• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
من یه پیشنهاد داشتم .
ما یه تاپیک داریم که درباره میازاکی هست . ولی اصلا کامل نیست . من نمیدونم چرا اینقدر توی این فروم به کارهای میازاکی بی توجهی میشه . ضمنا یه تاپیک هم داریم به اسم قلعه متحرک هاول که نمی دونم چرا براش یه تاپیک جدا زده شده ؟؟؟
به نظر من باید یه تاپیک جدید زد . مثلا اسمشو بزاریم استودیو گیبلی یا همین میازاکی رو به فارسی بنویسیم . خودم هم قصد دارم درباره کارهاش حسابی صحبت کنم و نقدش کنیم . و کارهاشو اونجا معرفی کنیم .
اگر با نظر من موافق هستید شروع کنم . اگر هم نه . خوب توضیح بدید .
سلام

خوب راستش اين 2 تا تاپيک خيلی خيلی قديمی هستن، ماله 1-2 سال پيشن! اون موقع هم قانونی در مورد چگونگی زدن تاپيک ها وجود نداشته!:(

و اما حالا چی کار ميشه کرد؟ :eek: من ميتونم اون 2 تا پيک رو ادقام کنم و يه تاپيک ميآزاکی داشته باشيم که تو اطلاعات رو کامل کنی!;)

اگه بخوايم اسمشو استوديو گيبلی بزاريم اين شامل همه (اکثر) کارتون های (سريال ها) دوران بچگی مون هم ميشه! البته تو اکثر شون هم ميآزاکی کمک کرده ولی کارگردان نبوده!:rolleyes:

حالا تو منظورت فقط فيلم های ميآزاکی هست يا کلاً همه سريال هايی که کار کرده؟ يا اينکه اصلاً ميخوای روی کارای استوديو گيبلی حرف بزنی؟ :blink: چون اينا با اينکه به هم ربط دارن ولی هر کدوم يه مقوله جدا هستن!:cool:
راستی فریدا قضیه این ستاره ها چیه که گذاشتی توی امضات ؟؟؟ چرا ستاره ؟؟/
قضيه خاصی نداره، لينک 2 تا پستی هست که من بايد آپديت کنم.:) گزاشتم که دم دستم باشه هر وقت خواستم آپديت کنم نرم دنبال لينکش 1 ساعت بگردم.:wacko: قضيه اش تنبلی منه!:p:D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام ...
اول متشكرم از راهنمايي همگي و دوم واقعا شرمنده بخاطر اون موضوع...

جناب RAX اگر اشتباه نكنم شما قبلا در بازيسنتر هم فعاليت داشتيد اگر با همين نام كاربري اونجا هم عضو بوده باشيد. من مدير اصلي سايت بازي سنتر هستم Konami .

دوستان اگر مايل بودند سري به سايت www.BaziCenter.com هم بزنن ما خوشحال ميشيم از معلوماتتون اونجا هم بهرمند شويم و به تاپيك انيميشن اونجا هم رونقي بديد.

باز هم از همگي ممنونم.

سابقا چه عرض کنم.. همیشه چرخی میزدم.. یکم سن و سال متفاوت برای افراد اونجا..:D

همون اول هم شناختمون چون یه زمانی با دوستم شهرام میومدین ( من با ای دی دیگه ای البته) زیاد اونجا گپ زدیم..:lol:

انیمیشن اونجا اروپایی و امریکایی فکر کنم طرفدار زیاد داره ولی خود انیمه کمتر..مگه امثال DMC..

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

خوب راستش اين 2 تا تاپيک خيلی خيلی قديمی هستن، ماله 1-2 سال پيشن! اون موقع هم قانونی در مورد چگونگی زدن تاپيک ها وجود نداشته!:(

و اما حالا چی کار ميشه کرد؟ :eek: من ميتونم اون 2 تا پيک رو ادقام کنم و يه تاپيک ميآزاکی داشته باشيم که تو اطلاعات رو کامل کنی!;)

اگه بخوايم اسمشو استوديو گيبلی بزاريم اين شامل همه (اکثر) کارتون های (سريال ها) دوران بچگی مون هم ميشه! البته تو اکثر شون هم ميآزاکی کمک کرده ولی کارگردان نبوده!:rolleyes:

