• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد وب سایتها - وب سایت خود را اینجا معرفی کنید و نظر دیگران را بدانید

Parsiserve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پایگاه خبری نیوسیک لحظه به لحظه آخرین اخبار را جمع آوری و به نمایش میگذارد. که دیگر نیازی نیست برای آگاهی از آخرین اخبار به سایتهای خبری متعدد مراجعه کنید.
همینطور شما میتوانید با عضویت در خبرنامه پایگاه ، آخرین اخبار مورد علاقه خود را در ایمیلتان داشته باشید. ضمناً ساعتهایی که مایل به دریافت ایمیلهای خبری هستید را نیز خودتان تعیین می نمایید!

http://www.newseek.ir

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پایگاه خبری نیوسیک لحظه به لحظه آخرین اخبار را جمع آوری و به نمایش میگذارد. که دیگر نیازی نیست برای آگاهی از آخرین اخبار به سایتهای خبری متعدد مراجعه کنید.
همینطور شما میتوانید با عضویت در خبرنامه پایگاه ، آخرین اخبار مورد علاقه خود را در ایمیلتان داشته باشید. ضمناً ساعتهایی که مایل به دریافت ایمیلهای خبری هستید را نیز خودتان تعیین می نمایید!

http://www.newseek.ir

من که ترجیح میدم سایت های خبری مثل mehr و fars رو بخونم :D
ایده این سایت ها دیگه فسیل شده:f34r:
به هر حال موفق باشید:)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اگر نمي دانيد كدام تلويزين، كدام لپ تاپ ، و يا كدام ماشين را به هزينه اي كه داريد بخريد، بررسي هاي زوميت رو مي تونيد ببينيد و از مشاوران و متخصصانشون سئوال كنين
يك سايت كاملا رويگان و فوق العاده تخصصي و كاملا فارسي
www.zoomit.ir

من عاشق سایت های كاملا رويگان هستم :D
سایت خوبی دارین موفق باشید:happy:

camry1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یکی از بهترین سایت ها ی بازی همین سایت گیمرپلنت هست
یکی از دلایل خوب و مفید بودنش تازه و جدید بودنه تاپیک هاشه که کمتر جایی پیدا میشه
بنابراین اگر تا حالا نیومدین و از این سایت خوب دیدن نکردین وقتشه که همین حالا یه دیدی به سایت به ویژه انجمن بزنید

آدرس سایت:

www.Gamerplanet.ir
www.forum.Gamerplanet.ir

هر سوال و نظری داشتین همین جا بگین

ممنون

mehdia11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه مدیران سایتهای بازرگانی و فروشگاهها و آنها که به فروش و درآمد بیشتر فکر می کنند

برای درج آگهی رایگان به سایت نیازمندی الکترونیکی مراجعه نمایید

www.eNiazmandi.com

سایت نیازمندی الکترونیکی با پیامی نوین و در جهت حمایت از کلیه تبلیغ دهندگان راهی آسان برای تبلیغ شما خواهد بود
هم اکنون وارد حساب کاربری خود شده و آگهی خود را ارسال نمایید
با توجه به اینکه درج آگهی در نیازمندی رایگان می باشد، اکثر بازدیدکنندگان اعتماد بیشتری به آگهی‌های ویژه می کنند
درج آگهی ویژه به معنای آن است که آگهی دهنده از خدمات و کالای خود اطمینان کافی دارد و برای جلب نظر بازدیدکنندگان و مشتریان واقعی حاضر به پرداخت وجه آگهی خود شده است علاوه بر این موضوع، آگهی‌های ویژه در صفحه اول سایت، گروه اصلی و زیرگروه مربوطه نمایش داده می‌شود و شانس دیده شدن آن بسیار بالاتر خواهد بود

www.shopcharge.com

نیازمندی الکترونیکی

Parsiserve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که ترجیح میدم سایت های خبری مثل mehr و fars رو بخونم :D
ایده این سایت ها دیگه فسیل شده:f34r:
به هر حال موفق باشید:)

سلام
مرسی از اینکه نظر دادی :)
اما اینجور سایتها فسیل شدند اما اینکه اینجور سایتها مستقیماً متن خبر رو هم تو سایت خودشون نمایش بدن (بهمراه لینک مستقیم خبر) اولین باره (اگر نه سایتش رو معرفی کنید چون ما ندیدیم!)
همینطور ارسال اخبار به ایمیل کاربر در ساعاتی که خود کاربر تعیین میکنه برای اولین باره که اجرا میشه (اگر نه سایتش رو معرفی کنید چون ما ندیدیم!)

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
مرسی از اینکه نظر دادی :)
اما اینجور سایتها فسیل شدند اما اینکه اینجور سایتها مستقیماً متن خبر رو هم تو سایت خودشون نمایش بدن (بهمراه لینک مستقیم خبر) اولین باره (اگر نه سایتش رو معرفی کنید چون ما ندیدیم!)
همینطور ارسال اخبار به ایمیل کاربر در ساعاتی که خود کاربر تعیین میکنه برای اولین باره که اجرا میشه (اگر نه سایتش رو معرفی کنید چون ما ندیدیم!)

