- نوشتهها
- 3,971
- لایکها
- 30
هیچ فکر اینو کردی که انتشار ای بوک ها بی اجازه نویسندگانشون برای مقاصد تجاری(چون شما که می خواهید حق عضویت بگیرید که حتما تجاری حساب میشه) ممکنه باعث تخته شدن در سرور مربوطه بشه؟؟؟
به نقل از ehsan :اگه منظورت کتابهای انگلیسی است که آره. ولی فارسی رو بعید میدونم.
شری اگه خواستی به روش من (پستهای قبل رو بخون) انجام بده و می بینی که به صورت دیگه عملا نمیشه! و کسی ساپورتت نمی کنه!به نقل از SherlockHolmes :من براي هزارمين بار ميگم كتاباش با من!!!ديگه هم اينجا پست نميزنم!!
بيت:ما همه كرديم كار خويش را-----------اي بزرگ آخر بجنبان ريش را
ديگه فايده اي نداره !!! اين مهرداد ولتون نميكنه تا به ×× خوردن خودتون راضي بشيد !!!!به نقل از SherlockHolmes :من همينجا انصراف ميدم از اين پروژه!!
كتابخونه مرد سر قبرشم سگ ×اشيد!!
خدمت وی ام اف جان عارضم که دیگه پروژه ای و خاطره ای برات نمونده!!به نقل از vmf :اتفاقا یه چند وقتی منتظر این بودم که این تاپیک رو نبش قبرش بکنی که بالاخره خاطرات قدیمی رو دوباره زنده کردی
گفتم هاست و دامین گرفتم! و می خوام اینکارو بکنم و هاست هم هیچ ایرادی نداره!به نقل از vmf :مهرداد جرا سایتت ایراد داره( اموزش فور پرشین) حالا چه جوری هستش. چون فعلا که گیر کرده باید خودت تعریف بکنی
:happy:
البته من قصد ندارم کتابخونه برای رشته های که مورد نظر شماست بزنم و با توجه به رشته ام تو مایه های ریاضی و امار و تا اونجا که به کار خودم مربوط میشه گرافیک و اینترنت و کامپیوتر ! و سیستمی هم که می خوام پیاده کنم با چیزی که شما گفتید یا تا الان خودم گفتم تفاوت خواهد داشت!(کمی به سیستم قبلی خودم شباهت خواهد داشت) به این می گن کتابخونه به روایت خودم!به نقل از vmf :من مرده اونجوری هات هستم :lol:.
خوبه حداقل یک کسی پیش مرگ میشه تا چم و خم کار به دست بیاد