• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
استاد خیلی خشن بود:blink::blink: شام تو گلومون گیر کرد:lol:
ولی خدایی من 2 روزه دارم دنبالش میگردم.حالا نمیدونم جایی اطلاعیه زده شد که جابه جا شده یا دیگه بر عهده آی کیو بچه ها گذاشته شد

كدوم خشن بود!؟
ايني كه الان گفتم يا اوني كه اون روز گفتم؟! ;)

لينك تاپيكش كه تو پست خواهر ساحل بود! لازم نبود خيلي بگرديد! ;)
اين هم لينك تاپيكي كه مخصوص اسمايل هست!

http://forum.persiantools.com/t33948.html

صفحهات آخرش بريد اسمايلي هاي انيمه رو ميبينيد! ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببخشيد كه اينو ميپرسم ... منتازه اين سايت و فروم رو پيدا كردم و عاشق انيميشن هستم.. اما احساس ميكنم همه بچه هايي كه اينجا فعاليت ميكنن فقط تو نخ انيمه هستن و با انيميشن هاي ديگه هيچ كاري ندارن بهتر نيست يه كم به بحث رونق بدين و از يه فيلد خاص بياين بيرون؟
راستش متخصصش رو نداريم!:( اگه شما پايه هستين، شروع کنين شايد بقيه بچه ها هم ادامه بدن! :D;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه پیشنهاد داشتم برای تاپیک ناروتو .
قبلا هم اینو گفتم ولی اینجا هم میگم . چون فکر کنم جاش اینجا باشه .
اگر به عنوان تاپیک ناروتو دقت کرده باشین . توی اکثر مرورگرها نمی شه روی کلمه ناروتو کلیک کرد تا وارد تاپیک شد و باید حتما روی last page کلیک کنیم .
توی فایرفاکس که اینطوریه .
این مشکل به خاطر دو پرانتزی هست که اطراف کلمه ناروتو هستند .
پیشنهاد من به مدیران اینه که اون دو پرانتز رو بردارن . تا کاربران جدید راحت تر بتونن وارد تاپیک بشن .
اگر متوجه منظورم نشدید با فایرفاکس یک بار وارد بخش انیمیشن شوید و خودتون ببینید .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
یه پیشنهاد داشتم برای تاپیک ناروتو .
قبلا هم اینو گفتم ولی اینجا هم میگم . چون فکر کنم جاش اینجا باشه .
اگر به عنوان تاپیک ناروتو دقت کرده باشین . توی اکثر مرورگرها نمی شه روی کلمه ناروتو کلیک کرد تا وارد تاپیک شد و باید حتما روی last page کلیک کنیم .
توی فایرفاکس که اینطوریه .
این مشکل به خاطر دو پرانتزی هست که اطراف کلمه ناروتو هستند .
پیشنهاد من به مدیران اینه که اون دو پرانتز رو بردارن . تا کاربران جدید راحت تر بتونن وارد تاپیک بشن .
اگر متوجه منظورم نشدید با فایرفاکس یک بار وارد بخش انیمیشن شوید و خودتون ببینید .

مسيح نميشه اين كارو كرد، اين 2 تا پرانتز رو خود vBulletin® ميزاره، مشكل از اينه كه چون Right to Left شده با لغات انگليسي اشتباه رفتار مي كنه.
اگر مي خواهيد درست بشه بايد بدين صورت دربياد:‌ ناروتو-Naturo (البته شايد، بايد تست بشه)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
باید حتما روی last page کلیک کنیم

خوب مسيح جان مشكل كجاست ؟!
168fs761717.gif
اگر بخواي آخرين پستهارو بخوني بايد بري صفحه آخر ديگه !
اين مشكل هم بيشتر به خاطر دو زبانه بودن عنوان تاپيك هست و فكر نكنم ربطي به پرانتزها داشته باشه

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب مسيح جان مشكل كجاست ؟!
168fs761717.gif
اگر بخواي آخرين پستهارو بخوني بايد بري صفحه آخر ديگه !
اين مشكل هم بيشتر به خاطر دو زبانه بودن عنوان تاپيك هست و فكر نكنم ربطي به پرانتزها داشته باشه

