mohsenmx
Registered User
آره راست ميگهبه نقل از mehrdad1355 :چه رمانتيک!!!!
آره راست ميگهبه نقل از mehrdad1355 :چه رمانتيک!!!!
شماره حساب 2323 بانك احسان شعبه نودوهفت!!هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
شعبه اسكان :lol:به نقل از Asef :شماره حساب 2323 بانك احسان شعبه نودوهفت!!
شعبه 97 بانك احسانبه نقل از mohsenmx :شعبه اسكان :lol:
راستي گفتي سرندي پيتي كسي نمي دونه كارتونشو ميشه از كجا گير آووردبه نقل از Asef :شعبه 97 بانك احسان
شعبه احسان بانك 97
شعبه اسكان بانك كشاورزي
شعبه تهران بانك مركزي
شعبه پي تي بانك سرند پي تي
به هر كدوم كه واريز كنيد ميرسه به VMF
به نقل از mohsenmx :راستي گفتي سرندي پيتي كسي نمي دونه كارتونشو ميشه از كجا گير آوورد
وی ام اف جان بیا دست وردار!! این ره که تو میروی به ترکستان هم نمی رود!! کی میاد اینهمه برا چیزی که هنوز مشخص نیست خرج کنهبه نقل از vmf :و همچنان اين تاپيك مظلومانه منتظر مي ماند تا صبح دولتش بدمد!!!!!!!!!!!!!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
به نقل از mehrdad1355 :وی ام اف جان بیا دست وردار!! این ره که تو میروی به ترکستان هم نمی رود!! کی میاد اینهمه برا چیزی که هنوز مشخص نیست خرج کنه
با یک چیز کوچولو و ایده من شروع کن تا بقیه واقعا ببین که به درد میخوره اصل ایده ات بعدا میتونی سرمایه هم جذب کنی و اونطور که می خواهی اجراش کنی
به نقل از Asef :شعبه پي تي بانك سرند پي تي
به هر كدوم كه واريز كنيد ميرسه به VMF
کفتر رو تو هوا و شتر رو تو بیابون نمی فروشن!!!!!!!!! اول درست کن بعد بذل و بخشش کن!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:به نقل از vmf :ظاهرا انگار خودت از همه بیشتر برای این کار پایه هستی ها! فکر اگر یک روزی کتاب خونه راه افتاد بد نیست شما رو به عنوان مدیر روابط عمومی اش انتخاب بکنیم یا اینکه حداقل بشی مدیر بخش انتقادات. چون این جوری خیال همه راحته که همه یک مخالف تمام عیار شده به عنوان مدیر بخش انتقادات و بالاخره انتقاداتشون به جایی میرسه
میبینی چقدر پست های خوبی توی این کتاب خونه برات سراغ دارم اما تو هی بگو تهرون بدجایی هست و.... ساز مخالف بزن
می بینی که سنگ بزرگ برداشتن!!!!!!! و تنها من هستم که به وظیفه ام در گور به گور کردن تاپیک و نبش قبرش عمل می کنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از ehsan :آقا راستی این کتابخونه به کجا رسید پس؟ محمدرضا در موردش گفته بود و منم گفتم میشه امکانات به شما و بقیه دوستان تا حد ممکن بدیم. البته خب اصل قضیه (کتابها) مهم هستن.
خلاصه اینکه به نتیجه ای رسیدین یا نه؟
به نقل از ehsan :آقا راستی این کتابخونه به کجا رسید پس؟ محمدرضا در موردش گفته بود و منم گفتم میشه امکانات به شما و بقیه دوستان تا حد ممکن بدیم. البته خب اصل قضیه (کتابها) مهم هستن.
خلاصه اینکه به نتیجه ای رسیدین یا نه؟
اي مهرداد گور كن !!!!!!!به نقل از mehrdad1355 :می بینی که سنگ بزرگ برداشتن!!!!!!! و تنها من هستم که به وظیفه ام در گور به گور کردن تاپیک و نبش قبرش عمل می کنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
راهی جز اونی که من گفتم نیست!! گمونم خودم باید دنبال عملی کردن راه خودم برم و صد البته چیزهای رو که به کار خودم بخوره جمع می کنم!!!!!!!! :happy: