خوبه دیگه ... یه گام مثبته در جهت به رسمیت شناختن تلاش دوستان ...به سيد عزير و پر تلاش و خواهر دريا هم تبريك ميگمولي چرا يكي يكي گزينه هاي مديريت بخش دارن كاربر فعال ميشن
خوبه دیگه ... یه گام مثبته در جهت به رسمیت شناختن تلاش دوستان ...به سيد عزير و پر تلاش و خواهر دريا هم تبريك ميگمولي چرا يكي يكي گزينه هاي مديريت بخش دارن كاربر فعال ميشن
به سيد عزير و پر تلاش و خواهر دريا هم تبريك ميگمولي چرا يكي يكي گزينه هاي مديريت بخش دارن كاربر فعال ميشن
به سيد عزير و پر تلاش و خواهر دريا هم تبريك ميگم ولي چرا يكي يكي گزينه هاي مديريت بخش دارن كاربر فعال ميشن
من هر چیزی که بهم منتقل شده بود ، منتقل کردم!
هیچکدوم از دوستان به صورت 100% قبول نکردند مدیریت اینجا رو!
ما هم صبر کردیم تا شرایط دوستان مناسبتر بشه یا دوستی با شرایط مناسب پیدا بشه!
از دوستان عزيز كه ميتونند مديريت بخش رو به عهده بگيرند خواهش ميكنم توي همين تاپيك اعلام كنند
نبود ؟!؟
من قبلا نظرمو در پي ام گفتمنبود ؟!؟
خب فعلآ قرار شد كه تا انتخاب مدير تمام دوستان مدير در اين قسمت مديريت غير مستقيم داشته باشند!
يعني تمام مواردي كه بايد اصلاح بشه رو اينجا بگن تا ما براشون انجام بديم!
مدیران غیر مستقیم این تاپیک لطف کنن پستهایی که مربوط به خرید دوربین و مسائل مرتبط هست را به بخش مربوطه منتقل کنند.
اگر نياز به معرفي تاپيكها باشه ، با دوستان فعال در بخش تقسيم كار ميكنيم و تاپيكهايي كه نياز به جا به جايي دارند رو معرفي ميكنيم
تجربه همکاری مدیر و کاربر توی بخش های دیگه خوب بوده ... مثلا بخش برق و الکترونیک رو در نظر بگیر .. کاربرهای خوب اون بخش میان توی تاپیک مربوطه و درباره اینکه چه تاپیکی (همه کارها به همراه لینک تاپیک مطرح میشه) کم بشه ، زیاد بشه ، ادغام بشه و ... بحث می کنن و منم براساس نظر اکثریت ، اقدام لازم رو انجام میدم ...تاپیکهای بی ربط (مربوط به مشاورهی خرید یا مقایسهی دوربینها)، کاملا مشخص هستند. لطفا در جهت حذف یا انتقال آنها، اقدام کنید.
نمیشه که هر روز یک لیست از این تاپیکها در این تاپیک بفرستیم.
من اصرار بر چنین تعاملی را متوجه نمیشوم. حتما شما هم اصرار من و برخی دوستان دیگر را متوجه نمیشود.تجربه همکاری مدیر و کاربر توی بخش های دیگه خوب بوده ... مثلا بخش برق و الکترونیک رو در نظر بگیر .. کاربرهای خوب اون بخش میان توی تاپیک مربوطه و درباره اینکه چه تاپیکی (همه کارها به همراه لینک تاپیک مطرح میشه) کم بشه ، زیاد بشه ، ادغام بشه و ... بحث می کنن و منم براساس نظر اکثریت ، اقدام لازم رو انجام میدم ...
چه اشکالی داره که اینجا هم اون الگوی موفق امتحان بشه ...