شما تا حالا خودت رو گذاشتی جای یه کاربر تازه وارد؟:blink:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی وارد بخش انیمه میشی جلو هر تاپیک نوشته شده بود => last..1,2,3,4

الان واسه من این دیگه نمیاتش .وارد هر تاپیکی هم که میشم صفحه اول میادش:blink::blink:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
وقتی وارد بخش انیمه میشی جلو هر تاپیک نوشته شده بود => last..1,2,3,4

الان واسه من این دیگه نمیاتش .وارد هر تاپیکی هم که میشم صفحه اول میادش:blink::blink:

احتمالا خارج شدی بعد دوباره لوگ ان کردی!من هنوز علت این پدیده رو نفهمیدم!معمولا وقتی موسم تشدید ف ی ل ت ر ی ن گ پی تی می رسه این اتفاق میوفته!یه اکانت دیگه بساز برو توش این موضوع احتمال داره حل بشه!;)

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ....
خوبین ؟ یه سوال قدیما یه فیلم سینمائی کارتونی پخش میشد به اسم افسانه توشیشان ، یادتونه؟من تو لیست بحش پیداش نکردم (یا بوده و اسمش رو به انگلیسی نمیدونستم) حالا آیا کسی این فیلمو داره ؟ فیلم خوبی بود مضمون خوبی هم داشت/
ارادتمند محمد علیزاده

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ....
خوبین ؟ یه سوال قدیما یه فیلم سینمائی کارتونی پخش میشد به اسم افسانه توشیشان ، یادتونه؟من تو لیست بحش پیداش نکردم (یا بوده و اسمش رو به انگلیسی نمیدونستم) حالا آیا کسی این فیلمو داره ؟ فیلم خوبی بود مضمون خوبی هم داشت/
ارادتمند محمد علیزاده

محمد جان اینو هنوز نه برای دانلود و نه برای خرید پیدا کردیم ، برا همون تو لیست نمیتونی پیداش کنی ;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا خارج شدی بعد دوباره لوگ ان کردی!من هنوز علت این پدیده رو نفهمیدم!معمولا وقتی موسم تشدید ف ی ل ت ر ی ن گ پی تی می رسه این اتفاق میوفته!یه اکانت دیگه بساز برو توش این موضوع احتمال داره حل بشه!;)

ممکنه
امروز که اومدم درست شده بود.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یه پیشنهاد داشتم .
ما یه تاپیک داریم که درباره میازاکی هست . ولی اصلا کامل نیست . من نمیدونم چرا اینقدر توی این فروم به کارهای میازاکی بی توجهی میشه . ضمنا یه تاپیک هم داریم به اسم قلعه متحرک هاول که نمی دونم چرا براش یه تاپیک جدا زده شده ؟؟؟
به نظر من باید یه تاپیک جدید زد . مثلا اسمشو بزاریم استودیو گیبلی یا همین میازاکی رو به فارسی بنویسیم . خودم هم قصد دارم درباره کارهاش حسابی صحبت کنم و نقدش کنیم . و کارهاشو اونجا معرفی کنیم .
اگر با نظر من موافق هستید شروع کنم . اگر هم نه . خوب توضیح بدید .

-----------

راستی فریدا قضیه این ستاره ها چیه که گذاشتی توی امضات ؟؟؟ چرا ستاره ؟؟/

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد جان اینو هنوز نه برای دانلود و نه برای خرید پیدا کردیم ، برا همون تو لیست نمیتونی پیداش کنی ;)

بد شد ولی مجلی نی سعی میکنم اگه بشه از Emule پیداش کنم ولی کسی اسم انگلیسی ای انیمه رو بلده ؟ اگه کسی داره اینجا ذکر کنه لطفا
مرسی

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الو و و و و و و .
همه خوابن ؟؟؟ چرا کسی به سوال من جواب نداد ؟ ؟؟
فریدا ؟ live for what ؟؟
کجایین؟؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
الو و و و و و و .
همه خوابن ؟؟؟ چرا کسی به سوال من جواب نداد ؟ ؟؟
فریدا ؟ live for what ؟؟
کجایین؟؟؟

من كه بيدارم :happy: اما در مورد سوالت بهتره صبر كني فريدا بياد! ;)

Konami

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ...

