• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
11.تعداد دیسکهای دریافتی هر عضو در ماه بدین شرح است:

I.اعضای عادی 2 دیسک در ماه.

II.اعضای نقره ای 5 دیسک در ماه.

III.اعضای طلایی 10 دیسک در ماه.

IV. اعضایی که در امر دانلود به گروه کمک می کنند تا 2 دیسک در ماه سهمیه اضافه دارند.
تذکر : استفاده از این سهمیه منوط به تائید مدیران است

V.اعضای فعال در بخش تا 2 دیسک در ماه سهمیه اضافه دارند.
تذکر : استفاده از این سهمیه منوط به تائید مدیران است

VI.اعضایی که به کامل شدن آرشیو بخش کمک می کنند متناسب با تعداد دیسکهای ارسالی سهمیه اضافه دریافت می کنند.
تذکر : این سهمیه حداکثر تا سقف 5 دیسک در ماه است

VII.با صلاحدید مدیران اعضا می توانند از سهمیه اضافی تا سقف 10 دیسک در ماه استفاده کنند.
تذکر: مجموع سهمیه ها از دو برابرسهمیه اصلی بیشتر نمی شود.

12.زمان ارسال سفارش 10 روز کاری بعد از واریز وجه به حساب پخش کننده است.
تذکر: در صورت احتیاج به تهیه انیمه از پخش کنندگان دیگر این زمان به 20 روز افزایش میابد.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

خيلي ها مثل من صبح مي رن سركار شب بر مي گردن خوب تكليف اونا چيه ؟
يعني فقط 2 ديسك در ماه ؟
من رفتم ADSL 384 گرفتم تا خودم هم بتونم دانلود كنم ؟
ولي اگه كسي نتونه ADSL پر سرعت بگيره بايد به جيره ماهي 2 عدد قانع باشه ؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزيز براي اينكه بتونيد بيشتر دي وي دي دريافت كنيد ، بايد تو بخش فعال باشيد، مثلا تو حرف ها شركت كنيد ، نظرتونو در باره انيمه ها بديد ، كلا فعاليت مفيدي كه بتونه نظر مديران رو جلب بكنه، خيلي از بچه هاي كه ليست اعضاي طلايي هستند اصلا جزو بچه هاي دانلود نيستند و فقط به واسطه فعاليت مفيدشون تونستند از اعضاي طلايي قرار بگيرند، اين قوانين بيشتر براي فعال تر شدن بخش طراحي شده.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من یک نکته مهم را اینجا می خواهم بگم.
اگر کسی فکر می کند سهمیه هایی که من(با تائید فریدا ، دنی وسایر پخش کننده ها)تعیین کردم کم است لطف کند اعلام کنه تا بصورت کامل نام او را از لیست خارج کنم!
بعضی ها این امر بهشون مشتبه شده که من وظیفه دارم کارتونهام را در اختیار کسی بزارم!!!!
هر کسی بیشتر از سهمیه ای که من تعیین کردم کارتون می خواهد به بخش بازارچه مراجعه کند.

توی بحث ها نکاتی پیش اومده که باعث رنجش عده ای شده!
باید دید که علت این رنجش ها چیه؟؟
آیا از اینکه ما گفتیم سهمیه ، کسی ناراحت شده؟؟؟ چه حقی برای ناراحتی هست؟آیا در جایی ما گفتیم که "موظف به رساندن انیمه بدست بچه ها هستیم"؟؟؟؟ آیا در قوانین پی تی آمده "این افراد وظیفه دارند بدست سایر کاربران انیمه برسانند"؟؟؟؟
چرا باید باعث شین که فریدا همچین حرفی بزنه؟؟؟:

آخر اين هفته من يه مسافر دارم. همين ديروز از شر کنفرانسم راحت شدم و امروز ميخواستم بقيه سفارشاتون از دفعه قبل رو رايت کنم. ولی هر کاری کردم دستم سمت رايت نرفت!!!

من يه نکته رو ميخوام به دوستای جديد بگم، اينجا بخش مشارکت نيست، منم هيچ وقت نگفتم کارتون هام رو برای مشارکت گزاشتم!

