• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهي براي كتاب خونه پرشين تولز

persiantools library

• yes

Votes: 6 75.0%
  • no for money

Votes: 0 0.0%
  • no for copyright

Votes: 0 0.0%
  • yes but with membership fee

Votes: 2 25.0%

• Total voters
    8
  • Poll closed .

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از SherlockHolmes :
كامي تو كجا رفتي؟اي بابا
شرلوك با 20 سال سابقه و 30 گيگ كتاب پشت پروژه هست!!!
عمرا نميزارم بخوابه!!شايان كجايي!!!
متاسفانه قضيه تا حد زيادي به اخلاث گند من مربوط ميشه. اينكه دلم مي خواد توي هر كاري سر بكشم و اينكه تا چيزي بهم گفتند فوري بهم بر مي خوري. چه كنم. سالها تلاش كردم خودمو تغيير بدم ولي نشد كه نشد.
بازم معذرت مي خوام. ولي همچنان مي گم كه اگه كتابي خواستيد كه از هيچ جا نتونستيد گير بياريد( يا كش بريد) كافيه بگيد تا اگه تونستم تقديم كنم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بابا من كه گفتم يه مدت دسترسي به نتم كمه ! ولي سر ميزنم ... تا يكي 2 هفته ديگه ! بعدش دوباره مثل قبل ميام !

حالا چرا كتابخونه رو ول ميكنيد ؟!؟!؟!؟!

كامي چي شده كه تو بيخيال شدي ؟!؟! اين كتابخونه با همت 4،5 نفر راه ميفته !

فقط نبايد بيخيالش بشيد !

من شديدا هستم !!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پشتش چی کار میکنه!!!!!!!!!!!! خوابیده!!
اين مهرداد خدايي عجب پشت كاري داره ها!! :D :D
متاسفانه قضيه تا حد زيادي به اخلاث گند من مربوط ميشه. اينكه دلم مي خواد توي هر كاري سر بكشم و اينكه تا چيزي بهم گفتند فوري بهم بر مي خوري. چه كنم. سالها تلاش كردم خودمو تغيير بدم ولي نشد كه نشد.
بازم معذرت مي خوام. ولي همچنان مي گم كه اگه كتابي خواستيد كه از هيچ جا نتونستيد گير بياريد( يا كش بريد) كافيه بگيد تا اگه تونستم تقديم كنم.
حالا چرا كتابخونه رو ول ميكنيد ؟!؟!؟!؟!

كامي چي شده كه تو بيخيال شدي ؟!؟! اين كتابخونه با همت 4،5 نفر راه ميفته !

فقط نبايد بيخيالش بشيد !

من شديدا هستم !!!
همينه!!!!
منم هنوز شديدا هستم . مي باشم . بودم !!!!!
افرين شيفت شب!!خيلي ميخوامت!!
راستي شرلوك جان من متاسانه فرصت پيگري اون قضيه رو با شيفت شب نداشتم . ولي سعي ميكنم يه هر چه زودتر معلومش كنم.

راستي يه مدتي كه شايان اين دور و اطراف نمياد. چون ظاهرا اون هم از كار خوشش ميومد.
يكي از مشكلاتون اينه كه خودت چند وقت به چند وقت مياي اينجا!!پيگير باشي به نظرم حله!!
----------
در انتها شديدا از كامي خواهش ميكنيم بياد با ما همكاري كنه!!خير از جوونيت ببيني كامي جون!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بازم به خودم که این تاپیک رو هر 10 روز یک بار از لاخاکا در میارم و یک عده فوری جمع میشن میگن ما اهل کوفه نیستیمVMF جان تنها بماند و بعد دو سه روز همه گم و گور میشن تا دفعه من که اینو از لا خاکا در بیارم و روز از نو و روزی از نو!! :happy: :happy: :happy: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بازم به خودم که این تاپیک رو هر 10 روز یک بار از لاخاکا در میارم و یک عده فوری جمع میشن میگن ما اهل کوفه نیستیمVMF جان تنها بماند و بعد دو سه روز همه گم و گور میشن تا دفعه من که اینو از لا خاکا در بیارم و روز از نو و روزی از نو!!
تقصير VMF مثلا مثل الان يه هو ميره تو غيبت صغرا!!! تازشم مهرداد جان شما نميدونم چرا اينقدر دل ميسوزوني!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
تقصير VMF مثلا مثل الان يه هو ميره تو غيبت صغرا!!! تازشم مهرداد جان شما نميدونم چرا اينقدر دل ميسوزوني!!!
به خاطر اون طرح جایگزین خودم!!!!!!!!!!!!و اینکه هر دفعه یه مشت به سر کار بودن شما ها می خندم! که هیچ کاری رو نمی تونید تموم کنید و تو هر جایی فقط شدیدا پایه هستید!!!!!!!! ولی عمل یوخدی!!!!!!!:D :D :D D: :D

