دوست خوبم مدیریت محترم سایت تبلیغ باشی، وبسایت خوبی دارین
برای اینجور سیستمها 1کم باید صبر و حوصله داشته باشین و 1کم تلاشتون رو برای تبلیغات و معرفی وبسایت بیشتر کنید.
اما نگران نباشید چون من خودم سابقه مدیریت سیستمهای تبلیغاتی رو دارم (istgah90.com) و اینطوری که شما شروع کردین و دارین چیش میرین مطمئن هستم که در آینده نچندان دور موفق خواهید شد.
به امید دیدار در قله های موفقیت
سلام
سایت yab24.com سایتی که املاک را در تمام ایران به صورت تصویری معرفی میکنه . یعنی اگه شما دنبال خرید یا اجاره ملکی باشید میتونید تو این سایت جستجو کنید .میتونید اطلاعات و عکس های ملک رو که مالک توی سایت ثبت کرده ببینید و اگه خواستید مستقیما با مالک تماس بگیرید . لازم نیست حتما برید و ملک و ببینید . اگر ملکی هم دارید میتونید به 10 تا عکس معرفی کنید www.yab24.com
سلام
سایت Irancell.bz (ایرانسل دات بی زد) سایت مخصوص خرید اینترنتی کارت شارژ ایرانسل ، کارت شارژ همراه اول و شارژ تالیا
دراین سایت شما می توانید با آسودگی خاطر نسبت به خرید اینترنتی کارت شارژ ایرانسل و کارت شارژ همراه اول و تالیا اقدام نمایید.
خرید اینترنتی کارت شارژ ایرانسل ، همراه اول و یا تالیا کار ساده ای است و فقط کافی است به اینترنت متصل باشید و یک کارت بانکی عضو شتاب داشته باشید.