حالا تو منظورت فقط فيلم های ميآزاکی هست يا کلاً همه سريال هايی که کار کرده؟ يا اينکه اصلاً ميخوای روی کارای استوديو گيبلی حرف بزنی؟ :blink: چون اينا با اينکه به هم ربط دارن ولی هر کدوم يه مقوله جدا هستن!:cool:
ه!:p:D

ok ... من دارم میرم مسافرت بعد از مسافرت به این کار رسیدگی می کنم . ولی فکر کنم فقط انیمیشن های استودیو گیبلی رو معرفی کنم . چون اونهایی که شما گفتین مربوط به نیپتون انیمیشن هست که نمی دونم چرا تا حالا تاپیکی براش زده نشده .
کلا . من بعد از مسافرت به این کارها می رسم . شاید یه تاپیک نیپتون انیمیشن هم زدیم . البته باید کلی پست به اونجا انتقال بدیم...:wacko: . که همه زحمتش با مدیرهاست . و البته منم توی زنده نگه داشتن تاپیک کمک می کنم و هر چی گیرم بیاد اونجا میزارم.

کلا فعلا حرف های منو جدی نگیری :pد تا از مسافرت بر گردم و دربارش فکر کنم :blink:
قضيه خاصی نداره، لينک 2 تا پستی هست که من بايد آپديت کنم.:) گزاشتم که دم دستم باشه هر وقت خواستم آپديت کنم نرم دنبال لينکش 1 ساعت بگردم.:wacko: قضيه اش تنبلی من

دیدی... مچتو گرفتم :p:lol:

----------------------

راستی یادم رفت بپرسم .
بقل اسم تاپیک مشاوره برای دیدن انیمه از یک اسمایلی عجیب استفاده شده . که این اسمایلی اصلا توی فروم نیست . یعنی موقع ساختن تاپیک این اسمایلی وجود نداره . سوال من اینه که آقای سهیل استار چه جوری این کار رو کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان باتجربه

شاید جای این سوال اینجا نباشه،ولی جای دیگری به نظرم نیومد که سوالم رو مطرح کنم.
42.gif

بچه های کارتون بین باید یادشون باشه،یه سریال تلویزیون نشون میداد به اسم "کماندار نوجوان" که جوونیهای رابین هود بود.همینطور کارتون "فوتبالیستها"که دو سری متفاوت هم بود.من اسم واقعی این سریالها رو میخام و اینکه آیا میشه از این بخش اینارو تهیه کرد؟

خیلی از لطفتون ممنونم.​

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به دوستان باتجربه

شاید جای این سوال اینجا نباشه،ولی جای دیگری به نظرم نیومد که سوالم رو مطرح کنم.
42.gif

بچه های کارتون بین باید یادشون باشه،یه سریال تلویزیون نشون میداد به اسم "کماندار نوجوان" که جوونیهای رابین هود بود.همینطور کارتون "فوتبالیستها"که دو سری متفاوت هم بود.من اسم واقعی این سریالها رو میخام و اینکه آیا میشه از این بخش اینارو تهیه کرد؟

خیلی از لطفتون ممنونم.​

سلام
اسماشون اینا بودن:

کماندار نوجوان:

فوتبالیستها(سری اول):

فوتبالیستها(سری دوم):

پ.ن.اینا همش تقصیر منه.باید زودتر تاپیکرو بزنم!
1628.gif

مرسی ویلی جان :happy: سعس خودمو میکنم پیداش کنم :)
cheers1.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

جناب masih_abb تاپيك قلعه متحرك هاول كار من^_^ همان طور كه خانم فريدا گفتند مال زماني كه اصلا اينجا تاپيك معرفي انيميشن هاي قديم و جديد نداشت بيشتر براي گذاشتن لينك دانلود قلعه متحرك هاول بود كه ان موقع هيچ جاي تهران براي فروش پيدا نمي شد و من چون خودم ديده بودم دلم مي خواست بقيه راحت بتوانن دانلودش كنن

خواهر فريدا مي توانم خواهش كنم لطفا ان تاپيك را در ادغام نكنيد؟ چون مطالب مفيدي نداره اگر بايگاني هم بشه براي من مسئله اي نيست البته اگر خلاف قوانين نباشه ^_^ (ببخشيد اميدوارم خدايي نكرده دخالت در كار مديريت نباشه)

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
ok ...