من قبلا در سایتم این کارو میکردم ( تقریبا متن کامل خبر رو نمایش میدادم ولی دیدم این مطالب اصلا بازدید نداره و مطالب دیگه بازدیدشون بیشتره در نتیجه قطعش کردم. چون فضای بیخود اشغال می کردن)

البته سایت شما خیلی خوب کار میکنه و متن رو کامل کامل نشون میده که سایت من اینطور نبود. ولی رقیب اصلی شما قطره است. البته تا زمانی که اینقدر معروف بشین که بشه به شما گفت رقیب قطره.

ضمنا یک پیشنهاد هم دارم . فکر کنم بهتر باشه وقتی روی یکی از خبر ها کلیک میشه اولا در همون صفحه باز بشه چون باعث اذیت شدن کاربر میشه ( آخه از سایت شما که خارج نمیشه) یکی هم اینکه وقتی روی خبر کلیک میشه و به اون صفحه منتقل میشم . به نظر من بهتره مثلا 5 تا یا بیشتر از همون دسته خبر از آخرین اخبار زیر اون خبر نشون داده بشه چون باعث کلیک های بعدی کابر در سایت میشه و بازدید رو بالا میبره . اینجا رو ببینید لطفا
امیدوارم موفق باشین

راستی میتونم چندتا سوال خصوصی ازتون بپرسم.اجازه هست؟

Last edited:

Parsiserve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا در سایتم این کارو میکردم ( تقریبا متن کامل خبر رو نمایش میدادم ولی دیدم این مطالب اصلا بازدید نداره و مطالب دیگه بازدیدشون بیشتره در نتیجه قطعش کردم. چون فضای بیخود اشغال می کردن)

البته سایت شما خیلی خوب کار میکنه و متن رو کامل کامل نشون میده که سایت من اینطور نبود. ولی رقیب اصلی شما قطره است. البته تا زمانی که اینقدر معروف بشین که بشه به شما گفت رقیب قطره.

ضمنا یک پیشنهاد هم دارم . فکر کنم بهتر باشه وقتی روی یکی از خبر ها کلیک میشه اولا در همون صفحه باز بشه چون باعث اذیت شدن کاربر میشه ( آخه از سایت شما که خارج نمیشه) یکی هم اینکه وقتی روی خبر کلیک میشه و به اون صفحه منتقل میشم . به نظر من بهتره مثلا 5 تا یا بیشتر از همون دسته خبر از آخرین اخبار زیر اون خبر نشون داده بشه چون باعث کلیک های بعدی کابر در سایت میشه و بازدید رو بالا میبره . اینجا رو ببینید لطفا
امیدوارم موفق باشین

راستی میتونم چندتا سوال خصوصی ازتون بپرسم.اجازه هست؟

مرسی از راهنماییهات. حتماً انجام خواهند شد :)
اگه فکر میکنید خصوصی هستند پیغام خصوصی بدید لطفاً :f34r:

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
به نظر من سایت خوبی هست طراحی زیبایی هم داره :rolleyes:
پیشنهاد و انتقاد هم ندارم :)

پست بالا تایید میشه

:)
ممنون از شما
در مورد مطالب هم میخوام بدونم بیشتر سلیقه کاربران چطوری هست تا در همون رابطه بیشتر مطلب بزارم
البته بزودی نظرسنجی میزارم توی سایت

mrzaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

ما سایت سوغاتی دات کام (www.soghati.com) را تازه راه اندازی کردیم. سیتی برای خرید محصولات فرهنگی‌ ایران برای هموطنان خارج از کشور. مثلا در این سایت امکان خرید اینترنتی مجموعه‌های ایرانی‌ مانند قهوه تلخ، اثر اساتید آواز ایران، فیلم‌های سینمایی و حتی کتاب فراهم شده است.

لطفا اگر نظری در مورد این سایت دارید به من منتقل کنید.

با تشکر
محمدرضا زاهری

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان خوش حال میشم به سایت منم سر زده و نظراتشونا بگن یه مدتی هست دوباره دستش گرفتم تبادل لینک و بنرم با همه ی سایت ها انجام میدم
ulife

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من از اسمش خیلی خوشم اومد:D
ulfe !
جالبه
ولی توش که رفتم زیاد خوشم نیومد
شاید من امروز زیاد حوصله نداشتم مطالب رو دنبال کنم یه نگاه سطحی کردم

omid_safari

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
لطفا در مورد سایت بازی من نظر بدید.

قابلیت ذخیره کردن امتیازات و دعوتنامه به سایر اعضا برای مسابقه.
www.faGamers.com

tafreevar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من 8 ماهه روي اين سايت كار مي‌كنم و تونستم رتبه‌ي آلكساي اون در ايران رو به 1269 برسونم.

تفريح‌وار: هر روز يك نوشتار
(مطالب كاملاً كاربردي و مفيد از دنياي مجازي براي همه)

براي نمونه، 20 مطلب برتر سايت تفريح‌وار به همراه تعداد ويزيت هر مطلب رو براتون مي‌ذارم:

خوشحال مي‌شم اگر نظرتون رو بگيد.
متشكرم.​

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سایت یاهو98 سایتی ست با موضوعات کامپیوتر و اینترنت و اخبار روز و نرم افزار موبایل و اس ام اس و عکس و خلاصه هر چی که فکرشو بکنید درضمن همه اینها در باکسهای مختلف نمایش داده میشه تا دسترسی کاربر راحت تر باشه.
یاهو98 با روزانه بیش از 30 پست جدید و مختلف یکی از بروزترین سایتهای فارسی زبان می باشد
www.yahoo98.com

بالا