يه روزی سال پيش اين موقع ها بود که من به سرم زد برای بچه های اين تاپيک که اون موقع ويلی بود، سيمور، دنی، سپهر، سيفروث، ين ين، ساهل، پانتی، لرد سياه، شينوبی و شايد يکی دو نفر ديگه کارتون هام رو بفرستم که اونا هم مثل من از ديدن اين کارتون ها لذت ببرن! چون با هم دوست شده بوديم و من دوست شون داشتم! ولی همون موقع هم گفتم که اين کارتون ها جون و عمر من هستن و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)

بعد از اون ماجرا هر روز دوستای تازه به جمع ما وارد شدن و خوب طبيعتا همه هم خواستار کارتون ها بودن! (البته در نظر داريم که در همون حين و بين هم يه عده پيدا شدن که کارتون ها و سريال هايی که از من گرفته بودن يا از طريق واسطه به دست شون رسيده بود رو گزاشتن برای فروش!!!)

من هم که نه ميخواستم دل تازه وارد ها رو بشکونم و نه ميخواستم کارتون های عزيزتر جونم دست فروشنده جماعت بيوفته گفتم من بعد از اينکه تازه وارد ها رو شناختم بهشون کارتون ميدم.

من هيچ تعهد يا وظيفه اي برای دادن کارتون به کسی ندارم! مخصوصاً که اين کارتون ها تو بازار هم پيدا ميشه و ميتونين برين بخرين! همينجا تو PT هم ميفروشن!

حالا اينکه من هر روز دارم يه گله و شکايت چه از جديدی ها چه از قديمی ها ميشنوم، واقعاً برام جای تعجب داره! اين شده ماجراي شمردن دندون اسب پيشکش!

يا اينکه حتی متهم به سود کردن هم اين وسط بشم! چه سودی نميفهم!

چند وقت پيش يکی از بچه های تازه وارد که هنوز وقت نکردم جواب PM ش رو بدم ازم پرسيد که مدير ها و کاربر های فعال PT حقوق ميگيرن!؟؟؟

نه، تنها چيزی که من ميگيرم شکايت و بدهکاری به بقيه هست! و از دست دادن وقتم!

واقعاً کسی فکر ميکنه يه دانشجوی دکترا اينقدر بيکاره که بشينه هر دفعه برای شما ها کلی سريال و کارتون و ... رايت کنه بفرسته؟! اگه از همه چيزم ميزنم و اينکارو ميکنم برای اينه که دوست تون دارم ولی وقتی يه همچين برخورد هايی که تو اين چند وقته شد رو ميبينم کاملا دلسرد ميشم و با خودم ميگم من چرا اين کارو ميکنم؟!!!!! چه چيزی اين وسط به من ميرسه؟!!!!

هر کاری کردم چيزی نگم ديدم نميشه! همين!

علی بالاتر گفته که :
دوست عزيز براي اينكه بتونيد بيشتر دي وي دي دريافت كنيد ، بايد تو بخش فعال باشيد، مثلا تو حرف ها شركت كنيد ، نظرتونو در باره انيمه ها بديد ، كلا فعاليت مفيدي كه بتونه نظر مديران رو جلب بكنه، خيلي از بچه هاي كه ليست اعضاي طلايي هستند اصلا جزو بچه هاي دانلود نيستند و فقط به واسطه فعاليت مفيدشون تونستند از اعضاي طلايي قرار بگيرند، اين قوانين بيشتر براي فعال تر شدن بخش طراحي شده
.

علت این حرف چیه؟؟؟ آیا از اینکه فرضا کسی بیاید یک انیمه را معرفی کند، من یا فریدا سودی می بریم؟؟؟ یا اگر کسی بیاید یک کارتون 13 قسمتی دانلود کنه و فرضا برای من بفرسته نفعی به من میرسه؟؟؟ من خودم هم می توانم آنرا دانلود کنم!!

یکی از دوستان من (Zeos) از اطریش برای من انیمه می فرسته، آیا من مجبورم کار دوستم (هزینه اینترنت + هزینه دیسک به قیمت اروپا + هزینه پست سفارشی) را به صورت رایگان برای بقیه بچه های اینجا کپی کنم؟؟؟
من اینکار را فقط برای دل خودم انجام می دهم و از همه خواهش می کنم که فکر نککند ما وظیفه داریم برای بقیه انیمه بفرستیم!!!!!!!