راستی یادم رفت بپرسم .
بقل اسم تاپیک مشاوره برای دیدن انیمه از یک اسمایلی عجیب استفاده شده . که این اسمایلی اصلا توی فروم نیست . یعنی موقع ساختن تاپیک این اسمایلی وجود نداره . سوال من اینه که آقای سهیل استار چه جوری این کار رو کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ummmm....
خيلي ساده اس مسيح جان البته با اجازه سهيل عزيز من جواب ميدم ...:blush:
به اين خاطر كه كابران فعال تعداد شكلك هاي Icon هاشون بيشتر از كاربران عادي هست و اين شكلك و چندين شكلك و ديگر و دارن ...
سهيل عزيز هم ازجمله كاربران فعال هستن :D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به مدير عزيز و گرامي فريدا جان

من يك پيشنهاد داشتم و آن هم Sticky كردن تاپيك موسیقی متن و اهنگ های انیمیشن ها (انیمه) مي باشد. از آنجا كه درخواستهاي متعددي در زمينه موسيقي متن انيمه ها وجود داشته و دارد فكر مي كنم اين تاپيك آنقدر اهميت پيدا كرده كه مكاني ثابت در ليست تاپيكهاي بخش انيميشن داشته باشد. علاوه بر آن زحمتهاي بسياري كه بعضي از دوستان براي سامان دادن اين تاپيك انجام دادند خود به اندازه كافي دال بر مهم بودن آن مي باشد.

با سپاس فراوان از شما

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه...
من ميخواستم بدونم اين جريان پخش كننده ها و سهميه بندي و منطقه بندي و غيره هنوز سر جاش هست يا نه؟
چون تاپيك فهرست اعضا و راهنماي استفاده از آرشيو كه پاك شده...
توي راهنماي بخش هم كه فريدا ساما مستقيم آدرس داده به تاپيك آقاي مرادي...
من موندم اين وسط جواب دوستاني كه به من pm ميزنند رو چي بدم...
ممنون ميشم فريدا جان يه توضيحي در اين خصوص بدن...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
... ممنون ميشم فريدا جان يه توضيحي در اين خصوص بدن...
راستش به اين نتيجه رسيديم که بچه های جديد رو به تاپيک آقای مردی بفرستيم. نه ديگه از ما کلی انرژی گرفته ميشه که توضيح بديم چی به چيه:wacko:، هم اينکه تو اون تاپيک بدون محدوديت کارتون ها رو به بچه ها ميدن!:) هم اعصاب ما راحت ميمونه:happy:، هم بچه ها به کارتون های بيشتری ميرسند.:rolleyes:

در نتيجه ما ديگه عضو جديدی قبول نميکنيم (مگه در موارد خاص) و بچه های قديمی هم که ميدونن از کی بگيرن و ... ديگه احتياجی به توضيح ندارن.:)

در مورد منطقه بندی مون برای بچه های قديمی، هنوز سر جاش هست. در مورد سهميه هم احتمالاً برش ميداريم و همه بچه های قديميمون 10 تا dvd در ماه يا اگه شماها رسيدين و تونستين بيشتر هم ميتونن بگيرن.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به مدير عزيز و گرامي فريدا جان

من يك پيشنهاد داشتم و آن هم Sticky كردن تاپيك موسیقی متن و اهنگ های انیمیشن ها (انیمه) مي باشد. از آنجا كه درخواستهاي متعددي در زمينه موسيقي متن انيمه ها وجود داشته و دارد فكر مي كنم اين تاپيك آنقدر اهميت پيدا كرده كه مكاني ثابت در ليست تاپيكهاي بخش انيميشن داشته باشد. علاوه بر آن زحمتهاي بسياري كه بعضي از دوستان براي سامان دادن اين تاپيك انجام دادند خود به اندازه كافي دال بر مهم بودن آن مي باشد.

