند تا جمله رو می نویسم و دیگه هم ادامش نمیدم.
عرضم به خدمتتتون که :
SoheilStar عزیز! اتفاقا من دارم از پایین به بالا نگاه می کنم و به همین دلیل هم می خوام که هممون با هم، بریم اون بالا، که فضای خیلی بهتری داره. این پایین
چیز دندون گیری پیدا نمی کنیم... موافق نیستین؟

ولی طرز حرف زدنتون اینجوری نشون نمیده که دارین از پایین نگاه میکنید( معمولا کسانی که برای یه جمع نسخه میپیشن خودشون رو بالاتر از بقه میدونن . فکر میکنن هر چی میگن درسته)
منظورتون از بالا و پایین دقیقا چیه؟ شما مگه کدوم یکی از بچه های اینجا رو میشناسید که میگید همه با هم بریم بالا؟ بالا از نظر شما کجاست؟ پایین کجاست؟ منظورتون رو شفاف بیان کنید. تا حالا من که اصلا منظورتون رو از حرفایی که میزنید نگرفتم؟ میخواهید از دکتر مورد علاقتون دفاع کنید؟ پس دفاع کنید با بیان دیدگاهاشون و طرز فکرشون نه اینکه طرف مقابل بحثتون رو اینجوری که در پستاتون مورد خطاب قرار میدید قرار دهید و در آخر خودتون رو هم با اونایی که مورد خطاب قرار دادید جمع ببندید .

اینجوری بهتر نیست؟​

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقای mtwerwolf من از شما کلی سوال پرسیدم(حداقل 4 سوال در نوشته ای من وجود داره) من به احترام شما و به عنوان یک گفتگوی آزاد یک ساعت وقتمو گذاشتم 20 خط تایپ کردم اونوقت شما تو یه خط جواب منو دادید اینه راهنمایی شما برای ما به قول شما نسل سوخته؟!
من از شما خواستم کتاب معرفی کنی نوشتی عقل کتاب سنت آخه اگه به عقل باشه که همیشه امکان اشتباه وجود داره شما در مورد فیلم ماتریکس کتاب معرفی کن که خودت رفتی تحقیق کردی در مورد فیلم قصبه چی تحقیق کردی؟ اصلن شما مدرکت چیه که اینجا اومدی برای کسایی که همگی دانشجوی دکترا و کارشناسی ان میگی که منبعشون عقل باشه یعنی خب با توجه به حرف تو که گفتی برای تشخیص اشتباهات احتمالی استاد باید به عقلمون مراجعه کنیم ما در بهترین حالت از این نظر قرار داریم در مورد کتاب و سنت هم یعنی در مورد تک تک فیلما و کارتونا چیزی میتونیم در کتاب و سنت پیدا کنیم نکنه شوخیتون گرفته؟ در ضمن لطفن به خط به خط نوشته های قبلی من جواب بدید وگرنه معلوم میشه که شما چقدر اهل بحث و گقتگوی آزاد هستین؟ یا شاید هم جوابی نداشتین و رفتین سراغ سفسطه؟!

Anti_Trust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من هر كاري كردم نتونستم جليوي خودم بگيرم و چيزي نگم

شماها كه دم از دوستي و همياري گروهي ميزنيد فكر كرديد كه چه فرقي با امريكا و كشورهاي اروپايي داريد اونا هم انحصار طلب هستند مثل شما و بخاطر همين هم ايران رو از دستيابي به انرژي هسته اي باز داشته اند

اما شما ميترسيد كارتونهاتون بين ديگران پخش بشه خوب بشه يه نفر از فروش كارتون شما سود ببره مگه براي شما ضرري داره من تمام صحبتهاي اين دوستان رو خوندم توجيه هاي خيلي جالبي دارند
يكي ميگه من از فلان كشور برام دانلود ميكنند و ميفرستن آخه مگه تو مملكت ما قحطي اينترنت آومده
يكي ديگه ميگه من دوست ندارم كارتونهام دست هر كسي بيافتد مگه شما سازنده كارتون هستيد كه ميگيد كارتونهاي من
تاسف ميخورم به حال خودم كه واقعاً بخاطر اين افكار ما بايد جزو كشورهاي جهان سوم باشيم چون ....
دوست من از مجارستان اومده ميگفت تو اونجا گروهي از دانشجويان فيلمها و كارتونها رو دانلود ميكنند و به قيمت مناسب به كساني كه امكانات ندارند و نمي تونند از اينترنت پر سرعت براي اينكار استفاده كنند ميدن

ولي يه نكته جالب در مورد اونا هست كه از گروهي كه به اينترنت دسترسي ندارن تازه ميپرسن دوست داريد چي براتون دانلود كنيم