در جای دیگر مسیح گفته که:
علی جان . هر کار کردم که ساکت بمونم نشد . خلاصه .ببخشید . باید می گفتم :blush:.
راستش این چیزایی که آقا علی گفته همش مربوط به منه :blush: . من بهش گفتم شما پول می گیرید و همچنین گفتم . از پول تبلیغات بهتون پول میدن .
ولی این دلیل نمی شه که شما بیاین اینجا حرف های منو به همه بگین . چون اون موقع من این حرفها رو از روی تازه کار بودن زدم. و هنوز هم تازه کارم . من این حرف ها رو توی این فروم خوندم . خودت اگه بگردی توی تاپیک هایی که مربوط به خود فروم هست از این حرف ها زدنه . و من فقط اومدم از شما سوال پرسیدم تا متوجه بشم که اینا دارن درست می گن یا نه . پس به نظر من دلیلی نداشت که بی تجربگی منو اینجا بنویسی .
من اولاش فکر میکردم . جتما یه سودی باید باشه که بچه ها دارن اینقدر فعالیت می کنند . ولی بعد از به مدت فهمیدن کاملا اشتباه می کردم . همه برای عشق به انیمه دارن اینجا کار می کنن . همون تور که خودم هر روز دارم از وقت خودم میزنم و توی تاپیک مانگا فعالیت می کنم . می دونم که خیلی بابت این کار دارین زحمت می کشید و چقدر از وقت و پولتون هزینه این کار می کنید . ;)
خلاصه بگم که هر عضو جدیدی ممکنه از این فکرها بکنه . پس لطفا ناراحت نشین . چون این قضیه فقط به خاطر اینه که جمع اینجا برای یه عضو جدید مبهمه . و باید یه مدت بگذره تا با اینجا و صمیمیت اینجا آشنا بشه .
علی جان امیدوارم به دل نگرفته باشی . فقط خواستم یه سری موضوعات روشن تر بشه . شما سرو مایی . و من همیشه به شما مدیون هستم /

فریدا جان . مطمئن باش که همه می دونن که شما داری چقدر زحمت می کشی:happy: . پس هیچ وقت ناامید نشو . اگر هم بچه ها چیزی گفتنه روی حساب بی تجربگی بوده:( . شما به دل نگیر . خلاصه نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم . فقط می تونم بگم :happy: . خسته نباشی

و

:blush::blush::blush::blush:
آقا من یه کاری کردم که بعد از چند ساعت فکر کردن شدیدا شرمنده شدم :blush:. ولی خوب دیگه نمی شه کاری کرد . چون همه اون پست رو خوندنه .:(
خلاصه من از آقا علی واقعا عذر می خوام .
حقیقتش من این حرف ها رو توی چت به آقا علی زده بودم . و ایشان بدون هیچ قصدی هنگام حرف زدن به یاد حرف های من افتاده بود . چون خودش گفت ، چند نفر دیگه هم ازش این سوال ها رو پرسیده بودند .;)
خلاصه یه سوءتفاهم بود که به خیر گذشت انشاالله .
البته منظور اصلی من از اون پست این بود که یکم بیشتر بچه های تازه وارد رو درک کنید . و اگر حرف ناحسابی می زنند . روی حساب بی تجربگی بزارید . :p:happy:
در آخر باز هم می گم .

آقا علی شرمنده اخلاق انیمه دوستانتون :p:rolleyes:

من از این حرفهای مسیح نه ناراحت شدم و نه رنجیدم. ولی آیا حق نداشتم که برنجم؟؟؟ چرا حق داشتم!! ولی به خاطر جمع دوستانه ای که ما اینجا داریم دلیلی برای رنجش نبوده.

من یکی از بهترین دوستهام اینجا بهش توهین شده اونوقت غلی میاد میگه که:
آقا شيان ، من براي اينكه جو دوستانه اينجا از اين بيشتر مخدوش نشه پست هاي خودمو پاك كردم، من از طرف آقا كامبيز از شما عذرخواهي مي كنم و به ايشون مي گم كه پستشونو پاك كنند، اگه شمام اين عمل رو انجام بديد ممنون شما ميشم.