با سپاس فراوان از شما
سلام آريانا جون

راستش در اين شکی نيست که تاپيک بسيار خوبی شده!:D ولی راستش تنها تاپيکی هم نيست که بسيار خوب پيشرفت ميکنه! در واقع من اگه بخوام اين تاپيک رو sticky بکنم، تاپيک های بييشمار ديگه اي رو هم بايد بکنم! از جمله ناروتو، بليچ، والپيپرها، عکس های قديمی و ...
که متاسفانه اين کار قابل انجام نيست! :( خوشبختانه تو اين بخش هم با محدود نگه داشتن تاپيک ها، هيچ کدوم از تاپيک های خوب مون به صفحه دوم نميرن و هميشه اين تاپيک ها رو ميشه توی صفحه اول پيدا کرد.:)

به هر جهت از توجهت ممنونم :happy:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
راستش به اين نتيجه رسيديم که بچه های جديد رو به تاپيک آقای مردی بفرستيم. نه ديگه از ما کلی انرژی گرفته ميشه که توضيح بديم چی به چيه:wacko:، هم اينکه تو اون تاپيک بدون محدوديت کارتون ها رو به بچه ها ميدن!:) هم اعصاب ما راحت ميمونه:happy:، هم بچه ها به کارتون های بيشتری ميرسند.:rolleyes:

در نتيجه ما ديگه عضو جديدی قبول نميکنيم (مگه در موارد خاص) و بچه های قديمی هم که ميدونن از کی بگيرن و ... ديگه احتياجی به توضيح ندارن.:)

در مورد منطقه بندی مون برای بچه های قديمی، هنوز سر جاش هست. در مورد سهميه هم احتمالاً برش ميداريم و همه بچه های قديميمون 10 تا dvd در ماه يا اگه شماها رسيدين و تونستين بيشتر هم ميتونن بگيرن.:happy:

سلام
یه سوال : این بچه های قدیمی شامل کیا میشن؟(هرکس که یه بار انیمه گرفته باشه :f34r:، قبوله یا نه؟)

راستی چند روزی که این بخش خیلی خلوت شده(بخش انیمه ها) ، دوستان لطف کنن ، هم توی بهشت فعالیت کنن و هم توی pt عزیز;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام آريانا جون

راستش در اين شکی نيست که تاپيک بسيار خوبی شده!:D ولی راستش تنها تاپيکی هم نيست که بسيار خوب پيشرفت ميکنه! در واقع من اگه بخوام اين تاپيک رو sticky بکنم، تاپيک های بييشمار ديگه اي رو هم بايد بکنم! از جمله ناروتو، بليچ، والپيپرها، عکس های قديمی و ...
که متاسفانه اين کار قابل انجام نيست! :( خوشبختانه تو اين بخش هم با محدود نگه داشتن تاپيک ها، هيچ کدوم از تاپيک های خوب مون به صفحه دوم نميرن و هميشه اين تاپيک ها رو ميشه توی صفحه اول پيدا کرد.:)

به هر جهت از توجهت ممنونم :happy:

سلام فريدا جان

واقعا لطف كرديد كه با توجه به وقت كمي كه داريد پاسخ داديد! :blush: بله من با صحبتهاي شما موافقم اما در مورد موسيقي انيميشنها از اين جهت كه يك موضوع عمومي مي باشد اين پيشنهاد را دادم. همانطور كه تاپيك موسيقي تيتراژ فيلمها و سريالها هم يك تاپيك استيكي شده است. بله تاپيكهايي مثل ناروتو يا بليچ و امثالهم بسيار پرطرفدار هستند امابه هر حال اين تاپيكها مختص فقط يك انيميشن خاص هستند اما تاپيك موسيقي انيميشن يك تاپيك عموميست كه بسيار گسترده بوده و دربرگيرنده همه انيميشنهاي قديمي و جديد مي باشد. به هر حال اين فقط يك پيشنهاد بود و من مسلما تابع نظر شما مدير بسيار عزيز و گرانقدر بوده و خواهم بود! :blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جان

واقعا لطف كرديد كه با توجه به وقت كمي كه داريد پاسخ داديد! :blush: بله من با صحبتهاي شما موافقم اما در مورد موسيقي انيميشنها از اين جهت كه يك موضوع عمومي مي باشد اين پيشنهاد را دادم. همانطور كه تاپيك موسيقي تيتراژ فيلمها و سريالها هم يك تاپيك استيكي شده است. بله تاپيكهايي مثل ناروتو يا بليچ و امثالهم بسيار پرطرفدار هستند امابه هر حال اين تاپيكها مختص فقط يك انيميشن خاص هستند اما تاپيك موسيقي انيميشن يك تاپيك عموميست كه بسيار گسترده بوده و دربرگيرنده همه انيميشنهاي قديمي و جديد مي باشد. به هر حال اين فقط يك پيشنهاد بود و من مسلما تابع نظر شما مدير بسيار عزيز و گرانقدر بوده و خواهم بود! :blush:
آريانا جون