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اي بابا ما كه هميشه در صحنه تشريف داريم و همش در حال پيگري هستيم. بعد هم مهم نيست كه اين تاپيك بره لاي خاك يا نه چون بالاخره اون كسايي كه مي تونند كمك بكنند حتكما تا حالا اين تاپيك رو ديدن و خوندن اما خوب دلشون نخواسته كه حرفي بزنند پس بجز اينكه بخواهيم ادامه كارها رو پيگري بكنيم فايده ديگه ايي وجود ندارده كه الكي تاپيك رو نبش قبر كنيم.

مهراد جان شما هم الكي توي دل بچه ها رو خالي نكن چون اونها به اندازه كافي مايوس هستند. ولي خوب بلاخره كار گروهي همينه ديگه بايد مشكلاتش رو هم تحمل كرد.

و اما 30pu كه قول داد بود كه به ما هاست بده اما نميدونم چي شد؟ عزيز من يكي نيست كه بگه خوب مگه ما مجورتون كرده بوديم كه به ما هاست بديد. پس چرا الكي قول ميديد و بعد درميريد و صداتون هم درنمياد. بياييد قشنگ اعلام بكنيد اقا ما نمي خواهيم ديگه كمك كنيم و السلام.
باقي اقايون هم از جمله knowhow كه مديران اين سايت باشند هم كه اولاش ظاهرا بدشون نميومد كه اين جا راه بيوفته و يه قول هايي هم داده بودند اما ديگه هيچي به هيچي. خوبه ما اين كار رو مي خواستيم به اسم پرشين تولز بكنيم ولي مديرهاي اين جا جز اقا كامي هيچ كدوم نظري ندادند.

خلاصه اگر به نارضايتي باشه من از همه ناراضي ترم اما ما بايد همچنان صبر كنيم تا ببينيم چي ميشه.

فقط در براي چندمين بار ميگم اين كار يه teamwork هست و قرار هم نيست به اسم كسي (مثلا vmf ) تموم بشه پس لطف كنيد مشكلاتش رو هم درك كنيد. بعد هم شايد هيچ كس توي اين جا از ما حمايت نكرد و رفتيم يه جايه ديگه ولي دليل نميشه كه مرتبا اصل قضيه رو كه همه بهش احتياج داريم زير سوال ببريم. مهم اينه كه ما به يك همچين كتاب خونه ايي احتياج داريم و بايد هم هرچه زودتر راه بيوفته

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم كه دوستان عزيز همش بله و نه نگيد. يا اينكه من هستيم يا نيستم. البته اين كه شما تمايل داريد كمك بكنيد يا نه خيلي خوبه ولي پيشنهاد هم بديد. خلاصه اين طرح رو مال خودتون بدونيد. چون همون طور كه گفتم اين طرح مال من به تنهايي نيست و بايد همه كمك كنند.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از vmf :
يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم كه دوستان عزيز همش بله و نه نگيد. يا اينكه من هستيم يا نيستم. البته اين كه شما تمايل داريد كمك بكنيد يا نه خيلي خوبه ولي پيشنهاد هم بديد. خلاصه اين طرح رو مال خودتون بدونيد. چون همون طور كه گفتم اين طرح مال من به تنهايي نيست و بايد همه كمك كنند.
این طرح تو با این روش اجرای تو به جای نمی رسه!!!!!!!!!!! سنگ بزرگ علامت نزدن هست!!!!!!!!
اگه واقعا علاقه به این طرح داری همونطور که گفتم شروع کن و اگه کارت گرفت اونوقت برو رو فاز اجرایی کردن روش خودت!!!!!!! به اون صورت خودت هم به تنهای و تنها با کمک شرلوک می تونی اجار کنی
و اگرنه باید غاز بچرونی!!!!!!!! چون کسی بابت باد هوا پول نمی ده!!!!!!!!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
كار 3 بخشه!
بخش اول كتابها كه اونش با منه!!
بخش دوم هاست!وآ پلود گه شيف شب عزيز ترتيبشو خواهد داد اونم در عرض 24 ساعت
بخش سوم برنامهايه كه بايد نوشته بشه!!!
و مهم بخش سومهّ كه كسي تا جالا پيش نهادي نداده پس بنا براين بخش سومو بچسبيد!