ممنون كه به اينكارو كرديد ، در هر صورت ما همه بچه هاي تاپيك رو دوست داريم واگه حرفي هم زده شد، فقط عصبانيت بوده ، چون واقعا بعضي حرفهاي گفته شده درست نبود كه گفته بشه.
هيج وقتم دوست نداشتم دل كسي رو برنجونم.

درب اينجا براي همه بازه

آیا علی حق داشته که بجای کامبیز عذرخواهی کند؟؟؟ این حرکات است که من را می رنجاند نه حرف های مسیح! البته من از دست علی هم نرنجیدم. ای را میزارم به حساب نشناختن اخلاق من!

به هر حال هر کسی می خواهد از من انیمه بگیرد با شرایط من خودش را وفق بدهد در غیر اینصورت لطفا به مدیران بخش اطلاع بدهید که من را از این مسئولیت که به عهده من گذاشته شده معاف کنند.
ممنون و متشکر
سهراب

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سهراب جان مطمئنا کسی همچین فکری نمی کنه. این سهمیه بندی ها شاید به خاطر اسم سهمیه بندی یه حس منفی ایجاد کنه در نگاه اول؛ ولی خوب که فکر کنیم 10 تا DVD در ماه اصلا کم نیست. بیشتر بچه های بخش فرصت نمی کنن این تعداد رو در ماه ببینن.

ضمنا هیچ کس منکر زحمات تو و باقی بچه ها نیست و همه می دونن که این کار وظیفه تون نیست بلکه دارین لطف می کنین.

من از این ماجراهای اخیر بیش از اینکه از اون جنبه اش که مربوط به خودم بود ناراحت باشم از بخشی که مربوط به فریدا بود ناراحت شدم. فریدا به گردن همه ما حق داره و ناراحتیش ناراحتی همه ماست.

با وجود این به خاطر حفظ جو دوستانه بخش امیدوارم بحث ها بیش از این ادامه پیدا نکنه.

مرسی از لطف همه دوستان گلم :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از این حرفهای مسیح نه ناراحت شدم و نه رنجیدم. ولی آیا حق نداشتم که برنجم؟؟؟ چرا حق داشتم!! ولی به خاطر جمع دوستانه ای که ما اینجا داریم دلیلی برای رنجش نبوده.

من یکی از بهترین دوستهام اینجا بهش توهین شده اونوقت غلی میاد میگه ک
بابا من که عذر خواهی کردم:( . سهراب جان . در ضمن می تونی ماجرای واقعی رو از علی بپرسی . :blink:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
بابا من که عذر خواهی کردم:( . سهراب جان . در ضمن می تونی ماجرای واقعی رو از علی بپرسی . :blink:

مگه من حرفی زدم:blink::blink:
من به عنوان مثال گفتم . تازه پست دومت هم که هست:p
ماجرا را هم کامل میدونم