و هر كس هر چي بخواد بهش ميدن

ولي اينجا يه عده افرادي كه وضع مالي بهتري نسبت به بقيه دارند و ميتونند اينترنت پرسرعت داشته باشن زحمت دانلود رو به خودشان ميدن ولي نمي دونم به چه دليلي اونا رو ميدن به پخش كننده هايي كه مثلاً نمي رسن به بقيه بدن خوب اين چه پخش كننده اي است ؟
اگه هم كارتون رو براي خودتان ميدونيد بگيد اسم بخش رو بذاريد انحصار كارتونهاي دانلود شده تا دوستان ديگه زحمت اينو بخودشان ندن بيان و ازتون كارتون بخوان (براي ديدن كارتون Bleach ) بايد چند ماه تو نوبت موند تا تمام بشه
انحصار طلبي يعني چي ؟!!!!!!!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز انحصاری در کار نیست محدودیت 2 دیسک در ماه برای اینه که حداکثر توان دوستان همینقدره یعنی وقتشون همین قدر میکشه مطمئنن اگر شبانه روز به جای 24 ساعت 30 بود این سهمیه افزایش می یافت
در ضمن به نظر شما بزرگان و اجداد ما ضرب المثل "بشکنه دستی که نمک نداره" رو برای چی اختراع کردن و به دست آیندگان یعنی ماها سپردن؟ روش فکر کنین لطفن

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
دوست عزیز انحصاری در کار نیست محدودیت 2 دیسک در ماه برای اینه که حداکثر توان دوستان همینقدره یعنی وقتشون همین قدر میکشه مطمئنن اگر شبانه روز به جای 24 ساعت 30 بود این سهمیه افزایش می یافت
تاييد ميشه .
تازه جدا ازاينكه من اصلا متوجه منظور شما از <انحصار طلبي > نميشم فكر كنم يه زماني انحصار طلبي اين بود يعني چيزي كه امتيازش مال توهست كسي اون وميخره و يا به دستش مياره و به اصلاح درانحصار خودش ميگيره .كجا اين دوستان ADSL داره امتيازي وازشما گرفتن شما با اين حرفهاتون فقط طلب امتياز ميكنيد:blink:
جالبه . حالا اومديم واصلا دلشون نميخواست حتي همين دوتا دونه دي وي دي هم درماه بدن ؟!!! همينطوري همش درباره انيمه صحبت ميكردن داغشم به دل من وشما ميزاشتن اونوقت چيكارميكرديد يا ميكرديم ؟؟؟
حالا كه دارن ازوقتشون ميزنن و اين ودراختيارما قرار ميدن ديگه واقعا به دور ازانصافه بخوام يه اتيكت انحصارطلبي هم بهشون بچسبونم ...
بلانسبت غلام ما كه نيستن هستن ...
شما اگه بليچ ميخواي سعي كن جز اعضاي طلايي باشي .توبحث ها شركت كن خلاصه برادري خودت وثابت كن به خدا كاري نداره فقط خود وثابت كن بعد ببين واقعا بي انصافانه قضاوت نكردي;)
واقعا عجب دل بزرگي دانلودر ها وپخش كننده ها دارن كه با اين همه خدمت آخرشم ميشن دستي كه نمك نداره ;)

Anti_Trust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خيلي جالبه يعني من اگه از كارتوني خوشم نيومد ميتونم پسش بفرستم و يه كارتون ديگه هم بخوام يا اينكه من آْلان شايد بخوام برم مسافرت و آونجا بيكار باشم مثل دوستم تو بندرماهشهر دور از خانواده و از ساعت 4 بعدازظهر تا 12 شب كه بخوابه بيكاره و.......

شما داريد استاندارد تعيين ميكنيد خيلي خيلي جالبه

شايد اصلا كسي بخواد صبح تا شب كارتون ببينه من خودم نوروتو رو تو 2 روز ديدم همشو .

واقعاً كه عجب افكار جالبي

اصلاً شايد كسي دوست داشته اينارو بگيره به اقوامش و به دوستاش بده

ايني كه شما گفتي و صحبتهاي ديگه هر كدام خيلي جالبه ولي توجيه نمي كنه انحصارو

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام

شماها كه دم از دوستي و همياري گروهي ميزنيد فكر كرديد كه چه فرقي با امريكا و كشورهاي اروپايي داريد اونا هم انحصار طلب هستند مثل شما و بخاطر همين هم ايران رو از دستيابي به انرژي هسته اي باز داشته اند

