linghuchong
مدیر بازنشسته
سلامسلام
من یه پیشنهاد داشتم .
ما یه تاپیک داریم که درباره میازاکی هست . ولی اصلا کامل نیست . من نمیدونم چرا اینقدر توی این فروم به کارهای میازاکی بی توجهی میشه . ضمنا یه تاپیک هم داریم به اسم قلعه متحرک هاول که نمی دونم چرا براش یه تاپیک جدا زده شده ؟؟؟
به نظر من باید یه تاپیک جدید زد . مثلا اسمشو بزاریم استودیو گیبلی یا همین میازاکی رو به فارسی بنویسیم . خودم هم قصد دارم درباره کارهاش حسابی صحبت کنم و نقدش کنیم . و کارهاشو اونجا معرفی کنیم .
اگر با نظر من موافق هستید شروع کنم . اگر هم نه . خوب توضیح بدید .
خوب راستش اين 2 تا تاپيک خيلی خيلی قديمی هستن، ماله 1-2 سال پيشن! اون موقع هم قانونی در مورد چگونگی زدن تاپيک ها وجود نداشته!
و اما حالا چی کار ميشه کرد؟ من ميتونم اون 2 تا پيک رو ادقام کنم و يه تاپيک ميآزاکی داشته باشيم که تو اطلاعات رو کامل کنی!
اگه بخوايم اسمشو استوديو گيبلی بزاريم اين شامل همه (اکثر) کارتون های (سريال ها) دوران بچگی مون هم ميشه! البته تو اکثر شون هم ميآزاکی کمک کرده ولی کارگردان نبوده!
حالا تو منظورت فقط فيلم های ميآزاکی هست يا کلاً همه سريال هايی که کار کرده؟ يا اينکه اصلاً ميخوای روی کارای استوديو گيبلی حرف بزنی؟ :blink: چون اينا با اينکه به هم ربط دارن ولی هر کدوم يه مقوله جدا هستن!
قضيه خاصی نداره، لينک 2 تا پستی هست که من بايد آپديت کنم. گزاشتم که دم دستم باشه هر وقت خواستم آپديت کنم نرم دنبال لينکش 1 ساعت بگردم.:wacko: قضيه اش تنبلی منه!راستی فریدا قضیه این ستاره ها چیه که گذاشتی توی امضات ؟؟؟ چرا ستاره ؟؟/