ميتونم خواهش كنم كه محدوديت رو كم كنيد 2دي وي دي بشه 3 يا 4 تا
من اگه چيزي بخام بايد حدود 25 ماه فقط سفارش بدم تازه فقط هزينه پستش ميشه حدود 37 هزار تومان
اگه شما چندماه فعال باشيد كم كم ارتقاء پيدا كنيد و به سطح كاربران طلايي برسيد.
ميتونم خواهش كنم كه محدوديت رو كم كنيد 2دي وي دي بشه 3 يا 4 تا
من اگه چيزي بخام بايد حدود 25 ماه فقط سفارش بدم تازه فقط هزينه پستش ميشه حدود 37 هزار تومان
نظرتون درباره ي ايجاد يه تاپيك كه نحوه ساخت انيميشن مخصوصا دوبعدي رو بگه چيه؟؟
راستش من هيچ اطلاعاتي در اين باره ندارم ولي گفتم اگه موافق باشيد با كمك همه بتونيم
اطلاعات در اين زمينه بدست بياريم.مثلا انيمه هاي ژاپني رو با چه امكانات هايي و چه برنامه اي
ميسازند؟؟
مهسا جان سلام اگه من درست متوجه شده باشم منظورت اینکه یه تاپیک باشه که همه ایندکسا توش باشه به نظر خوبه ولی فکر کنم هر ایندکسی توی تاپیک خودش باشه بهتر جواب بده مثلا من عکسای خاطره انگیز رو ایندکس کردم و میدم فریدا جون تا تو پست اول بذاره اینجوری بهتره در ضمن شما میتونی هر چند وقت یک بار پستت رو عوض کنی:happy: تا مجبور نشی برا ایندکس کلی به عقب برگردی و اون پست ایندکس قبلیت رو پاک کن من که اینجوری کردم وجواب هم گرفتمسلام خواهر فريدا / استاد دني
درباره ايندكسها :
ايندكس انجام ميشه ولي اغلب وسط 100 ها پست گم ميشه.
بنابراين
ني ني فكر كرد اگه همه ايندكسها رو تو 1 تاپيك ايندكس پشت سر هم مرتب كنه اينكارش ميتونه كمك كنه:happy:
منتظر تاييد شما هستم.
مهسا جان سلام اگه من درست متوجه شده باشم منظورت اینکه یه تاپیک باشه که همه ایندکسا توش باشه به نظر خوبه ولی فکر کنم هر ایندکسی توی تاپیک خودش باشه بهتر جواب بده مثلا من عکسای خاطره انگیز رو ایندکس کردم و میدم فریدا جون تا تو پست اول بذاره اینجوری بهتره در ضمن شما میتونی هر چند وقت یک بار پستت رو عوض کنی:happy: تا مجبور نشی برا ایندکس کلی به عقب برگردی و اون پست ایندکس قبلیت رو پاک کن من که اینجوری کردم وجواب هم گرفتم
البته این نظرمن بود تا اساتید چی بگن:blush:
اره مهسا جان ایندکس ها پست اول نیستن و فقط کسی میتونه تو پست اول بذاره که اونو افتتاح کرده باشه یا مثل فریدا و برادر دنی مدیر باشه تا بتونه تو پست اول دست بره
وقتی تو ایندکس کردی بده به یکی از مدیرا یا خود فردی که تاپیک رو زده اون وقت اون خودش اونارو منتقل میکنه پست اول به همین راحتی
و هر وقت که ایندکس جدید کردی لینک پستت رو بده تا اونارو به قبلی ها اضافه کنه
این خوبه که یه تاپیک فقط ایندکس باشه اما شاید کسی نره اول تاپیک ایندکس رو بخونه و بخواد تاپیک مورد نظرش مثلا مانگا رو بخونه اگه ایندکس پست اول تاپیک نباشه اون متوجه نمیشه که اون تاپیک ایندکس شده و میتونه بدون گشتن زیاد مطالب مورد نظرش رو پیدا کنه:lol:
تاپیک رو پاک نکرد چسبوند به اون یکی تاپیک.آقا معلوم هست شما مدیر ها دارین چی کار میکنید ؟؟؟:blink:
از اون ور فریدا می گه تاپیک اسمایلی بمونه و دو بار اسم تاپیک رو عوض می کنه .
از طرف دیگه . live for what میاد کل تاپیک رو دیلیت می کنه ؟؟:blink:
بالاخره چی شد ؟ تاپیک بمونه یا نه ؟؟؟
live for what فقط می تونم اینو بگم .
چه کار وکنی ی ی ی ی
نیرنگ بازی در میاری
تاپیک رو پاک نکرد چسبوند به اون یکی تاپیک.