اما شما ميترسيد كارتونهاتون بين ديگران پخش بشه خوب بشه يه نفر از فروش كارتون شما سود ببره مگه براي شما ضرري داره من تمام صحبتهاي اين دوستان رو خوندم توجيه هاي خيلي جالبي دارند
يكي ميگه من از فلان كشور برام دانلود ميكنند و ميفرستن آخه مگه تو مملكت ما قحطي اينترنت آومده
يكي ديگه ميگه من دوست ندارم كارتونهام دست هر كسي بيافتد مگه شما سازنده كارتون هستيد كه ميگيد كارتونهاي من
تاسف ميخورم به حال خودم كه واقعاً بخاطر اين افكار ما بايد جزو كشورهاي جهان سوم باشيم چون ....
دوست من از مجارستان اومده ميگفت تو اونجا گروهي از دانشجويان فيلمها و كارتونها رو دانلود ميكنند و به قيمت مناسب به كساني كه امكانات ندارند و نمي تونند از اينترنت پر سرعت براي اينكار استفاده كنند ميدن

ولي يه نكته جالب در مورد اونا هست كه از گروهي كه به اينترنت دسترسي ندارن تازه ميپرسن دوست داريد چي براتون دانلود كنيم

ولي اينجا يه عده افرادي كه وضع مالي بهتري نسبت به بقيه دارند و ميتونند اينترنت پرسرعت داشته باشن زحمت دانلود رو به خودشان ميدن ولي نمي دونم به چه دليلي اونا رو ميدن به پخش كننده هايي كه مثلاً نمي رسن به بقيه بدن خوب اين چه پخش كننده اي است ؟
اگه هم كارتون رو براي خودتان ميدونيد بگيد اسم بخش رو بذاريد انحصار كارتونهاي دانلود شده تا دوستان ديگه زحمت اينو بخودشان ندن بيان و ازتون كارتون بخوان (براي ديدن كارتون Bleach ) بايد چند ماه تو نوبت موند تا تمام بشه

سلام

1- ما با قیمت مناسب نمی فروشیم . بدون سود میدیم.

2- پخش کننده ها خارج از دنیای مجازی هم گرفتاری دارن و طبیعیه که فرصت رایت کردن بدون محدودیت برای این همه آدم رو ندارن. این حد که می بینین نهایت توان ماست برای کمک به بقیه.

3- ما ادعایی نداریم که بدون محدودیت داریم پخش می کنیم که شما می فرمایین اسم بخش رو بذاریم انحصار کارتونها!

4- هر کس کارتون بخواد بهش می رسه! من نمی دونم چطور شما به همچین نتیجه ای رسیدین؟!

اونا رو ميدن به پخش كننده هايي كه مثلاً نمي رسن به بقيه بدن خوب اين چه پخش كننده اي است ؟

5- این بخش مدت هاست که فعاله و مدت ها هم کارتون ها بدون محدودیت پخش میشد. ولی الان تعداد اعضا خیلی زیاد شده و عده کمی هم حاضرن در راه رضای خدا و بدون سود برای مردم رایت کنن. این شد که محدودیت ایجاد شد.

6- کارتون چه ربطی به انرژی هسته ای داره؟
127fs4573872.gif

فکر کنم چند وقت دیگه مشخص بشه سهمیه بندی بنزین هم تقصیر بخش انیمیشن پرشین تولزه. من همینجا مسوولیت بمب گذاری های اخیر کشور همسایه رو هم به گردن می گیرم
yes.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب دوست عزیز من که گفتم خب ما وقتمون همین قدره شما یه چند روز صبر کنین ببینیم ما میتونیم ساعات شبانه روز رو افزایش بدیم
291.gif

در ضمن قیمت هر dvd در بازار متوسط 300-400 تومنه شما هم همین رو به ما پرداخت می کنین اونوقت اون سودی که شما گفتین ما می بریم رو نشون بدین که کجاست؟
hanghead.gif

Anti_Trust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاييد ميشه .
تازه جدا ازاينكه من اصلا متوجه منظور شما از <انحصار طلبي > نميشم فكر كنم يه زماني انحصار طلبي اين بود يعني چيزي كه امتيازش مال توهست كسي اون وميخره و يا به دستش مياره و به اصلاح درانحصار خودش ميگيره .كجا اين دوستان ADSL داره امتيازي وازشما گرفتن شما با اين حرفهاتون فقط طلب امتياز ميكنيد:blink:
جالبه . حالا اومديم واصلا دلشون نميخواست حتي همين دوتا دونه دي وي دي هم درماه بدن ؟!!! همينطوري همش درباره انيمه صحبت ميكردن داغشم به دل من وشما ميزاشتن اونوقت چيكارميكرديد يا ميكرديم ؟؟؟
حالا كه دارن ازوقتشون ميزنن و اين ودراختيارما قرار ميدن ديگه واقعا به دور ازانصافه بخوام يه اتيكت انحصارطلبي هم بهشون بچسبونم ...
بلانسبت غلام ما كه نيستن هستن ...
شما اگه بليچ ميخواي سعي كن جز اعضاي طلايي باشي .توبحث ها شركت كن خلاصه برادري خودت وثابت كن به خدا كاري نداره فقط خود وثابت كن بعد ببين واقعا بي انصافانه قضاوت نكردي;)
واقعا عجب دل بزرگي دانلودر ها وپخش كننده ها دارن كه با اين همه خدمت آخرشم ميشن دستي كه نمك نداره ;)

