linghuchong
مدیر بازنشسته
ممنون برادر سهراب :happy:با پوزش از مدیران...
ممنون برادر سهراب :happy:با پوزش از مدیران...
با پوزش از مدیران
دوست عزیز سلام
کارتون مورد نظر شما را (طبق لیست موجود در تاپیک انیمیشن) خانم saheljunior و آقای Matin دارند. با یکی از این دو عزیز تماس بگیرید
متشکرم
سلام به تمامی اساتید ....
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده !!! من چند روز پیش یه تاپیک زدم و درباره کارتون یونیکورن اسب شاخدار پرسیدم ، مدیریت محترم منو اهنمایی کردند و من به سه نفر از مدیران این بخش پی ام فرستادم و درخواست این کارتون رو کردم ولی تا به حال جوابی دریافت نکردم!!!!؟؟؟. به غیر از یکی ار آقایان مدیر که اظهار کردن این کارتون رو ندارن ، بقیه روسا همچنان در مقابل درخواست من سکوت اختیار کردن !!!!؟؟؟؟؟؟
حالا من میخوام بدونم چیکار باید بکنم ؟آیا با تمامی درخواستهای اعضای جدید اینطور برخورد میشه یا من استثنام
سلام ....
با تشکر از جواب و وقت دوستان .
فرمایش شما درست ،من قوانین رو مطالعه کردم و همون روز اول به لرد سیاه و دانیل اولیوا و linghuchong پی ام زدم
که برادر دانیل جواب دادند ندارند ولی باقی روسا جواب نداده بودن تا امروز، و من طبق قوانین، چون شهرستان زندگی میکنم به برادر لرد سیاه پی ام زدم ولی هنوز ..........
میشه یکی سفارش مارو بکنه
در مورد ژاپنی ها ANN ليست همه کارتون هايی که قراره در بياد رو تا 1 سال ديگه داده!:blink::happy: تاريخشون رو هم داده، حالا ما چی اضافه تر بگيم؟ :blink:
![]()
به نظر من اگه پست زدن توی این تاپیکو به دو یا سه نفر محدود نکنیم بهتره.به نظر من اینطور باشه که هر کدوم از بچه ها که به سایتها و وبلاگهای مختلف سر میزنن اگه به خبر تازه و جدیدی درباره ی همون موضوعاتی که شما بالا بهشون اشاره کردین برخوردن بیان توی این تاپیک و بچه های دیگه رو ازش مطلع کنن...
راست ميگی برادر، پس تاپيکش رو بزنين.برای اینکه باز هم موضوع باز تر بشه ... مثلا من می خواستم خبر حضور انیمیشن پرسپولیس رو در جشواره ی کن بگم ... خب , این موضوع کجا باید مطرح بشه ؟؟؟ ...
راست ميگی برادر، پس تاپيکش رو بزنين.![]()
دوست عزيزآقا من انیمه I my me srawberry eggs رو می خوام کی داره هر کی داره شماره تلفنشو بده![]()
سلام به تمامی اساتید
من لیست انیمه ها رو داونلود کردم فقط یه مشکلی هست که من متاسفانه اسم اصلی انیمه هارو بلد نیستم و نمی دونم که کارتونی که قبلا تو ایران با یه اسمی پخش میشده اسم انگلیسی اون چیه؟
سلام به تمامی اساتید
من لیست انیمه ها رو داونلود کردم فقط یه مشکلی هست که من متاسفانه اسم اصلی انیمه هارو بلد نیستم و نمی دونم که کارتونی که قبلا تو ایران با یه اسمی پخش میشده اسم انگلیسی اون چیه؟
دژ فضایی به اسم robotech در لیست بخش انیمیشن موجود است.سلام استاد ممنون از راهنمایی تون ... میخواستم بدونم اینجا کسی مجموعه هایی مثل سریال دژ فضایی یا چوبین رو داره یا نه؟
بزنشمیگم تو این بخش این همه بلیچ بین داریم چرا یه تاپیک جدا درباره بلیچ باز نمی کنید؟ به نظر من که جای بحث خیلی داره.
برادر کاکاشی هم ميخواد تقريباً همين کار رو بکنه. ولی به نظر من سخته اماره همه اين کارتون ها رو نگه داشتن!:wacko:دوستان من يه پيشنهاد دارم.
اونايي كه دارند انيمه ها رو دان مي كنند خودشون يه نمره به اون بدند، از 0 تا 5 نياز نيست به اين آمار توجه شديدي بشه ولي بازم براي كساني كه مي خواند ببينند مي تونه مرجع باشه. البته نظر ها شخصي است و هيچ گونه مسوليتي بابت نمره ايي كه داده نداره ممكنه مثلا من به يه انيمه نمره 3 بدم ولي يكي ديگه كه ببينه خيلي ازش خوشش بياد. ولي همون طور كه گفتم كاملا شخصي هست.