ولی اسمایل های انیمه همین جا می موند بهتر بود
به خدا به جز بخش انیمیشن بخش های دیگه ای هم هست تو پی تی
آقا معلوم هست شما مدیر ها دارین چی کار میکنید ؟؟؟:blink:
از طرف دیگه . live for what میاد کل تاپیک رو دیلیت می کنه ؟؟:blink:
live for what فقط می تونم اینو بگم .
چه کار وکنی ی ی ی ی
نیرنگ بازی در میاری
5. انتخاب عناوین مناسب برای بحث ها و تاپیکها، نوشتن مطالب به فارسی و درج لینک مرجع در هنگام نقل قول از سایت دیگر، شروع بحث (تاپیک) در بخش (فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکهای مشابه، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع مورد بحث مجاز نیست. همچنین هر تاپیک را فقط در یک فروم (مناسب موضوع تاپیک) بنویسید.
به خدا به جز بخش انیمیشن بخش های دیگه ای هم هست تو پی تی
جناب masih_abb به خاطر داشته باشيد اينجا يك جامعه با يكسري قوانين هست كه اعضاي اون جامعه ملزم به پيروي از آنها هستند!
هنگام ثبت نام اين بند مرانامه رو ظاهرآ درست نخونديد!
بعضي از مواقع براي حفظ فضاي صميمانه بخش ها به تشخيص مدير بخش از بعضي خطاها چشم پوشي ميشه اما اين دليل نميشه كه دوستان سو استفاده كنند!
قبلآ هم يكبار به شما اخطار داده بودم.
به هر حال اين جمله رو از يك دوست به ياد داشته باشيد!
آقای live for what اولا من نمی دونستم چنین تاپیکی وجود داره . دوما بعد از اینکه فهمیدم خودم گفتم اگر دوست داشتین تاپیک رو پاک کنید و عذر خواهی کردم .
پس نگو که قوانین رو نخونده بودی . چون فقط یک بی اطلاعی از بقیه بخش ها بود و مقداری هم تازه کاری من .
در ضمن .
چرا یه دفعه شیوه صحبتتون اینقدر خشک و بد شده ؟؟؟
می تونستید یکم دوستانه تر صحبت کنید . من که قتل نکردمه .
میگم نکنه به خاطر این جمله این طوری شدید :
آقا معلوم هست شما مدیر ها دارین چی کار میکنید ؟؟؟
از طرف دیگه . live for what میاد کل تاپیک رو دیلیت می کنه ؟؟
من قصدم از این جمله توهین به هیچ کدوم از مدیر ها نبود . فقط به شوخی اینو گفتم . آخه اومدم دیدم یه دفعه 4 تا pm اومده که هر کدوم یه چیزی می گفت . یکی می گفت تاپیک حذف شده ؛ یکی می گفت تاپیک دیلیت شده ، یکی می گفت تاپیک undelete شده و خلاصه خندم گرفت . و اومدم اینجا . و ازتون سوال کردم . همین .
من اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک بمونه یا نه . من فقط قصدم از اون تاپیک کمک کردن به دوستان بخش انیمیشن بود . و هیچ قصد دیگه ای نداشتم .
نمی دونم حالا شما چه چیزی از صحبت های من برداشت کردینه که این طوری شدین؟؟؟
اینجا دقیقا یک بخش انیمه شرقی هستش.سخت بتونید کسی رو رازی کنید که چیز دیگه ای ببینهببخشيد كه اينو ميپرسم ... منتازه اين سايت و فروم رو پيدا كردم و عاشق انيميشن هستم.. اما احساس ميكنم همه بچه هايي كه اينجا فعاليت ميكنن فقط تو نخ انيمه هستن و با انيميشن هاي ديگه هيچ كاري ندارن بهتر نيست يه كم به بحث رونق بدين و از يه فيلد خاص بياين بيرون؟
مسيح عزيز اگر لحنم خشك و رسمي بود چون صحبتم كلي بود و به جز بخشي مخاطب مستقيم فقط خود شما نبوديد
در مورد اينكه چندتا PM مختلف دريافت كرديد شرمنده باگ سيستم اشكال از ما نبود! :blush:
من هم با ساحل بسيار موافقم كه درصد بالايي از مشكلاتي كه شاهدش هستيم امروز به خاطر اينكه دوستان با جو انجمن هاي مجازي و مخصوصآ پرشين تولز آشنا نيستند!
و سوال هم كم ميپرسند! اول يه كاري ميكنند بعد ميپرسند كه درست بود يا نه!
خب اين با منطق جور نيست! هست؟!.....!