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad1355 :
و اگرنه باید غاز بچرونی!!!!!!!! چون کسی بابت باد هوا پول نمی ده!!!!!!!!!

عزيز من كدوم باد هوا؟ نا سلامتي مثلا قراره كلي كتاب توي اون كتاب خونه باشه كه توي بازار ده ها برابر قيمت اين كتاب خونه نسخه افستش فروش ميره. بعد هم كسي كه ديگه داره ميره ccna يا mcse ميگيره و حاضره تنها بابت يك كتاب 10-12 هزار تومن پول بده كه تازه اون هم با اون حجم كه نمي تونه با خودش اين طرف و اون طرف ببره همچين هم بدش نمياد با يكي دو تومن قال قضيه رو بكنه. تازه كتاب هاي نرمافزار هاي گرافيكي بماند كه قيمتشون سر به فلك ميزنه

البته طرحي كه توي ذهنت هست خيلي خوبه ولي واقعيتش اين هست كه طرحي كه تو ميگي زمين تا اسمون با اين طرح كتاب خونه انلاين فرق ميكنه. چون وقتي بتوني با يك بار پول دادن به كلي كتاب دسترسي داشته باشي كه حجم خيلي هاشون به cd هم نميرسه و فقط با 5 دقيقه صبر كردن بتوني دانلودشون بكني ديگه حال و حوصله نداري كه براي هر كتاب يك سري پول بدي و يه سري ديگه هم صبر كني برات پستش بكنند و.... اوه به خاطر يك كتاب ممكنه كلي علاف بشي در صورتي كه هنوز معلوم هم نيست كه اون كتاب بتونه مشكلت رو حل بكنه و تازه بعد حداقل يكي دو روز تازه بايد بايد بشيني و بخونيش تا ببيني بدرد ميخوره يا نه.

ولي با اين وجود باز هم طرح بد نيست و خوب مي تونه به عنوان يك كار جنبي استفاده بشه.

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كار 3 بخشه!
بخش اول كتابها كه اونش با منه!!
بخش دوم هاست!وآ پلود گه شيف شب عزيز ترتيبشو خواهد داد اونم در عرض 24 ساعت
بخش سوم برنامهايه كه بايد نوشته بشه!!!
و مهم بخش سومهّ كه كسي تا جالا پيش نهادي نداده پس بنا براين بخش سومو بچسبيد!

مي بينم كه همچنان شرلوك يكي از پشتيبانان اين طرح به حساب مياد و.... ديگران ( علي الخصوص اقا مهرداد) هم از اين شرلوك ما ياد بگيرند.