آومديم كسي مثل .... بيكار نبود در روز كه بياد بحث كنه و اصلاً‌دوست نداشت آخه چه بحثي ...... بحثهاي ......
شما بزور از طرف ميخواين بياد تو گفتگوتون شركت كنه كه چي رو ثابت كنيد بياد و قربون صدقتون بره شايد دلتون بسوزه 1 ديسك در ماه بيشتر بهش بدين.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سلام دوست عزیز

در این بخش لطفا در مورد انیمیشن صحبت کنید نه سیاست و اقتصاد:D

من این کارتون ها را دوست ندارم فروخته بشود!! اگر شما با این جمله مشکلی دارید به اینجا مراجعه کنید:
http://forum.persiantools.com/t83871.html
کارتونهای من!!! من تک تک اینها را یا خریدم یا دانلود کرده ام(البته آنهایی که می گویم مال من!) پس لطفا شما هم نگویید ماشین من!! مگر شما ساخته اید؟؟؟؟ یا کشور من!!! مگر مال شماست؟؟؟!!
قحطی اینترنت هم نیامده یک سری کارتونها که دوستم داشت به من گفت نگیر برایت می فرستم!!! این هم ایراد دارد؟؟؟

لطفا به اینجا مراجعه کنید:
مشارکت در دانلود انيميشن
هر کسی چیزی میخواهد می تواند اینجا بگوید تا ما بقول شما بچه پولدارها:
براشون بگیریم!!!!

طبق قوانینی هم که برای پخش کننده ها در این تاپیک آمده:
فهرست اعضای گروه انيميشن پرشين تولز و نحوه استفاده از آرشیو آن

ما در مدت 15 روز برای دوستان ارسال می کنیم!

در مورد این مطلب : "پخش كننده هايي كه مثلاً نمي رسن به بقيه بدن" من مادر بزرگم که 18 سال با او زندگی کردم از دنیا رفته!! در تاپیک های اصلی از همه دوستان عذر خواهی کردم و دو نفر دیگر ازپخش کننده ها رابه عنوان جایگزین معرفی کردم! ، فکر کنم به این پخش کننده میگن : پخش کننده عزادار!!!!
شما از راه رسیده اید و هر گونه که خواستید در اولین پستی که نوشته اید صحبت کرده اید. لطفا راهنمای بخش انیمیشن و قوانین مربوط به این forum را بخوانید بعد اقدام به پست گذاری بکنید
متشکرم
سهراب ذوالفقاری
nemesissoso​

Anti_Trust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تازه اعضاي طلايي هم كه زحمت دانلود رو بخودشون ميدن 10ديسك در ماه ميگيرن در صورتي كه ميتونن با اينترنت پرسرعت حداقل 25 ديسك در ماه دانلود كنند اگه واقعاً سيستم اشتراك گذاري بين دانلود كننده ها هم باشه بايد هرچي خودشان خواستند به هم بدن يا دارند دروغ ميگند (طلايي 10 ديسك ) يا واقعاً كه نمي دونم چي بگم

شما فكر كردي اينا بيكارن كه بشينن براي شما دانلود كنند !!!!!!!!!!

اينا دارند براي خودشان دانلود ميكنند حالا از كرمشون هم 2 ديسك در ماه به شما ميرسه ؟؟؟؟؟

اگه شما باشي يا نباشي فرقي نميكنه اونا دانلودشون رو ميكنند پهناي باند رو براي چي گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا كه دانلود ميكنند خوب چرا ميذارن رو طاقچه خاك بخوره بدن يه نفر كه پخش كننده واقعي است تا بقيه هم ببينند و اگه هم نه خوب براي دل خودشان دانلود كنند اين 2 ديسك با منت هم پيش كش خودشان .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
جناب Anti_Trust

اگه با آی دی اصلیتون پست می زدین خیلی بهتر بود.

و در کل، یه قانون ساده وجود داره: کسی مجبور به تحمل بخش انیمشین نیست. ما فکر می کنیم داریم سود می رسونیم به دیگران. اگه شما فکر دیگه ای می کنید من نمی دونم هدفتون از موندن در این جمع چیه؟!

این بحث ها هم بارها شده و گفتنی ها گفته شده و ادامه اش تکرار مکرراته. از بقیه دوستان هم خواهش می کنم دیگه بحث رو ادامه ندن.

مرسی.

بالا