• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ، پيشنهادات ،سوال ها و حل مشکلات بخش انيميشن

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
با پوزش از مدیران

دوست عزیز سلام
کارتون مورد نظر شما را (طبق لیست موجود در تاپیک انیمیشن) خانم saheljunior و آقای Matin دارند. با یکی از این دو عزیز تماس بگیرید
متشکرم

در تكميل صحبتهاي شما .... پخش كننده هارو توي پست اول مشخص كردند . براي شهرستانها لرد سياه و تهران دنيل اليواو شما بايد فقط با اين دو نفر تماس بگيرين :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به تمامی اساتید ....
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده !!! من چند روز پیش یه تاپیک زدم و درباره کارتون یونیکورن اسب شاخدار پرسیدم ، مدیریت محترم منو اهنمایی کردند و من به سه نفر از مدیران این بخش پی ام فرستادم و درخواست این کارتون رو کردم ولی تا به حال جوابی دریافت نکردم!!!!؟؟؟. به غیر از یکی ار آقایان مدیر که اظهار کردن این کارتون رو ندارن ، بقیه روسا همچنان در مقابل درخواست من سکوت اختیار کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
حالا من میخوام بدونم چیکار باید بکنم ؟آیا با تمامی درخواستهای اعضای جدید اینطور برخورد میشه یا من استثنام

:blink:

شما از من پرسیدید و من در جوابتون گفتم خودم این کارتون رو ندارم و برای اینکه بدونین چه کسانی دارن لیست انیمیشن ها رو دانلود کنین و ببینین .

hmm.gif

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ....
با تشکر از جواب و وقت دوستان .
فرمایش شما درست ،من قوانین رو مطالعه کردم و همون روز اول به لرد سیاه و دانیل اولیوا و linghuchong پی ام زدم
که برادر دانیل جواب دادند ندارند ولی باقی روسا جواب نداده بودن تا امروز، و من طبق قوانین، چون شهرستان زندگی میکنم به برادر لرد سیاه پی ام زدم ولی هنوز ..........
میشه یکی سفارش مارو بکنه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دوست جان؛ شما اگه لیست رو دانلود کرده بودید و با دقت نگاه می کردید می دیدید که کارتون مورد نظر شما رو فقط یک نفر داره و اون یک نفر هم لرد سیاه نیستن.

برای گرفتن کارتون فقط باید به شخصی که کارتون رو داره پی ام بزنین.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ....
با تشکر از جواب و وقت دوستان .
فرمایش شما درست ،من قوانین رو مطالعه کردم و همون روز اول به لرد سیاه و دانیل اولیوا و linghuchong پی ام زدم
که برادر دانیل جواب دادند ندارند ولی باقی روسا جواب نداده بودن تا امروز، و من طبق قوانین، چون شهرستان زندگی میکنم به برادر لرد سیاه پی ام زدم ولی هنوز ..........
میشه یکی سفارش مارو بکنه

دوست عزیز متاسفانه لرد سیاه چند روزی بود که به علت فوت یکی از بستگان به سایت سر نمی زدند. اگر کمی به ایشان وقت بدهید حتما با شما تماس می گیرند

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
در مورد ژاپنی ها ANN ليست همه کارتون هايی که قراره در بياد رو تا 1 سال ديگه داده!:blink::happy: تاريخشون رو هم داده:p، حالا ما چی اضافه تر بگيم؟ :blink::cool:

خواهر شما که دوباره بحث رو بردین طرف انیمیشن های ژاپنی ... اخبار کلی تر هست ...

از طرفی بالاخره اخبار باید از یه سایتی نقل بشه دیگه ... ;)
از جمله ...

http://news.awn.com/
http://www.bcdb.com/bcdb/page.cgi?p=News
به نظر من اگه پست زدن توی این تاپیکو به دو یا سه نفر محدود نکنیم بهتره.به نظر من اینطور باشه که هر کدوم از بچه ها که به سایتها و وبلاگهای مختلف سر میزنن اگه به خبر تازه و جدیدی درباره ی همون موضوعاتی که شما بالا بهشون اشاره کردین برخوردن بیان توی این تاپیک و بچه های دیگه رو ازش مطلع کنن...

من کلی گفتم و گرنه همه می تونن شرکت کنن ... محدودیت نداره ..

