به نقل از SherlockHolmes :
كار 3 بخشه!
بخش اول كتابها كه اونش با منه!!
بخش دوم هاست!وآ پلود گه شيف شب عزيز ترتيبشو خواهد داد اونم در عرض 24 ساعت
بخش سوم برنامهايه كه بايد نوشته بشه!!!
و مهم بخش سومهّ كه كسي تا جالا پيش نهادي نداده پس بنا براين بخش سومو بچسبيد!
مي بينم كه همچنان شرلوك يكي از پشتيبانان اين طرح به حساب مياد و.... ديگران ( علي الخصوص اقا مهرداد) هم از اين شرلوك ما ياد بگيرند.
و اما پيشنهادات شما.
عرض شود كه بخش كتاب رو ميشه تا حدود خيلي زيادي به شما واگذار كرد چون از حق نگزريم شما كلي كتاب داري كه خيلي ها براش له له ميزنند :blink: اما اين وسط يه مشكلي وجود داره كه البته طبق اخرين ليستي كه شما براي فروش اعلام كرد بودي اكثر كتاب ها مخصوص شبكه و در درجه دوم برنامه نويسي هست. كه البته درسته كه شبكه كار ها تعدادشون زياد شده اما بايد در نظر گرفت كه همه به دنبال اين موضوع نيستند و خيلي از افراد كه به كتاب هاي مرتبط با برنامه نويسي و يك سري از افراد ديگر كه هم اكنون تعدادشون هم درحال رشد به دنبال كتاب هاي گرافيكي و برنامه هاي مرتبط با اون هستند. و البته اگر خودت هم دقت كرده باشي يك سريا از كتاب هاي تو فوق العاده تخصصي هستند كه نمي ارزه به خاطر چند نفر اونها رو توي سايت قرار داد.
پس
1- پيشنهادي كه من براي حل مشكل علاقه مندي مشتري ها دارم اين هست كه موضوعات رو مثلا به سه دسته شبكه و برنامه نويسي و گرافيك طبقه بندي بكنيم و چند نفر رو مامور بكنيم كه برند از طريق ايميل و فروم و اين طرف و اون طرف سوال بكنند كه مثلا طبق اين ليست شما كدام كتاب رو بيشتر مي پسنديد يا بهتر بگم كه سوال بكنيم مثلا كدام دسته از كتاب ها و كدام انتشارات (آمريكايي) رو بيشتر براي كتاب هاي مورد علاقه تون مي پسنديد و از اين طريق بفهميم كه كدام كتاب ها بيشتر بازار داره و مردم دنبالش هستند تا اينكه الكي بيراهه نريم. چون ما با اين بودجه كم نمي تونيم كتاب خونه كنگره امريكا رو راه بندازيم. پس بايد ياد بگيريم كه چه طوري هواي مشتري ها رو داشته باشيم.
مثلا براي پيگري من فروم هاي مجيد انلاين براي نرم افزار هاي گرافيكي و فروم پرشين نتوركز رو براي شبكه پيشنهاد ميكنم چون اينها فروم ها تخصصي و خوبي هستند كه ميشه ادم ها علاقه مند به هر رشته رو يه جوري پيدا كرد.
2- درباره هاست و اپلودهم بايد بگم كه اميدوارم اين شيفت شب عزيز بياد و علانا يا خصوصي بگه چيكار مي تونه بكنه چون شديدا به يك اسپانسر در اين زمينه احتياج هست و بدون ان تقريبا كار تعطيله.
3- هم برنامه نويسي و طراحي سايت هست كه البته من بر عكس شرلوك عزيز فكر ميكنم ميشه كسي رو كه بتونه به ما كمك كنه گير اورد فقط بايد به وقتش دادار و دودور بكنيم كه مال برنامه نويس و طراح سايت مي خواهيم كه ديگه همه كارهاي اويه تا حدود زيادي حل شده باشه تا اينكه كسي نه طرح ما رو بدزده و ه اينكه تكليف ما با خودمون معلوم شده باشه و حدود كار دستون باشه كه اگر لازم شد درباره طراحي سايت با كسي حرف بزنيم همين جوري روي هوا به طرف نگيم و معلوم بكنيم كه چي مي خواهيم و.... عد هم ماشااله چيزي كه زياد برنامه نويس فقط بايد طرف يه خورده اهل حال باشه كه هي نگه من پول مي خواهم و بتونه تا اينكه ما پول دربياريم صبر كنه.
فعلا كه حرفي نيست
فقط منتظرم نظرات و رهنمود :blink: هاي شرلوك هستيم.