ابتدا يك خسته نباشيد جانانه به همه دوستان قسمت انيميشن ميگم بخش پربار و جذابي هست ... من اينقدر سرم شلوغ بوده كه تابحال تنها فكري كه از PT داشتم براي پشتيباني از سايت خودمون بوده و هيچ وقت تا بحال توي فرومش گشت نزده بودم تا اينكه يكي از دوستان در تاپيك ديگه منو به اين قسمت معرفي كرد.

قبل از هر سخني بگم ديدم كه تاپيك هايي براي راهنمايي تازه وارد ها داريد و يكسري قوانين و از انجايي كه زمان ميبره تا من بخونم و با جو اينجا كمي اشنا بشم اگر سوالات و درخواست هايي داشتم كه بي مورد هست اميدوارم ناراحت نشيد.

من از علاقه مندان فيلم و بخصوص انيميشن و انيمه و Hen... هستم و از اونجايي كه فيلم و انيميشن هاي روز و بازاري به راحتي پيدا ميشه و در عوض انيمه بخصوص سريال هاشون و Hen... بسيار ناياب هست همواره دنبال همچين مكاني ميگشتم كه بتونم اين اقلام را پيدا كنم.

حالا يكي از دوستان لطف كنه بگه كسي هست كه اينجا انيمه و Hen... ارشيو براي فروش داشته باشه و يا من چطوري ميتونم تهيه كنم؟

ممنون ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام ...

ابتدا يك خسته نباشيد جانانه به همه دوستان قسمت انيميشن ميگم بخش پربار و جذابي هست ... من اينقدر سرم شلوغ بوده كه تابحال تنها فكري كه از PT داشتم براي پشتيباني از سايت خودمون بوده و هيچ وقت تا بحال توي فرومش گشت نزده بودم تا اينكه يكي از دوستان در تاپيك ديگه منو به اين قسمت معرفي كرد.

قبل از هر سخني بگم ديدم كه تاپيك هايي براي راهنمايي تازه وارد ها داريد و يكسري قوانين و از انجايي كه زمان ميبره تا من بخونم و با جو اينجا كمي اشنا بشم اگر سوالات و درخواست هايي داشتم كه بي مورد هست اميدوارم ناراحت نشيد.

ممنون ...

حاجی میگم بد نیست قسمت اخر صحبتاتون رو یکم مورد عنایت قرار بدی..:lol:

در مورد کارتونها هم 1 تاپیک پخش کارتون تو خخود بخش انیمیشن هستش 1 دونه هم تو امضای من... البته اون چیسزی که شما خواستی بجز مورد اخری اینجا قالبل تهیه هستش ولی نه بصورت فروش و کاسبی.. تقریبا برای دوستانشون بصورت رفاقتی میفرستن...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام ...

ابتدا يك خسته نباشيد جانانه به همه دوستان قسمت انيميشن ميگم بخش پربار و جذابي هست ... من اينقدر سرم شلوغ بوده كه تابحال تنها فكري كه از PT داشتم براي پشتيباني از سايت خودمون بوده و هيچ وقت تا بحال توي فرومش گشت نزده بودم تا اينكه يكي از دوستان در تاپيك ديگه منو به اين قسمت معرفي كرد...
سلام

به بخش انيميشن خوش اومدين. :happy:

در مورد تهيه انيمه ها ميتونين به اين تاپيک مراجعه کنين. با توجه به اينکه در اين تاپيک خريد و فروشی انجام نميشه و دوستان انيمه های خودشون رو به مشارکت گزاشتن. :cool:

اميدوارم که از اطلاعات اين بخش هم خوشتون بياد و عضو موندگار بخش ما بشين.;)

در ضمن ممنون ميشم از عنوان کردن صريح لغت hen... خودداری کنين. :f34r:

بالا