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
حقيقت از موقعي كه يكي از بهترين دوستانم تو اينجا اون پست رو زدش ، من همش داشتم فكر مي كردم و حتي ماشين و درووردم و رفتم بيرون از شهر داشتم فكر مي كردم به تمام ماجرايي كه رخ داده، و تمام حرف هايي كه زده شده.
با عذرخواي از دني عزيز و ملكه محبوب، نمي تونستم اين پست رو نزنم، منو ببخشيد ديگه.
من يه سري سوال برام پيش اومده كه مي پرسم؛ آيا ما اينجا جمع شديم كه سرعت دانلود خودمونو نشون بديم؟ آيا ما جمع شديم اينجا تا ليست انيمه هامونو به رخ يكديگر بكشيم؟ آيا هدف همه اين بچه هايي كه اينجا جمع شدن فقط انيمه هست؟ آيا كسي كه خودش مي تونه دنلود كنه لزومي ميبينه كه بياد در اين جمع؟
حقيقت من براي هيچ يك از موارد بالا اينجا نيومدم و مي تونستم وقتمو جاي ديگه صرف كنم و احترام بيشتري داشته باشم و اصلا هيچ يك از اين حرف ها برام پيش نمي يومد، فكرم نمي كنم بقيه بچه هايي كه من ميشناسم براي اين چيزا اومده باشند اينجا، من يادمه كه تو پستي گفتم كه آدم هاي اينجا با آدم هاي حقيقي بيرون فرق مي كنند، چرا اين حرف رو زدم، اينجا همه ماها به يه دليل ديگه جمع شديم، توزيع كننده شديم، دانلود مي كنيم، اون چرا جوابش اينه كه ما دوست داريم خودمون باشيم نه آدمي كه در جامعه هستيم، به همديگه كمك كنيم ، در غم و شادي ها با هم باشيم، يكي براش اتفاقي افتاد بهش كمك كنيم، با امال و آرزوهاي يكديگر اشنا بشيم.
اگه غير از اين بوده هدف تمام كارهاي فريدا دني و بقيه؛ پس من جاي اشتباهي اومدم و برم بهتر هست ، چون من دنبال همچنين جايي اينجا اومدم، تا براي 4 تا انيمه كه ميشد به قول خودمون از بازارم خريد يا دانلود كرد.
هميشه يادمون باشه كه بخشش فضيلتي هست كه همه ما بايد داشته باشيم. سعي كنيم كه اينجا دوست باشيم نه جايي براي رد بدل كردن انيمه و وقت تلف كردن براي توزيع كننده ها و فريدا و تمام كساني كه دارند دانلود مي كنند.
ببخشيد كه من اين پست رو زدم ولي فكر كنم ما داشت يادمون ميرفت كه اصلا براي چي اينجا هستيم. چرا فريدا اين همه انيمه براي ما فرستاده، چرا ما دانلود قبول كرديم؟ چرا قبول كرديم كه توزيع كننده بشيم؟ درامدي كه ندارند و فقط ضرر هستند و وقت گذاشتن كه ميتونيم در اون زمان كار مفيد ديگه اي انجام بديم.
من برام فرقي نمي كنه كه 1000 تا انيمه داشته باشم يا 1 دونم نداشته باشم، اگه هدف اينجا غير از ايني بود كه من گفتم بگيد، من تمام انيمه هايي كه دارم و براتون پست مي كنم و ميرم، چون دوست ندارم جايي باشم كه فكر كنند من وظيفم هست كه كاري براشون انجام بدم.
به خاطر گستاخي كه در اين پست كردم منو ببخشيد ولي نمي تونستم نگم اين حرفها رو. دوست داشتيد منو Banned كنيد برم پي كارم.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حقيقت از موقعي كه يكي از بهترين دوستانم تو اينجا اون پست رو زدش ، من همش داشتم فكر مي كردم و حتي ماشين و درووردم و رفتم بيرون از شهر داشتم فكر مي كردم به تمام ماجرايي كه رخ داده، و تمام حرف هايي كه زده شده.
با عذرخواي از دني عزيز و ملكه محبوب، نمي تونستم اين پست رو نزنم، منو ببخشيد ديگه.
من يه سري سوال برام پيش اومده كه مي پرسم؛ آيا ما اينجا جمع شديم كه سرعت دانلود خودمونو نشون بديم؟ آيا ما جمع شديم اينجا تا ليست انيمه هامونو به رخ يكديگر بكشيم؟ آيا هدف همه اين بچه هايي كه اينجا جمع شدن فقط انيمه هست؟ آيا كسي كه خودش مي تونه دنلود كنه لزومي ميبينه كه بياد در اين جمع؟
حقيقت من براي هيچ يك از موارد بالا اينجا نيومدم و مي تونستم وقتمو جاي ديگه صرف كنم و احترام بيشتري داشته باشم و اصلا هيچ يك از اين حرف ها برام پيش نمي يومد، فكرم نمي كنم بقيه بچه هايي كه من ميشناسم براي اين چيزا اومده باشند اينجا، من يادمه كه تو پستي گفتم كه آدم هاي اينجا با آدم هاي حقيقي بيرون فرق مي كنند، چرا اين حرف رو زدم، اينجا همه ماها به يه دليل ديگه جمع شديم، توزيع كننده شديم، دانلود مي كنيم، اون چرا جوابش اينه كه ما دوست داريم خودمون باشيم نه آدمي كه در جامعه هستيم، به همديگه كمك كنيم ، در غم و شادي ها با هم باشيم، يكي براش اتفاقي افتاد بهش كمك كنيم، با امال و آرزوهاي يكديگر اشنا بشيم.
اگه غير از اين بوده هدف تمام كارهاي فريدا دني و بقيه؛ پس من جاي اشتباهي اومدم و برم بهتر هست ، چون من دنبال همچنين جايي اينجا اومدم، تا براي 4 تا انيمه كه ميشد به قول خودمون از بازارم خريد يا دانلود كرد.
هميشه يادمون باشه كه بخشش فضيلتي هست كه همه ما بايد داشته باشيم. سعي كنيم كه اينجا دوست باشيم نه جايي براي رد بدل كردن انيمه و وقت تلف كردن براي توزيع كننده ها و فريدا و تمام كساني كه دارند دانلود مي كنند.
ببخشيد كه من اين پست رو زدم ولي فكر كنم ما داشت يادمون ميرفت كه اصلا براي چي اينجا هستيم. چرا فريدا اين همه انيمه براي ما فرستاده، چرا ما دانلود قبول كرديم؟ چرا قبول كرديم كه توزيع كننده بشيم؟ درامدي كه ندارند و فقط ضرر هستند و وقت گذاشتن كه ميتونيم در اون زمان كار مفيد ديگه اي انجام بديم.
من برام فرقي نمي كنه كه 1000 تا انيمه داشته باشم يا 1 دونم نداشته باشم، اگه هدف اينجا غير از ايني بود كه من گفتم بگيد، من تمام انيمه هايي كه دارم و براتون پست مي كنم و ميرم، چون دوست ندارم جايي باشم كه فكر كنند من وظيفم هست كه كاري براشون انجام بدم.
به خاطر گستاخي كه در اين پست كردم منو ببخشيد ولي نمي تونستم نگم اين حرفها رو. دوست داشتيد منو Banned كنيد برم پي كارم.

