حساب ویژه معاملات آنلاین همونیه که میشه حساب بانکی رو مستقیم به کارگزاری وصل کرد؟امروز رفتم بانک پاسارگاد و حساب ویژه معاملات آنلاین باز کردم
تقریبا همچین چیزیه.حساب ویژه معاملات آنلاین همونیه که میشه حساب بانکی رو مستقیم به کارگزاری وصل کرد؟
چندتا کارگزاری تماس گرفتم و سوال کردم. برای مبالغ بالای 50 م نه خبری از این روشی بود که شما گفتین، نه امکان اتصال مستقیم حساب بانکی به کارگزاری رو داشتنبا افتتاح حساب تو بانک دیگه لازم نیست برای احراز هویت به کارگزاری یا دفاتر پیشخوان مراجعه کرد . اون فرمها رو پر میکنی مدارک رو ارسال می کنی
اتصال مستقیم کدوم حساب؟ این حساب ویژه معاملات آنلاین که گفتم برای کارگزاری پاسارگاد هست.چندتا کارگزاری تماس گرفتم و سوال کردم. برای مبالغ بالای 50 م نه خبری از این روشی بود که شما گفتین، نه امکان اتصال مستقیم حساب بانکی به کارگزاری رو داشتن
خودتون کارگزاری رو میشناسید که بشه به این شکل ثبت نام کرد؟
تو آگاه تنها روش اتصالش به درگاه بانکی اینطوری بود که با گزینه پرداخت شتابی میتونستیم فقط روزی 50 میلیون(سقف خرید) برداشت و به حساب کارگزاری اضافه کنیم(یعنی صرفا خرید غیرحضوری و اینترنتی)، برای مبالغ بالاتر هم راهی جز رفتن به بانک و پر کردن فیش واریزی به حساب کارگزاری نبود! نمیدونم شایدم بوده و درست راهنماییم نکردن.. مدتهاست که از همین طریق انتقال وجه داشتماون حسابهای سامان و ملت هست میشه مستقیم به کارگزاری ها وصل کرد. روش وصل کردن حساب ملت به مفید تو سایتشون هست.
اون بالای ۵۰ میلیون رو متوجه نشدم
انگار سقف خرید و انتقال وجه شده ۵۰ میلیون تومن شاید برای این باشه.تو آگاه تنها روش اتصالش به درگاه بانکی اینطوری بود که با گزینه پرداخت شتابی میتونستیم فقط روزی 50 میلیون(سقف خرید) برداشت و به حساب کارگزاری اضافه کنیم(یعنی صرفا خرید غیرحضوری و اینترنتی)، برای مبالغ بالاتر هم راهی جز رفتن به بانک و پر کردن فیش واریزی به حساب کارگزاری نبود! نمیدونم شایدم بوده و درست راهنماییم نکردن.. مدتهاست که از همین طریق انتقال وجه داشتم
امروز راجع به اتصال مستقیم حساب بانکی و حساب ویژه معاملات آنلاین از چند تا کارگزاری سوال کردم، ولی مرکز تماسشون انگار تا حالا اصلا به گوششونم نخورده بود! وقتی براشون توضیح دادم گفتن چنین چیزی نداریم. فقط اپراتور یه کارگزاری وقت گذاشت و رفت سوال کرد وقتی برگشتم جوابش همون بود
چند وقت قبل تماس گرفتم سوال کردم، گفتن این خدماتو نداریم!تدبیرگران اتصال بانکی داشته
تماس مماس رو ول کنید . یه حساب بانک سامان باید باز کنید تو اینترنت بانکش هست کاملا غیر حضوریدوستان سهمی تو ضرر باشی میانگین کمی از مقدار ضرر کمی میکنی
برعکسش توی پرتفو به چه شکلی میشه. مثلن هزار خریدی توی 50درصد سودی و حالا توی 1500 سهم اضافه میکنی مثلن به تعداد خرید اولیه ات. مقدار سود توی پرتفو به چه شکلی میشه؟
من برج 3 ثبت نام کردم برای خودم و مادرم تو یک روز به فاصله 10 دقیقه تعیین هویت شدیم.......رمز مادرم روز بعد اومد مال خودم دقیقا 5 روز طول کشید تا بیاددوستان من هشت روزه برای کارگزاری مفید ثبت نامه کردم ( از طریق دفاتر پیشخوان ) هنوز رمز سامانه رو نداده . در صورتی که اس ام اس اومد 5 روزه رمز ارسال میشه . کسی جدیدا مفید ثبت نام کرده ؟ چه قدر طول میکشه ؟
ممنون ، خب غیر طبیعی نیست برای من اینقدر طول کشیده ؟ تلفن های مفید هم که خداروشکر یه سره مشغوله آدم نمیدونه از کی بپرسهمن برج 3 ثبت نام کردم برای خودم و مادرم تو یک روز به فاصله 10 دقیقه تعیین هویت شدیم.......رمز مادرم روز بعد اومد مال خودم دقیقا 5 روز طول کشید تا بیاد
منم چند وقت پیش که میخواستم بگیرم 12 روز طولش دادن زنگ زدم بهشون همونروز تماس رمز فرستادن و اکانت ایجاد شددوستان من هشت روزه برای کارگزاری مفید ثبت نامه کردم ( از طریق دفاتر پیشخوان ) هنوز رمز سامانه رو نداده . در صورتی که اس ام اس اومد 5 روزه رمز ارسال میشه . کسی جدیدا مفید ثبت نام کرده ؟ چه قدر طول میکشه ؟
اگه اينجوريه كه پس قضيه هماهنگ شده كه هيچكي نبينه صف رومفید چند روزه کلا نشون نمیده، انگار نه انگار که نه انگار مشاهده پیوست 1188146
هنوز خبری نشده.امروز رفتم بانک پاسارگاد و حساب ویژه معاملات آنلاین باز کردم، تو سایت فرمها رو پر کردم و مدارک رو آپلود کردم، منتظر تأیید کارشناسا هست
از نرم افزار داتکس استفاده می کنن. زیر مجموعه هلدینگ فناپ. که خودشم وابسته به گروه مالی پاسارگاد هست
ببینم کارگزاری پاسارگاد چطوریه