و اما پيشنهادات شما.
عرض شود كه بخش كتاب رو ميشه تا حدود خيلي زيادي به شما واگذار كرد چون از حق نگزريم شما كلي كتاب داري كه خيلي ها براش له له ميزنند :blink: اما اين وسط يه مشكلي وجود داره كه البته طبق اخرين ليستي كه شما براي فروش اعلام كرد بودي اكثر كتاب ها مخصوص شبكه و در درجه دوم برنامه نويسي هست. كه البته درسته كه شبكه كار ها تعدادشون زياد شده اما بايد در نظر گرفت كه همه به دنبال اين موضوع نيستند و خيلي از افراد كه به كتاب هاي مرتبط با برنامه نويسي و يك سري از افراد ديگر كه هم اكنون تعدادشون هم درحال رشد به دنبال كتاب هاي گرافيكي و برنامه هاي مرتبط با اون هستند. و البته اگر خودت هم دقت كرده باشي يك سريا از كتاب هاي تو فوق العاده تخصصي هستند كه نمي ارزه به خاطر چند نفر اونها رو توي سايت قرار داد.
پس
1- پيشنهادي كه من براي حل مشكل علاقه مندي مشتري ها دارم اين هست كه موضوعات رو مثلا به سه دسته شبكه و برنامه نويسي و گرافيك طبقه بندي بكنيم و چند نفر رو مامور بكنيم كه برند از طريق ايميل و فروم و اين طرف و اون طرف سوال بكنند كه مثلا طبق اين ليست شما كدام كتاب رو بيشتر مي پسنديد يا بهتر بگم كه سوال بكنيم مثلا كدام دسته از كتاب ها و كدام انتشارات (آمريكايي) رو بيشتر براي كتاب هاي مورد علاقه تون مي پسنديد و از اين طريق بفهميم كه كدام كتاب ها بيشتر بازار داره و مردم دنبالش هستند تا اينكه الكي بيراهه نريم. چون ما با اين بودجه كم نمي تونيم كتاب خونه كنگره امريكا رو راه بندازيم. پس بايد ياد بگيريم كه چه طوري هواي مشتري ها رو داشته باشيم.
مثلا براي پيگري من فروم هاي مجيد انلاين براي نرم افزار هاي گرافيكي و فروم پرشين نتوركز رو براي شبكه پيشنهاد ميكنم چون اينها فروم ها تخصصي و خوبي هستند كه ميشه ادم ها علاقه مند به هر رشته رو يه جوري پيدا كرد.

2- درباره هاست و اپلودهم بايد بگم كه اميدوارم اين شيفت شب عزيز بياد و علانا يا خصوصي بگه چيكار مي تونه بكنه چون شديدا به يك اسپانسر در اين زمينه احتياج هست و بدون ان تقريبا كار تعطيله.

3- هم برنامه نويسي و طراحي سايت هست كه البته من بر عكس شرلوك عزيز فكر ميكنم ميشه كسي رو كه بتونه به ما كمك كنه گير اورد فقط بايد به وقتش دادار و دودور بكنيم كه مال برنامه نويس و طراح سايت مي خواهيم كه ديگه همه كارهاي اويه تا حدود زيادي حل شده باشه تا اينكه كسي نه طرح ما رو بدزده و ه اينكه تكليف ما با خودمون معلوم شده باشه و حدود كار دستون باشه كه اگر لازم شد درباره طراحي سايت با كسي حرف بزنيم همين جوري روي هوا به طرف نگيم و معلوم بكنيم كه چي مي خواهيم و.... عد هم ماشااله چيزي كه زياد برنامه نويس فقط بايد طرف يه خورده اهل حال باشه كه هي نگه من پول مي خواهم و بتونه تا اينكه ما پول دربياريم صبر كنه.

فعلا كه حرفي نيست

فقط منتظرم نظرات و رهنمود :blink: هاي شرلوك هستيم.

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم موافقم :) (گفتيم ما هم بيام اينجا پست بزنيم فردا نگن كم پشت كم آورد )

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ايول شيفت شب.
فقط عزيز جان يا خصوصي يا عمومي حدود امكاناتي رو كه ميتوني به ما بدي رو معلوم بكن تا گوشي دست ما هم بياد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از كم پشت :
منم موافقم :) (گفتيم ما هم بيام اينجا پست بزنيم فردا نگن كم پشت كم آورد )
مي بينم كه همچنان شرلوك يكي از پشتيبانان اين طرح به حساب مياد
عین کانتر پشتیبانان شبکه!!!!!!!!!!!!!ببینیم و تماشا کنیم

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
و همچنان اين تاپيك مظلومانه منتظر مي ماند تا صبح دولتش بدمد!!!!!!!!!!!!!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از vmf :
و همچنان اين تاپيك مظلومانه منتظر مي ماند تا صبح دولتش بدمد!!!!!!!!!!!!!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
چه رمانتيک!!!!

بالا