علی اصلا از این حرفها نزن که عصبانی میشم ها ;) عمرا بزارم از این جمعی که اینجا داریم یکی کم بشه ;) خوب باید در اینجور موارد بیخیال قضیه بشی :happy: برا خود من زیاد از این جور چیزا پیش اومده ;) خیلی از یوزرها اومدن و 2 تا دی وی دی گرفتن و هر چی خواستن گفتن و رفتن ;) بیشتر بچه ها چون تجربه توزیع کردن رو ندارن ، به مشکلاتی که ما داریم واقف نیستند و صرفا خیلی سطحی با قضیه برخورد میکنند :happy: در مورد حرفات هم من موافقم ، ولی ترک کردن گروه و اینجور چیزا خیلی کار بیخودیه :hmm: اینجا هیچکس نسبت به بقیه دینی نداره و اگه کاری میکنه فقط بخاطر رفاقت هستش ، همه اینو میدونند فقط باید بهشون وقت بدی که بفهمند اینو :happy: زیاد عصبانی نباش :eek: اینم یادت باشه : " این نیز بگزرد " :lol::happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميدونم که همه ناراحتيم! اينکه چطور ممکنه يه پست يه جمع رو اينجور بهم بريزه ... :(
البته فکر کنم اکثرش هم سوء تفاهم بوده و با صحبت با هم هل ميشه!:)
بزارين يه چند روز ازش بگزره ، عصبانيت همه مون هم فروکش کنه، بعد ميتونيم بهتر در مورد اين ماجراها فکر کنيم!:happy:
به هر جهت نزارين جو اين بخش بهم بخوره!:f34r:

ممنون از همگی :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون بابك جان ، نظر لطفته. اميدوارم كه پروژت زودتر تموم كني بره از شره هر چي پروژه هست خلاص بشي، خدارو شكر من كالكشن پروژه هام تكميله كار زياد بيخ پيدا نمي كنه (ايي يكي از استادا به من نمره 9.5 داده اعصاب براي من نزاشته، فردا مي خوام برم يقش كنم دعا كن كه دماغ مماغشو نيارم پياين) :D

فريدا شما كه سروريد راستي كي بالاخره سرتون خلوت ميشه ، من هنوز تو كف يه دست ديگه backgammon با شما موندما :D
كم پيدا شديد، نيستيد اصلا به شدت احساس ميشه كه نيستيد.

