• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد وب سایتها - وب سایت خود را اینجا معرفی کنید و نظر دیگران را بدانید

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسمش که خیلی قشنگه
فکر کنم تازه تاسیس باشه
باید کمی کار کنید تا بیاد بالا
:blush:

ممنونم ourpars عزیز .. اره تازه تاسیسه . 7 روزه که راه افتاده ... حالا حالا ها کار داره ... چند مورد براش فکر دارم که بین این همه سایت تبلیغاتی یواش یواش بیاد بالا به امید خدا ... تا ببینم چی میشه ..:D

vahid171986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.haghnews.com وب سایت خبری تحلیلی حق نیوز با آخرین اخبار از دانشگاه ها روزنامه ها سایت های همسو با جریان اصولگرایی
حق نیوز ارائه کننده اخبار در تمامی سطوح اجتماعی فرهنگی و با نرم افزار sosoواسان جهت دسترسی به تمامی اخبار
از دوستان همسو با جریان خواهشمندم این وب را لینک دهند
با تشکر
www.haghnews.com
www.qompress.ir هم خبرگزاری اختصاصی استان قم
:lol::rolleyes:

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اقا به سلامتی ...

چقدر قالب سایت دارک تونلتون جالبه و خوشگله ... ولی ترسناکه :eek::eek::eek::eek::(:(:(:(

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پورتال علمی فرهنگی هنری تفریحی کرکبود www.karkabod.ir

سلام ... خیلی سایت باحالی دارین .... مخصوصاً مطلب " چگونه یک تیپ متمایز, مردانه و رسمی داشته باشیم؟ "

خیلی عالی بود ...اما زدن کراوات در ایران فکر کنم منسوخ شده ...نه ؟؟؟

کرکبود

Registered User
لایک‌ها
1
.اما زدن کراوات در ایران فکر کنم منسوخ شده ...نه ؟؟؟
قدیم ها چرا الان من هر سری میرم تهران توی خیابون ها خیلی ها با کروات هستند
smiley-angelic006.gif

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قدیم ها چرا الان من هر سری میرم تهران توی خیابون ها خیلی ها با کروات هستند
smiley-angelic006.gif

البته حرف شما صحیحه .. چون شاید من تهران زندگی نمیکنم و شاید سالی یه بارم گذرم به تهران نخوره ! کراواتی نمیبینم ، تو شهر ما که شاید سالی یه بار یه کراواتی رد شه .... !!!!!!!!!

n73n73

Registered User
لایک‌ها
3
دانلود جدیدترین فیلمها سریالها کنسرتها بازی ها کارتنها ویدیو ها و ...... فقط و فقط در سایت

www.biadownload.com

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یعنی جداً هیچ نظری در مورد سایت من ندارید ؟؟؟ حتی در مورد اسمش ؟؟؟ :eek:
از یک قالب اسمی جا افتاده استفاده کردید در ضمن اینکه خوش سیلابه
و البته به نظرم از میهن آگهی بهتره!...

oneclickdivx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروشگاه اينترنتي فيلم تازه تاسيسه و فيلمي 200 تومان هستش از دوستان مي خوام برن عضو شن ضرر نمي كنين

www.oneclickdivx.com

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از یک قالب اسمی جا افتاده استفاده کردید در ضمن اینکه خوش سیلابه
و البته به نظرم از میهن آگهی بهتره!...

ممنونم ... نظر لطفتونه ... اما اون میهن اگهی بنده خدا تجربش خیلی از من بیشتره ... من تازه کارم ...

به هر حال از نظر لطفتون ممنونم ..

ynh1427

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا قراره که نظر دهی باشه هر کس لینک خودش رو گفته و گفته نظر بدید نفر بدی هم همین طور خوب من نظر می دم همشون خوبن !!!!!!!! :p

و اما من یه آگهی از مجید آنلاین دیدم که می گم چون جالب به نظر می یاد تحقیق راست و دروغش با خودتون

:blink:

سایت وب افروز ؛ به مناسبت دهه فجر انقلاب به قید قرعه به صورت رایگان هاست نامحدود لینوکس با بیش از 130 سی ام اس اپن سورس Open source cms اهداء می کند . این پکیج در حالت معمول معادل 150,000 تومان است که به صورت رایگان اهداء می گردد . بدون هیچ گونه محدودیت در هاست و نام دامین .

برای اطلاعات بیشتر از نوع پکیج ها و ثبت نام به http://www.webafrooz.com مراجعه کنید . webafrooz.com

امیدوارم راست باشه ضایع نشم ... :blush:

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجا قراره که نظر دهی باشه هر کس لینک خودش رو گفته و گفته نظر بدید نفر بدی هم همین طور خوب من نظر می دم همشون خوبن !!!!!!!! :p

و اما من یه آگهی از مجید آنلاین دیدم که می گم چون جالب به نظر می یاد تحقیق راست و دروغش با خودتون

:blink:

سایت وب افروز ؛ به مناسبت دهه فجر انقلاب به قید قرعه به صورت رایگان هاست نامحدود لینوکس با بیش از 130 سی ام اس اپن سورس Open source cms اهداء می کند . این پکیج در حالت معمول معادل 150,000 تومان است که به صورت رایگان اهداء می گردد . بدون هیچ گونه محدودیت در هاست و نام دامین .

برای اطلاعات بیشتر از نوع پکیج ها و ثبت نام به http://www.webafrooz.com مراجعه کنید . webafrooz.com

امیدوارم راست باشه ضایع نشم ... :blush:
اینم لینک شما بود ؟؟؟؟

jahanagahi

Registered User
لایک‌ها
0
سايت جهان آگهي
نیازمندیها ،آگهي و تبليغات رايگان | جهان آگهي

jahanagahi

Registered User
لایک‌ها
0