برای اینکه باز هم موضوع باز تر بشه ... مثلا من می خواستم خبر حضور انیمیشن پرسپولیس رو در جشواره ی کن بگم ... خب , این موضوع کجا باید مطرح بشه ؟؟؟ ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برای اینکه باز هم موضوع باز تر بشه ... مثلا من می خواستم خبر حضور انیمیشن پرسپولیس رو در جشواره ی کن بگم ... خب , این موضوع کجا باید مطرح بشه ؟؟؟ ...
راست ميگی برادر، پس تاپيکش رو بزنين.;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من مخالفم
میدونید چرا؟
اون تاپیک هم اینقدر طولانی میشه که برای یک تازه وارد اصلا دیونه کننده میشه.
اول از همه ما باید برای هر کاری یک سری مسول تعیین کنیم
تا مسول هر بخش هایی تعیین نشه همه چی شیر تو شیر میشه:wacko:
با اونکه کلا من با اینگونه تاپیک های خبری مخالفم (چرا که هدف فروم خبر نیست اشتراک افکار وگرنه بهش باید میگفتیم سایت خبری) ولی به دلیل اینکه گاهی اوقات مسولین دانلود ها یا بچه های نمی تونند اخبار رو تو چند جا دنبال کنند خوبه)
تاپیک زدن خیلی راحت هست اصل اینه که بشه مدیریتش کرد.
اول هدف از زدن تاپیک را باید تعیین کنیم
دوم قرار تو این تاپیک درباره چه چیزای حرف بزنیم و قوانین کاملا سختی براش بزاریم که به هدف تاپیک خللی ایجاد نشه!!
سوم از قرار دادن خبر های تکراری جلوگیری بشه!!
چهارم از بحث بر سر اخبار تو تاپیک اخبار جلوگیری بشه و تو یک بخش دیگه بحث صورت بگیره

من از یک عادت ایرانی ها خیلی بدم میاد همه میگن بزن همه چی Ok هست بدون اینکه دقیقا بدونن چی می خوان
الان این بخش چندین تاپیک داره که همه شیر تو شیر شده و اصلا هیچی سر جاش نیستو مثل یک اتاق شلوغ شده که فقط کسی که توش زندگی می کنه میدونه اسباب و وسایل کجا ریخته شده.
همین جا همه چیو اتمام حجت بکنید و بعد تاپیک ایجاد کنید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آقا من انیمه I my me srawberry eggs رو می خوام کی داره هر کی داره شماره تلفنشو بده:D
دوست عزيز

تاپيک راهنمای بخش انيميشن برای شما نوشته شده که مطالبش رو بخونيد و بدونيد که از کجا ميشه کارتون ها رو گرفت. تاپيک نظرات ، پيشنهادات و حل مشکلات بخش انيميشن هم برای اين زده شده که اگه شما سوالی دارين اونجا بپرسين.

از شما خواهش ميکنم برای يک سوال يک تاپيک جداگانه نزنين.

ممنون

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی اساتید
من لیست انیمه ها رو داونلود کردم فقط یه مشکلی هست که من متاسفانه اسم اصلی انیمه هارو بلد نیستم و نمی دونم که کارتونی که قبلا تو ایران با یه اسمی پخش میشده اسم انگلیسی اون چیه؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به تمامی اساتید
من لیست انیمه ها رو داونلود کردم فقط یه مشکلی هست که من متاسفانه اسم اصلی انیمه هارو بلد نیستم و نمی دونم که کارتونی که قبلا تو ایران با یه اسمی پخش میشده اسم انگلیسی اون چیه؟

کارتون هایی که توی لیست هست بیشتر کارتون های جدیده ... کارتون های قدیمی تعدادشون خیلی کمه (در حد 4-5 تا نهایتش)
character0097.gif

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استاد ممنون از راهنمایی تون ... میخواستم بدونم اینجا کسی مجموعه هایی مثل سریال دژ فضایی یا چوبین رو داره یا نه؟

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به تمامی اساتید

این آدرس خیلی از کارتون های قدیمی که توایران پخش شده را دارد:
http://www.nipponanimation.com/catalogue/index.html

سلام استاد ممنون از راهنمایی تون ... میخواستم بدونم اینجا کسی مجموعه هایی مثل سریال دژ فضایی یا چوبین رو داره یا نه؟
دژ فضایی به اسم robotech در لیست بخش انیمیشن موجود است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من يه پيشنهاد دارم.
اونايي كه دارند انيمه ها رو دان مي كنند خودشون يه نمره به اون بدند، از 0 تا 5 نياز نيست به اين آمار توجه شديدي بشه ولي بازم براي كساني كه مي خواند ببينند مي تونه مرجع باشه. البته نظر ها شخصي است و هيچ گونه مسوليتي بابت نمره ايي كه داده نداره ممكنه مثلا من به يه انيمه نمره 3 بدم ولي يكي ديگه كه ببينه خيلي ازش خوشش بياد. ولي همون طور كه گفتم كاملا شخصي هست.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم تو این بخش این همه بلیچ بین داریم چرا یه تاپیک جدا درباره بلیچ باز نمی کنید؟ به نظر من که جای بحث خیلی داره.
بزنش;) ولی بايد قول بدی سر پا نگرش داری!:D:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان من يه پيشنهاد دارم.
اونايي كه دارند انيمه ها رو دان مي كنند خودشون يه نمره به اون بدند، از 0 تا 5 نياز نيست به اين آمار توجه شديدي بشه ولي بازم براي كساني كه مي خواند ببينند مي تونه مرجع باشه. البته نظر ها شخصي است و هيچ گونه مسوليتي بابت نمره ايي كه داده نداره ممكنه مثلا من به يه انيمه نمره 3 بدم ولي يكي ديگه كه ببينه خيلي ازش خوشش بياد. ولي همون طور كه گفتم كاملا شخصي هست.
برادر کاکاشی هم ميخواد تقريباً همين کار رو بکنه. ولی به نظر من سخته اماره همه اين کارتون ها رو نگه داشتن!:wacko::rolleyes:

بالا