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشک منو درآوردین
168.gif
چه happy endy هم داشت
241.gif

ببخشید من لیست شما رو دانلود کردم و 5 صفحه شو دیدم چند بار هم سرچ زدم ولی پیدا نکردم خواستم دیگه مطمئین شم
شما کارتون eye sheild رو ندارین؟
297.gif
اگه ندارین من می خواستم براتون بفرستم​

GholamFatemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید. من عضو جدیدم و سریال بابالنگ دراز را توی آرشیو شما دیدم. خواستم ببینم که چطوری می تونم اونو تهیه کنم؟ حتما باید 3 ماه منتظر باشم؟

Nightmary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سلامم از طرف من
منم یه عالمه کارتئن می خوام، عضو جدیدم هستم، خودمم یه چندتایی دارم
چجوری تهیه کنم کارتونای موردنظرمو
ها

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من پیشنهاد میدم کاری رو که بچه های فروم بیمس انجام دادن رو انجام بدیم کسی که روی صندلی داغ هستش اسمش رو مدیرا توی عنوان تاپیک بنویسن مثلا

آشنایی بیشتر با linghuchong

اینجوری شاید بچه ها بیشتر کنجکاو بشن و بیان سوال بپرسن.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من پیشنهاد میدم کاری رو که بچه های فروم بیمس انجام دادن رو انجام بدیم کسی که روی صندلی داغ هستش اسمش رو مدیرا توی عنوان تاپیک بنویسن مثلا
آشنایی بیشتر با linghuchong
اینجوری شاید بچه ها بیشتر کنجکاو بشن و بیان سوال بپرسن.
نظر جالبی هست!:D:f34r: بچه ها موافقين اجراش کنيم؟:cool:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
نظر جالبی هست!:D:f34r: بچه ها موافقين اجراش کنيم؟:cool:

آره کار خوبیه ...

من قبلا هم یه نظری شبیه به همین داشتم ... مثلا اسم شخصی رو که روی صندلی نشسته توی صفحه ی اول قرار بگیره ( ولی خب نظر سهیل بهتره ) ... و یا اسم کسایی که تا حالا روی صندلی نشستن توی صفحه ی اول لیست بشه و لینک صفحاتی رو که به سؤالات جواب دادن هم داده بشه ...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
منم موافقم ، آب از سر ما كه گذشته واي به حال بعديا،
consoling2.gif
خواشن جان فعلا جاتو محكم بگير يه روزي خودت رو صندلي ميشينياا از من گفتن بود، منو كه سر عكس دارند به قتل ميرسونند
dying.gif

به بابك جان نگفته بودي كه ليستتو به روز كردي
s026.gif
خوبه يه شونصد تا سفارش بريزم ، بيا سفارش بده منم سفارش بدم، من هنوز بدهكارما.

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مطلبی رو که خالی از لطف ندیدم اینجا بذارم سخنان دکتر حسن بلخاری قهی=>
109282_orig.jpg
(دکترا در هنرهای اسلامی - کارشناس ارشد ادیان و عرفان - استاد فلسفه هنر و زیبایی شناسی در دانشگاه های هنر و علامه طباطبايی - عضو شورای نقد فرهنگستان هنر - عضو شورای مشاوران مقام معظم ***** - عضو شورای عالی پژوهشگاه اندیشه و هنر - عضو شورای سياسی – اجتماعی وزارت آموزش و پرورش - محقق در دفتر مطالعات سياسی و بين المللی در پروژه سياست خارجی در اسلام ) در مورد تام و جری بود.

من می خواستم با وروردم، یه بحث حاشیه ای راه بندازم که زدین تو پرم!!! فهمیدم که اهل حاشیه نیستین و سرتون به کار خودتونه! حالا خودتون رفتین تو حاشیه؟!
دکتر حسن بلخاری، اونقدر بزرگ و قابل احترامه، که امثال من و شما، حالا حالا ها، حتی حق اظهار نظر هم دربارش نداریم. ما اگر مطالعه می کنیم و فیلم می بینیم و ... واسه سرگرمیه! فکر کردین حالا خیلی معلومات داریم که رفتین گیر دادین به این بندۀ خدا؟!​

بالا