استيکيش کردم ولی چند روزه داره خاک ميخوره!:eek: خودت بايد مسئوليت فعال نگه داشتنش رو به عهده بگيری.:D اگه خاک بخوره من مجبورم برش گردونم به حالات قبليش!:(

منم تا الان همينطور به اون تاپيک رسيدم ولی الان با وجود اون فروم کمتر به اين ور ميرسم. :wacko: خلاصه با خودته ديگه ... :p;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال : این بچه های قدیمی شامل کیا میشن؟(هرکس که یه بار انیمه گرفته باشه :f34r:، قبوله یا نه؟)

راستی چند روزی که این بخش خیلی خلوت شده(بخش انیمه ها) ، دوستان لطف کنن ، هم توی بهشت فعالیت کنن و هم توی pt عزیز;)

فعلا در حال اسباب کشی هستیم. ولی زود بر میگردیم:p

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال:
فوروم animparadise یه فوروم تخصصی انیمیشنه یا یه فوروم عمومی؟ یعنی همه می تونن بیان اونجا؟ مثلن من که اطلاعات زیادی در مورد انیمه ها ندارم و همش یکی دو تا انیمه دیدم می تونم بیام تو بهشت؟! بعد یعنی همتون میرین اونجا؟ اونوخت دل ما خیلی تنگیده میشه براتون حتی ممکنه گریه هم بکنیم! آخه می دونین مثلن خود من با وجودیکه هیچ پستی تو بخش انیمیشن ندارم ولی همیشه پیگیر و خواننده مطالب این بخش بودم و تقریبن همتون رو می شناسم و همتون رو هم دوس دارم! برادر شیان همیشه شاد ، کاکاشی بامرام ، روزبه ، لرد سیاه و شینوبی نامرئی ، دنی عاشق ریدیو هد و همیشه ساکت ، ملکه قدرتمند و ترسناک ، ویلی ، ین ین ، جینی ، علی های مهربون (alimh , live4what) ، مهسا-ساکورا ، و چند مدیر محترم و بچه های دوس داشتنی دیگه....
ینی دیگه رفتین؟!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یه سوال:
فوروم animparadise یه فوروم تخصصی انیمیشنه یا یه فوروم عمومی؟ یعنی همه می تونن بیان اونجا؟ مثلن من که اطلاعات زیادی در مورد انیمه ها ندارم و همش یکی دو تا انیمه دیدم می تونم بیام تو بهشت؟! بعد یعنی همتون میرین اونجا؟ اونوخت دل ما خیلی تنگیده میشه براتون حتی ممکنه گریه هم بکنیم! آخه می دونین مثلن خود من با وجودیکه هیچ پستی تو بخش انیمیشن ندارم ولی همیشه پیگیر و خواننده مطالب این بخش بودم و تقریبن همتون رو می شناسم و همتون رو هم دوس دارم! برادر شیان همیشه شاد ، کاکاشی بامرام ، روزبه ، لرد سیاه و شینوبی نامرئی ، دنی عاشق ریدیو هد و همیشه ساکت ، ملکه قدرتمند و ترسناک ، ویلی ، ین ین ، جینی ، علی های مهربون (alimh , live4what) ، مهسا-ساکورا ، و چند مدیر محترم و بچه های دوس داشتنی دیگه....
ینی دیگه رفتین؟!

اول اینکه بسیـــــار خوش بازگشتی
23t06dg.gif

دوم اینکه animparadise هر چند یه فروم تخصصی انیمیشنه، ولی هیچگونه محدودیتی توی ورود به فروم و ثبت نام نیست (قدم همه دوستان روی چشم)

سوم اینکه کسی جایی نمیره که
biggestgrin.gif
بیشتر بچه ها این طرف هم هستن مثل سابق، ولی با توجه به کیفیت و کمیت بالای کار بچه ها در زمینه انیمیشن، جا داشت که یه فروم تخصصی برای انیمیشن هم داشته باشیم. اینم فکرش از چندین ماه پیش - شاید اوایل امسال - توی سرمون بود و الان عملی شد.

به هر حال پی تی خونه اول بیشتر بچه ها بوده و هست ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال:
ینی دیگه رفتین؟!
بیا هم راجع به انیمه بحث می کنیم!هم گفتگوی ازادشم قشنگه بد نمیگزره !:happy:بیا دور همیم!
281.gif

بالا